Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
6. An – 2Η μέρα
Την επόμενη μέρα πήγα να δω τα κυριότερα αξιοθέατα της Μπανγκόκ (όσα μπορούσα τουλάχιστον σε μία μέρα),. Έτσι κατέβηκα στο Chao Praya River και πήρα το πλοίο που κάνει δρομολόγια και κατέβηκα στο Wat Pho να δω το άγαλμα του «κεκλιμένου» Βούδα ένα εντυπωσιακότατο άγαλμα 46 μέτρων . Μετά με τουκ-τουκ σε διάφορους άλλους ναούς και τέλος στο Grand Palace & Wat Phra Kaeo ( πολύ καλό)
Επιστροφή στο ξενοδοχείο κατά τις 6 το απόγευμα, γυρνώντας περνάω από το eden για να συννεοηθώ να έρθει η An πάλι το βράδυ. Όταν ήρθε πήγαμε παρέα στο soi Cowboy ( μαζί με ένα αντρόγυνο ελλήνων που γνώρισα το πρωί στα αξιοθέατα). Εκεί βέβαια είναι σαν να πηγαίνεις στο εστιατόριο μαζί με το φαΐ σου σε ταπεράκι…!!
Πήγαμε στο a-go-go: Tilac ( ο χαμός….) και στο club: Long Gun…. (sex show…)
Επιστροφή στο ξενοδοχείο (μετά από 5 ποτά) 1ος γύρος, 2ος με διάρκεια , ύπνος και τώρα το λάθος μου: Καύλες κατά τις 5:30 το πρωί την ξυπνάω με ένα από τα καλύτερα πισοκολλητά  μετά ως συνήθως πλύσιμο… ετοιμάζεται και φεύγει…. (06:15) Στην ερώτηση μου γιατί τόσο νωρίς, είπε ότι κοιμήθηκε αρκετά και είχε δουλειές να κάνει… ( την προηγούμενη νύχτα είχα ανησυχίες δηλ. δεν κοιμόμουν και ανησυχούσε… ενώ τώρα κοιμήθηκα σερί περίπου 3:30 ώρες).
Αλήθεια γνωρίζετε πότε γεννήθηκε η An: το 2527 (ναι δεν είναι λάθος το Ταϊλανδέζικο σύστημα χρονολόγησης δείχνει τώρα 2551 δηλ. 543 χρόνια μετά)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ντοκτορ δεν το πιστευω αυτο που διαβαζω :o
"Η γυνη να φοβηται τον ανδρα" που λενε και οι εχθροι του γυναικειου φυλου και κατα βαθος gay ,που καμμια σχεση δεν εχουμε εμεις.
Ουτε φυσικα με τα παιδια εκει κατω στην Αραβια με τα λευκα "φουστανια"που δεν ξερουν τι ειναι το διποδο που τους ετυχε διπλα τους,και μοιαζει με ανδρα :2funny:
Στην Ταυλανδη δεν νομιζω να σε υπηρετει καμμια γυναικα ,εκτος αν δεν ειναι γυναικα και ειναι υποκαταστατο γυναικας οποτε δεν μας κανει.
Να σε φροντιζει, σε αυτο ειναι οι καλυτερες και φυσικα η φροντιδα στο κρεββατι που ειναι το κατι αλλο
Καλα αυτα τα παιδια απο την αραπια ειμαι σιγουρος οτι καταριουνται τα λεφτα που τους τυχανε και προσπαθουν να τα φανε στη ταυλανδη και γυρισουν στην αγαπημενη τους καλυβα που εκει δεν θα πλενονται κιολας καθοτι νερο γιοκ (οχι οτι τωρα πλενονται δηλ.) μαζι με τα αγαπημενα τους κοριτσια (κατσικα προβατινα γουρουνα αντε και καμια σκυλα για να δαγκωνει και λιγο τον ποπο) αυτη ειναι ζωη..τη πατταγιες μου λες τωρα... :2funny: :2funny:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου όταν μαθης την διαφορά από το υπερετει και σε φροντίζει γράψε μου και έμενα. :rockon:
Ντοκτορ ειναι βαρυ το "υπηρετει" πολυ βαρυ και προσβλητικο, μαλλον "φροντιζει" ηθελες να γραψεις. ;)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
2551-2527-=24

klasikos αριθμος ηλικιας...εκει πaiζει το πληθος

θα γραψω για τις ηλικίες σε επόμενο σχολιο και μολις
...συνελθει το σαιτ και μπορουμε να μπουμε!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
φίλοι μου σήμερα εκλησα με golf για πατρίδα με 562 ευρό σύνολό για 13-9 μέχρι 26-9. :rockon:

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Συγγνώμη, αλλά εγώ διάβασα "φίλε μου σήμερα έκλεισα μια παρτίδα golf με 562 ευρό" και λέω γιατί πανηγυρίζει? :2funny: :2funny: :2funny:

Καλό ταξίδι, παρεπιμπτόντως.!!

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
με gulf 17 - 26 οκτωβρη 562 ευρω (οπως και ο ντοκτορ).
αρχιζω για πρωτη φορα να μετραω αντιστροφα.
με τρελανατε τι να κανω (και πιο πολυ ο ντοκτορ με τον f16).

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
έλα ρε ντόκτορ θα ειμαι πατάγια τις ημερομηνίες που θα κατέβεις....μετα τον κωστα f16,να γνωρίσω και τον ειδήμονα της πατάγια!!!!!εγω έκλεισα πριν ενα μήνα για 2-19 οκτώμβρη με gulf  στα 670 eurw!!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου το σύνδρομο του ΠΑΣΑ το έχουν κάτι άνθρωποι σαν και εσένα που δεν γνωρίζουν γιατί γεννήθηκε η γυναίκα. Αν θελης να μαθης θα σου πω εγώ η γυναίκα γεννήθηκε για να ΥΠΗΡΕΤΕΙ τον άντρα αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου και επηδει οι Ελληνίδες έχουν απελευθερωθεί εμείς πάμε εκεί που ακόμα πιστεύουν στο να υπερετουνε τον άντρα. και όσο αν καπιος άντρας θα έβαζε της κάλτσες σε μια γυναίκα η απάντηση είναι ΟΧΙ. ΠΟΛΥ απλό ο άντρας δεν μπορεί να ανειξη τα ποδιά του. :headbang:

:rockon: γιατρε μετα απο αυτο θα χρειστω γιατρο

θα ειμαι κατω  καποιες απο αυτες τις ημερομηνιες :2funny: :2funny: :boobies:

φίλοι μου σήμερα εκλησα με golf για πατρίδα με 562 ευρό σύνολό για 13-9 μέχρι 26-9.

13/9 η 13/10 γιατρε μου???
για τι καποιοι θα μας τρελανουν
:idiot:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
kosa άλλος ο ένατος 9 και άλλος ο δέκατος 10 τώρα μιλάμε για ένατο 9.  :rockon:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
έλα ρε ντόκτορ θα ειμαι πατάγια τις ημερομηνίες που θα κατέβεις....μετα τον κωστα f16,να γνωρίσω και τον ειδήμονα της πατάγια!!!!!εγω έκλεισα πριν ενα μήνα για 2-19 οκτώμβρη με gulf  στα 670 eurw!!
για πάρε και ρώτα πάλη την golf έχει 562 ευρώ και αλαξετο αν βρης υπάρχουν με αυτήν την τιμή.

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ντόκτορ
το υπηρετεί δείχνει απλή υποχρεώση η οποία μπορεί να προέρχεται απο το ότι γνωρίζει ότι εσύ την ζείς (Εξ ου και ο υπηρέτης ο οποίος σε υπηρετεί αφού τον πληρώνεις).  Το φροντίζει δεν προυποθέτει πάντα κάποιο υλικό αντάλαγμα μπορεί να γίνεται κάλιστα από αγάπη ή ηθική ικανοποίηση (για παράδειγμα ένας ιερέας μπορείνα φροντίζει αρρώστους χωρίς υλικό αντάλαγμα).

Έτσι λοιπόν το δικό σου  τιλακ μπορεί να σε φροντίζει επειδή σε αγαπάει ενώ οι κυρίες των bar υπηρετούν (καλά ομολογουμένως) τους φίλους μας γιατί φυσικά γνωρίζουν ότι θα τις προτιμήσουν ξανά και θα κερδίσουν περισσότερα.

Τώρα το αν είμαστε ανώτερα όντα απο τις γυναίκες αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση.

Όσο για το αν ένας άνδρας μπορεί να ανοίξει τα πόδια του!!- τι να πω - υπάρχει καμμιά αμφιβολία ειδικά στην Ταυλάνδη των ladyboys??

Πάντως αν έρθω στην Παττάγια το καλοκαίρι θα έρθω να σε βρώ είσαι ωραίος τύπος (και κοντά στην ηλικία μου με τους 20-ρηδες τι να κουβεντιάσω?).  

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδιά χάσαμε τον jonh 666 μετά που πήγε pattaya. αμ τον mimiko. από εδώ και πέρα τους νεοσύλλεκτους δεν θα τους ξυπνάμε να πηγαίνουν να τους πιάνουν τον κώλο για να μαθαίνουν. εμείς δώσαμε τα φώτα μας σε αυτούς και αυτοί δεν μπορούν να τα δώσουν στους κενουργιους.  :huh:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ντόκτορ
το υπηρετεί δείχνει απλή υποχρεώση η οποία μπορεί να προέρχεται απο το ότι γνωρίζει ότι εσύ την ζείς (Εξ ου και ο υπηρέτης ο οποίος σε υπηρετεί αφού τον πληρώνεις).  Το φροντίζει δεν προυποθέτει πάντα κάποιο υλικό αντάλαγμα μπορεί να γίνεται κάλιστα από αγάπη ή ηθική ικανοποίηση (για παράδειγμα ένας ιερέας μπορείνα φροντίζει αρρώστους χωρίς υλικό αντάλαγμα).

Έτσι λοιπόν το δικό σου  τιλακ μπορεί να σε φροντίζει επειδή σε αγαπάει ενώ οι κυρίες των bar υπηρετούν (καλά ομολογουμένως) τους φίλους μας γιατί φυσικά γνωρίζουν ότι θα τις προτιμήσουν ξανά και θα κερδίσουν περισσότερα.

Τώρα το αν είμαστε ανώτερα όντα απο τις γυναίκες αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση.

Όσο για το αν ένας άνδρας μπορεί να ανοίξει τα πόδια του!!- τι να πω - υπάρχει καμμιά αμφιβολία ειδικά στην Ταυλάνδη των ladyboys??

Πάντως αν έρθω στην Παττάγια το καλοκαίρι θα έρθω να σε βρώ είσαι ωραίος τύπος (και κοντά στην ηλικία μου με τους 20-ρηδες τι να κουβεντιάσω?).  

αυτά πεστα φιλέ μου στον george 31 για να μαθενη. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom