Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
kosta f16 μην μαρτυράς που συχνάζει η πεθερά γιατί αν πέσω σε κανέναν μάγκα θα ζητά πιο πολα. Αν και η συμφωνία έκλεισε.Και προσοχή στον von kai lordo. :helpplea:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
mimiko σου χρωστάω κάτι λεφτά πάρε από της πεθεράς γιατί έμμηνα άφραγκος.Τόσο καιρό σου λέω έλα να σου τα δώσω και εσύ με γράφεις. εμένα μου έμειναν κάτι λίγα και τα θέλω για τα γεράματα μου ΣΥΓΝΏΜΗ φιλέ μου.

Συνημμένα

• image003.jpg
    image003.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 25
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
τα τουβλα ειναι σε χαρτονομισματα των 20 μπατ, γιαυτο ειναι πολλα.
μην εξαπατασθε

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε kosta f16 μην με προσβαλεις έτσι να και μια φωτογραφία από επάνω προς τα κάτω για να πιστής. ( Άπιστε Θωμά ).

Συνημμένα

• image005.jpg
    image005.jpg
    83,1 KB · Εμφανίσεις: 22

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω παντως με τοσα λεφτα,θα αλλαζα το νομο,ωστε να μπορεις να παντρευτεις ταυτοχρονα 3 γυναικες  :uglystupid:,και θα επαιρνα τη Μις Ρωσσια  :boobies:,τη Μις Τσεχια  :boobies: και τη Μις Κολομβια, :boobies: ΠΑΚΕΤΟ... :rockon:
Και ασε τη Ταυλανδεζα πεθερα να κουρευεται... :grin:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
στην ταιλανδη δεν χριαζετε να αλαξης τον νομο εκει παντρεβεσε πολες ταφτοχρονος. Παντρεβεσε την κοπελα σου και ταφτοχρονα περνης σαν δορω την πεθερα, την αδελφη,(αν εχει), και ολοι την οικογενια. Το λιπον πιο νομο να αλαξω. :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ενταξει την αδερφη...Και αν εχει και πολλες,ακομα καλυτερα...Κανεις και κατι ξεγυρισμενες παρτουζιτσες..
Αλλα τη πεθερα?..Τι να τη κανεις?..Ασε που αν ειναι μπροστα στα σκηνικα,θα σου πεφτει κιολας..!!!
Οσα Καμαγκρα και να παρεις!!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τα εισιτήρια κλείστηκαν και πρώτα ο Βούδας 1 Δεκ πετάω για Bangkok!!! Το ερώτημα μου είναι το εξής στην Bangkok μένουμε Sukhumvit ή Khaosan?? H δεύτερη περιοχή δείχνει να έχει πολύ φτηνά καταλύματα αλλά δεν γνωρίζω αν παρέχουν τις ίδιες ανέσεις με αυτά της Sukhumvit. Oποιαδήποτε βοήθεια δεκτή! Κατά τα άλλα ανατρέχω στις πίσω σελίδες και ελπίζω φέτος να μη μου κάτσουν τα περσινά στραβά και να περάσω ένα 15θήμερο σε-ξ-εκούρασης...

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
στην Bangkok μένουμε Sukhumvit ή Khaosan??
τον απριλη του 2007 προσπαθησα να μεινω καοσαν, τελικα εμεινα στην μπανγκοκ 7 ωρες μονο. στην καοσαν ειναι απελπισια.
τον μαρτη του 2008 γυρω απο σουμκουμβιτ περασα 6 υπεροχες μερες,
ασε τον φον να σκουζει...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ενταξει την αδερφη...Και αν εχει και πολλες,ακομα καλυτερα...Κανεις και κατι ξεγυρισμενες παρτουζιτσες..
Αλλα τη πεθερα?..Τι να τη κανεις?..Ασε που αν ειναι μπροστα στα σκηνικα,θα σου πεφτει κιολας..!!!
Οσα Καμαγκρα και να παρεις!!

Ξερεις τι σημαινει να εχεις κατασταση με τη πεθερα του ντοχτωρα;
Οχι μονο θα σε λεει μπαμπα ΑΛΛΑ θα κυκλοφορας και με το τζιπ που αυτος θα εχει πληρωσει και ΔΕΝ θα τον βαζεις μεσα. :2funny: :2funny: :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τον απριλη του 2007 προσπαθησα να μεινω καοσαν, τελικα εμεινα στην μπανγκοκ 7 ωρες μονο. στην καοσαν ειναι απελπισια.
τον μαρτη του 2008 γυρω απο σουμκουμβιτ περασα 6 υπεροχες μερες,
ασε τον φον να σκουζει...
Thanx Κώστα!! Πάντως θα σε δυσαρεστήσω γιατί το πρόγραμμα δεν θα έχει καθόλου Πατάγια!!!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πατε μια βολτα, ωραιο φαγητο, και μπουφες,  και μπορεις να πεις και ενα "γεια σου τι κανεις" σε μια κουκλα ταιλανδεζα

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
εσείς που κάνετε τον έξυπνο στης 29/12 που θα παντρευτώ αυτά είναι τα λεφτά για το SIN SOT της πεθεράς.hightop πιστεύω να έχεις κάτι το αντηστειχο για να παντρευτείς την μικρή σου. Και μην μου πεις ότι έχεις κάλο ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ στην πεθερά δεν ΠΕΡΝΑΝ θέλει ζεστό χρήμα.

Δεν ειχα σκοπο να βαλω αλλο μυνημα εδω το κανω για σενα που γνωριστικαμε απο msn και γελασαμε αρκετα με τις τελευταιες 5 σελιδες αυτου του πολεμοχαρους topic :rockon:

Να κατσω να απαντησω σε ειρωνιες του στυλ.....''θα αφησω κοιλια και φαλακρα για να γαμησω τσαμπα'' εχω ειδη απαντησει χωρις να καταλαβουν το νοημα των λεγομενων μου αρκετοι, οσοι ειχαν αποριες τα λεμε στο msn, εγω ακομα περιμενω καπιους να τα πουμε και να γνωριστουμε αφου δεν συμφωνουν και δεν πιστευουν τα λεγομενα μου αλλα βλεπω να με αποφευγουν....μαλον δεν εχουν χρονο να αφιερωσουν, εγω θα αφιερωνα παντος 10 λεπτακια - σε 10 λεπτα θα καταλαβω αν ο συνομιλιτης μου ειναι καραγκιοζης - για να μαθω και κατι που μπορει να μου ηταν χρησιμο, οσο για την πεθερα....ενα θα σε πω....ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..... ;)

Υ.Γ. Ο γαμος εαν γινει θα γινει με ποντιακη λυρα αφου βαφτιστει χριστιανη και ποντια η  νυφη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom