You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
papdhmhtrhs1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια εχω υλικο απο αμινα θα προσπαθησω να βαλω φωτο...
Doctor να μου προσ΄χεις την Tik μην την πατήσω και εγώ....................
tik????????? απο το garden beer???
ρε μεγάλε είπαμε μην μου βγαλης και τον θεό θέλω χρόνο και για το δικό μου tilac
καλα...πιασε μια ΠΕ με 2-3 φιλες και ασε τις αλλες !!!
Η καλυτερη εποχη ειναι στους δικους μας χειμωνιατικους μηνες και για τις γκομενες μπορεις να τισ φωναζεις και καλιοπη η αγλαιτσα ηκαι αφροξυλανθη ..δεν εχουν κανενα προβλημα αν πληρωνης το αντιθετο μαλιστα..αλλωστε μη νομιζει κανεις οτι αυτα τα τικ τακ πε γου με ειναι ονοματα..πλακα κανουν
Doctor να μου προσ΄χεις την Tik μην την πατήσω και εγώ....................
tik απο beer garden????????
o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ντοκτορ εγω δεν θελω να μου προσεχεις τις δικες μου(2 ειναι) γιατι μου ειναι πιστες!(ααα χα χα χα).εχω επικινωνια καθημερινος,παντος πανε να σπασουν ρεκορ γιατι εχω γυρισει 1 μηνα σχεδων και ακομα δεν μου εχουν ζητησει φραγκα(δεν εχει πεθανει πατερας ,μανα,δεν εχουν αρωστησει,δεν εχουν γκαστρωθει κτλ).λοιπον 3 με 15 γεναρη πατταγια ελπιζω να εισαι εκει ντοκτορ.
κατεβαινω στισ 15 μεχρι 20 παταγια και μετα πουκετ
εχεις κλεισει ξενοδοχειο?
εχεις καποιο να προτυνεις?
γεια σε ολους. ηθελα να μοιραστω μια εμπειρια απο το ταξιδι μου. κατεβηκαμε παρεα οποτε καταλαβαινεται οτι αν σας περιγραψω φασεις με γκομενες μπορει να γινω κουραστικος και να μην εχω να προσθεσω κατι καινουργιο, παντως καναμε οτι μπορει να φανταστει κανεις (ακομα και αυτοι που εχουν μεγαλη φαντασια). Αυτο στο οποιο ηθελα να σταθω και να το προτεινω ανεπιφυλακτα είναι κατι παρα πολυ απλο.
OIL MASSAGE σε μικρο μαγαζακι, αυτα που υπαρχουν παντου. το σημειο που ηθελα να σταθω ειναι καταρχας οτι oil massage και γενικα massage εκανα καθε μερα (κοστος 300 μπατ για μια ωρα λοιωσιμο στο μασαζ και 400-500 μπατ για ντουντουκα). Εκει που επαθα πλακα (και γαμω την γκαντεμια μου το καταλαβα τελευταια μερα) ηταν οταν πηγα για το καθημερινο απογευματινο μασαζ η γκομενιτσα την ωρα που ηταν να μου κανει τη ντουντουκα μου ειπε πως δεν μπορουσε προφασιζομενη διαφορες δικαιολογιες (γυρισε από οδοντιατρο κτλ).Εγω ομως ημουν σε φαση οπου η πετσετα με την οποια καλυπτεται η μεση ειχε γινει σημαια που κυματιζε περηφανα. τις λεω οτι δεν γινεται αυτη τη κατασταση και οτι κατι πρεπει να γινει.αμεσως ανελαβε δραση και με τα χερια της που ηταν γεματα λαδι (ελεω oil massage) μου προσφερε μια συγκλονιστικη εκτονωση (ποια ντουντουκα τωρα). Δεν κανω πλακα μπορει η χημεια με την γκομενα να ηταν τετοια αλλα οταν με τα δυο λαδωμενα χερια γλιστρουσε επάνω στον κορμο ενω με προσεκτικες και επιδεξιες κινησεις χαιδευε τις μπαλες και ξαναπηγαινε τα χερια της πανω κατω (μιλαμε οτι το εκανε καλυτερα απο εμενα) ηρθε η αποκορυφωση και αρκετο γενετικο υλικο καλυψε μεγαλο μερος του μικρου μασατζιδικου. Δεν λεω καλη η ντουντουκα αλλα δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε
OIL MASSAGE σε μικρο μαγαζακι, αυτα που υπαρχουν παντου. το σημειο που ηθελα να σταθω ειναι καταρχας οτι oil massage και γενικα massage εκανα καθε μερα (κοστος 300 μπατ για μια ωρα λοιωσιμο στο μασαζ και 400-500 μπατ για ντουντουκα). Εκει που επαθα πλακα (και γαμω την γκαντεμια μου το καταλαβα τελευταια μερα) ηταν οταν πηγα για το καθημερινο απογευματινο μασαζ η γκομενιτσα την ωρα που ηταν να μου κανει τη ντουντουκα μου ειπε πως δεν μπορουσε προφασιζομενη διαφορες δικαιολογιες (γυρισε από οδοντιατρο κτλ).Εγω ομως ημουν σε φαση οπου η πετσετα με την οποια καλυπτεται η μεση ειχε γινει σημαια που κυματιζε περηφανα. τις λεω οτι δεν γινεται αυτη τη κατασταση και οτι κατι πρεπει να γινει.αμεσως ανελαβε δραση και με τα χερια της που ηταν γεματα λαδι (ελεω oil massage) μου προσφερε μια συγκλονιστικη εκτονωση (ποια ντουντουκα τωρα). Δεν κανω πλακα μπορει η χημεια με την γκομενα να ηταν τετοια αλλα οταν με τα δυο λαδωμενα χερια γλιστρουσε επάνω στον κορμο ενω με προσεκτικες και επιδεξιες κινησεις χαιδευε τις μπαλες και ξαναπηγαινε τα χερια της πανω κατω (μιλαμε οτι το εκανε καλυτερα απο εμενα) ηρθε η αποκορυφωση και αρκετο γενετικο υλικο καλυψε μεγαλο μερος του μικρου μασατζιδικου. Δεν λεω καλη η ντουντουκα αλλα δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε
παιδια για την Qatar air τι ξερετε?εχει την οικονομικη 613 ευρω,καλη τιμη θα ελεγα.
Πολύ καλή εταιρεία! Το λέω αλήθεια...
Έχει τον νεώτερο στόλο αεροσκαφών στον κόσμο και εξαιρετικό service στον αέρα.
Πες μας όμως την αεροπορική σύνδεση μέσω Ντόχα... πόσες ώρες θα περιμένεις?
εγω που φευγω τον αλλο μηνα εχει 3 ωρες οταν παμε και 2 ωρες στον γυρισμοΠολύ καλή εταιρεία! Το λέω αλήθεια...
Έχει τον νεώτερο στόλο αεροσκαφών στον κόσμο και εξαιρετικό service στον αέρα.
Πες μας όμως την αεροπορική σύνδεση μέσω Ντόχα... πόσες ώρες θα περιμένεις?
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Όντως είναι πολύ καλή εταιρεία. Το ταξίδι ιδιαίτερα άνετο και το σερβις εξαιρετικό.
Αρκεί να μην μείνεις στο γυρισμό στη Ντόχα, εκτός αν σε αρέσουν τα κεμπαπ και οι αργίλέδες.
Αρκεί να μην μείνεις στο γυρισμό στη Ντόχα, εκτός αν σε αρέσουν τα κεμπαπ και οι αργίλέδες.
Ρε παιδιά επειδή έχουμε ξεπεράσει τις 800 μήπως κάτι πρέπει να γίνει για να πηγαίνουμε στη σελίδα που θέλουμε με 1 κλικ και όχι με 45?? Λέω τώρα εγώ...
το τελευταιο νουμερο στο λινκ ειναι ο αριθμος των ποστ σε καθε σελιδα... καθε σελιδα χωραει 15 ποστ...δηλ αν θες να πας στην 150 σελιδα βαλε στο τελος του λινκ 2250 = 150*15
Που το εχεις δει αυτο ρε λορδε?¨Προσεχως Βουλγαρες¨
εγω που φευγω τον αλλο μηνα εχει 3 ωρες οταν παμε και 2 ωρες στον γυρισμο
Με πολύ μεγάλη τύχη το πέτυχες αυτό...
Δώσε μας περισσότερες λεπτομέριες σε παρακαλώ...