Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
stefan συμφωνω με αυτα που λες αλλα επετρεψε μου συντομα σε επομενα σχολια μου να αναφερθω λεπτομερως για το τι παιζει με την ομορφια.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γιαννη τι θα γινει με το Νο 4?!!!!!!!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
γιαννη τι θα γινει με το Νο 4?!!!!!!!
Μαλλον εκαψε τον εγκεφαλο γιατι απο τοτε που πηγε κατω δεν μπορει να κανει αλλες ερωτησεις και δεν ειναι μαθημενος να γραφει κειμενα χωρις ερωτηση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
ας μην ξεχναμε και την παραμετρο του οτι τα γουστα διαφερουν και η ομορφια ειναι στον καθενα υποκειμενικη..
Τα γουστα οντως διαφερουν,ομως η ομορφια ειναι ως ενος σημειου "υποκειμενικη"...Κι αυτο επειδη υπαρχουν και καποια στανταρντς..
Τα οποια φροντισα εμμεσως πλην σαφως στο ποστ μου να τα αναφερω...
Βεβαια,ισως και να κανω λαθος..Δε διεκδικω το αλαθητο..Και οντως το θεμα ομορφια να ειναι 100% υποκειμενικο...
Μπορει καποιος να μη θεωρει ομορφη μια γυναικα που εχει:
1)Στητο βυζι
2)Επιπεδο στομαχι χωρις πατσοκοιλα και ουλες
3)Ωραιο χαμογελο με ισια δοντια
4)Σωμα καμπυλωτο
5)Ωραια και περιποιημενα δαχτυλα σε χερια και ποδια
6)Τουρλωτο κωλο-πετρα χωρις ραγαδες και κυταριτιδα
7)Ισια "χυτα" ποδια με βελουδινο δερμα
8)Ομορφο προσωπο με ωραια ματια
9)Και να ντυνεται με τετοιο τροπο που να αναδικνυει τη θηλυκοτητα της..
Μπορει δηλαδη π.χ. καποιος να μη θεωρει σαν ομορφη μια γυναικα με στητο στηθος αλλα μια που της ειναι πεσμενο και "εχει παρει μεταγραφη για αρχιδια"...
Σε αυτη τη περιπτωση..Ναι..Τελικα η ομορφια ειναι 100% υποκειμενικη...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
συντομως ερχεται και το 4,αργησα λιγο γιατι τρεχω γενικως.
Μη βιαζεστε κιολας...ολοκληρος χειμωνας πως θα περασει?
να εχουμε να γραφουμε μεχρι το επομενο ταξιδι!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σχολιο Ν4  :dancing:

Φτανουμε λοιπον με τα ποδια (αφου το welcome plaza οπως τονισα ειναι σε τελεια
στρατηγικη θεση - πολυ κοντα με WS). Τονιζω δε οτι κοντευε να σκιστει το παντελονι
στο δρομο απο την καβλα να κραταω στα χερια μου το καλυτερο μωρο του SECRETS εκεινο
το βραδυ.  :dancing:

Στην reception λοιπον να σου ο φυλακας (αγγελος) να ζηταει καρτα (ID)...μεχρις εδω
ολα καλα δεν ανησυχησα καθολου αφου δεν εμοιαζε με ανηλικη...! (παρολο που ηταν πιτσιρικα)
Κραταει την καρτα αλλα μολις λεω αριθμο δωματιου ζηταει 300 Μπατ! ( 6 Ευρω ). Πριτς...
του εξηγω οτι ειναι Joiner free και μιλαει μπουρου μπουρου αφτος με την κοπελα μεσα
για να το διασταυρωσει και καλα...ΤΡΙΧΕΣ...προσπαθουν να σε πιασουν ΚΟΤΣΟ!
εγω δεν μασησα οποτε και αυτος ΔΕΝ πηρε τη μιζα... :birdman:
πραγματικα αν δε μου εκανε νουμερα
θα του εδινα κατι ετσι για την πρωτη φορα που λεει ο λογος, να εχει και το νου του
αν και στα δωματιο ολα ειναι παντα ασφαλισμενα.
Παμε στο δωματιο λοιπον...

Μετα απο ελαχιστα λεπτα μπαινει το καμαρι μας στο μπανιο και εγω φροντιζω μεχρι να βγει
τις τελευταιες λεπτομερειες,εξηγω!
Ανοιγω βαλιτσα (2 λουκετα με συνδιασμο - χωρις κλειδι) αφηνω μεσα το πορτοφολι,ξεχωριζω
προχειρα τα 1500 Μπατ που θα εδινα το πρωι και κλεινω παλι με τα 2 λουκετα τη βαλιτσα.
Να θυμισω δε οτι δεν τα ειχα ολα στη βαλιτσα αλλα τα ειχα μοιρασει σε safe box και σε
βαλιτσα (και φυσικα οταν εβγαινα επαιρνα τα μισα του μισου πανω μου) οποτε κανοντας το ιδιο και με τις καρτες οτι στραβη και να γινοταν ΠΟΤΕ δε θα εμενα ξεκρεμαστος αφου θα ειχα αμεσως 2 εναλλακτικες λυσεις.
Περιμενω λοιπον το μωρο,εκανε μπανιο,βγηκε (με πετσετα τυλιγμενη) και μπαινω εγω στο μπανιο,κανω ενα ωραιο μπανακι γεματος καβλα,και βγαινω χωρις να βιαζομαι γενικως
καθολου,αφου Long time ειναι μεχρι 12 την αλλη μερα το μεσημερι,εχεις χρονο για τα παντα.
Οταν βγηκα εξω ξαπλωσαμε στο κρεβατι,σχεδον αμεσα εφυγε και η πετσετα της και ημασταν και οι 2 ετοιμοι για ολα!. Μετα απο χαδια και φιλια αρχισε η πιπα...οχι κατι εξαιρετικο
αλλα απλα ικανοποητικο,δεν το εκανε σαν αγγαρεια αλλα μου εχουν παρει πολυ καλυτερες πιπες.Μετα σεξ σε οτι σταση ηθελα,χωρις γκρινια,ευδιαθετη συνεχως. (ενοειται το σεξ με προφυλακτικο),και αφου ηταν και η πρωτη φορα οπως καταλαβαινεται το χαπυ εντ ηταν συντομο...πιπα τελευταιας στιγμης και τρελο χυσιμο! εγω ξερος στο κρεβατι και αυτη σε ολιγον χρονο πηγε στο μπανιο να φτιαχτει απο το χυσιμο!   :grin:
Εγω αφηνα τις πετσετες του ξενοδοχειου για αυτες και για μενα χρησιμοποιουσα δικες μου.
Αφου περασε λιγη ωρα και βαλαμε και λιγο tv και λεγαμε και καποιες μπουρδες να περασει η ωρα ξαναρχισαμε το 2ο γυρο! Μια απο τα ιδια απλα κρατησε αρκετα αφου ηταν η δευτερη φορα και υπηρχε και κουραση,ομως το ευχαριστηθηκα περισσοτερο! Παλι ηταν ευδιαθετη κτλ
Αφου τελιωσε και ο δευτερος γυρος μετα αγκαλιτσα κοιμηθηκαμε,εναν φοβερο υπνο να κοιμασαι χορτασμενος διπλα σε τετοιο μωρο...το πρωι? χε χε...τριτος γυρος!!!!!!!!!!!  :grin:
Αυτο ηταν και το κερασακι παιδια...με αφησε κολωνα,ξερος μετα απο αυτο...
Εδω στην Ελλαδα θα δυσκολευομουν περισσοτερο για τριτο...εκει σου βγαινει ρε παιδι μου!
Οταν βλεπω τετοια επιπεδη κοιλια,τετοιο προσωπο,τετοιο χαμογελο,τετοιο σωμα...
(ακουτε ελλεινιδες πατσαβουρες?) πως να μη σου σηκωθει! Με καποιες απο τις γκομενες
ετρωγα και πρωινο αλλα πραγματικα τωρα με αυτην δε θυμαμαι αν πηγα για φαι,μαλλον πηγα ομως αφου αυτη εμεινε μεχρι 12 κανονικοτατα!
Καπως ετσι αρχισε το πανηγυρι εκει κατω παιδια... :boobies:
Ουσιαστικα στο σεξ δεν ειδα κατι διαφορετικο,εγω καθοδηγουσα,γενικως αυτες ακολουθανε,μην περιμενετε να σας βαλουν κατω και να σας αλλαξουν τα φωτα...αυτο μονο 1 freelancer
μου το εκανε τελευταιο βραδυ...αναμανετε ενα απο τα τελευταια σχολια μου γιατι αυτη η εμπειρια ηταν το κατι αλλο και θα τυχει σιγουρα αργα η γρηγορα και σε αλλους...
ενα βραδυ που θα κατεληγε σε αποτυχια κατεληξε πρωι πρωι απο Δισκο Μαρινε 2 σε απολυτη ηδονη! υπολογιζω γυρω στο σχολιο Ν 10 να το αναφερω...υπομονη.

Κλεινω εδω μην πεσει και το sait και πανε τσαμπα ολα!  :tickedoff:
Αφου τελειωσαμε να πω οτι εδωσα βεβαια τα χρηματα και το κοριτσι εφυγε με χαμογελο
και σκαζοντας μου ενα φιλι στο στομα...

συνεχιζεται συντομα ελπιζω με Σχολιο Ν 5

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
φίλε john είσαι ο καλύτερος ρεπορτερ τού σαιτ,,,,

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
κανενα καλο ξενοδοχειο στη παταγια και πουκετ που να ειναι joiners free ξερει κανεις? οτι πληροφοριες εχετε για εκει καλοδεχουμενες...ευχαριστω προκαταβολικα
Για Πουκετ δες αυτα τα 2,ειναι πολυ κοντα στην "δραση" και για τα λεφτα τους πολυ καλα.Μην τα κλεισεις απο το ιντερνετ,πηγαινε και κανε παζαρια επιτοπου.Θα σου βγει 200-300Β φθηνοτερα σιγουρα τωρα που ειναι low season.
Οτι πληροφορια θες για Πουκετ ρωτα και αν μπορω θα σου απαντησω.

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Επειδή δεν ενδιαφέρομαι για seχ trip αλλα για κανονικό ταξίδι στην ταυλάνδη θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει τι παίζει απο τιμές.Συγκεκριμένα για πουκετ το ψήνω αλλα για δεκέμβρη(που εκεί θα είναι καλοκαίρι).Καμιά πρόταση?

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Επειδή δεν ενδιαφέρομαι για seχ trip αλλα για κανονικό ταξίδι στην ταυλάνδη θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει τι παίζει απο τιμές.Συγκεκριμένα για πουκετ το ψήνω αλλα για δεκέμβρη(που εκεί θα είναι καλοκαίρι).Καμιά πρόταση?

Συγχώνευσα το θέμα που άρχισες με το θέμα που υπήρχε ήδη.
Ρίξε μία ματιά, έχει στη κυριολεξία τα πάντα.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδη μου εχουν στειλει καποια ατομα πμ για το εισιτηριο των 500 ευρω και δε μπορω να απανταω σε εναν-εναν,θα απαντησω στο main..
Βεβαια μου εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ εντυπωση η ανταποκριση!!!..Αληθεια.. υπαρχουν ανθρωποι που για να κανουν οικονομια 100-200 ευρω,ειναι διατεθημενοι να πεταξουν με την οποιαδηποτε εταιρια,απο τη μια ακρη του κοσμου στην αλλη,κανοντας κυκλους και ξοδευοντας ατελειωτες ωρες (γυρω στις 40) στον "αερα" και αναμονες σε ξενα και ισως αφιλοξενα αεροδρομια,χωρις καμμια "παροχη"??!!(μιας και δε πιστευω να εχετε την εντυπωση οτι στη τιμη αυτη δινουν και ξενοδοχειο)...
Τελος παντων...Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Αφου καποιοι ενδιαφερθηκαν και γουσταρουν τετοιου ειδους περιπετειες,ευχαριστως να τους μαθω το τροπο πως να βρισκουν φτηνες πτησεις...
Λοιπον...
Παμε σε σαιτ διαφορων εταιριων (συνηθως μικρων) και ψαχνουμε για "promotional fares"...Που σημαινει πολυ απλα,καποιες συγκεκριμενες πτησεις μεσα στο μηνα για συγκεκριμενους προορισμους (αεροδρομια με χαμηλη κινηση),που ειναι φτηνος ο ναυλος...Τις σημειωνουμε σε ενα χαρτι και προσπαθουμε να τις συνδιασουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...
Το εισιτηριο των 500 ευρω που ειχα βρει,περιελαμβανε μια πτηση απο Αθηνα στη Ντοχα με μια μικρη ιδιωτικη αραβικη εταιρια,μετα απο Ντοχα πηγαινες στο Κολομπο της Σρι Λανκα και απο εκει για Μπανγκοκ με Srilankan airlines...
Το ιδιο μπορουμε να κανουμε και μεσω Πακισταν η Ουζμπεκισταν που εχουν φτηνες πτησεις...
Βεβαια οπως καταλαβαινετε τα εισιτηρια αυτα ΔΕΝ συνδιαζονται αυτοματα απο το προγραμμα ticketing που εχουν τα ταξιδιωτικα γραφεια γιατι ειναι απο διαφορετικες εταιριες και αυτο σημαινει πολυ απλα,οτι σε καθε αεροδρομιο πρεπει να παραλαμβανετε τη βαλιτσα σας και να κανετε τσεκ-ιν στην αλλη εταιρια...
Αν χασετε connecting flight λογω καθυστερησης "τη κατσατε" και δε σας αποζημιωνει κανενας...
Η εξοδος απο καθε αεροδρομιο για να δειτε και πως ειναι η καθε χωρα που θα επισκεφτειτε,προυποθετει βεβαια και την εκδοση ολιγοωρης βιζας...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
το μπανκονγκ εχει πολυ πραγμα για μελετη
Σωστός ο σύντροφος. Οχι απλή μελέτη αλλά διατριβή πρέπει να κάνεις για να μπορείς να λες "γνωρίζω τη σεξ νσκηνή της Μπανκονκ".
Ουσιαστικα στο σεξ δεν ειδα κατι διαφορετικο,εγω καθοδηγουσα,γενικως αυτες ακολουθανε,μην περιμενετε να σας βαλουν κατω και να σας αλλαξουν τα φωτα
Τζώννυ (και υπολόιποι) μα αυτό αξίζει πιο πολύ από ολα. Να μην λες τίποτα και να την αφήνεις να κάνει αυτή ολη τη δουλειά. Αν είναι σωστή επαγγελματίας σε ελάχιστα δευτερόλεπυα θα βρει τι και πως σ΄αρέσει και θάναι καλύτερο και απο τέλεια (άσε που θα το ευχαριστηθεί και αυτή).   

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για Πουκετ δες αυτα τα 2,ειναι πολυ κοντα στην "δραση" και για τα λεφτα τους πολυ καλα.Μην τα κλεισεις απο το ιντερνετ,πηγαινε και κανε παζαρια επιτοπου.Θα σου βγει 200-300Β φθηνοτερα σιγουρα τωρα που ειναι low season.
Οτι πληροφορια θες για Πουκετ ρωτα και αν μπορω θα σου απαντησω.

ευχαριστω πολυ gambino...λεω να παω τελη οκτωμβη με φιλαρακι καλυτερα ειναι 2κλινο η 2 μονοκλινα?γενικα αν νομιζεις οτι πρεπει να γνωριζω κατι για εκει,πες μου..

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
ευχαριστω πολυ gambino...λεω να παω τελη οκτωμβη με φιλαρακι καλυτερα ειναι 2κλινο η 2 μονοκλινα?γενικα αν νομιζεις οτι πρεπει να γνωριζω κατι για εκει,πες μου..
Ενοειται 2 δικλυνα.Δες τα pm σου.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Να συμπληρωσω οτι το C & N Hotel ( )
ειναι καταπληκτικο ξενοδοχειο...
Δεν εχει πισινα αλλα εχει δικο του μασατζιδικο απο κατω και με ενα τηλεφωνακι σε 5 λεπτα σου στελνουν μασατζου στο δωματιο.
Διαθετει ολες τις ανεσεις και απο εξυπηρετηση...Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ που εχω γνωρισει απο ολα τα ξενοδοχεια που εχω μεινει...
Το προσωπικο φιλικο,με το χαμογελο στα χειλη και σκιζονται να σε εξυπηρετησουν..Δεν ειναι τυχαιο που το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ακομα και τη "χαμηλη" περιοδο,εχει πανω απο 80% πληροτητα..
Απο τιμες τωρα...Τον Αυγουστο που ειναι χαμηλη περιοδο,πηγαμε 4 φιλοι και μας αφησε το δωματιο 800 μπατ τη μερα...Περυσι το Νοεμβριο που ειχα παει ηταν υψηλη περιοδος (Ξεκιναει απο 1 Νοεμβριου),εδινα 1300 μπατ μαζι ομως με πρωινο..Τετοια τιμη πρεπει να παιζει και φετος..
Αξιζει ομως ΚΑΘΕ μπατ που δινεις...Και ειλικρινα,αν και οταν ξαναπαω Πατονγκ,ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να παω σε αλλο ξενοδοχειο..Ειναι ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ...Στο κεντρικοτερο σημειο..Μολις 100 μετρα απο τα μπαρ...Διπλα στα εμπορικα κεντρα,εστιατορια...
Το συστηνω ανεπιφυλακτα ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μακάρι Τζώννυ, μακάρι. Θα γίνουμε και φίρμες !

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σωστός ο σύντροφος. Οχι απλή μελέτη αλλά διατριβή πρέπει να κάνεις για να μπορείς να λες "γνωρίζω τη σεξ νσκηνή της Μπανκονκ".
Φον πως τα βλεπεις τα πραγματα το διδακτορικο το παιρνουμε συντομα η μηπως ακομα παλευουμε να τελειωσουμε το Master?  :2funny: . Εγω λεω το εξης και σιγουρα θα συμφωνησεις....so many places so little time  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom