Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
john εισαι για ντερμπι?μην λετε πολλα για τον john666 διοτι μεσα απο τις ερωτησεις του καλυψε πολλες αποριες μας.ευγε.................................

O jonh 666 δεν σας κάλυψε πολλές απορίες  αλλά σας κάλυψε να μην διαβάζετε προηγούμενες σελίδες ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. :headbang:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΚΟΣΤΑ f16 μην απαντάς στους ζηλιάρηδες επειδή δεν μπορούν να αγάπη σουν και να ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ. μόνο για συμβουλή κανε προγαμιαίων συμβολεο. αν θες για δήγμα σου στέλνω το δικό μου.

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
O jonh 666 δεν σας κάλυψε πολλές απορίες  αλλά σας κάλυψε να μην διαβάζετε προηγούμενες σελίδες ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ. :headbang:

κανεις παρα πολυ μεγαλο λαθος,εγω εχω διαβασει τουλαχιστον 400.απλα ορεισμενα φανταζομαι οτι αλαζουν,εσεις που πατε κατω το λετε αλωστε.απλως εχω ξαναγραψει οτι οταν καποιος ρωταει κατι,αυτος που ενοχλειται ας μην απανταει οχι να του λεει τραβα διαβασε 500 σελιδες.εξαλου περαν απο εναν,δεν θυμαμαι ποιος ηταν, ο οποιος ηταν εριστικος και απαιτητικος δεν νομιζω οτι κανεις αλλος που ρωταει,προσβαλει καποιον!

pig21

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τοσες σελίδες για την ταιλάνδη?την κάνανε μόδα τα περιοδικά όπως τη μύκονο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
τοσες σελίδες για την ταιλάνδη? την κάνανε μόδα τα περιοδικά, όπως τη Μύκονο

ΕΜΕΙΣ από 'δω μέσα την κάναμε μόδα... αφού όταν ξεκινούσε το thread στις 22-11-2006 ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ήταν οι μυημένοι στη χώρα του χαμόγελου... :grin:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τοσες σελίδες για την ταιλάνδη?την κάνανε μόδα τα περιοδικά όπως τη μύκονο

ΕΜΕΙΣ από 'δω μέσα την κάναμε μόδα... αφού όταν ξεκινούσε το thread στις 22-11-2006 ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ήταν οι μυημένοι στη χώρα του χαμόγελου... :grin:

αυτα ειναι  :grin: :grin: :grin:

ωραια η μυκονος δεν λεω ... (αμα δεν παινεψεις τον τοπο σου  :grin: ) ... αλλα αλλη η χαρη της ταυλανδης  :dancing:  :dancing: :dancing:

σε αυτο το θρεντ εχουμε ζησει πολλες στιγμες ...

περιεχει παρα πολλα ηδη ... αλλα συνεχιζεται και θα γραφτουν ακομη περισσοτερα ...  :rockon: :rockon: :rockon:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Αγαπητοί συναγωνιστές καλημέρα σας...!!!
Χτες επέστρεψα από το πρώτο μου ταξίδι στην Ταϊλάνδη αλλά το μυαλό μου ακόμα βρίσκεται εκεί....
θα ήθελα να γράψω τις εμπειρίες έτσι όπως τις κωδικοποίησα σε κάποιες σημειώσεις (όχι δεν πήρα το laptop μαζί μου...)
Όλες έχουν την υποκειμένικότητά τους δηλαδή περιγράφω αυτό που είδα και έζησα

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
1. Gulf
Το ταξίδι σε γενικές γραμμές με την gulf ήταν πολύ καλό. Το εισητήριο έιχε κλειστεί κάπου ένα μήνα πριν με 661 € με στάση στο Μπαχρέιν. Τα αεροπλάνα ΟΚ όχι πολύ καινούργια αλλά με ήσυχο ταξίδι. Κάπου άκουσα ότι τώρα η gulf πρόκειται να προμηθευτεί νέα. Δεν υπάρχει ατομικό entertainment system όπως σε Emirates ή Singapore αν και άκουσα ότι αυτό είναι θέμα αεροπλάνου, τέλος πάντων δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Το προσωπικό ευγενικό, ελληνικά μέχρι το Μπαχρέιν, στην επιστροφή υπήρχε και ελληνίδα αεροσυνοδός (κακία: η ασχημότερη όλων). Κατεβαίνω Μπαχρέιν και πηγαίνω σχεδόν τρέχοντας για την πτήση για BKK

