Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
7. Pattaya  – 2Η μέρα
Την επόμενη μέρα βόλτα με τον doctor σε διάφορα malls και κατάληξη στο Sawadee Body Massage.
Με 1700 bahts πήρα το νούμερο 192 την Σι, αλλά τελικά δεν μου άρεσε. Η όλη φάση ήταν στο πλύσιμο, στο στρώμα με τις σαπουνάδες και το μασάζ, ως εκεί πολύ καλή, ήταν μια εμπειρία πολύ καλή και πρωτόγνωρη, είχε πλάκα. Αλλά μετά στο boom-boom (γαμήσι) μη το ένα, μη το άλλο (όχι φιλιά όχι γλειψίματα κλπ.) μου την έσπασε και τελικά δεν έχυσα. Ήμουν βέβαια κουρασμένος από το προηγούμενο βράδυ με την Amina.
Το βράδυ είπαμε με τον doctor να πάμε σε ένα a go-go να δω τι παίζει εκεί. Έτσι πήγαμε στο What’s up. Καλά το τι «ξύλο» φάγαμε δεν λέγεται. Γκόμενες ολόγυμνες με πλαστικές σωλήνες να σε βαράνε, να σου πετάνε σαπουνάδες κλπ. Δεν πόναγε φυσικά αλλά είχε πλάκα. Εκεί είχε και μία μικρή πίστα που κουνιόταν ένα μωρό η Pom. Τη ζήτησα για LT μου είπε 2000 + 600 barfine.  Πληρώσαμε και φύγαμε και οι 4 για Ταϊλανδέζικο φαϊ (Thai Express) στην αρχή της walking Street, πολύ καλό και φτηνό. Μετά πήγαμε για ναργιλέ που έκανε ο doctor  και η Pom.
Λοιπόν αυτή  αν και από go-go μου έβγαλε μία γλυκύτητα. Ήρθαμε στο δωμάτιο κατά τη 1 αλλά στο δρόμο μου έσκασε το παραμύθι ότι συνήθως δεν πάει LT και ότι κατά τις 3 πρέπει να γυρίσει πίσω. Τις έριξα δύο γερά και γούσταρα, μου είπε ότι την άλλη μέρα θα καθόταν μέχρι τις 11 το πρωί. Μου άρεσε πολύ και σκεφτόμουν να την ξαναπάρω.
(to be continued)

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι ένας από τους πέντε φίλους που γράφουμε με το όνομα Jack76 :)
Σκεφτόμαστε να πάμε του χρόνου και πάλι Ταυλάνδη και συγκεκριμένα στα Ko Samui.Θα ήθελα από τους φίλους πληροφορίες σχετικά με το μέρος.Όποιος έχει πάει και έχει διάθεση να ενημερώσει ας στείλει pm

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγω απο αυτα που εζησα τονιζω το εξης πριν γραψω το Σχολιο 5 για
να προλαβω τους νεους.

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ μεχρι ποτε τηα μεινει η γκομενα...
LONG TIME σημαινει να μεινει μεχρι την αλλη μερα στις 12 το μεσημερι.
Μη δεχτειτε τιποτα λιγοτερο...αλλιως επειδη η μια μετα την αλλη ξυπνανε
εχουν καταντησει το LT σαν short time και περνουν ολο το χρημα.

ΑΝ σας πει π.χ μεχρι 9-10 το πτωι (υποφερτο) και τη γουσταρετε πολυ
τοτε απλα κοψτε κανα 500 ρικο απο τα χρηματα...δειξτε οτι ξερετε...
μην σας πιανουν κοτσο....

Απο χρηματα τωρα...μην δινετε 2000 για γκομενα σε ολες...
τοσα να δινετε μονο απο καλο α γκο γκο και μονο οταν η γκομενα
ειναι σουπερ...μαζι με το μπαρ φαιν θα βγει 2500...50 ευρω δηλαδη
με λιγα λογια ΠΟΛΛΑ για ταυλανδη...
μπορειτε να βρειτε ανετα με 1500 γαματη γκομενα...
εγω π.χ μονο για την ΠΕ εδωσα 2 χηνες + το μπαρ φαιν γιατι
ηταν ενα 19αρικο σουπερ καβλα...στις αλλες σχεδον παντα 1500
εκτος μιας απο γκο γκο με 1000 επειδη ενω συμφωνησαμε για 12 μεσημερι
ηθελε να φυγει νωριτερα η να κατσει αλλα χωρις δευτερο γαμισι!
θα γραψω αναλυτικα τι εγινε...πηρε 1 χηνα και τον πουλο κατα τις 5 το πρρωι η 6 δεν θυμαμαι! Και αν ημοθν ποιο εμπειρος δε θα επαιρνε
μια,θα καλουσα το security na thn petajei ekso.
Δε μπορουν να σας κανουν τιποτα...ισα ισα...

Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το "Πολυτεχνείο" της Μπανγκόκ

Aπόλυτη μοναρχία μέχρι το 1932 και βασιλευόμενη στρατιωτική δικτατορία έκτοτε (με την άνευ ιδιαίτερης σημασίας εξαίρεση της διετίας 1946-7), η χώρα αυτή της ΝΑ Ασίας διέθετε φαινομενικά όλα τα γνωρίσματα που θα μπορούσαν να επιτρέψουν μιά πρώτη ταύτιση με τα καθ' ημάς. Επικεφαλής της στρατιωτικής χούντας ήταν η παρέα των "τριών αδελφών", γνωστών και ως "οι τρεις τύραννοι" (Τανόμ Κιτικατσόρν, Πραπάς Τσαρουσατιέν, Ναρόνγκ Κιτικατσόρν), ενώ στα παρασκήνια ελόχευε ο εγχώριος Ιωαννίδης με τη μορφή του σκοτεινού στρατηγού Κρίτ. Ουσιαστικότερες αναλογίες μπορούν να εντοπιστούν στους παράγοντες αποστασιοποίησης από το καθεστώς των μεσαίων στρωμάτων, προϊόντων σε μεγάλο βαθμό του αναπτυξιακού άλματος της δεκαετίας του '60: απαρχές μιας οικονομικής κρίσης που παίρνει τη μορφή απρόσμενου πληθωρισμού, αυξανόμενη φανερή διαφθορά των κρατούντων, αποσταθεροποίηση των παραδοσιακών αξιών ως αποτέλεσμα του ανοίγματος της χώρας στον έξω κόσμο... Οσο για τα λαϊκά στρώματα, τους μεγάλους απόντες από το φαγοπότι της οικονομικής ανάπτυξης, η δυσαρέσκειά τους εκφραζόταν με ένα κύμα "αδέσποτων" απεργιών και, εμμέσως, με τη ραγδαία ανάπτυξη του κομμουνιστικού αντάρτικου στις πιο απομακρυσμένες επαρχίες από το 1965 και μετά. Οι φοιτητές τέλος είχαν κι αυτοί τους δικούς τους λόγους να είναι δυσαρεστημένοι, καθώς το εκπαιδευτικό σύστημα είχε δείξει πια τα όριά του ως μηχανισμός κοινωνικής ανόδου και η ταϊλανδέζικη οικονομία αδυνατούσε πλέον να τους απορροφήσει ικανοποιητικά. Αντίθετα ωστόσο από τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών, το σιαμέζικο φοιτητικό κίνημα δε συναντούσε οργανωτικά προβλήματα από μέρους των αρχών: χάρη στην απουσία κάποιας σοβαρής αγωνιστικής παράδοσης και το στενά εθνικιστικό χαρακτήρα των πρώτων κινητοποιήσεών του (εκστρατεία μποϋκοτάζ των ιαπωνικών προϊόντων το Νοέμβριο του 1972), οι αρχές δεν εμπόδισαν τους φοιτητές να εκλέξουν δημοκρατικά τη δική τους ΕΦΕΕ, γνωστή ως Εθνικό Φοιτητικό Κέντρο της Ταϊλάνδης (NSCT). Οταν το NSCT επέκτεινε τη σφαίρα των δραστηριοτήτων του διεκδικώντας ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και τη θέσπιση νέου δημοκρατικού Συντάγματος, ήταν πια πολύ αργά για δάκρυα...
Η γενική δοκιμή της εξέγερσης του '73 πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου, με την ολονύχτια συγκέντρωση 50.000 φοιτητών και συμπαραστατών τους κατά της αποπομπής 9 συναδέλφων τους από το πανεπιστήμιο Ραμκαμχέν· η υποχώρηση των αρχών και οι μαζικές εκδηλώσεις συμπαράστασης από μέρους των κατοίκων της πρωτεύουσας θα τονώσουν όσο τίποτε άλλο την αυτοπεποίθηση του κινήματος. Ετσι, όταν η κυβέρνηση επιχειρεί να αντεπιτεθεί, συλλαμβάνοντας το Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου 13 στελέχη του για διανομή "ανατρεπτικών" προκηρύξεων στην κεντρική λαϊκή αγορά της Μπανγκόκ, το NSCT δε διστάζει να αντιδράσει δυναμικά. Κέντρο του κινήματος Θα γίνει το πανεπιστήμιο Ταμασάτ, στο κέντρο της πόλης, ανάμεσα στο Μουσείο και τα Ανάκτορα. Δυο χιλιάδες φοιτητές ξεκινούν καθιστική διαμαρτυρία στο προαύλιό του στις 9 Οκτωβρίου · στις 11 του μήνα έχουν γίνει πια 50.000 και συνεχίζουν να αυξάνονται, καθώς το ένα μετά το άλλο τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της πρωτεύουσας κλείνουν και η εξεταστική περίοδος αναβάλλεται επ' αόριστον. Η χουντική τριανδρία αρχικά αρνείται οποιαδήποτε διαπραγμάτευση, στη συνέχεια υπόσχεται απλώς τη θέσπιση νέου Συντάγματος μέσα σ' ένα χρόνο, κατόπιν προτείνει την απόλυση των 13 με χρηματική εγγύηση, για τους αφήσει στο τέλος ελεύθερους άνευ όρων το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου. Την ίδια ώρα, 400.000 λαού διαδηλώνουν κατά μήκος της λεωφόρου Ρατσανταμνέν, ζητώντας εγγυήσεις για το δημοκρατικό άνοιγμα. Οι μισοί απ' αυτούς, με επικεφαλής τον ηγέτη της ριζοσπαστικής τάσης του NSCT Σεκσάν Πρασερτκούλ, συνεχίζουν μέχρι την κατοικία του βασιλιά· η προσπάθεια της αστυνομίας να τους ανακόψει θα δώσει το σύνθημα για ένα μαζικό ξέσπασμα βίας σε όλο το κέντρο της Μπανγκόκ. Επί δυο ολόκληρες μέρες, μισό εκατομμύριο λαού δίνουν μια πρωτοφανή μάχη με την αστυνομία και τη στρατιωτική φρουρά της πρωτεύουσας. Η πύλη του πανεπιστημίου Ταμασάτ γκρεμίζεται από ένα τανκ, ενώ στρατιωτικά ελικόπτερα πολυβολούν από αέρος τους διαδηλωτές. Απ' την πλευρά τους, φοιτητές και μαθητές επαγγελματικών σχολών λεηλατούν τα οπλοπωλεία του κέντρου, καίνε δημόσια κτίρια και, ύστερα από επανειλημμένες εφόδους, καταφέρνουν να πυρπολήσουν το ίδιο το αρχηγείο της αστυνομίας. Το βράδυ της 14ης η τηλεόραση εξαγγέλλει το σχηματισμό κυβέρνησης από τον πρύτανη του Ταμασάτ· την επομένη, η "κλίκα των 3" την κοπανάει για την Ταϊβάν και τις ΗΠΑ. Η ταϊλανδέζικη Μεταπολίτευση είναι πραγματικότητα. Ο επίσημος απολογισμός των γεγονότων αναφέρει 71 νεκρούς, ενώ άλλες πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των θυμάτων σε 350.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σχόλιο Ν5  (αλλαζω προτεραιοτητα αφου ανελυσα 1 φουλ βραδυ με γκομενα) και δινω
προσωπικες κατευθυνσεις γενικου περιεχομενου κυριως για νεους συμφωνα με οσα εζησα
και εγω αυτο το καλοκαιρι (Αυγουστος 2008)

Αναφερομαι σε ΠΑΤΑΓΙΑ

-Δεν υπαρχει φοβος-εγκληματικοτητα παρτε μετρητα μαζι σας
-2 καρτες αναληψης τουλαχιστον-παιζουν ολα εκει ανα λιγα μετρα μολις - και Μαεστρο (ειδα 2 ΑΤΜ) και ΒΙΖΑ κτλ.
-Στο safe-box του hotel το διαβατηριο με 1 καρτα,τα υπολοιπα μισα πανω σας μισα βαλιτσα.
-Με γκομενα στο δωματιο ολα φυλαγμενα πορτοφολια καρτες-μονο τα φραγκα της προχειρα.
-Ξενοδοχεια κοντα στη WS με στρατηγικη θεση και δοκιμασμενα welcome plaza kai royals.
(το πρωτο ειναι joiner free αν δεν ψαρωσετε,ψεκαστε 1 φορα πριν μπειτε στα σιγουρα για κανα εντομο-προτιμηστε απο 5 οροφο και ανω)
-Προτιμηστε τη WS απο το beach road σε καθε περιπτωση,η ποιοτητα ειναι πολυ καλυτερη
και επειδη εχει και πολυ περισσοτερο φως βλεπετε καλυτερα τι παιρνετε.
-Στη ws einai mazemena ολα,εκτος απο freelancer ειναι ολα τα γκο γκο,τα beer mpar
και τα κλασικα lucifer,disco marine 1 kai Μαρινε 2,ktl.
-Σε καθε γκο-γκο κατα μεσο ορο συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια πεζουν 1-2 Αστερακια.

Σε ολα τα γκο-γκο οι τιμες ειναι 1500 η γκομενα λονγ τιμε (μεσο ορο) και 2500
για τις dancers toy μαγαζιου που καλο ειναι να τις αποφυγετε γιατι θα τις παρετε
μετα τις 1 τη νυχτα που τελιωνει το χορευτικο!

Κατα σειρα προτεραιοτητας θα ελεγα να προτιμησετε...

1) Πρωτα απο γκο-γκο (1500-2000) + κανα 500-700 bar fine γενικα
2) Μετα απο beer bar (λιγοτερο bar fine)
3) Μετα απο free lancer (οτι κανονισετε - ποτε πανω απο 1500 μη δωσετε)
4) Meta απο second road (απο 300 μπατ και ανω με μεσο ορο 500-1000 μπατ)

LOUSIFER : Prosoxh...Δεν ειναι αυτο που βλεπετε μπροστα στο δρομο!!!!!!!
Μπειτε απο εκεινο το στενακι προχωρηστε καπου 100 μετρα,περαστε την κυρια πραγματικη του εισοδο και τοτε θα δειτε το πραγματικο μαγαζι (ΜΑΓΑΖΑΡΑ δηλαδη)...προτιμηστε να
μεινετε για ποτο κοντα στις σκαλες (στρατηγικη θεση)  γιατι απο εκει βλεπετε τα παντα οτι μπαινει και βγαινει απο το μαγαζι...η μουσικη γαματη...συντομα τηα αρχισουν να σας κοιτανε...οποια γουσταρετε δεν εχει πολλα πολλα...λετε ενα γεια σου στα αγγλικα,χαμογελαστε και αμα θελετε και βιασυνες λετε στα ισια "how much for long time"...πιστεψτε με καμια δε θα σας παρεξηγησει! ισα ισα... δωστε κανα 1000-1500 για λογκ και φυγατε...Παρτε νωρις γκομενα να την απλαυσετε πολλες ωρες...να κοιμηθειτε και αρκετα να ριξετε και κανα πρωινο με την ησυχια σας...να φατε μαζι και πρωινο
και ολα τα ωραια της ζωης μαζι της...

DISCO MARINE 1 : Δεν προκειτε να τις μπερδεψετε...η ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ανοιγει απο τις 4 το ξημερωμα και περα οταν ΟΛΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ και οπως φανταστηκατε οτι απομεινε παει ΕΚΕΙ!
Ανεβαινεις κατι σκαλες για να πας...νεοι...ΤΡΟΜΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ GIA MENA TO KALYTERO!
Μιλαμε παιζει απιστευτη μουσικη...το καλυτερο ειναι να πατε νωρις κατα τις 12:30
και περα να δειτε πως γεμιζει σιγα σιγα και κατα τις 1:30 me 2:00 θα παθετε την πλακα
της ζωης σας! Γεμιζει,παιζει φανταστικη μουσικη, θες να χορευεις και να χτυπιεσαι συνεχεια (ενας αγγλος που ειδα χορευε πανω απο 3 ωρες σερι και ηταν καπου > 70 ετων! ).
Την καλυτερη μουσικη την παιζει ο ψηλος ο αντρας που ξεκιναει και μετα τον ξεκουραζει
ενα γκομενακι...συνεχιζει σε ιδιο στυλ βεβαια αλλα οχι σαν τον αλλο που παιζει τον αφρο...(επειδη το σκεφτηκατε - οχι δεν θα την πηδουσα - μετρια ).
Οποιος θελει σκαει 500 Μπατ και παιρνει σε CD το προγραμμα του! Εγω το αγορασα
και το εδωσα και σε 2 παιδια αντιγραφο οποτε μην το παρετε,θα το ανεβασουμε καπου
να το τσιμπησετε ολοι ειναι 6 κομματια ΝΟΝ-ΣΤΟΠ...απο γκομενες τωρα δεν ειδα σπουδαια
πραγματα εκεινη τη μερα - καλυτερες ειχε το Λουσιφερ αλλα μπορει να ετυχε...
Αφιερωστε 1 νυχτα να ακουσετε μουσικη - αξιζει!

Απο γκο-γκο τωρα...

Sweatharts : φιλικοτατο με χαμηλο μπαρ φαιν και καλα (λιγα μεν) γκομενακια...
Εχει πλεονεκτημα οτι η γκομενα χορευει απο πανω σου ακριβως οποτε δε θα σε ξεγελασει
κανενας φωτισμος και κανενα μακιγιαζ! Καπου 1500 παιζει η μια + Μπαρ φαιν.

happy γκο-γκο : ΜΑΚΡΙΑ...μια απο τα ιδια με ολα τα μετρια γκο-γκο,αλλα ειχε μια hostess που ηταν πολυ καριολα...κοντεψε να μου καταστρεψει το σι-ντι μου,μου το τραβουσε ολη την ωρα,δε μιλουσε,ηθελε να κερασουμε με το καλημερα ποτα μαλλον,εμεις θελαμε να δουμε προσεκτικα γενικα και το αποκορυφωμα? Μολις πηγαμε να σηκωθουμε να φυγουμε μετα παιδια αφου μου τα ειχε σπασει ασχημα και ειχα ξενερωσει μου τραβηξε μια κλοτσια και κοντεψα να χτυπησω,πολυ δυνατη,σαν απο αντρα...μου ηρθε να τη χαστουκισω...σκεφτηκα να φωναξω σικιουριτα να κανω φασαρια...μετα λεω δε γαμιεται,να χαλσω ολο μου το βραδυ και ιστοριες και εφυγα μονολογοντας και βριζοντας στη γλωσσα μας.Οι τιμες μια απο τα ιδια

dollhouse : Αυτο το μαγαζι ειχε το χαμηλοτερο μεσο ορο ηλικιας κοριτσιων...
Καλες σε γενικες γραμμες χωρις κατι να με ελκυει τοσο πολυ εκτος απο την ΠΕ !
Ενα τρελο 19αρικο ολο ναζι που με το που καθισαμε στο μαγαζι ηρθε απο το πουθενα
και εκατσε πανω στον πουτσο μου με τη μια! Ε αυτο ηταν...κοντεψε να σκιστει το τζιν...
Το πρωτο σχολιο απο φιλαρακι μαλιστα ηταν "Τι καβλα εισαι εσυ" :) Δεν ξερω πως
εγινε αλλα επειδη οι υπολοιποι δεν φτιαχτηκαν ιδιατερα απο τις γκομενες φυγαμε
και εγω δεν πηρα τη γκομενα κανοντας υπομονη αφου ηταν αρχη της βραδιας...μετα βεβαια
γυρισα να την παρω και ειχε φυγει για φαι και σχολασμα αφου δεν βρηκε αντρα (ενοιτε οτι οι υπολοιπες δεν ειχαν βρει...! - λιγος κοσμος)...την πηραν τελ και ηρθε μετα 15 λεπτα και πληρωσα 2000 (τοζα ζητησε) μεχρι 10 το πρωι (ελεγε για 6 το πρωι αρχικα!)
και τελικως εκατσε μεχρι 11 :30 περιπου αφου αργησαμε το πρωι να σηκωθουμε και φυσικα τις ριξα ενα αδιαμαρτυρητο πρωινο πουτσο!!!! (το καλυτερο γαμισι μου πανω στον υπνο της και να κανει ναζακια!) Το ποιο ακριβο μαγαζι παιδια - ΜΑΚΡΙΑ για οσους θελουν να δινουν τα κλασικα εως 1500 !

BOSCHE : Ιδιο στυλ με Dollhouse αλλα με πολυ περισσοτερες γκομενες (Τιε περισοτερες απο καθε γκο-γκο) και πολυ καλες γενικα με αρκετα αστερακια...Φυσικα οι τιμες ηταν στα 1500...με εξερεση το μπαρ φαιν πυ παιζει ως εξης!

Σας φερνουν εναν τροχο της τυχης και τον γυρνατε...οπου κατσε αυτο πληρωνετε!!!!!!!
Παιζει το free ποτε δε θα πληρωσετε ουτε 1 Μπατ αλλα παιζει και το 700 η 800 νομιζω...
φυσικα παιζει και το 300 και το 500 και το 600...οτι κατσει...εμενα νομιζω που εκατσε το 600 ακριβως διπλα απο το free...που να την βρω την τυχη...φορτωσα την καλυτερη του μαγαζιου και εφυγα...Εδω θελω να τονισω οτι πρεπει να ειστε προσεκτικοι...
Ενω απο σωμα διαλεξα ΛΙΡΑ 100 και ειχε τελειο με χαλκα στον αφαλο (τρελη καβλα)
στο προσωπο με ξεγελασε λογω περιεργου γωτισμου στις μπαρες και δεν ειχε το τελειο
απλα "καλο" καθαρο. Ηταν 24 ετων...χωρις τομες απο παιδια κτλ αλλα αν την ειχα δει καλα τοτε θα διαλεγα μια αλλα καβλα του μαγαζιου...Αυτη μαλιστα στο τελος ενω ειχαμε συμφωνησει 2000 μεχρι 12 το μεσημερι...δεν ηθελε να τη γαμισω πανω απο 1 φορα και αφου την ειχα ηδη πηδηξει 1...ζητησε μονη της 1000 να φυγει! Μαλιστα ηταν η μονη που ζητησε πιπα ΜΕ προφυλακτικο...φυσικα δε δεχτηκα και τον αρπαξε κανονικα χωρις...
Οποτε πηρε 1000 Μπατ κατα τις 5 το πρωι και εφυγε για να μην την διωξω χωρις φραγκα
αφου ειχα σπαστει...

Living dolls 1 (νομιζω) : ενα μικρο σχετικα,με καλες γκομενες γενικα και φοβερες
dancers...1500 αυτες με πρασινα μαγιο και 2500 οι dancers αλλα απο τις 1 και περα αυτες...Δεν αξιζει να περιμενετε για μενα γιατι θα πατε πτωματα στο δωματιο ιδιως αν εχετε μερες που γαματε κτλ. Μπαρ φαιν κτλ τα κλασικα. Βλεπετε αρκετα κοντα τις γκομενες. Εδω εγινε και η περιβοητη συναντηση μου με ΜΙΜΙΚΟ!!!! (ολε)

Secrets : Το ποιο φιλικο μερος χωρις να σου πρηζουν τα αρχιδια! Ειναι σαν
τετραγωνισμενο,διαλεχτε μερος στρατηγικο και καθιστε...θα αρχισουν απο μονες να ερχονται κοντα σου...μη βιαστειτε...διαλεξτε την καλυτερη...χαμηλο μπαρ φαιν
και καλες γκομενες χωρις κατι εξαιρετικο (μαλλον ετυχε)...οταν πηγα εγω 1 μονο αξιζε για τα γουστα μου (ειμαι πολυ δυσκολος - ποιο πολυ και απο πιπινο η το ιδιο δυσκολος)
και την φορτωσα στο τελος...κερασα και 2 ποτα ενα για τη μαμασαν και 1 μια αλλη...
παιδια κονταψαν να μου παρουν πιπα εκει μεσα...τοση χαρα εδωσα...στο Σεκρετσ κεραστε...εκει αξιζει...το εκτιμουν. Μου προτεινε να παρω μαζι και μια 20αρα για παρτουζα η μαμασαν! Δε μου αρεσε η 20αρα ομως και εφυγα με το μικρο αστερακι κατ εμε που στο τελος αποδειχτηκε οτι ηταν η 7η κατα σειρα (χειροτερη) απο αυτες που πηρα!!!!!!!!!  Πολυ καλη αλλα ειναι αυτο που λεμε...παντα θα δεις καλυτερο!

Απο φαγητα τωρα συμφωνα με οτι ειδα μην τρωτε απο πλανοδιους...
Πολυ κοντα ειναι τα 2 εμπορικα καντρα...στο πρωτο (Garden) εχει 24ωρο
KFC που τρωτε αφοβα γαματα πραγματα με καλυτερο το zinger burger στα 65 μπατ!
Παιδια απιστευ νοστιμια...με 2 τετοια εχεις χορτασει...πολυ φτηνα...
Διπλα ακριβως εχει και τα burger king (μην ξεχασετε να φατε το παγωτο - σοκολατα)
απιστευτο...εχει και πιτσα βεβαια και οτι γουσταρετε...εκει την εβγαζα συνηθως...

Εχει απειρα μαγαζια εκει για ψωνια με πολλους (3 νομιζω) οροφους...οτι φανταστειτε...
στο ισογειο του προς τα μεσα και δεξια πλευρα ειναι ενας πλανοδιος με πορτοφολια
πολυ καλος με καλες τιμες και απιστευτα πορτοφολια...πηρα ενα αληθινο με δερμα φιδιου αληθινο και σημα του ψαριου στινγk...trelo portofoli...εχει και αλλα βεβαια με αληθινο κροκοδειλο κτλ θα τα δειτε...πολυ ρουχισμο...πλουζες γαματες με 4 ευρω και με σταμπα και μπρος και πισω...

Στο δευτερο εμπορικο κεντρο μια απο τα ιδια αλλα το πρωτο μου φανηκε καλυτερο...
Αποσταση μεταξυ τους καπου 5-7 λεπτα με τα ποδια,και τα 2 απο το υψος του welcome plaza προς τα πανω και φυσικα αφου πιασουμε το beach road (στο δεξι μας χερι δηλαδη οπως ανεβαινουμε τον beach road ξεκινοντας απο το υψος του hoteλ)...

ΟΠΟΥ εχει τραπεζα bagkok εκει εχει και ΑΤΜ με σημα ΜΑΕΣΤΡΟ...εγω ειδα 2...
Εχει απειρα ΑΤΜ αλλα με σηματα ολα τα υπολοιπα...Παρα πολυ κοντα στο πρωτο εμπορικο κεντρο (πριν απο αυτο οπως ανεβαινουμε) ειναι το 1 ΑΤΜ με σημα ΜΑΕΣΤΡΟ και αρκετα κατω οταν πιασουμε τη WS ειναι το δευτερο....αυτα ειναι τα κοντινοτερα....

Μην ξεχασετε να πατε και στο ΣΡΙΡΑΤΣΑ ZOO...παρτε ταξι...καπου 1000 μπατ να πατε και να ερθετε μαζι με το εισιτηριο και εκει μεσα θα ξοδεψετε αναλογα καμια 500-1000 μπατ αν βγαζετε φωτος με κροκοδειλους,αν ταιζετε ελεφαντες με μπανανες,αν κανετε βολτες με ελεφαντα,αν σας σηκωσει ελεφαντας με την προβοσκιδα (ΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ :P) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ...

εχει σοου με λιονταρια φυσικα,μπασκετ με ελεφαντες, 100αρι με γουρουνια (!!!!!!)
πολλους κροκοδειλους να δειτε,πιτσιρικα που παιζει τη ζωη του και το κεφαλι του στο στομα του κροκοδειλου και αλλα καλουδια...

Νομιζω ηταν αρκετα...ελπιζω να μην πεσει το σαιτ γιατι...γκρρρρρρρρρρρ!

* Καντε παζαρια...θα ριξετε ευκολα η δυσκολα τις τιμες στο 1/3 της αρχικης...

Θα συνεχιστει προσεχως η υπερπαραγωγη με το ΣΧΟΛΙΟ Ν6 .....

takis loutraki

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0

ΑΛΑΝΙΑ εαν καποιος ταξιδευει 27/9 με QATAR ας στηλει πμ
εχω κατευθηνση ΠΟΥΚΕΤ για 15 ημερες παραμονης.....

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
επιστροφη απο τον παραδεισο στην καθημερινοτητα
ενα μεγαλο ευχαριστω στον f16 που με το τοπικ μας αλλαξε τη ζωη,  χε χε
λοιπον, επιστροφη και για μενα πριν λιγο.
και
ντοκτορ δεν σε προλαβα, εφυγα κυριακη πρωι, καλα να περασεις, και η ωρα η καλη,
κοσα, επισης, καλα βολια.. και ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ..
STAR200 περασατε καλα?  περιμενουμε εντυπωσεις, ωραιο πρωινο εκεινο στο σουβαρναμπουμι ε?
για του νοεμβριου οκτωβριου τους τυχερους, εφτασε η ωρα, κυκλαδες ουτοπικε και george 31.
πιπι και ζαιτσικ εχετε φιλια απο την λακι απο το londoner soi 33 bkk.
κουκλαρα, πιπι, το χαρηκα που δε σου κατσε, ετσι τιμωρησε ολους τους ελληνες που για 15 χρονια δεν της εδωσαν σημασια, ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ χε χε.
παντως μετα ειχα γκρινια απο το τιλακ,νομιζε πως την πηδαγα στην ελλαδα,
ευχομαι καλα να περασουν οσοι πανε κατω, οπως περασα και γω.
θα επανελθω με εντυπωσεις απο bkk, γιατι δεν ξερω πως αυτη η πολη απωθει και ελκει συνχρονως 

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΚΩΣΤΑ φ16  καλως ηρθες φιλε 2 μερες  :rockon: μεινανε ελπιζω να περασες καλα . τωρα για το αλλο απο 40  κυματα περναει καθημερινα αλλα  συνεχιζει να επιπλεει. :o  τωρα στο  θεμα τις πορειας τα χαλαμε αλλα ο καλος ο καπετανιος στη φουρτουνα φαινεται. :helpplea: ειδομεν :dancing:
αλλωστε ελεγαν οι παλιοι  πυρ γυνη και θαλλασα .  :coffee:  εεεεε στην ζωη μου υπαρχουν τα 2  εν αφθονια  στην ζωη μου  με το πυρ το εξωτερω δεν εχω καλες σχεσεις :referee:

paomak20

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Like
54
Πόντοι
1
Μπράβο john666.
Ετσι επρεπε να ειναι ολα τα post σ αυτο το forum.
Πραγματικες και χρησιμες πληροφοριες.
Συνεχισε να βοηθας ετσι.

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
την παρασκευη γυρισα απο το παραδεισο της ταυλανδης. ακομα δεν εχω συνελθει, το σοκ ηταν ισχυρο. τρεις μερες παταγια , τρεις μερες koh-chang, μια μπανγκονγ. ξεκινησα μονο με τα εισητηρια(gulf) και  βρηκα τα παντα εκει πανευκολα. τωρα για τα μωρα τι να γραψω...... συμπεριφορα, ομορφια ,συναισθημα , απλα εχασα το μυαλο μου.
αρχιζω να σκεφτομαι το επομενο ταξιδι μου που ελπιζω να ειναι συντομα.
ευχαριστω τα παιδια του forum για τις χρησιμες πληροφοριες, χαιρετω τον F16 που συνταξιδεψαμε , και τον pipinomaniac
που θα βρεθουμε για καφε ελπιζω .

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Welcome back STAR200...
Αντε να κανονισουμε και το επομενο ταξιδι μαζι...

Υ.Γ:Χαιρετισμους στο φιλαρακι μας...Που απο οτι εμαθα δε τη "γλυτωσε"...Αγαπησε κι αυτος...
Αααααχ...Τα ατιμα τα κοντοπουτανα... :boobies:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ενια το βραδυ ειρθα σπιτη γιατι βρεχη πολυ. αυτη την στιγμη χαλασα το ευρω 48.97.  :rockon:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
doctora θα μας πεις πως βρικες τοσο φτηνο εισητηριο?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
φιλε κουρελι απαντισα πρην 2 μερες. κανε οπηστεν και θα απαντιθης.

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
johny εισαι εκπλυκτικός.
σε ευχαριστω πολυ
τεραστια βοηθεια!

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
johny εισαι εκπλυκτικός.
σε ευχαριστω πολυ
τεραστια βοηθεια!
ας απαντησουν και αυτοι που τον κραζανε τον ανθρωπο οταν ρωτουσε ο ιδιος....johny εισαι αρχοντας-καλα τα λες..

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Η υγρασία που λέτε για ταυλάνδη, είναι όπως είναι σήμερα στην αθήνα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom