vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε. Ας λέει ότι θέλει ο Κώστας, εγώ συνιστώ ανεπιφύλακτα Khaosan. Και αυτό γιατί είανι ο πλέον ιστορικός - τουριστικός δρόμος της Μπανκονκ, γιατί έχεις μπροστα στα πόδια σου μια ζωντανή-κινούμενη (θα το καταλάβεις αν πας τι εννοώ) 24ωρη αγορά, που μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα σε καλές τιμές, έχει φτηνά καταλύμματα αρκετά εν των οποίων δεν υπολείποινται σε τίποτα από τα 3αστερα και 4αστερα ξενοδοχεία άλλων περιοχών με τις μισές σχεδόν τιμές και γενικά έχει οτιδήποτε θα χρειαστεί ο ταξιδιώτης. Ένα μειονέκτημα έχει. Είναι μακριά από τη δράση (και όταν λέω δράση εννοώ ), αν και οι τελευταίες μου πληροφορίες αναφέρουν ότι εθεάθησαν αρκετές φρεελάνσερς και κατοέϋ τις μικρές ώρες. Το μειονέκτημα αυτό υπερνικάται εύκολα αν μετακινείσαι στα πεδία δράσης με καραβάκι μέχρι την Ταξίμ Μπιτζ όπου και η αφετηρία του Σκαϊτραιν, η με τα πολυάριθμα ταξί.Το ερώτημα μου είναι το εξής στην Bangkok μένουμε Sukhumvit ή Khaosan?? H δεύτερη περιοχή δείχνει να έχει πολύ φτηνά καταλύματα αλλά δεν γνωρίζω αν παρέχουν τις ίδιες ανέσεις με αυτά της Sukhumvit.
Η Σούκουμβιτ ναι μεν είναι πολύ κοντα στα κέντρα δράσης, αλλά είναι τεράστια, πολύβοη, γεμάτη καυσαέριο και σύγχρονα τερατουργήματα. Στερείται δε γραφικότητας και οι τιμές είναι κατά πολύ ακριβότερες από την Κάοσαν σε όλα.
Αν αποφασίσεις Κάοσαν στείλε πμ για περισσότερες λεπτομέρειες.
Και άσε το Κώστα να σκούζει.