Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

akismel

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Ρε μάγκες έκλασα στο γέλιο με το κρασάκι του Τσου. Το χω δει τέσσερις φορές και το στειλα σε όλους τους γνωστούς. Άσε που έχει άίξει 782.000 φορές στο youtube. Αυτές είναι επιτυχίες... :dancing:

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια,στη πατονγκ κανουμε μπανιο η θα βγαλουμε φουσκαλες σαν λεπροι??και αν κσερει κανεις καμμια καλη παραλια στο πουκετ ας πει....

akismel

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Όταν πήγα εγώ έμενα Πατόνγκ δεν είχα κάνει μπάνιο ποτέ εκεί. Δε λέει. Έχει αρκετές παραλίες βορείως και νοτίως της Πατόνγκ όχι σε μεγάλες απόστάσεις παραδεισένιες. Διαφορετικές σίγουρα από τις δικές μας. Τώρα αν είναι καλύτερες ή χειρότερες αυτό είναι προσωπικό. Για μένα καλύτερα νερά είναι τα δικά μας αλλά σαν τοπίο και περιβάλλοντα χώρο σίγουρα εκεί.

akismel

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
03/11 έως 16/11 την κάνουμε για κάτω (Πατόνγκ) τρία άτομα. Αν θα είναι κανένας εκείνη την περίοδο ας στείλει
PM.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
για 500 ευρο διαφορα, καλυτερα να βλεπω τους αραβες για μια μερα. με 500 δεν θελω να φανταστω τι κανω στην πατταγια...
οσοι πανε μια φορα το χρονο να πανε με ται κατευθειαν.
οσοι πανε καθε διμηνο με γκαλφ.
Εκει που εφτασε τις τιμες η ΤΗΑΙ,δεν αξιζει ουτε για μια φορα το χρονο...
Με τα νεα τιμολογια που ανακοινωσε,ο φτηνοτερος ναυλος για Μπανγκοκ (απο Αθηνα)-το λεγομενο και promotional fare,απο 703 ευρω που ηταν περυσι,φετος εγινε 930!!
Με λιγα λογια το φτηνοτερο εισιτηριο της ΤΗΑΙ που ισχυει για ορισμενες περιοδους και συγκεκριμενες πτησεις αναχωρησης-επιστροφης,ειναι 930 ευρω...
Στη πραγματικοτητα,αν δε κλεισεις 6 μηνες πριν και ψαχνεις συγκεκριμενες-στο περιπου-ημερομηνιες,το εισιτηριο "παιζει" στα 1100-1150 ευρω.Τον Αυγουστο του 2009 υπολογιζεται οτι θα φτασει τα 1200-1250..
Ολα αυτα την ωρα που σκεφτομουνα να τη κανω στις αρχες Δεκεμβριου για καμμια εβδομαδα,βρηκα με Qatar για την εβδομαδα 30/11 εως 7/12 πηγαινε-ελα με 614 ευρω...
Δε λεω...πολυ πιο ξεκουραστη,εξυπηρετικη και σχεδον παντα στην ωρα της η ΤΗΑΙ...αλλα...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...
ΔΕΝ αξιζει για 500-600 ευρω παραπανω...
Το πολυ-πολυ μαθαινω και αραβικα ωστε να κανω "γουστα" τη μια μερα που θα καθομαι στην "Αραπια"... :grin:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Εκει που εφτασε τις τιμες η ΤΗΑΙ,δεν αξιζει ουτε για μια φορα το χρονο...
Με τα νεα τιμολογια που ανακοινωσε,ο φτηνοτερος ναυλος για Μπανγκοκ (απο Αθηνα)-το λεγομενο και promotional fare,απο 703 ευρω που ηταν περυσι,φετος εγινε 930!!
Με λιγα λογια το φτηνοτερο εισιτηριο της ΤΗΑΙ που ισχυει για ορισμενες περιοδους και συγκεκριμενες πτησεις αναχωρησης-επιστροφης,ειναι 930 ευρω...
Στη πραγματικοτητα,αν δε κλεισεις 6 μηνες πριν και ψαχνεις συγκεκριμενες-στο περιπου-ημερομηνιες,το εισιτηριο "παιζει" στα 1100-1150 ευρω.Τον Αυγουστο του 2009 υπολογιζεται οτι θα φτασει τα 1200-1250..
Ολα αυτα την ωρα που σκεφτομουνα να τη κανω στις αρχες Δεκεμβριου για καμμια εβδομαδα,βρηκα με Qatar για την εβδομαδα 30/11 εως 7/12 πηγαινε-ελα με 614 ευρω...
Δε λεω...πολυ πιο ξεκουραστη,εξυπηρετικη και σχεδον παντα στην ωρα της η ΤΗΑΙ...αλλα...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ...
Συμφωνώ απολύτως. Όσο καλή να είναι η Thai, τα χρήματα που ζητάει είναι πάρα πολλά. Ακόμα και για άτομα που πετάνε μια φορά το χρόνο. Για μένα προσωπικά, προτιμώ να ξοδεύω την διαφορά τιμής μεταξύ Thai και Gulf-Qatar στην αγαπημένη μου ταιλάνδη :dancing:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
ρε παιδια,στη πατονγκ κανουμε μπανιο η θα βγαλουμε φουσκαλες σαν λεπροι??και αν κσερει κανεις καμμια καλη παραλια στο πουκετ ας πει....
Την παραλια της Patong καλυτερα να την αποφυγεις,ετσι κι αλλιως μηχανακι θα νοικιασεις.Kata-Karon-Paradise και απο την αλλη μερια Σουαριμ-Λαμψί και μια αλλη που δεν θυμαμαι το ονομα της.Το καλοκαιρι εχουν συνηθως πολυ κυμα(ειδικα Σουαριμ-Λαμψί) αυτην την εποχη δεν ξερω τι παιζει.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Αν δε σας περισσεύουν τα λεφτά η Τάι είναι η χειρότερη επιλογή.Gulf ή με λίγα λεφτά παραπάνω Qatar.

hightop

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Περημένουμε εντυπώσεις απο Πατταγια !!!!!!!  :P :) :) :)

Θα αναφερω τις εμπειριες μου στο topic της pattaya, νομιζω θα πω ενδιαφεροντα πραγματα αφου προσωπικα αν και πηγα για πρωτη φορα (θα ξαναπαω τον Μαρτιο) κυκλοφορισα σε 20 μερες με 6 διαφορετικες κοπελες (οχι πουτανες) οι 2 ειχαν αμαξι - τζιπ η 1 απο τις 2 - και πηγα σε μερη που δεν εβλεπα κανενα farang και πολυ φτηνοτερα.....
Οσοι πανε για πρωτη φορα και δεν θελουν μονο gogo girls ας ριξουν μια ματια εδω: με 20-25 ευρω το μηνα που γραφτηκα γνωρισα πανεμορφες κοπελες ολων των ηλικιων, μιλησα στο msn με καμμια 30 απο αυτες και κρατησα στο τελος τις 5-6 καλυτερες οι οποιες με ''καθησαν'' απο την πρωτη στιγμη......
Με 1 δυστυχως η ευτυχως την ''πατησαμε'' και παμε για σοβαρα....να αναφερω για το Μπαχρεην οτι οταν βγηκα απο το αεροδρομιο το λεωφοριακι ειχε παρει στο ξενοδοχειο τους υπολοιπους και αναγκαστικα πηρα taxi, ταριφας με κελεμπια ηταν ενα αστειο θεαμα....ο οδηγος χωρις να αναφερω τιποτα εγω με ειπε: αν δεν ειχαμε ramazani τωρα θα κανονιζα γυναικα στο δωματιο σου....

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Την παραλια της Patong καλυτερα να την αποφυγεις,ετσι κι αλλιως μηχανακι θα νοικιασεις.Kata-Karon-Paradise και απο την αλλη μερια Σουαριμ-Λαμψί και μια αλλη που δεν θυμαμαι το ονομα της.Το καλοκαιρι εχουν συνηθως πολυ κυμα(ειδικα Σουαριμ-Λαμψί) αυτην την εποχη δεν ξερω τι παιζει.

να την αποφυγουμε διοτι δεν ειναι καθαρη?με ταξι δεν αξιζει να πηγαινοερχεσαι?

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτοι που πανε καθε μηνα Ντοκτορ καλυτερα να αγορασουν ενα BOING...
αχαχαχχαχα ποιο φτηνα θα σου ερχεται!

Ελπιζω εως Κυριακη φιλε th69 να γραψω το τελευταιο σχολιο μου
που θα ειναι μια απλη ανακεφαλαιωση στα πολυ συντομα και μερικες κουβεντες για μασαζ.

θα περιμενω jhonny.
ελελγα να μη το αναφερω γιατι ξερω πως στεναχοριουνται αρκετοι (με την καλη εννοια)
αλλα 9 και σημερα  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
60 eυρω οι 4 σε πριβε βαρκα..........κοροιδο πιαστηκα??
το ταξι 60-70 μπατ......
για το bed εχετε δικιο αλλα επεμενε ο φιλος οτι ειναι κατσε καλα..........

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
οτι θα πουλουσε η ιστορια με την νογκ δεν το περιμενα........πολλοι αισθηματιες......αλλα καιρος να σοβαρευτω  και να ρχισω για τα μουνια που πυροβολησα........
......και εκει στην ντισκο την πεφτω σε μια παρεα με 5-6 μουνια.......Αφου μου γυαλισε ενα πιπινι (18χρ) το εκοψα αλλα ηταν 23.....με σπορ παπουτσια....μου βγηκε ενα απωθημενο απο το σχολειο.......λογω των σπορ παπουτσιων.....αφου το κανονισα να το παρω (δεν θυμαμαι ....ζητησε 2500 αλλα κλεισαμε στα 1500 για ολο το βραδυ)    προσπαθω να κανονισω και για τον φιλο που κολλησε λιγο.......την πεφτω και σε μια ακομα μουναρα της παρεας αλλα αφου μ ευχαριστησε ευγενικα μου ειπε πως ειναι παντρεμενη με γερμανο και οτι την αλλη δβομαδα εφευγε για μοναχο......αν πιεζα λιγο ,πιστευω θα γινοταν η δουλεια,αλλα τετοια ωρα.........καποια στιγμη,τρωω μια φλασια και λεω στην δικια μου (δεν θυμαμαι ονομα) πως θα γινει να παρουμε την φιλη της που χαριεντιζοταν διπλα μ εναν χοντρο ξενερωτο για να κανουμε καμμια τετραδα να περασουμε καλα........η δικια μου συμφωνει και αφου βρισκω τον φιλο που ειχε κολλησει με μια κοπελιτσα  τους φωναζουμε και τους δυο εξω ...και πρωτου καταλαβουν τι τους γινεται τους εχω φορτωσει σ ενα ταξι ολους και βουρ για το χοτελ. (μπακουρι ο χοντρος.....ηταν και 4 τα ξημερωματα....)......Τετοια απαγωγη ουτεμε τον οτσαλαν δεν εγινε.......... Εκει το μωρο που ειχα διαλεξει εγω εκανε τετοιο γαμησι  που παρομοιο πολυ σπανια εχω πετυχει.....(και εχω αρκετα κιλα εμπειριας)....ειχε ανεβει απο πανω και σπαρταρουσε ενω καθε 20 δευτερολεπτα σηκωνοταν και μου τον επαιρνε στο στομα (ολα με προφυλακτικο) για 20 δευτερολεπτα και ξανα απο πανω....και ου το καθεξις.......η αλλη  δεν ελεγε και πολλα αλλα ο φιλος εβλεπε εμας και επαιρνε κουραγιο........Επιδη ομως η αλλη κοπελα ,μας βγηκε αρκετα τεμπελα και κουρασμενη ο φιλος χαλαστηκε και αφου χαλασε ολο το κλιμα λογω του οτι το επαιζε και αδιαφορη......χαλαστηκα και εγω........και δινοντας 1800 μπατ συνολικα τις στειλαμε...........υπνος........
....συνεχιζεται.....

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
κυριακη 28σεπτ.....
ξυπναμε....καφε....και το προγραμα ελεγε τουρισμο μονοι μας με το σκαιτρειν.........αφου πηγαμε στον τυχερο βουβα (μεγαλη η χαρη του) και για κατι ψιλοψωνια (ειμαστε και παντρεμενοι) καταληγουμε στο ρεστοραν του χοτελ νανα που ειναι κυριλε,με κοπελες ντυμενες παραδοσιακα ,και 3-4 σερβιτορους πανω απ το κεφαλι μας,και φαγαμε αστακο και κατι αλλα που δεν θυμαμαι και πληρωσαμε μονο 800 μπατ!!!!!!!!μαλλον ξεχασαν να χρεωσουν τον αστακο........αφου το καταλαβα πληρωνουμε γρηγορα δρομο ....διοτι κανενα λαθος αναγνωριζεται μετα την απομακρυνση απο το ταμειο........και αφου δωσαμε ραντεβου για τις 12 το βραδυ πηραμε ενα ρεπω 5-6 ωρες γιατι δεν τραβουσε αλλο.......
.......12 η ωρα......και με τον φιλο και την δικια του (αυτη που γνωρισαμε με την νογκ)κατεβαινουμε κατω στην ντισκο του νανα,καθομαστε μεχρι της 2 που κλεινει αλλα τιποτα το ιδιαιτερο......και απο κει σε μια ντισκο που βρισκοταν λιγο μετα ,στο σοι του bed club,κατω απο ενα μεγαλο χοτελ,ηταν στο υπογειο και μπηκαμε απο το παρκιγκ περπατωντας ....πολυ καλη επιλογη....(φαντομα  τα φωτα σου δωσε στοιχεια για την ντισκο και ονομα γιατι αξιζει)  με 300 μπατ (6ευρω) εισοδο.......μπαινουμε μεσα ...μουνοθυελλα......μου την πεφτουν 2-3 καλα μουνια αλλα εγω ηθελα κατι πραγματικα πολυ καλο.....και για ξεχασω την νογκ αλλα και για την φιλη της που σιγουρα θα τρεχε να της τα πει την αλλη μερα.......πεφτει το ματι μου σε ενα δυνατο μουνι που χορευε παραδιπλα και αρχιζω το μπαλαμουτι......η κοπελα αρνειται ευγενικα λεγοντας πως εχει παρεα...........1,75 λευκο δερμα .....τελεια επιδερμιδα.......κουκλιστικο προσωπο.......στηθος............και εγω αρχιζω να βριζω την τυχη μου....τον τυχερο βουδα >:(
και τον π..... που με καταραστηκε........"παει λεω....εδω που ειμαι δεν θα φαω καλο μουνι....."    ξενερωσα κανα μισαωρο αλλα μετα πηρα τα πανω μου και ξαναχυμηξα........απο δω απο κει ...εφαγα 1μιση ωρα ...αλλα ειχα πλεον το μωρο μαζι μου στο κρεβατι μου...εεεεεε....στο τραπεζι μου εννοω ;) ;) :) :2funny:
....χορος μεχρι το πρωι....το πιπινι συμφωνει να ρθει μαζι μου μεχρι το πρωι ζητοντας 2500 αλλα κλεινοντας στα 1500......παιρνουμε ταξι γιατι τα ποδια με τοσο χορο και ποτο δεν αντεχαν.......εξαλλου η κοπελα το πρωι επρεπε να παει στο πανεπιστημιο......(μου ειπε οτι παει πανεπιστημιο ....μιλουσε και παρα πολυ καλα αγγλικα).......
.....δωματιο 517.....νανα χοτελ........το μωρο στο μπανιο και εγω να περιμενω.......αφου ερχεται στο κρεβατι κουκουλωνεται και....τιποτα......παγος......παω να χαιδεψω απο δω ....τιποτα......παω να πιασω απο κει..........τιποτα.......να μου τραβαει τα χερια......και να κρυβει τα τεραστια και στητα σαν πετρα βυζια της με τις παλαμες της (τετραπλασια βυζια απο την μεση ταυλανδεζα)....
........αρχιζω να γλυφω την πλατη.......τιποτα ....ετοιμη να κοιμηθει......εκει τρωω φλασια και λεω ....αφου δεν θελεις με το καλο.....τοτε με το στανιο.......και αρχιζω βιαιως το αυτονοητο.......ακινητοποιω την κοπελα με τα γονατα μου και βιαιως αρχιζω να τραβαω τα βυζια....να της βαγκωνω τον λαιμο......να χωνω το....εργαλειο στο στομα της (ετσι οπως ημουν απο πανω) και αφου τις επιασα και της εσφιξα το στομα (οπως κανουν με τα σκυλια για οσους ξερουν)για να το ανοιξει (το εχωσα μεχρι το λαιμο) ωσπου δεν μπορουσε να παρει ανασα.........το τραβαω εξω και τα σαλια της επεσαν στο σαγονι και στα τεραστια βυζια της...................καπου εκει βαζω το χερι μου στο μουνακι της....και εκπληκτος βλεπω πως εχει πλυμηρισει τον κοσμο με τα υγρα της..............αυτο ηθελες κουφαλα λεω........και παιρνω περισσοτερη φορα λεγοντας και κατι "γαλλικα"........αφου αρχισε να ξανααντιστεκεται την ακινητοποιω παλι (εγω απο πανω,τα ποδια της στους ωμους μου και τα χερια μου περασμενα κατω απ τα ποδια της να την σφιγγω απ τους ωμους για να μην γλυστραει......αφου της το εκανα δυνατα κανα τεταρτο.........τον βγαζω.....βγαζω και το προφυλακτικο............και λεγοντας ξανα τα γνωστα "γαλλικα" την λουζω στο στομα ........στα ματια.......στα μαλλια.....στα βυζια........στους ωμους............νομιζω πως τετοιο ποταμι.......πρωτη φορα εβγαλα απο μεσα μου...................
......και μετα το απαραιτητο ντουζ και το κρυο νερο πεσαμε για υπνο.............
.....το απιστευτο ηταν το πρωι που με ξυπνησε 6μιση η ωρα και (προφανως δεν θυμοταν) μου λεει βιαστικα πως πρεπει να φυγει για να παει στο πανεπιστημιο...........Εγω ομως ειχα ξοδεψει ολα τα μετρητα το προηγουμενο βραδυ.....αφου τις το εξηγω αυτο οπως και το οτι ειχαμε πει θα φυγει μετα τις 9.........ωστε να παω να κανω change τα λεφτα που θελω να της δωσω.....μου λεει το εξης Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο

Δεν εχεις????????    Δεν πειραζει.............δωσε μου αν εχεις 50 μπατ (ενα ευρω) για το ταξι γιατι βιαζομαι......γραφω και τεστ (αυτο μου το ειχε πει και νωρις το προηγουμενο βραδυ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                  εεεεεεε αυτο παραπαει........λεω.......και ψαχνοντας και την παραμικρη τσεπη που ειχα,καταφερα να μαζεψω 800 μπατ (16ευρω) και της τα δωσα......Αφου το καταλαβε πως δεν ειχα σκοπο να την κοροιδεψω....μου χαμογελαει........με αγκαλιαζει ....με φιλαει......και φευγει.............................ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..........................

εδω τελειωσε η "υποθεση μπανκοκ"

αλλα αρχιζει απο αυριο  το τεραστιο και πολυ ενδιαφερον κεφαλαιο "παταγια"     

τα λεμε.............

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
να την αποφυγουμε διοτι δεν ειναι καθαρη?με ταξι δεν αξιζει να πηγαινοερχεσαι?
Ενοειται οτι δεν συμφερει να γυρνας με ταξι.Με 2-3Ε την μερα νοικιαζεις παπακι 125cc.Η παραλια της Πατονγκ μου φανηκε σαν βουρκος,εγω προτιμουσα Σουαριμ και Λαμψί.
Θα εχεις καλους "ξεναγους" εκει,θα σε πανε αυτες παντου.. ;)

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια χαμος γινεται λεει παλι στην μπανκονκ με διαδηλωσεις και φασαριες...ξερει κανενας να μας πει ακριβως?τα καναλια εδω δεν λενε και πολλα...θα ειμαι εκει 20 του μηνα,γι αυτο με καιει...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
....και απο κει σε μια ντισκο που βρισκοταν λιγο μετα ,στο σοι του bed club,κατω απο ενα μεγαλο χοτελ,ηταν στο υπογειο και μπηκαμε απο το παρκιγκ περπατωντας ....πολυ καλη επιλογη....(φαντομα  τα φωτα σου δωσε στοιχεια για την ντισκο και ονομα γιατι αξιζει)
Spice club στο ξενοδοχειο Ambassador...Αλλα κατα την προσωπικη μου αποψη "δεν λεει"...
Αν πας ειδικα μετα τις 2...Εχει τοσα σκοταδια μεσα,που και μερικα καλα μωρα να κυκλοφορουν,δε τα παιρνεις χαμπαρι γιατι δε μπορεις να δεις ουτε τη μυτη σου...
Αλλωστε ειναι κανονας οτι στα after μαγαζια,σπανια βρισκεις κατι καλο...τα καλα μωρα φορτωνονται νωρις...
Βεβαια μπορει να σου κατσει και "λαχειο"...Μωρα δηλαδη που εχουν ξεπεταξει ενα πελατη με σορτ ταιμ και πανε για "ντουμπλαρισμα"...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom