doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
golf air αυτή την στιγμή με 562 ΑΘΗΝΑ - μπακοκ - ΑΘΗΝΑ.και σε δυο μέρες σπέσιαλ 450 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ τιμή. :o
Φιλε μου εχεις αρχισει και ανακαλυπτεις καποια "μυστικα"...Δεν λεω καλη η ντουντουκα αλλα δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε
Όχι την γνώρισα ως φίλη του tilac του Doctor, δεν νομίζω ότι δουλεέυει σε bartik????????? απο το garden beer???
Μια ιστορικη αναδρομη.Που το εχεις δει αυτο ρε λορδε?
golf air αυτή την στιγμή με 562 ΑΘΗΝΑ - μπακοκ - ΑΘΗΝΑ.και σε δυο μέρες σπέσιαλ 450 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ τιμή. :o
anaxorisi 13 okt ath-doh 13:30 17:45Με πολύ μεγάλη τύχη το πέτυχες αυτό...
Δώσε μας περισσότερες λεπτομέριες σε παρακαλώ...
Την πινακιδα την συγκεκριμενη την εχω δει πανω απο 100 φορες. Προφανως μονο οι παλαιοτεροι εδω μεσα θα την ξερουν και ακομα λιγοτεροι θα την εχουν δει. Τι μου θυμισες.Μια ιστορικη αναδρομη.
Παληα πριν ανοιξουν τα συνορα με τις χωρες των κομμουνιστικων καθεστωτων οπως θα θυμουνατι οι παλιοι η Ελληνικη επαρχια στεναζε απο την αγαμια, στην Αθηνα και αλλες μεγαλες πολεις η κατασταση ηταν λιγο καλλυτερη. Τοτε λεγανε οτι την πληρωνανε οι γιδες.
Με το ανοιγμα των συνορων των χωρων του τεως υπαρκτου σοσιαλισμου αρχισε σιγα σιγα να γινεται εισαγωγη γυναικων και να ανοιγουν τα διαφορα μπαρ- κολαδικα στην επαρχια.
Ενα απο αυτα καπου στη Βορεια Ελλαδα για να διαφημισει τη πραματεια του ειχε γραψει σε μια χαρτονενια ταμπελα το περιφημο ¨Προσεχως Βουλγαρες¨που καποιος το ειχε φωτογραφησει και ειχε δημοσιευτει σε εφημεριδες και περιοδικα.
Ελπιζω ιστορικα να σε καλυψα.
Καθε αλλη ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις σε αυτο το φορουμ ειναι φανταστικη.
.αμεσως ανελαβε δραση και με τα χερια της που ηταν γεματα λαδι (ελεω oil massage) μου προσφερε μια συγκλονιστικη εκτονωση
αν εφευγες 13/10 οπως εγω , θα πηγαινες χωρις διανυκτερευση στη DohaΠαιδια μετα απο πολλα εμποδια τα καταφερα και. . .τελικα φευγω 11 Οκτωβριου με Qatar air με 613ευρω.Και στο πηγαινε και στο ελα υπαρχει διανυκτερευση στη Doha.
Ρε ντοκτορ μας δουλευεις?το σαϊτ της Gulf δεν εχει τις τιμες που αναφερεις
Κανενας αλλος που θα ειναι 11-12 Οκτωβριου κατω? ;)
την διανυκτερευση του γυρισμου ομως δεν την γλυτωνεις.Ενταξει δεν βαριεσαι,γιαυτο φευγω Σαββατο για να κερδισω μια μερααν εφευγες 13/10 οπως εγω , θα πηγαινες χωρις διανυκτερευση στη Doha
ποιος το ειπε? 8:30 απο μπανγκοκ και 17:50 την ιδια μερα αθηνα με δυο ωρες αναμονη.συγκεκριμενα στις 26/10 που γυριζω.και ο ντοκτορ ειπε στα γραφεια τις gulf.οχι στο σαιττην διανυκτερευση του γυρισμου ομως δεν την γλυτωνεις.Ενταξει δεν βαριεσαι,γιαυτο φευγω Σαββατο για να κερδισω μια μερα