You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
λορδος, κυκλαδες, φον, mgreek, fantomas παιδια συμπληρωσαμε πενταδα μπασκετ
ντοκτορ δεν ξερω για σενα αλλα και να ηθελα, εμενα το βρισιμο δε μου βγαινει στην Ταυλανδη αλλα μου βγαινει αφθονο στην Ελλαδα. Αν σου ερχεται να βρισεις στην Ταυλανδη η ακομα δεν εχεις εγλιματιστει η δε σου αρεσει τοσο πολυ οσο μας λες.fantoma αν θέλω να κολλήσω σε κίνηση 2 ώρες ΚΑΘΟΜΑΙ και εδώ στην ξενιτιά που μπορώ να κορνάρω και να ανοίξω το παράθυρο και να βρίσω (ενώ εσύ δεν έκανες κανένα από τα δυο) δεν χρειάζεται να πάω bangkok.
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
7. Pattaya (Amina) – 1Η μέρα
Την επόμενη μέρα ήταν προγραμματισμένο για να πάω Pattaya. Υπήρχε πολύ καλή συνεννόηση μέσω e-mails με την Bell Travel Services εταιρεία που κάνει τα δρομολόγια για Pattaya και κανονίζει την μεταφορά σου από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο.
Έφτασα στο Royal Twins Palace Hotel το οποίο είχα κλείσει μέσω Internet αντί του ποσού των 1700 Baht την ημέρα. Τελικά έμεινα εκεί 1 μόνο βραδιά γιατί ήταν υπερτιμημένο σύμφωνα με τα δεδομένα της περιοχής. Τις άλλες μέρες έμεινα στο Welcome Plaza Hotel αντί του ποσού των 850 (!) Baht την βραδιά. Εδώ να πούμε ότι δεν χρειάζεται να κλείσεις με πρωινό γιατί συνήθως αυτό τελειώνει στις 10 ενώ εσύ ξυπνάς εκείνη περίπου την ώρα και το χάνεις.
Αργότερα συνάντηση με τον Doctortilac με το tilac του. Λοιπόν ο Νίκος είναι αυτός που μπορεί να σε κατατοπίσει για τα πάντα στην Pattaya. Είναι ευχάριστος, πρόθυμος και τον ευχαριστώ για όλα. Αυτός με καθοδήγησε και στην αλλαγή του ξενοδοχείου.
Το Βράδυ ραντεβού στην Walking Street (χαμός, κάτι το εντυπωσιακό για κάποιον νέο σαν εμένα), πήγαμε στο μπαρ του Eric (ερημιά), μετά για Shisha (ναργιλέ) και τέλος στην ντίσκο Tony.
Εκεί γνώρισα και πήρα την Amina μια κοπέλα με βυζάρες και πολύ επιθετική. Με ξεζούμισε από την 1 μέχρι το πρωί έριξα 4 (3 έχυσα και ένα όχι) συμπεριλαμβανομένου και κώλου…. Εκεί που είχε πλάκα ήταν στις 3:30 περίπου όταν αφού την είχα ετοιμάσει από πίσω μου λέει ότι αφού δεν είχα “oil” δεν έχει κοκό!!! Τι να κάνουμε βγήκαμε το βράδυ και σε ένα seven-eleven βρήκαμε μια ΚΥ και η συνέχεια επιτυχής!!! Η Αμίνα είχε μία έντονη επιθετικότητα γι’ αυτό και δεν την ξαναπήρα. Οι μελανιές από το σώμα κάναν πολύ καιρό να φύγουν…..
Την επόμενη μέρα ήταν προγραμματισμένο για να πάω Pattaya. Υπήρχε πολύ καλή συνεννόηση μέσω e-mails με την Bell Travel Services εταιρεία που κάνει τα δρομολόγια για Pattaya και κανονίζει την μεταφορά σου από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο.
Έφτασα στο Royal Twins Palace Hotel το οποίο είχα κλείσει μέσω Internet αντί του ποσού των 1700 Baht την ημέρα. Τελικά έμεινα εκεί 1 μόνο βραδιά γιατί ήταν υπερτιμημένο σύμφωνα με τα δεδομένα της περιοχής. Τις άλλες μέρες έμεινα στο Welcome Plaza Hotel αντί του ποσού των 850 (!) Baht την βραδιά. Εδώ να πούμε ότι δεν χρειάζεται να κλείσεις με πρωινό γιατί συνήθως αυτό τελειώνει στις 10 ενώ εσύ ξυπνάς εκείνη περίπου την ώρα και το χάνεις.
Αργότερα συνάντηση με τον Doctortilac με το tilac του. Λοιπόν ο Νίκος είναι αυτός που μπορεί να σε κατατοπίσει για τα πάντα στην Pattaya. Είναι ευχάριστος, πρόθυμος και τον ευχαριστώ για όλα. Αυτός με καθοδήγησε και στην αλλαγή του ξενοδοχείου.
Το Βράδυ ραντεβού στην Walking Street (χαμός, κάτι το εντυπωσιακό για κάποιον νέο σαν εμένα), πήγαμε στο μπαρ του Eric (ερημιά), μετά για Shisha (ναργιλέ) και τέλος στην ντίσκο Tony.
Εκεί γνώρισα και πήρα την Amina μια κοπέλα με βυζάρες και πολύ επιθετική. Με ξεζούμισε από την 1 μέχρι το πρωί έριξα 4 (3 έχυσα και ένα όχι) συμπεριλαμβανομένου και κώλου…. Εκεί που είχε πλάκα ήταν στις 3:30 περίπου όταν αφού την είχα ετοιμάσει από πίσω μου λέει ότι αφού δεν είχα “oil” δεν έχει κοκό!!! Τι να κάνουμε βγήκαμε το βράδυ και σε ένα seven-eleven βρήκαμε μια ΚΥ και η συνέχεια επιτυχής!!! Η Αμίνα είχε μία έντονη επιθετικότητα γι’ αυτό και δεν την ξαναπήρα. Οι μελανιές από το σώμα κάναν πολύ καιρό να φύγουν…..
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
fantoma μάλλον δεν με κατάλαβες αυτό ακριβός είπα και εγώ ότι στην ΤΑΪΛΑΝΔΗ δεν βρίζουν αυτό το κάνουν μόνο εδώ στην ξενητια (Ελλάδα). και εφόσον είσαι ΤΑΪΛΑΝΔΗ δεν έβρισες αυτό ακριβός είπα άρα το συμπέρασμά είναι το μποτιλιάρισμα στην ΕΛΛΑΔΑ έχει πιο ενδιαφέρον από την bangkok γι αυτό μου αρέσει η pattaya που δεν έχει αυτές της συγκίνησις.λορδος, κυκλαδες, φον, mgreek, fantomas παιδια συμπληρωσαμε πενταδα μπασκετ
ντοκτορ δεν ξερω για σενα αλλα και να ηθελα, εμενα το βρισιμο δε μου βγαινει στην Ταυλανδη αλλα μου βγαινει αφθονο στην Ελλαδα. Αν σου ερχεται να βρισεις στην Ταυλανδη η ακομα δεν εχεις εγλιματιστει η δε σου αρεσει τοσο πολυ οσο μας λες.
λορδος, κυκλαδες, φον, mgreek, fantomas παιδια συμπληρωσαμε πενταδα μπασκετ
Αθλητικός σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαίρισης Μπανγκόκ!!!
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αθλητικός σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαίρισης Μπανγκόκ!!!
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια καλημερα.εχω εξοργιστει με αυτο που διαβασα απο τον θαναση33.ο φιλος πηγε με την γυναικα μου.την γυναικα που εφτασε στο σημειο να κοψει τισ φλεβες τις για μενα.που σε λιγους μηνες θα φερει στον κοσμο το παιδι μας που ειχαμε ανταλαξει ορκους αγαπης και οταν ερχοταν το παιδι θα το προχωρουσα το θεμα.τι να πω.βλεπω να γκρεμιζονται ολα τα ονειρα μου.την πηρα και τηλεφωνο αλλα δεν της ειπα τιποτα.θα τα πουμε τον νοεμβρη που θα κατεβω κατω θα γινει της πουτανας.πιο πολυ ομως εχω τσαντιστει με τον ντοκτορ που τα ηξερε ολα αυτα και δεν προσπαθησε να σωσει την υποληψη μου.νικολακη δεν εισαι ενταξει και μιλαω σοβαρα δωσε μου μια πειστικη εξηγηση.γιατι ολα αυτα...
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Μα την πληρωσε δεν την πληρωσε;παιδια καλημερα.εχω εξοργιστει με αυτο που διαβασα απο τον θαναση33.ο φιλος πηγε με την γυναικα μου.την γυναικα που εφτασε στο σημειο να κοψει τισ φλεβες τις για μενα.που σε λιγους μηνες θα φερει στον κοσμο το παιδι μας που ειχαμε ανταλαξει ορκους αγαπης και οταν ερχοταν το παιδι θα το προχωρουσα το θεμα.τι να πω.βλεπω να γκρεμιζονται ολα τα ονειρα μου.την πηρα και τηλεφωνο αλλα δεν της ειπα τιποτα.θα τα πουμε τον νοεμβρη που θα κατεβω κατω θα γινει της πουτανας.πιο πολυ ομως εχω τσαντιστει με τον ντοκτορ που τα ηξερε ολα αυτα και δεν προσπαθησε να σωσει την υποληψη μου.νικολακη δεν εισαι ενταξει και μιλαω σοβαρα δωσε μου μια πειστικη εξηγηση.γιατι ολα αυτα...
mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
παιδια καλημερα.εχω εξοργιστει με αυτο που διαβασα απο τον θαναση33.ο φιλος πηγε με την γυναικα μου.την γυναικα που εφτασε στο σημειο να κοψει τισ φλεβες τις για μενα.που σε λιγους μηνες θα φερει στον κοσμο το παιδι μας που ειχαμε ανταλαξει ορκους αγαπης και οταν ερχοταν το παιδι θα το προχωρουσα το θεμα.τι να πω.βλεπω να γκρεμιζονται ολα τα ονειρα μου.την πηρα και τηλεφωνο αλλα δεν της ειπα τιποτα.θα τα πουμε τον νοεμβρη που θα κατεβω κατω θα γινει της πουτανας.πιο πολυ ομως εχω τσαντιστει με τον ντοκτορ που τα ηξερε ολα αυτα και δεν προσπαθησε να σωσει την υποληψη μου.νικολακη δεν εισαι ενταξει και μιλαω σοβαρα δωσε μου μια πειστικη εξηγηση.γιατι ολα αυτα...
Θα ελεγα οτι τωρα με τον θανασση33 εχετε γινει μπατζανακια. Να βγειτε καμμια φορα για ποτο και να τα πειτε. αυτα τα ωραια εχει η Ταυλανδη. Γνωριζεις και κοσμο εδω στην Ελλαδα χωρις να το περιμενεις. Εγω παρα λιγο να γινω μπατζανακης του flynow, αλλα τον εχωσα παραδιπλα.
Δεν νομίζω ότι μιλάς σοβαρά...
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
π[αιδια το εχετε ριξει στο καλαμπουρι δεν ειναι ετσι τα πραγματα.η κοπελα ειναι εγκυος 6 μηνων.πως μπορεσε και την γαμησε και μαλιστα απο τον κωλο?τραγικο.ξαναμιλησα μαζι της πριν λιγο εκανε πως δεν καταλαβεναι.καριολες....
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια το εχετε ριξει στο καλαμπουρι.εχω σοβαρο προβλημα η κοπελα ειναι 6 μηνων εγκυος.πως μπορεσε και την γαμησε και μαλιστα απο τον κωλο?μιλησα πριν λιγο παλι μαζι της εκανε πωςδεν καταλαβενε.καριολες....
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τη παραμύθια μου κοπανάς αφού το παιδί της έδωσε 2000 thb. ΕΙΠΑΜΕ στον βωμό του χρήματος ξεχνιούνται τα πάντα. Παιδιά φλέβες και κολοκύθια. και εκτός αυτού μου χρωστάς και χάρη φίλε μου πήγε με δικό μας που ξερής ότι είναι ένταξη και δεν θα στην φαΐ. και καθαρός είναι και κουβαρντάς. αν δεν πηγενε ο φίλος και πηγενε με κανέναν βρομιάρη τσιγκούνη μεθύστακα και να την χτύπαγε (θα χτύπαγε και το παιδί σου) αρά μου χροστας χάρη.
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι παιδια αμινα απο τονυ με μεγαλα βυζια.1500 το πρωτο βραδυ.1000 μπατ για 5 μερες μετα.και μετα οταν της ειπα τερμα.εκλαιγε δεν ηθελε λεφτα μου ειπε κι ολας οτι περιμενει το παιδι μας.αλλα εγω της εδινα ενα χαρτζηλικακι 500μπατ δηλαδη
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
νικ λες να εχει προβλημα στην γεννα?και να βγει κανα κωλοπαιδο?
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εφόσον δεν μπορούσε από το μουνί τη να κανη να την δίωξη θα του έδινες τα λεφτά εσύ.παιδια το εχετε ριξει στο καλαμπουρι.εχω σοβαρο προβλημα η κοπελα ειναι 6 μηνων εγκυος.πως μπορεσε και την γαμησε και μαλιστα απο τον κωλο?μιλησα πριν λιγο παλι μαζι της εκανε πωςδεν καταλαβενε.καριολες....
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα το διαλυσω το θεμα το σκεφτηκα καλα.δεν με νοιαζει ουτε για το παιδι ουτε τιποτα.υοθετησε το αν θες εσυ τωρα που θα παντρευτεις εσυ με εφερες σε αυτη την θεση