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
2. Wan
Μπορώ να πω ότι γενικά στο ταξίδι μου αυτό υπήρξα τυχερός και αυτό φάνηκε από το σκέλος του ταξιδιού Μπαχρέιν - Μπανγκόκ.
Κάθομαι στην θέση μου διάδρομος δίπλα σε ένα σχιστομάτικο που ήταν στο παράθυρο... Να μην πολυλογώ αυτή ήταν από Βιετνάμ και δουλευε στην Κύπρο ώς οικιακή βοηθός και με σπαστα ελληνικά και αγγλικά αρχίσαμε κουβέντα.
Εδώ να πω λίγο ότι η προφορά στα αγγλικά εκεί γενικώς έιναι κάπως... υπάρχει καποια δυσκολία όσον ναναι...
Βραδυνή η πτήση, κλειστά φώτα, αρκετό κρύο, κουβέρτες και εκει μου ήρθε η εμπνευση να την σκεπάσω 3 φορες επειδή κρύωνε. Ε λοιπόν αυτό ήταν λύθηκε... παιχνίδι με τα χέρια,  φιλιά, το μουνάκι της υγρό να μην πολυλογώ, ναι, μου τράβηξε μαλακία, τι να πω το γράφω και τρελαίνομαι. έχω κάνει του κόσμου τα ταξίδια τε΄τοιο πράμα πρώτη φορά. Ίσως είναι η φιλικότητα που εκπέμπει αυτή η φυλή γενικώς τι να πω. Της ζήτησα να βγει για λίγο BKK αφού είχε λίγο χρόνο τελος πάντων δεν έγινε... με έχει τρελλάνει στα SMS και στα τηλέφωνα από νούμερο Βιετνάμ ή Κύπρου. Με βλέπω την άλλη βδομάδα Κύπρο

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
3. Bangkok
Οι πρώτες εντυπώσεις από ΒΚΚ είναι η πολυκοσμία, κάτι σαν ένα διαρκές πανηγύρι. Έμεινα στο Dynasty Inn Grande στην περιοχή του ΝΑΝΑ ένα καλό ξενοδοχείο αλλά ακριβό για τα δεδομένα της περιοχής. Τιμή 2280 Baht (πέριπου 45€). εδώ να πω ότι δεν τσιγκουνέφτηκα και σίγουρα θα μπορούσα να έιχα περάσει πιο φτηνά αλλά λέω διακοπές κάνω δεν γαμιέται...
Τα δωμάτια πολύ μεγάλα, γυμναστήριο, πισίνα, ευγενικό προσωπικό, δεν περιλαμβανόταν το πρωινό, joiner free, και γεμάτο με άγγλους με τα tilac τους.
Κοντά στον κομβικό χωρο του Nana Entertainment Plaza (NEP). To NEP είναι ένα σύμπλεγμα από μπαρακια όπου γίνεται βασικά το παιχνίδι. Μου έκανε εντύπωση όταν πέρασα νωρίς κατα τις 6 το απόγευμα που οι κοπέλλες με τα "ρούχα" της δουλειάς προσεύχονταν στον Βούδα...

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
4. Eden Club
Ήρθε η στιγμή για την πρώτη μου εξόρμηση στην σεξ σκηνή της ΒΚΚ. Μου βγήκε σε καλό ότι έιχα διαβάσει αρκετά από αυτό το site αλλά και από αγγλόφωνα.
Οι πληροφορίες από doctortilac, KOSTASF16, flynow, mimikos2000, kyklades etc. ήταν πολύτιμες.
Πήγα λοιπον καρφί στο Eden Club δίπλα στον σταθμό ΝΑΝΑ του Skytrain (πολύ καλό και εξυπηρετικό μέσο μαζικής μεταφοράς).
Εκεί με 3600 baht παίρνεις δύο γκόμενες για 1,5 ώρα. Πήγα 6:30 το απόγευμα, παρελαύνουν όλες μπροστά μου, πολλές να μου κάνουν διάφορα για να τις διαλέξω, αλλά επειδή γουστάρω πιο soft καταστάσεις διάλεξα μία ήσυχη και σχεδόν ντροπαλή στην γωνία την An (24 ετών). Αυτή διάλεξε την φίλη της την Yin μια μικρούλα αλλά σε πιο άγρια κατάσταση με σκουλαρίκι στην γλώσσα κλπ. Η επιλογή τελικά ήταν πολύ καλή. Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο να μου κάνουν και soapy massage αλλά μάλλον τα είχα μπερδέψει, δεν πειράζει, με οδηγούν σε ένα δωμάτιο στο 4 όροφο με καθρέπτες και μπάνιο. Εδώ να πω ότι με πλένανε κάθε φορά πριν και μετά, απίστευτη αίσθηση, νιώθεις πασσας τουλάχιστον. Λοιπόν επί του θέματος ήταν σαν να έπαιζα σε ταινεία πορνό, έχυσα 3 φορές σε διάστημα μίας ώρας και κάτι  (κάτι που ήταν ρεκόρ για μένα, απόρησα με τον εαυτό μου). 2 φορές από πίπα από την γλυκύτατη An και ένα σε doggy style στην Yin.
Κουβαλάγαν και δονητές μαζί τους, κάναν λεσβιακό, πλύσιμο, λίστεριν, σκούπισμα και πάλι από την αρχή. 
Στο τέλος η An μου έβαλε τις κάλτσες και τα παπούτσια, συμπεριφορά δηλ. που δεν την βρίσκεις από την κοπέλλα σου όχι από μία επαγγελματία. Γι αυτό και είχαμε συνέχεια....

(to be continued)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Επειδή δεν συνηθίζω να ποστάρω αηδίες δείτε αυτό .

Από το
«Σε κλοιό διαδηλωτών παραμένει η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργούς να κηρύξει την πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ένας διαδηλωτής έχει χάσει τη ζωή του, ενώ δύο χώρες της περιοχής εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία. »
…………………………«Οι πρώτες αντιδράσεις για τα τεκταινόμενα στην Ταϊλάνδη ήλθαν από τη Σιγκαπούρη και τη Νότια Κορέα, οι κυβερνήσεις των οποίων κάλεσαν τους πολίτες τους να αποφύγουν τα μη αναγκαία ταξίδια στη χώρα αυτή."
   Πριν λίγο άκουσα ότι και άλλες χώρες εξέδωσαν ταξιδιωτικές οδηγίες.

Όταν έγραψα για αηδίες δεν ήθελα να θίξω κανέναν αλλά απλώς μου τα είχαν πρήξει με τηλέφωνα από την Ελλάδα τι γίνεται τι και πως... και εγώ δεν είχα αντιληφθεί σχεδόν τίποτα.
Να σκεφτείς ότι  με πήρε τηλ. δημοσιογράφος από Αθήνα και με ρώτησε πως ένοιωθα ως αποκλεισμένος!!!!  Όταν του είπα ότι παιρνάω μια χαρά δεν του άρεσε και φυσικά ότι του είπα δεν το  δημοσίευσε.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Δεν ξερω αν εγινε μοδα η οχι και απο ποιον αλλα εγω ΕΥΤΥΧΩΣ πετυχα μονο εναν ελληνα (τον λεγαν κωστα εκανε εμποριο αυτοκινητων και αυτα που μου ελεγε μονο γελια μπορουσαν να προκαλεσουν) στην επιστροφη μου τελη ιουνιου 2007 και εναν στα μεσα ιουνιου 2008 ενα ησυχο παλικαρι εξω απο τη λουσιφερ.τωρα εγω εχω περιπου ενα 8μηνο στο site αλλα ταξιδευω στην ταυλανδη απο το1998..

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Eden Club , εξόρμηση στην σεξ σκηνή της ΒΚΚ , kyklades ....
Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ....[size=12pt]αλλά Έχω μία απορία[/size]  :think: :think: [size=13pt]εγώ που Κολλάω...στην σεξ σκηνή της ΒΚΚ[/size]  :think: :think: :think: 
N24.gif
N24.gif

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Διαβάζοντας το thread πήρα  πληροφορίες γενικές οι οποίες αξιοποιήθηκαν δεόντως. Ειλικρινά μην το συνδέεις μόνο με ΒΚΚ

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μην με παρ εξηγείς ... Απλά μου φάνηκε αστείο!
thankyou.gif

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ....[size=12pt]αλλά Έχω μία απορία[/size]  :think: :think: [size=13pt]εγώ που Κολλάω...στην σεξ σκηνή της ΒΚΚ[/size]  :think: :think: :think:  
σκασε ρε ακου εκει που κολλας... 
και να μην την ξερεις τη σεξ σκηνη θα τη μαθεις μ'ακους?  :2funny:
Παιδια ελεος με το εντεν, η ποιοτητα εκει εχει πεσει κατακορυφα τα τελευταια χρονια. Παλιοτερα αξιζε και για ομορφια και για σερβις. Τωρα οι κοπελλες εκει δε βλεπονται στην κυριολεξια, μονο το σερβις αξιζει. Επιτελους ξεκολληστε λιγο απο τα τουριστικα στεκια στυλ Νανα, εντεν κτλ να δειτε τιποτα της προκοπης. Σε μια-δυο μερες περιμενετε να δειτε τα αστερια της Μπανγκοκ?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
σκασε ρε ακου εκει που κολλας... 
και να μην την ξερεις τη σεξ σκηνη θα τη μαθεις μ'ακους?  :2funny:
Παιδια ελεος με το εντεν, η ποιοτητα εκει εχει πεσει κατακορυφα τα τελευταια χρονια. Παλιοτερα αξιζε και για ομορφια και για σερβις. Τωρα οι κοπελλες εκει δε βλεπονται στην κυριολεξια, μονο το σερβις αξιζει. Επιτελους ξεκολληστε λιγο απο τα τουριστικα στεκια στυλ Νανα, εντεν κτλ να δειτε τιποτα της προκοπης. Σε μια-δυο μερες περιμενετε να δειτε τα αστερια της Μπανγκοκ?
Κρυβε λογιααααααα ;) ;) :grin:

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
δεν μας μας συστηνεις κανενα καλο αντι του εντεν?που να μας φτασουν δυο μερες να ψαχνουμε :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom