4. Eden Club
Ήρθε η στιγμή για την πρώτη μου εξόρμηση στην σεξ σκηνή της ΒΚΚ. Μου βγήκε σε καλό ότι έιχα διαβάσει αρκετά από αυτό το site αλλά και από αγγλόφωνα.
Οι πληροφορίες από doctortilac, KOSTASF16, flynow, mimikos2000, kyklades etc. ήταν πολύτιμες.
Πήγα λοιπον καρφί στο Eden Club δίπλα στον σταθμό ΝΑΝΑ του Skytrain (πολύ καλό και εξυπηρετικό μέσο μαζικής μεταφοράς).
Εκεί με 3600 baht παίρνεις δύο γκόμενες για 1,5 ώρα. Πήγα 6:30 το απόγευμα, παρελαύνουν όλες μπροστά μου, πολλές να μου κάνουν διάφορα για να τις διαλέξω, αλλά επειδή γουστάρω πιο soft καταστάσεις διάλεξα μία ήσυχη και σχεδόν ντροπαλή στην γωνία την An (24 ετών). Αυτή διάλεξε την φίλη της την Yin μια μικρούλα αλλά σε πιο άγρια κατάσταση με σκουλαρίκι στην γλώσσα κλπ. Η επιλογή τελικά ήταν πολύ καλή. Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο να μου κάνουν και soapy massage αλλά μάλλον τα είχα μπερδέψει, δεν πειράζει, με οδηγούν σε ένα δωμάτιο στο 4 όροφο με καθρέπτες και μπάνιο. Εδώ να πω ότι με πλένανε κάθε φορά πριν και μετά, απίστευτη αίσθηση, νιώθεις πασσας τουλάχιστον. Λοιπόν επί του θέματος ήταν σαν να έπαιζα σε ταινεία πορνό, έχυσα 3 φορές σε διάστημα μίας ώρας και κάτι (κάτι που ήταν ρεκόρ για μένα, απόρησα με τον εαυτό μου). 2 φορές από πίπα από την γλυκύτατη An και ένα σε doggy style στην Yin.
Κουβαλάγαν και δονητές μαζί τους, κάναν λεσβιακό, πλύσιμο, λίστεριν, σκούπισμα και πάλι από την αρχή.
Στο τέλος η An μου έβαλε τις κάλτσες και τα παπούτσια, συμπεριφορά δηλ. που δεν την βρίσκεις από την κοπέλλα σου όχι από μία επαγγελματία. Γι αυτό και είχαμε συνέχεια....
(to be continued)