Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αχ βρε Φον... δεν ακούν τα παιδιά...

Τα λέμε εμείς ότι έστω και για μία μόνο φορά πρέπει να δοκιμάσουν με 3 κοπέλες μαζί στο δωμάτιο για  LT, αλλά δεν μας ακούει κανείς...

Στα 5 άστερα πάντως δεν έχει επιβάρυνση όσες κι αν φέρεις μαζί σου...

αυτο με τις 3 LT το ειχα κανει παλιοτερα ...

τωρα προτιμησα το τιλακ μου και να φερνουμε επιπλεον 2 γυναικες για να μας κανουν μασαζακι και μετα να τις φροντιζω τις σεξουαλικες τους αναγκες :)

και αλλα πολλα...

συνεχιζεται ...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ελλα pattaya με το αμαξι σου για να ειναι σηγουρες οι κομενες οτι θα ερθης. λιπαμε τον mimiko μονο.

χαθηκε ο ροφος μας τελευταια...που εισαι ΜΙΜΙΚΟ? κανε ποιο αισθητη την παρουσια σου!  :rolleyes:
ελα να μας πεις τα νεα απο Πουκετ γιατι ειναι ο επομενος στοχος....!  :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
χαθηκε ο ροφος μας τελευταια...που εισαι ΜΙΜΙΚΟ? κανε ποιο αισθητη την παρουσια σου!  :rolleyes:
ελα να μας πεις τα νεα απο Πουκετ γιατι ειναι ο επομενος στοχος....!  :rockon:

κατσε βρε γιαννακη ... εχω καιρο να κανω τα ποσταρισματα ...

ειχα πει οτι συντομα θα εχετε ενδιαφερουσες πληροφοριες απο κατω...

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι θα γινει τωρα?
θα εχουμε το Νο4  :rockon:

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
τωρα που ημουν κατω με τζον666 και πικο απικο φορτοσα 3 απο σουιτχαρτς α γκο γκο για λονγ ταιμ.λοιπον καλη η ολη φαση χαβαλες κτλ αλλα απο γαμηση δυσκολα τα βολεβεις πσιλοχανεις τη μπαλα δηλαδη ετσι οπως γαμαγα χωρις να το καταλαβω η μια ειχε αραξει στην πολυθρονα μας κοιταζε και καπνιζε.με 2 η κατασταση κοντρολαρετε πολυ καλυτερα δεν λεω οτι με χαλασε αλλα 3 ειναι πολλες μονο ο τζον666 ισως της καταφερνε ολες.(α ρε γιαννη υπομονη μεχρι να τα ξαναπουμε κατω)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τωρα που ημουν κατω με τζον666 και πικο απικο φορτοσα 3 απο σουιτχαρτς α γκο γκο για λονγ ταιμ.λοιπον καλη η ολη φαση χαβαλες κτλ αλλα απο γαμηση δυσκολα τα βολεβεις πσιλοχανεις τη μπαλα δηλαδη ετσι οπως γαμαγα χωρις να το καταλαβω η μια ειχε αραξει στην πολυθρονα μας κοιταζε και καπνιζε.με 2 η κατασταση κοντρολαρετε πολυ καλυτερα δεν λεω οτι με χαλασε αλλα 3 ειναι πολλες μονο ο τζον666 ισως της καταφερνε ολες.(α ρε γιαννη υπομονη μεχρι να τα ξαναπουμε κατω)

α ρε φιλε,τι ωραια που περασαμε!
Καλα αυτο με την πολυθρονα που καθοταν η αλλη ειναι ολα τα λεφτα!
Εμενα αν μου εκανε τετοιο πραγμα και μας εβλεπε ειλικρινα θα με επιανε
τετοιο νευρικο γελιο που αποκλειεται να μου σηκονοταν ξανα!!!
Και γο αυτο νομιζω,οτι 3 δεν εχει νοημα τελικα...2 ομως ειναι ιδανικα
και δεν εχω καμια αμφιβολια...ειναι ιδανικα οχι τοσο στο γαμισι οσο
στο να κοιμηθεις μετα αγκαλιτσα με 2 υπεροχα μωρα...

Αντε υπομονη 11 και αυτος...

[size=60pt]ΜΗΝΕΣ!!!
[/size]

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ρε παιδια μηπως εχει κανεις το βιντεακι με το soapy massage γιατι δεν το βρησκω

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
αυτο με τις 3 LT το ειχα κανει παλιοτερα ...

τωρα προτιμησα το τιλακ μου και να φερνουμε επιπλεον 2 γυναικες για να μας κανουν μασαζακι και μετα να τις φροντιζω τις σεξουαλικες τους αναγκες :)

και αλλα πολλα...

