doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Καλα αυτα τα παιδια απο την αραπια ειμαι σιγουρος οτι καταριουνται τα λεφτα που τους τυχανε και προσπαθουν να τα φανε στη ταυλανδη και γυρισουν στην αγαπημενη τους καλυβα που εκει δεν θα πλενονται κιολας καθοτι νερο γιοκ (οχι οτι τωρα πλενονται δηλ.) μαζι με τα αγαπημενα τους κοριτσια (κατσικα προβατινα γουρουνα αντε και καμια σκυλα για να δαγκωνει και λιγο τον ποπο) αυτη ειναι ζωη..τη πατταγιες μου λες τωρα...Ντοκτορ δεν το πιστευω αυτο που διαβαζω :o
"Η γυνη να φοβηται τον ανδρα" που λενε και οι εχθροι του γυναικειου φυλου και κατα βαθος gay ,που καμμια σχεση δεν εχουμε εμεις.
Ουτε φυσικα με τα παιδια εκει κατω στην Αραβια με τα λευκα "φουστανια"που δεν ξερουν τι ειναι το διποδο που τους ετυχε διπλα τους,και μοιαζει με ανδρα
Στην Ταυλανδη δεν νομιζω να σε υπηρετει καμμια γυναικα ,εκτος αν δεν ειναι γυναικα και ειναι υποκαταστατο γυναικας οποτε δεν μας κανει.
Να σε φροντιζει, σε αυτο ειναι οι καλυτερες και φυσικα η φροντιδα στο κρεββατι που ειναι το κατι αλλο
Ντοκτορ ειναι βαρυ το "υπηρετει" πολυ βαρυ και προσβλητικο, μαλλον "φροντιζει" ηθελες να γραψεις. ;)φίλε μου όταν μαθης την διαφορά από το υπερετει και σε φροντίζει γράψε μου και έμενα.
φροντίζω με αντίτιμο πως λέγετε αμ εδώ σε θελε.Ντοκτορ ειναι βαρυ το "υπηρετει" πολυ βαρυ και προσβλητικο, μαλλον "φροντιζει" ηθελες να γραψεις. ;)
πως και τοσο φτηνα ντοκτορ?φίλοι μου σήμερα εκλησα με golf για πατρίδα με 562 ευρό σύνολό για 13-9 μέχρι 26-9.
"Δουλεια" λεγετε, η κοπελα "εργαζομενη"και μεις "πελατες" ευκολο μου εβαλεςφροντίζω με αντίτιμο πως λέγετε αμ εδώ σε θελε.
φίλε μου το σύνδρομο του ΠΑΣΑ το έχουν κάτι άνθρωποι σαν και εσένα που δεν γνωρίζουν γιατί γεννήθηκε η γυναίκα. Αν θελης να μαθης θα σου πω εγώ η γυναίκα γεννήθηκε για να ΥΠΗΡΕΤΕΙ τον άντρα αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου και επηδει οι Ελληνίδες έχουν απελευθερωθεί εμείς πάμε εκεί που ακόμα πιστεύουν στο να υπερετουνε τον άντρα. και όσο αν καπιος άντρας θα έβαζε της κάλτσες σε μια γυναίκα η απάντηση είναι ΟΧΙ. ΠΟΛΥ απλό ο άντρας δεν μπορεί να ανειξη τα ποδιά του.
"Δουλεια" λεγετε, η κοπελα "εργαζομενη"και μεις "πελατες" ευκολο μου εβαλες
για πάρε και ρώτα πάλη την golf έχει 562 ευρώ και αλαξετο αν βρης υπάρχουν με αυτήν την τιμή.έλα ρε ντόκτορ θα ειμαι πατάγια τις ημερομηνίες που θα κατέβεις....μετα τον κωστα f16,να γνωρίσω και τον ειδήμονα της πατάγια!!!!!εγω έκλεισα πριν ενα μήνα για 2-19 οκτώμβρη με gulf στα 670 eurw!!
Ντόκτορ
το υπηρετεί δείχνει απλή υποχρεώση η οποία μπορεί να προέρχεται απο το ότι γνωρίζει ότι εσύ την ζείς (Εξ ου και ο υπηρέτης ο οποίος σε υπηρετεί αφού τον πληρώνεις). Το φροντίζει δεν προυποθέτει πάντα κάποιο υλικό αντάλαγμα μπορεί να γίνεται κάλιστα από αγάπη ή ηθική ικανοποίηση (για παράδειγμα ένας ιερέας μπορείνα φροντίζει αρρώστους χωρίς υλικό αντάλαγμα).
Έτσι λοιπόν το δικό σου τιλακ μπορεί να σε φροντίζει επειδή σε αγαπάει ενώ οι κυρίες των bar υπηρετούν (καλά ομολογουμένως) τους φίλους μας γιατί φυσικά γνωρίζουν ότι θα τις προτιμήσουν ξανά και θα κερδίσουν περισσότερα.
Τώρα το αν είμαστε ανώτερα όντα απο τις γυναίκες αυτό σηκώνει πολύ συζήτηση.
Όσο για το αν ένας άνδρας μπορεί να ανοίξει τα πόδια του!!- τι να πω - υπάρχει καμμιά αμφιβολία ειδικά στην Ταυλάνδη των ladyboys??
Πάντως αν έρθω στην Παττάγια το καλοκαίρι θα έρθω να σε βρώ είσαι ωραίος τύπος (και κοντά στην ηλικία μου με τους 20-ρηδες τι να κουβεντιάσω?).