doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ο άλως τρόπος για να μην πληρώνεις για ταξί να έρχεται η πεθερά όπως εμένα να σε παίρνει από το αεροδρόμιο. Έτσι δεν πληρώνεις τίποτα για ταξί.
Αφου εχεις πληρωσει για το αυτοκινητο ρε ντοκτωρα απο σεβασμο δεν σου ζηταει να της πληρωσεις και εισητηριαο άλως τρόπος για να μην πληρώνεις για ταξί να έρχεται η πεθερά όπως εμένα να σε παίρνει από το αεροδρόμιο. Έτσι δεν πληρώνεις τίποτα για ταξί.
Αν και δεν ειμαι φαν των μικρων....... προτιμω ανω των 45 οπως
τα λες ΚΟΛΑΣΗ πρωτη φορα πηγα με 4 γυναικες δεν ηξερα που να τον βαλω σου λεω......
εχυνα και δεν εβλεπα τα χησια μου χανοντουσαν μεσα στις τρυπες....
πουστη μου τι επαθα ο αμαρτωλος....... που να με ακουση ο πατερ πρωι πρωι.
Οχι εκει στο Ananta Samakhon Throne Hall ..........συγνωμη φιλε μου... τι εννοεις?? 4 κ εσυ? που το κανατε αδερφε? στο ΣΕΦ???
Χου χου χου....... ειμαστε για το δαφνι ολοι εδω μεσα.χεχεχεχε
Μονο με 4 παω... δεν μου λες να κοιταω πισω μου με παρακολουθης ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;την ιστορια με τις 4 την εχεις γραψει κ αλλου?? να ψαξω πιο πριν??
αλλα 7 κ περνεις αστερακι κ βαθμο!!!! να γινω ο νονος σου??
Μονο με 4 παω... δεν μου λες να κοιταω πισω μου με παρακολουθης ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αρη μας τη πεσανε φυλαξου.
Μην τους προγκας ρε φιλε.......Εγώ πάντως Μήτσο, πάω τοίχο-τοίχο.
Παιδιά, όσοι έχετε την οικονομική και χρονική ευχαίρεια, να περάσετε γαμάτα (όχι γάματα ε?) στην Ταϊλάνδη. Είχα πάει κι εγώ εκεί, (στο ταξίδι του μέλιτος) και απλά πήρα μία πολύ μικρή ιδέα τι συμβαίνει εκεί κάτω.
800 ειναι απο παταγια για μπανγκοκ,απο το αεροδρομιο ειναι1000οπως ειπε ο ΚωσταςΦ ειναι περιπου στα 1000 με 1200 ΒΑΤ. 800 ητανε καποτε..
δεν νομιζω να συμφερει να παρεις ταξακι... δεν ειναι τα λεωφορεια τοσο χαλια.. μια χαρα ειναι κ σε πανε κ στο ξενοδοχεο. δες το ποστ μου μια σελ πιο πριν
Δημητρακι ετοιμαζεσαι για ταξιδι ;;;;;;;;;;;;;;;τελικα ξερει κανεις τιποτα για το bayoke sky hotel?Αυτο εκλεισα απο Ελλαδα.Ειναι καλο ?Ειναι σε καλο μερος ή να κοιταξω για καπου αλλου?
τελικα ξερει κανεις τιποτα για το bayoke sky hotel?Αυτο εκλεισα απο Ελλαδα.Ειναι καλο ?Ειναι σε καλο μερος ή να κοιταξω για καπου αλλου?