συνεχιζεται ...
Μιμικ
Κανονισε να αρχισει να σε τρωει ο κολος σου απο τα καυτερα και σε βλεπω στη soi Crocodile να ψαχνεις lb να στον ξυσει :grin: :grin:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
μην τον ευχαριστης λαθος δεν εκανα και επιμενο ετιμασε της μηχανες σου για να ερθης ο solfes ζηλεβη που ισος δεν μπορη να με τημηση. :rockon:
Μην το λες αυτο, δωσε μου ακριβη ημερομηνια και εγω θα το κανω το θαυμα μου.

Mitsakos2005

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω τους συμπουρδελιαρηδες αγωνιστες!!
Επειδη σε λιγες μερες ενας φιλος πεταει για Παταγια θα ηθελα να ρωτησω απο που θα ηταν καλυτερο να ψωνισει κατι ηλεκτρονικα που θελω (κανα κινητο, καμια βιντεοκαμερα κλπ)!
Παει με με Καταρ οποτε 8α κανει μονο μια σταση στο καταρ κ μετα κατ'ευθειαν ταυλανδη.
Ξερετε που θα συνεφερε πιο πολυ να αγορασει?? Εχει αφορολογητα??
Οταν γυρισει Ελλαδα θα πληρωσει φορο για ο,τι ψωνισε??
(Ξερω οτι ειναι λιγακι ασχετο με το ολο topic αλλα εδω θα παρω πληροφοριες απο πρωτο χερι!!)
Ευχαριστω εκ των προταιρων για την οποια βοηθεια!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδη σε λιγες μερες ενας φιλος πεταει για Παταγια θα ηθελα να ρωτησω απο που θα ηταν καλυτερο να ψωνισει κατι ηλεκτρονικα που θελω (κανα κινητο, καμια βιντεοκαμερα κλπ)!
Εχει αφορολογητα??
Το μονο που μπορεις να γλυτωσεις απο φορο ειναι το 7% και θελει τοση διαδικασια (ουρες,τελωνεια),που δεν αξιζει το κοπο...
Κινητα και βιντεοκαμερες,μοντελα που υπαρχουν και στην Ελλαδα...ξεχνα το...Ειναι πιο ακριβα απο οτι εδω...Ενδεικτικα το iphone 16GB ειχε 45000 μπατ,δηλαδη 900 ευρω!!
Το μονο που αξιζει απο κινητα,ειναι κατι κινεζικα μοντελα,με 2 sim,τηλεοραση κλπ που κανουν 100-120 ευρω...
Η μονη περιπτωση να βρει καλυτερες τιμες σε κινητα και βιντεοκαμερες ειναι να κοιταξει στο duty free του Qatar...
Οσον αφορα το αν πληρωνεις φορο εδω,δε σε ρωταει κανενας αν εχεις κατι να δηλωσεις...και στο κατω-κατω και αν εχεις 1-2 κινητα και μια βιντεοκαμερα,και σου κατσει η στραβη να σε σταματησει κανενας τελωνειακος,δεν υπαρχει περιπτωση να σε βαλει να πληρωσεις φορο..Απλα τους λες οτι ειναι προσωπικα σου ειδη...Τα ειχες παρει απο Ελλαδα μαζι σου...
Αν βεβαια γεμισεις μια βαλιτσα με 10 βιντεοκαμερες..μπορει και να σου κατσει καμμια στραβη...
Εγω ειχα 5 κινητα κινεζικα σφραγισμενα στο κουτι τους και περασα σα κυριος...

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
IMG_0078.jpg

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Χαιρετω τους συμπουρδελιαρηδες αγωνιστες!!
Παει με με Καταρ οποτε 8α κανει μονο μια σταση στο καταρ κ μετα κατ'ευθειαν ταυλανδη.
Ξερετε που θα συνεφερε πιο πολυ να αγορασει?? Εχει αφορολογητα??
(Ξερω οτι ειναι λιγακι ασχετο με το ολο topic αλλα εδω θα παρω πληροφοριες απο πρωτο χερι!!)
Ευχαριστω εκ των προταιρων για την οποια βοηθεια!!
Aς παει στο TUC COM ειναι ενα πολυκαταστημα ηλεκτρικων στο δρομο ανεβενοντας απο walking street αριστερα μετα τον δευτερο παραλληλο δρομο στο δεξι πεζοδρομιο καπου ενα χιλιομετρο μπορει και παραπανω απο τον παραλιακο..εχει οτι μπορεις να φανταστεις..

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
2-19 παταγια σου ερχομαιιιιιιιι.......κυριοι για πειτε και σε εμας τους ψαρακες τι λεει η παταγια οκτωμβρη μηνα....χεεεεχ  !!!!!

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
μια φορα τα εχω δει ηδη .....για αυτο δεν μπορω να ειμαι ψυχραιμος!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom