countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
εντος ταυλανδης μονο thai?
και Bankog Airways και Silk Air ( θυγατρικη Thai)
εντος ταυλανδης μονο thai?
Ασε που αν κανει παζαρια θα του βγει και φθηνοτεραoxi με τουκ-τουκ ειναι καλυτερα
κουρελι ρωτα ελευθερα,οτι ξερω και μπορω θα σου απαντησω αλλα να διαβαζεις σιγα σιγα και το thread.
th69 τωρα τσιτοσε με για να γραψω το Ν 4 !
Γραφε Ελληνικα για να μην σβηστουν αυτα που γραφεις.Δες τα pm σου,εστειλα μηνυμα..kalispera paidia...olo auton ton kairo diavaso prosektika auta pou lete gia tin tailandi kai mporo na po pos me anoiksan tin oreksi...skopevo kai egw na organoso ena taxidaki me ena filaraki mou gia tailandi...apo oti diavasa mou protinete oloi gia proti fora na pao patagia tha sas akousa kai tha pao ekei...alloste mesa edw opo oti katalava exoume kai atoma me megali pira...tha ithela lipon kapion na me voithisei na organoso to taxidi mou gia ekeii...dil na mou protinei pia aeroporiki etairia na xrisimopioiso (na mou dos[ei an mporei kapio link na do times) kai meta an exei na mou protinei kapio ksenodoxeio (skopevo na diatheso gia to diklino domatio eos 50 euro)....skeutomaste na pame mesa ston fevrouario (kala einai?)
tha perimeno voithia apo opion mporei....euxaristo poli...
βρες χρονο και γραψε το συντομοτετρο. θελω να κλεισω για κατω (πρωτη φορα)
εχω διαβασει ολους τους βετερανους εδω αλλα περιμενω τις δικες σου εντυπσεις(λογω πρωτης φορας)
υ.γ.: τι θα γινει με το john 666?
ηρθε η ωρα να το αλλαξεις!!!!!!!!
αναξε και ενημερωσε το thread.
περιμενω τ Νο 4!!!!!!!!!!!!!
γιανναακη για το μονο που διαφωνω ειναι το ξενοδοχειο
Αντε ρε συλορδε εχω κανει καποιες εξορμησεις θα τα πουμε κατ ιδιαν
εγω ειμαι προσαρμοστικος τυπος και δεν χαλιεμαι ευκολα
αλλα κατι με τραβαει συνεχως βορεια και ανατολικα λολ
σιγκαπουρη βεβαια κανεις δεν κακοπερναει και ειναι παντα ο ενδιαμεσος σταθμος μου
JOHNY
το ξενοδοχειο που μενεις σερβιρει και πρωινο ???
γιατι εγω το θεωρω πολυ βασικο σε αυτη τη χωρα αλλοι ισως οχι
φιλε εισαι λαθος μονο η προτη δορεαν. για το ιδιο βραδη την δευτερη την πληρονηςτο TWINS ROAYAL ΕΙΝΑΙ JOINER FREE???
ΛΑΘΟΣ υπαρχουν και αλες ετεριες πιο καλες.εντος ταυλανδης μονο thai?
tas 69 ο jonh 666 ειναι δικος μας. περασε το βαπτισμα αν και μου χαλασε λιγω την pattaya αλλα εμηνα πησω να την διορθοσω γιατι ερχετε και o F16. εσυ ετημαζε μηχανες για τον γαμο μου. ειναι μεσα και ο jonh 666.τζονυ περιμενω την ενημερωση νο 3. αντα πότε?