Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
golf air αυτή την στιγμή με 562 ΑΘΗΝΑ - μπακοκ - ΑΘΗΝΑ.και σε δυο μέρες σπέσιαλ 450 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ τιμή. :o

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν λεω καλη η ντουντουκα αλλα δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε
Φιλε μου εχεις αρχισει και ανακαλυπτεις καποια "μυστικα"...
Και η καλυτερη πιπα του κοσμου,δε συγκρινεται με αυτη την εμπειρια...
Και αν η γκομενα ειναι "μαστορισσα" και καθως στον παιζει με το ενα χερι και σου χαιδευει τη βαλανο με τον αντιχειρα,παραλληλα με το αλλο χερι χαιδευει τα μπαλακια και το περινεο (η περιοχη αναμεσα στα μπαλακια και τη κωλοτρυπιδα)...ΤΕΛΟΣ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ηδονη...

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Που το εχεις δει αυτο ρε λορδε?
Μια ιστορικη αναδρομη.
Παληα πριν ανοιξουν τα συνορα με τις χωρες των κομμουνιστικων καθεστωτων οπως θα θυμουνατι οι παλιοι η Ελληνικη επαρχια στεναζε απο την αγαμια, στην Αθηνα και αλλες μεγαλες πολεις η κατασταση ηταν λιγο καλλυτερη. Τοτε λεγανε οτι την πληρωνανε οι γιδες. :huh:
Με το ανοιγμα των συνορων των χωρων του τεως υπαρκτου σοσιαλισμου αρχισε σιγα σιγα να γινεται εισαγωγη γυναικων και να ανοιγουν τα διαφορα μπαρ- κολαδικα στην επαρχια.
Ενα απο αυτα καπου στη Βορεια Ελλαδα για να διαφημισει τη πραματεια του ειχε γραψει σε μια χαρτονενια ταμπελα το περιφημο ¨Προσεχως Βουλγαρες¨που καποιος το ειχε φωτογραφησει και ειχε δημοσιευτει σε εφημεριδες και περιοδικα.
Ελπιζω ιστορικα να σε καλυψα.
Καθε αλλη ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις σε αυτο το φορουμ ειναι φανταστικη. :jerking:

KOUKOUS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
golf air αυτή την στιγμή με 562 ΑΘΗΝΑ - μπακοκ - ΑΘΗΝΑ.και σε δυο μέρες σπέσιαλ 450 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ τιμή. :o

Πως τις βρισκειις φιλε μου αυτες τις τιμες? απο το site της gulf? ειναι με τους φορους?
ευχαριστω
μιχαλης

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
κατευθείαν στην gulf και μην παιδεύεσαι να κάνεις τον ταξιδιωτικό πράκτορα. Όλα μαζί με τους φόρους.

Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
http://[URL unfurl="true"]www.ladyboy-crush.com/wp-content/uploads/2008/06/ladyboy_crush_jessica_huge_cock-64.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.ladyboysinphuket.com/[/URL]

[size=37pt]    สวัสดีครับ[/size]

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Με πολύ μεγάλη τύχη το πέτυχες αυτό...

Δώσε μας περισσότερες λεπτομέριες σε παρακαλώ...
anaxorisi 13 okt ath-doh    13:30      17:45
                  doh-bkk     20:45      07:45

epistrofi  26 okt bkk-doh     08:30     12:05
                   doh-ath     13:55     17:50

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
  4 και σημερις ειναι πολλεσ ρε γαμωτο :helpplea: :dancing:

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μια ιστορικη αναδρομη.
Παληα πριν ανοιξουν τα συνορα με τις χωρες των κομμουνιστικων καθεστωτων οπως θα θυμουνατι οι παλιοι η Ελληνικη επαρχια στεναζε απο την αγαμια, στην Αθηνα και αλλες μεγαλες πολεις η κατασταση ηταν λιγο καλλυτερη. Τοτε λεγανε οτι την πληρωνανε οι γιδες. :huh:
Με το ανοιγμα των συνορων των χωρων του τεως υπαρκτου σοσιαλισμου αρχισε σιγα σιγα να γινεται εισαγωγη γυναικων και να ανοιγουν τα διαφορα μπαρ- κολαδικα στην επαρχια.
Ενα απο αυτα καπου στη Βορεια Ελλαδα για να διαφημισει τη πραματεια του ειχε γραψει σε μια χαρτονενια ταμπελα το περιφημο ¨Προσεχως Βουλγαρες¨που καποιος το ειχε φωτογραφησει και ειχε δημοσιευτει σε εφημεριδες και περιοδικα.
Ελπιζω ιστορικα να σε καλυψα.
Καθε αλλη ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις σε αυτο το φορουμ ειναι φανταστικη. :jerking:
Την πινακιδα την συγκεκριμενη την εχω δει πανω απο 100 φορες. Προφανως μονο οι παλαιοτεροι εδω μεσα θα την ξερουν και ακομα λιγοτεροι θα την εχουν δει. Τι μου θυμισες. :rockon:

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω με ενα φιλο μου φευγουμε 27 οκτ και γυριζουμε

23 νοε με καταρ 613 ευρω.Οποιος θα ειναι κατω ας μου πει.

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια μετα απο πολλα εμποδια τα καταφερα και. . .τελικα φευγω 11 Οκτωβριου με Qatar air με 613ευρω.Και στο πηγαινε και στο ελα υπαρχει διανυκτερευση στη Doha.
Ρε ντοκτορ μας δουλευεις?το σαϊτ της Gulf δεν εχει τις τιμες που αναφερεις  :huh:
Κανενας αλλος που θα ειναι 11-12 Οκτωβριου κατω? ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
.αμεσως ανελαβε δραση και με τα χερια της που ηταν γεματα λαδι (ελεω oil massage) μου προσφερε μια συγκλονιστικη εκτονωση

αυτα ειναι συμβιβασμος. δεν πρεπει να γινονται στην ταιλανδη.

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μετα απο πολλα εμποδια τα καταφερα και. . .τελικα φευγω 11 Οκτωβριου με Qatar air με 613ευρω.Και στο πηγαινε και στο ελα υπαρχει διανυκτερευση στη Doha.
Ρε ντοκτορ μας δουλευεις?το σαϊτ της Gulf δεν εχει τις τιμες που αναφερεις  :huh:
Κανενας αλλος που θα ειναι 11-12 Οκτωβριου κατω? ;)
αν εφευγες 13/10 οπως εγω , θα πηγαινες χωρις διανυκτερευση στη Doha

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αν εφευγες 13/10 οπως εγω , θα πηγαινες χωρις διανυκτερευση στη Doha
την διανυκτερευση του γυρισμου ομως δεν την γλυτωνεις.Ενταξει δεν βαριεσαι,γιαυτο φευγω Σαββατο για να κερδισω μια μερα :dancing:

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
την διανυκτερευση του γυρισμου ομως δεν την γλυτωνεις.Ενταξει δεν βαριεσαι,γιαυτο φευγω Σαββατο για να κερδισω μια μερα :dancing:
ποιος το ειπε? 8:30 απο μπανγκοκ και 17:50 την ιδια μερα αθηνα με δυο ωρες αναμονη.συγκεκριμενα στις 26/10 που γυριζω.και ο ντοκτορ ειπε στα γραφεια τις gulf.οχι στο σαιτ

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εχεις δικιο δεν το ειδα.κοιταξα και τωρα απο περιεργεια για εισιτηρια αλλα εχει απο 1133ευρω νομιζω

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
σπυρο θα ειμαι εγω παταγια μεχρι τις 19 οκτωμβρη...και βλεπουμε!!!!!μπορει να εχουμε και παραταση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom