Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Τελευταία νέα από pattaya εδώ έχουμε πολύ πρόβλημα είμαστε αποκλισμένοι στα σπίτια μας και στα ξενοδοχεία για τους Έλληνες από ότι γνωρίζω ο στρατός ειρθαι εχτές και μας γέμισε το ψυγείο τρόφιμα μας έδωσε από 4 γυναίκες  8 καρτέλες καμακρα και μας απαγόρευσε να κυκλοφορούμε μετά την δύση του ηλίου.  :rockon: :rockon:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Τελευταία νέα από pattaya εδώ έχουμε πολύ πρόβλημα είμαστε αποκλισμένοι στα σπίτια μας και στα ξενοδοχεία για τους Έλληνες από ότι γνωρίζω ο στρατός ειρθαι εχτές και μας γέμισε το ψυγείο τρόφιμα μας έδωσε από 4 γυναίκες  8 καρτέλες καμακρα και μας απαγόρευσε να κυκλοφορούμε μετά την δύση του ηλίου.  :rockon: :rockon:

Υποφέρουμε..... δεν αντέχουμε άλλο αυτήν την καταπίεση....
Αλλα μάλλον πρέπει να φύγω γιατί μοιράζουν το συσσίτιο με τις γυναίκες......

Καλά έχετε τρελαθεί εκεί στην Ελλάδα?

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
DOCTOR μη παιζεις με το πονο μας. Κανονιζω το πρωτο μου ταξιδι για Παταγια εδω και μηνες, εχω κλεισει την τεταρτη με gulf
και εχω φαει φρικη με ολα αυτα που γινονται.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Υποφέρουμε..... δεν αντέχουμε άλλο αυτήν την καταπίεση....
Αλλα μάλλον πρέπει να φύγω γιατί μοιράζουν το συσσίτιο με τις γυναίκες......

Καλά έχετε τρελαθεί εκεί στην Ελλάδα?

thanassi 33  μην ξεχασης τα kamakra. και να ειναι ROZZZZZ.  :booty: ;) :)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
DOCTOR μη παιζεις με το πονο μας. Κανονιζω το πρωτο μου ταξιδι για Παταγια εδω και μηνες, εχω κλεισει την τεταρτη με gulf
και εχω φαει φρικη με ολα αυτα που γινονται.

Μην ακούς αηδίες, αν εξαιρέσεις ένα μικρό μέρος στην Bangkok κοντά στο Πρωθυπουργικό γραφείο δεν θα καταλάβεις τίποτα

Περνάμε τέλεια

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερχομαι. :thumbsup:

Diavolidis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Aύριο πετάω για Ταυλάνδη και ευχαριστώ όλον τον κόσμο...τίποτα άλλο,είμαι συγκινημένος... :think:

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλο μηνα σε ολα τα αλανια
κ ειδικα στο φιλο μου DOCTOR TILAC
και στο ομορφο κ μικρο κοριτσι του
  ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑ  :-*

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
αχ ρε Νικολαε δοκτορτιλακ  :rockon: :grouphug:  κρατα κανα δυο   ερχομαι  :headbang2: :headbang2: εαν και βλεπω την μικρη :argue: να με  γ....η εαν με τσακωση :knockinb:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
παιδια πεταω 05/10 με Gulf,kανενας αλλος?

κωλοεταιρεια το κερατο μου.

το καλοκαιρι, στην πτηση αθηνα-μπαχρειν, εφυγε με καθυστερηση 2,5 ωρων απο αθηνα λογω βλαβης και στο μπαχρειν, η πτηση για μανιλα δεν τους περιμενε με αποτελεσμα να αφησει αρκετο κοσμο συξυλο στους γιαχαμπιμπηδες για 1 ολοκληρη μερα. απραδεκτοι.

στο γυρισμο εφυγε με 3 ωρες καθυστερηση, να μην ξαναπαω ασια αν ξαναπεταξω με την κωλοεταιρεια.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μας εκανες την καρδια περιβολι τωρα  :'(

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Eγω παντως δεν ειχα ποτε προβλημα με την εταιρια αυτη και τις 7 φορες που την επελεξα .δεν συγκρινετε βεβαια με την thai....

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
λες να ετυχε στον συναγωνιστη η στραβη?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οτι ειναι λιγο σπαστικη με τις αναμονες ειναι..αλλα μαλλον θα ετυχε στραβη στον φιλο roko..

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αλλα μαλλον θα ετυχε στραβη στον φιλο roko..

σε φιλο ετυχε, που ερχοταν να με συναντησει στη μανιλα αλλα μας γαμησε το προγραμμα γιατι ειχαμε ηδη κλεισμενα αεροπορικα για εσωτερικη πτηση στις φιλιππινες τα οποια αναγκαστικα τα μεταφεραμε 1 μερα μετα πληρωνοντας το πεναλτυ (μικρο ποσο) αλλα τρωγοντας τρελλη φρικη μεχρι εγω να βρω την ακρη για να το κανω αυτο.

παρεπιπτοντως, ξερει κανενας αν μπορουμε να καταγγειλουμε καπου το περιστατικο αυτο? γιατι ενα apologise δεν μου φτανει..

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτοι που ειναι κατω ας ενημερωσουν για την κατασταση. Τα νεα εδω ειναι ασχημα .Αυριο πεταω  :helpplea:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Επειδή δεν συνηθίζω να ποστάρω αηδίες δείτε αυτό .

Από το
«Σε κλοιό διαδηλωτών παραμένει η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργούς να κηρύξει την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ένας διαδηλωτής έχει χάσει τη ζωή του, ενώ δύο χώρες της περιοχής εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία. »
…………………………«Οι πρώτες αντιδράσεις για τα τεκταινόμενα στην Ταϊλάνδη ήλθαν από τη Σιγκαπούρη και τη Νότια Κορέα, οι κυβερνήσεις των οποίων κάλεσαν τους πολίτες τους να αποφύγουν τα μη αναγκαία ταξίδια στη χώρα αυτή."
  Πριν λίγο άκουσα ότι και άλλες χώρες εξέδωσαν ταξιδιωτικές οδηγίες.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά μόλις μπήκα σπίτι μου στην pattaya  δεν συμβενη τίποτα όλα είναι ήρεμα. Ότι συμβενη είναι μόνο στην πρώτευσα και περιορίζετε στα κυβερνητικά κτίρια μόνο. Σήμερα το βράδυ πετώ γιατί είναι το εισητιριο μου και όχι για τα προβλήματα. Στην pattaya δεν έχει πολλούς τουρίστες λόγω των γεγονό των. Μόλις μπω αεροδρόμιο θα σας γράψω πάλι.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παιδιά μόλις μπήκα σπίτι μου στην pattaya  δεν συμβενη τίποτα όλα είναι ήρεμα. Ότι συμβενη είναι μόνο στην πρώτευσα και περιορίζετε στα κυβερνητικά κτίρια μόνο. Σήμερα το βράδυ πετώ γιατί είναι το εισητιριο μου και όχι για τα προβλήματα. Στην pattaya δεν έχει πολλούς τουρίστες λόγω των γεγονό των. Μόλις μπω αεροδρόμιο θα σας γράψω πάλι.
γραψε ντοκ για να μας ησυχασεις λιγο γιατι πεταμε σε ενα μηνα :rockon: :rockon: :rockon:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

ντοκτορ με το καλο να επιστρεψεις.
πρεπει σιγα σιγα να αρχιησεις να ετοιμαζεσε για την πιο ευχυχισμενη
μερα της ζωης σου.
σου ευχομαι οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη ολα να γινουν οπως
πραγματικα θελεις.
με την επιστροφη σου αν προκειψει καποια βραδια με ταιλανδεζικο (φαγητο)
ενημερωσε με.
καλο ταξιδι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom