Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
λορδε μολισ γυρισα απο μπαλι σιγκαπουρη! θεσ ινφο? κωστα ποτε πηγεσ σιγκαουρη?

apostolis_1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην σας χαιρετω ολους και καλως σας βρηκα.
αν και εχω διαβασει απο την αρχη μεχρι το τελος δεν ετυχε να ξαναγραψω κατι.
22/10 ειναι ετοιμο το τεταρτο ταξιδι για κατω :rockon: :rockon:
θα ηθελα να πω κατι για το πρωτο μου ταξιδι εκει.
ειχαμε μαζευτει 3 φιλαρακια και ψαχναμε στο νετ για δωματιο στην..κρητη το ενα σαιτ μας εβγαλε στο αλλο και φτασαμε να βλεπουμε δωματια στο πουκετ παθαμε πλακα με τις τιμες και στο χαβαλε λεμε "ρε μαλακες δεν παμε εκει ?τσαμπα ειναι.
το ενα εφερε το αλλο και σε μια εβδομαδα φευγαμε.
περιτο να πω οτι δεν ξεραμε τιποτα ουτε για sex σκηνη ουτε για joiners ουτε τιποτα δυστηχως και εγω οπως και πολλοιελληνες ειχα αγνοια ειχα ακουσει οτι υπαρχουν πολλες πουτανες αλλα μεσα στο μυαλο μου ειχα μια αθλια εικονα ξερετε..βρωμικες αθλιες πουτανες
που μονο που τις κοιτας κολλας aids. και λεγαμε οτι θα φαμε τουριστριες.να μην σας ζαλιζω πρωτο βραδυ φτασαμε αργα και βγηκαμε αργα ελληναρες βλεπεις και παμε tiger.αλλεπαληλα σοκ
το μονο που ακουγεσ απο τρια ατομα που ειχαν μεινει με το στομα ανοιχτο ηταν " τι γινετε εδω ρε μαλακα και τι γινετε εδω ρε μαλακα" νομιζαμε οτι μας κανει καποιος πλακα δεν μπορουσαμε να συνελθουμε..λεγαμε τωρα θα βγει η καμερα οτι ειναι αστειο.
οι υπολοιπες μερες περασαν περιπου το ιδιο.ανακαλυπταμε τις τιμες τα φαγητα τα μερη την συμπεριφορα των γυναικων που μονο πουτανες δεν τισ λεγαμε  η μια εκπληξη διαδεχονταν την αλλη και γενικα ητανε ενα ταξιδι μαγεια.και στα επομενα που πηγα περασα τελεια γιαυτο και ξαναφευγω αλλα το πρωτο με τα αλλεπαληλα σοκ δεν το αλλαζω με τιποτα.
κλεινοντας θα ηθελα να πω το ιδιο και στους νεουσ ταξιδιωτες
καλο ειναι να ψαχνετε ξενοδοχεια αεροπορικα τιμες αλλα μεχρι εκει
τα αλλα πηγαινετε να τα ανακαλυψετε μονοι σας η αγνοια φερνει εκπληξη και η εκπληξη μαγεια...γνωμη μου παντα,
φιλικα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
καταρχην σας χαιρετω ολους και καλως σας βρηκα.
αν και εχω διαβασει απο την αρχη μεχρι το τελος δεν ετυχε να ξαναγραψω κατι.

Καλά posts λοιπόν + μπράβο για το κουράγιο σου να διαβάσεις ΟΛΟ το thread...

Σαν νέο μέλος, πέρνα κι από δώ...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
tas 69 ο jonh 666 ειναι δικος μας. περασε το βαπτισμα αν και μου χαλασε λιγω την pattaya αλλα εμηνα πησω να την διορθοσω γιατι ερχετε και o F16. εσυ ετημαζε μηχανες για τον γαμο μου. ειναι μεσα και ο jonh 666. :rockon:

Απο τωρα προγραμματιζω το επομενο ταξιδι...
ενα σου λεω...λογικα θα ξεκινησω απο Πουκετ φετος(να το δουμε και αυτο),αλλα επειδη θα κατεβω περισσοτερες μερες ετσι και ξαναπερασω απο Παταγια(που ειναι και το πιθανοτερο σεναριο) δε θα μεινει τιποτα ορθιο  :rockon: Θα αναπολεις να κατεβαινει ο F16 με το μισο forum παρα εγω   :2funny::2funny:

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
α ρε ντοκτορ σε ζηλεβω.το γεναρη θα ειμαι κατω,ελπιζω να σε δω περισσοτερες μερες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
το TWINS ROAYAL ΕΙΝΑΙ JOINER FREE???
λοιπον,
επειδη ειμαι μελος στα δυο royal, εχουμε και λεμε.
αν γραφτει η κοπελα οτι θα μενει συνεχως μαζι σου και δεν ειναι επισκεπτης, τοτε γραφουν τα στοιχεια της μια φορα, και δεν κρατανε το id της.
και καθε πρωι δινουν δυο χαρτακια για πρωινο.
και ο σεκιουριτας εχει τον αριθμο του δωματιου και απλα τη ρωταει.
αν ειναι απλη επισκεπτης, τοτε κρατανε id και καθε φορα συμπληρωνουν το ειδικο χαρτι πασο. πρωινο δεν παιζει για την κοπελα.
αν ηδη υπαρχει ως μονιμη καποια γραμμενη, τοτε η δευτερη που θα μπει πληρωνει 300 μπατ.
αν δεν υπαρχει γραμμενη μονιμη, και μπουν δυο κοπελες στο ιδιο 24ωρο, αλλα οχι συνχρονως , τοτε ειναι 100 μπατ η επιβαρυνση.
αν δεν ειναι γραμμενη μονιμη, και βαλεις δυο κοπελες συνχρονως, η μια ειναι δωρεαν, και η αλλη 300 μπατ,
αν γραψτε καποια για μονιμη, και για καποιο λογο φυγει, ζητηστε να την διαγραψουν απο το δωματιο, γιατι μετα καθε μια που μπαινει θα χρεωνουν 300 μπατ. και θα σας λοξοκοιταζουν οι κοπελες της ρεσεψιον περιεργα.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι οι ταιλανδεζες θα σας "δινουν" ανα πασα στιγμη, εφοσον διαπιστωσουν οτι ειστε butterfly,
εγω στο προηγουμενο ταξιδι ειχα προβλημα, αλλα με εσωσε ο σολφεζ..
ειχα γραψει μονιμα το τιλακ, αλλα ενα βραδυ ψιλομαλωσαμε, και πηγε για καποιες ωρες στη φιλη της.
εγω για να ξεπερασω τον χωρισμο, πηρα τηλεφωνο την ΑΟΙ, και με χαλαρωσε δυο φορες...
στη ρεσεψιον μου ζηταγανε 300 μπατ, αλλα μετα το ξεχασαν,
δεν ξεχασαν ομως να πληροφορησουν το τιλακ μου την αλλη μερα που ηρθε στο ξενοδοχειο, οτι εγω ειχα βαλει αλλη στο δωματιο.
και εδω με εσωσε ο σολφεζ.
πριν δυο μερες ειχα βρει στη ρεσεψιον τον σολφεζ με τη δικια του, εμενε στο ιδιο ξενοδοχειο.
ετσι λοιπον ειπα στο τιλακ οτι εκεινο το βραδυ με παρακαλεσε ο σολφεζ να γραψω στο δωματιο μου την ΑΟΙ, για να την παρει μετα αυτος για παρτουζα, για να γλυτωσει τα 300 μπατ.
thanks solfez και sorry....
μην ξεχνατε οτι οι ταιλανδεζες "δινονται" μεταξυ τους.
οι παλιοι θα τα ξερουν καλα τετοια σκηνικα.
και μιλαω για ταιλανδοπληκτους, οχι για κατσαριδοπληκτους σαν τον γιαννακη.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πάνω από δύο τι επιβαρυνση έχει ? :grin:
10% προσαυξηση σε καθε κοντη, μετα απο τις τρεις πρωτες. :2funny:
ξεχασα να αναφερω οτι απο τις 6 το πρωι αως τις 6 το βραδυ, δεν υπαρχει σεκιουριτας.
ετσι διακριτικα ανεβαζουμε πανω πολλες κοντες, και το βραδακι τις πηδαμε σε δυαδες.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αλλαξε αεροπλανο Κωστη σε πηρανε χαμπαρι...
Ε ρε και να τρακαρουμε μαζι κατω...ΣΤΕΓΝΑ θα σε δινω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πάνω από δύο τι επιβαρυνση έχει ? :grin:

Αχ βρε Φον... δεν ακούν τα παιδιά...

Τα λέμε εμείς ότι έστω και για μία μόνο φορά πρέπει να δοκιμάσουν με 3 κοπέλες μαζί στο δωμάτιο για  LT, αλλά δεν μας ακούει κανείς...

Στα 5 άστερα πάντως δεν έχει επιβάρυνση όσες κι αν φέρεις μαζί σου...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
paidia tvra teleytaia olo strabeς γινονται με τα αεροπλανα!
Το ασφαλης ειναι σχετικο...και το αμαξι μου φοβερο ειναι νιωθω
ασφαλεια αλλα χτυπα ξυλο ποτε δεν ξερεις αν γινει μια στραβη και φυγει απο το δρομο...ομοιως και τα αεροπλανα απλα αυτα δε θα τρακαρουν σε κολωνα...
θα κανουν bangee jumping (χωρις την ανοδο...)  :2funny: :2funny: :2funny:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
tas 69 ο jonh 666 ειναι δικος μας. περασε το βαπτισμα αν και μου χαλασε λιγω την pattaya αλλα εμηνα πησω να την διορθοσω γιατι ερχετε και o F16. εσυ ετημαζε μηχανες για τον γαμο μου. ειναι μεσα και ο jonh 666. :rockon:

ντοκτορ σε ευχαριστω για την προσκληση.
δεν εχω παει ακομα ταιλανδη. αν θα ειναι η πρωτη
φορα με τον γαμο σου... τι να πω (ευλογια).
να εισαι και θα εισαι παντα καλα.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
paidia tvra teleytaia olo strabeς γινονται με τα αεροπλανα!
Το ασφαλης ειναι σχετικο...και το αμαξι μου φοβερο ειναι νιωθω
ασφαλεια αλλα χτυπα ξυλο ποτε δεν ξερεις αν γινει μια στραβη και φυγει απο το δρομο...ομοιως και τα αεροπλανα απλα αυτα δε θα τρακαρουν σε κολωνα...
θα κανουν bangee jumping (χωρις την ανοδο...)  :2funny: :2funny: :2funny:

ελλα pattaya με το αμαξι σου για να ειναι σηγουρες οι κομενες οτι θα ερθης. λιπαμε τον mimiko μονο.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
2 και φευγω :2funny: :boobies: :rockon: δοκτορ τα διαπηστευτηρια μου  ελπιζωνα τα που με απο κοντα κατω

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
ντοκτορ σε ευχαριστω για την προσκληση.
δεν εχω παει ακομα ταιλανδη. αν θα ειναι η πρωτη
φορα με τον γαμο σου...
Προσεξε μην βρεθεις απροσκλητος σε γαμο. Υπαρχει και μελος με nickname tas69. Μαλλον σε αυτον απευθυνθηκε ο ντοκ. Τσεκαρε το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom