Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε hell sex της εκανα εξετασεις ηταν καθαρη η γκομενα.γι αυτο την γκαστρωσα...

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
μου ειπε κι ολας οτι περιμενει το παιδι μας

Καλα εσυ απο ποιον πλανητη κατεβηκες? Πως το εχεις προεξοφλησει οτι ειναι δικο σου το παιδι, και οχι του Αραβα που μπορει να την γαμαγε κανα δυο μερες πριν? Ενταξει ωραια ηταν η πλακιτσα σου, αλλα τωρα συνεχιζουμε στον κανονικο ρυθμο.

Εδω γη. Παππαδημητρη μας ακους?

Εδω γη. Παππαδημητρη μας ακους?

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οκ σολφεζ εχεις δικιο.εχουμε γνωριστει κι ολας.περιμενω και μια εξηγηση και απο τον θαναση33 και το κλεινουμε το θεμα.χαβαλες να γινετε ρε παλικαρια.συμβαινουν αυτα.... :grin:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
χαβαλες χαβαλες αλλα αν ο αραβας σου κολλησε κατι?? αυτα φαινονται μετα απο τρεις μηνες!

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα αν νομίζεται εγώ όποτε πειγενω στην pattaya θα προσέχω την γκόμενα του καθενός είσαστε γελασμένη. εγώ έκανα χάρη και 2,000 μπατ πήρε και καλλυντικά πήρε και από πίσω τον πήρε για να προσέχει το παιδί του τη άλλο να κάνω. φύλακας δεν είμαι κανενός. ο φίλος να παρεξηγιόνταν αν την πήδαγε τσάμπα. :rockon:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Λοιπόν οφείλω μια εξήγηση στον φίλο, συνάδελφο και "συνγαμιά" papdhmhtrhs1977
"Ο όφις με ηπάτησεν"
Καλά παιδί μου τι βυζάρες ήταν αυτές...... :)
Μου έλεγε ότι μόνο εμένα αγαπάει και κανέναν άλλο.... λες να μου έλεγε ψεμματα?
Τώρα αν είχε παιδί μαζί σου, τι να σου πω, εγώ πάντως την καλομεταχειρίστηκα, αυτή με γάμησε στην κυριολεξία και μεταφορικά. Οι μελανιές μόλις τωρα φύγαν μετά από 2 βδομάδες.

Άντε και καλά στέφανα

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οκ τωρα ηρεμησα λιγο.φιλε και μενα οι βυζαρες της με τραβηξαν και δεν δυσκολευτηκα να την βρω.ειδες τι γυναικα εχω?θα της ζηταω ποσοστα και θα της στελνω πελατες να μεγαλωσει το παιδι μας.τονυ ντισκο αμινα με της βυζαρες λεγετε παρακαλω.... :rockon:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
M' αρέσεις γιατί έχεις χιούμορ...
Αν χρειαστεί να δώσω και εγώ κάτι πες μου, έτσι για το παιδί

papdhmhtrhs1977

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πες μου τωρα αληθεια εκανε καλο γαμησι?η κοιλια πως ειναι συμφωνα με τους υπολογισμους ειναι στον εκτο.φιλε εννοειτε οτι υα την αναλαβεις τωρα εγω μετα απο αυτο που εκανε χωριζω.και ειναι και ετοιμη με παιδακι κοριτσι για σπιτι δηλαδη  :2funny:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ανέκανε λέει? με ξεθέωσε, αν και μάλλον κωλόπαιδα πρέπει να κάνει αυτή...... :2funny:
Πάντως εγώ δεν αναγνωρίζω τίποτα, θα αναλάβω μόνο το δικό μου παιδί αν κάνει....

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τελικα θα ειναι καποιος κατω στις 17 οκτωβρη?
βοηθεια εχω...?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
στις 28 Οκτωβρη που ολοι ειπαν ΟΧΙ εμεις θα πουμε ΝΑΙ..... για ΤΑΙ !

προς flynow (ετσι νομιζω...)...το ονομα "pe" η στα ελληνικα "ΠΕ"
,pipinaki 19ρικο και καβλιαρικο σου θυμιζει κατι?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
εγώ δεν έχω για ρώτα τον "συνγαμιά" αν έχει...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
παιδιά επειδή ΣΑΒΒΑΤΟ πηγαίνω Ταΐλάνδη ας μου πείτε πιες γκόμενες θέλετε να προσέχω για να μην γένη καμιά στραβή σαν τον προηγούμενο και μετά κλαίτε. περιμένω πληροφορίες. εγώ ειδοποίησα μετά μην λέτε ΤΙΠΟΤΑ. :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom