Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Sikelos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Έχω μερικές απορίες σχετικά με τις κοπέλες από την Thai.
Μπήκα σε ένα site που ανάφερε ένα παλικάρι ποιο πριν το Thailovelings αυτό που με παραξένεψε είναι ότι μέσα σε 25 ώρες είχα 65 μήνυμα από κοπέλες  μερικές καλές μερικές μέτριες κτλ .
Mε όσες chatara και τις ρώτησα άμα ενδιαφέρονται να γνωριστούμε για κάνα ποτό κτλ όλες είπαν ok και μερικές επίσης με ρώτησαν άμα θέλω να με περιμένουν στο αεροδρόμιο για να με βοηθήσουν .Δεν ξέρω ρε εσείς μπας και παίζει καμια κομπίνα τίποτα?Ας με ενημερώσουν οι ποιο έμπειροι γιατί η μια θα έρθει να με περιμένει στο αεροδρόμιο στις 7,30 το πρωί.
Και σε συνομιλίες που είχα μαζί με μερικές μου γράφανε αυτό :man woman and looking for a one woman man
Εγώ τις πήρα σαν lady boy και τις είπα όχι ελπίζω να μην έκανα καμια πατάτα.

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιασας συντροφοι καινουργιος. Σκοπευω να παω Ταυλανδη μεσα στον Νοεμβριο, λεω να παω Πουκετ αλα δεν θα ειχα προβλημα να παω και αλου, για μενα ειναι σημαντικο να παω επιτελους σε αυτη την χωρα. Μηπως τον Νοεμβριο θα ειναι κατω μερικοι απο τους παλιους να μου τα λεγανε απο κοντα?

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Έχω μερικές απορίες σχετικά με τις κοπέλες από την Thai.
Μπήκα σε ένα site που ανάφερε ένα παλικάρι ποιο πριν το Thailovelings αυτό που με παραξένεψε είναι ότι μέσα σε 25 ώρες είχα 65 μήνυμα από κοπέλες  μερικές καλές μερικές μέτριες κτλ .
Mε όσες chatara και τις ρώτησα άμα ενδιαφέρονται να γνωριστούμε για κάνα ποτό κτλ όλες είπαν ok και μερικές επίσης με ρώτησαν άμα θέλω να με περιμένουν στο αεροδρόμιο για να με βοηθήσουν .Δεν ξέρω ρε εσείς μπας και παίζει καμια κομπίνα τίποτα?Ας με ενημερώσουν οι ποιο έμπειροι γιατί η μια θα έρθει να με περιμένει στο αεροδρόμιο στις 7,30 το πρωί.
Και σε συνομιλίες που είχα μαζί με μερικές μου γράφανε αυτό :man woman and looking for a one woman man
Εγώ τις πήρα σαν lady boy και τις είπα όχι ελπίζω να μην έκανα καμια πατάτα.

Φιλε μου αυτο το site εμενα με εσωσε...... μολις γυρισα απο pattaya , εαν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε το msn σου η ζητα το δικο μου με pm να στα πω ολα, τι πρεπει να κανεις ωστε οταν φτασεις εκει να εχεις οσες θες και με αμαξι να σε περιμενουν.....υπ' οψιν δεν ειναι πουτανες.

Υ.Γ. Δεν ειχα το κουραγιο να διαβασω ολο το topic, εαν εχει αναφερθει στο παρελθον ζηταω συγγνωμη

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΡ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ!!!  VIZA KAI MASTERCARD ΤΗΣ ΤΡ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ. ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ συγκεκριμενη χωρα και της μπλοκαραν....ευτυχως ειχα την viza-electron και εκανα αναληψεις σε μετρητα.....

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Γιασας συντροφοι καινουργιος. Σκοπευω να παω Ταυλανδη μεσα στον Νοεμβριο, λεω να παω Πουκετ αλα δεν θα ειχα προβλημα να παω και αλου, για μενα ειναι σημαντικο να παω επιτελους σε αυτη την χωρα. Μηπως τον Νοεμβριο θα ειναι κατω μερικοι απο τους παλιους να μου τα λεγανε απο κοντα?
Καλως ηρθες,διαβασε τις πρωτες σελιδες που ειναι πολυ χρησιμες γενικα για Ταυλανδη.Λιγο πιο πισω λεμε πολλα για το Πουκετ,οτι αλλο θες ρωτα.

vankyrill

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ξερω οτι εχουν αναφερθει παρα πολλα για το τι πρεπει να κανεισ και το που πρεπει να πας,αλλα να καθησεις να διαβασεισ 800 και κατι σελιδεσ ειναι κομματακι δυσκολο.Γι'αυτο αν μπορουσε καποιος να δωσει κανα 2 καλεσ συμβουλες για σεξοτουρισμο ......19 του μηνα αναχωρω και θα καθησω μονο 3 βραδυα οποτε θα πρεπει να ξερω που θα παω.Θα μένω μπαγκονγκ - μπαγιοκε σκαι χοτελ(αν υπαρχει και καμια πληροφορια για αυτο).Α!Ξεχασα να πω οτι θα ημαστε εγω με 3 ακομα φιλους.

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Παιδια ξερω οτι εχουν αναφερθει παρα πολλα για το τι πρεπει να κανεισ και το που πρεπει να πας,αλλα να καθησεις να διαβασεισ 800 και κατι σελιδεσ ειναι κομματακι δυσκολο.Γι'αυτο αν μπορουσε καποιος να δωσει κανα 2 καλεσ συμβουλες για σεξοτουρισμο ......19 του μηνα αναχωρω και θα καθησω μονο 3 βραδυα οποτε θα πρεπει να ξερω που θα παω.Θα μένω μπαγκονγκ - μπαγιοκε σκαι χοτελ(αν υπαρχει και καμια πληροφορια για αυτο).Α!Ξεχασα να πω οτι θα ημαστε εγω με 3 ακομα φιλους.

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
Να εισιε σκληροι στα παζαρια μετις γκομενες οχι (εστω σπανια)πανω απο 1500-2000 για τη βραδυα..διαλεξτε με την ησυχια σας ειναι χιλιαδες...αν μεινετε αρκετα καντε καλο (σοβαρο)παιχνιδι με τα κοριτσια της μερας ,ειναι και οι καλυτερες(μαγαζια,καφε κτλ).λεπτομερειες για μπανγκοκ εχουν να δωσουν πιο ειδικοι απο μενα..καλη διασκεδαση!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
24 για την επιστροφη  αλλα  δεν μας βλεπω  να μενουμε πολυ κατω  μας αρεσει εδω

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις να μας πει τι γινεται κατω με τις φασαριες?παλι κανουν διαδηλωσεις...

Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
81
μπορώ να κάνω μια επισήμανση? Αφού υπάρχει μια τόσο μεγάλη ζήτηση για ταυλάνδη και ήδη το thread είναι 850 σελίδες, μήπως θα γινόταν να φτίαξουμε έναν οδηγό που να περιλαμβάνει εισητήρια, μεταφορές, ξενοδοχειά, "διασκέδαση", και όλα όσα ενδιαφέρουν τους επίδοξους ταξιδιώτες, αφού όπως καταλαβένετε είναι λιγάκι δύσκολο να διαβάσεις 850 σελίδες.
πιστεύω αν υπάρχει συνενόηση και θέληση μπορούμε να φτίαξουμε έναν οδηγό σε pdf και να τον ανεβάσουμε.
τι λέτε?

vankyrill

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχει μεινει κανεισ ποτε στο bayoke sky hotel να μας δωσει καμια πληροφορία?Για πραγματα που εχει εκει κοντά και γενικός αν γνωρίζει κάτι.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.993
Πόντοι
22.785
Εχει μεινει κανεισ ποτε στο bayoke sky hotel να μας δωσει καμια πληροφορία?Για πραγματα που εχει εκει κοντά και γενικός αν γνωρίζει κάτι.
Δημητρακι κρυβε λογιααααααααααα.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ακριβως διπλα εχει δυο μεγαλα εμπορικα κεντρα. Το platinum και το pratunam. :2funny:

vankyrill

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα ειναι καλο?με τα γκομενακια τι παιζει?εχει καλα και εκει?μπορεισ να βαζεις οσα θελεις?εχει χρεωσεις?Α!και κατι ακομα.Αξιζει να δωσεις κανενα τιπ σε κανεναν στη ρεσεψιον να σου βρει καμια καλες γυναικες?να μη χανουμε και πολυ χρονο γιατι θα παμε μονο για 3 βραδυα

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αμα ειναι για 3 βραδια μην πατε καθολου δεν αξιζει...

Προτεινο για τον οδηγο Ταυλανδης (επειδη το ειχα ζητησει και εγω παλιοτερα) να χωριστουμε καποια ατομα και ο καθενας να παρει
απο 50 post...να κανει copy paste ΜΟΝΟ τα απαραιτητα κοματια
και αυτα που εχουν info (οπως καλη ωρα και τα δικα μου σχολια)
και να τα μαζεψουμε αφου τελιωσει ο καθενας τη δικη του δουλεια!

Δεν ειναι τιποτα να ξεχωρισεις 50 ποστ ta aπολυτως απαραιτητα...
Ετσι θα τελιωσουμε στο πιτς φιτιλι και ΔΕ θα ρωταει ΚΑΝΕΙΣ στο μελλον
τα ιδια και τα ιδια δικαιολογημενα η ΜΗ.

Επισης θα ειναι απο πριν ξεχωρισμενα τα εξης:

-Παταγια
-Πουκετ
-Μπαγκοκ
-Νησια και λοιποι προορισμοι!

Ακουω ιδεες και συνεχιζουμε

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αν καποιος διαβασει τις πρωτες 100 σελιδες ειναι απολυτα καλυμμενος νομιζω.

ξεκινωντας βεβαια απο το πρωτο ποστ του κωστα "οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum".. πω πωωω!

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Εγώ παιδιά διάβασα το doc που έχει φτιάξει ο vonmakoulis. Πολύ καλή δουλειά και του αξίζουν πολλά συγχαρτήρια.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ξεκινωντας βεβαια απο το πρωτο ποστ του κωστα "οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας ενημερωσει, δεν βρηκα κατι σε παλιο forum".. πω πωωω!

Όντως όσοι ξέρουν, θα καταλάβουν...

Μου σηκώθηκε η τρίχα, διαβάζοντας ξανά αυτή την έκφραση του Κώστα...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
δεν ειναι μονο οι πρωτες 100 παιδια...κατα καιρους εχουν αναφερθει πολλα πραγματα και πολλεσ λεπτομερειες σημαντικες που πρεπει να τις γνωριζουν ολοι οσοι πανε ειδικα οι πρωταρηδες.Και δεν αναφερομαι στα δικα μου σχολια βεβαια παρολο που μπορει να βρει χρησιμα πραγματα κανεις μαζεμενα. Ακομα και προσφατο ποστ απο συναγωνιστη που αναφερθηκε στο προβλημα της Πειραιως ειναι πολυ σημαντικο και βεβαια ΔΕΝ αναφερεται στα πρωτα 100 ποστ...
Οπως επισης τοτε το ευρω ηταν 52-53 μπατ και τωρα εχει καταντησει τσιρκο με καπου 48...αν διαβασει καποιος μονο τα πρωτα θα ξερει λαθος...το μπατ κατρακυλαει εις βαρος μας πλεον και δεν ειναι εντελως για πεταμα οπως τοτε...αν αλλαξει καποιος αρκετα χρηματα θα καταλαβει τη διαφορα...

Αυτα και αλλα πολλα λοιπον,το συμπερασμα ενα...ολες
οι σελιδες με πληροφοριες απο κατω αν εξαιρεσουμε καποιες κοκορομαχιες εδο μεσα ειναι χρησιμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom