Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
5. An
Σε απάντηση των όσων είπαν διάφοροι συναγωνιστές, αυτά διάβασα σε αυτά πήγα, δεν είχα ούτε το χρόνο για περαιτέρω ψάξιμο. Άλλωστε αυτό τον λόγο έχουν τα διάφορα φόρουμ για να ενημερώνουν και εμάς τους αδαείς….

Τέλος πάντων συνεχίζω….
Συνεννοούμαι  με την mama-san για LT με την An για το ίδιο βράδυ από τις 10 μέχρι τις 6 το πρωί αντί του ποσού των 3000 Baht. Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι είχα ρίξει 3 και μία η μαλακία στο αεροπλάνο και κάτι η κούραση του ταξιδιού ήμουν ψιλοψόφιος.
Έπεσα για ύπνο από 8 – 10 το βράδυ. Στις 10 χτυπάει τηλ. από reception αν θέλω να ανέβει  η κοπελιά λέω Οκ έρχεται πολύ καλύτερα ντυμένη και τις λέω πάμε να φάμε… Πήγαμε στο soi 7 Sukomvit  όπου παρήγγειλε ψάρι στον ατμό και τηγανητά καβούρια σάλτσες κλπ. (260 Baht) Λοιπόν αυτό που μου έκανε εντύπωση   ήταν ότι με σέρβιρε,  μου έλεγε τι να φάω… μόνο που δεν με τάισε στο στόμα.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο πλύσιμο (κλασσικά…) και το 5ο στην σειρά το ίδιο 24ωρο  (this is my record) Πάλι πλύσιμο, νευρικότητα δεν μπορώ να κοιμηθώ blow-job μετά ύπνος με διαλλείματα. Ξυπνάμε στις 9 όπου έγινε και το τελευταίο επιτυχές επίσης…..!!!!
Εδώ μου έκανε εντύπωση  ότι δεν έφυγε στις 6 όπως είχε συμφωνηθεί… και το πόσο φιλική ήταν μαζί μου.
Το ξέρω πουτάνα είχα πάρει αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν την βρίσκεις ούτε από την κοπελιά σου, την γυναίκα σου κλπ. Ειδικά δε αν πρόκειται για ελλεεινήδες….!!!

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στο λαο!φευγω για thai 20 οκτωμβρη..πουκετ κα μετα παταγια μαλλον..εχω διαβασει για καποια hotel για πουκετ και παταγια πχ...belair-cn-tiger inn για πουκετ,και sunshine-welcome-villa panalee-royal twins-sunbeam για παταγια...ξερετε ποια απο αυτα ειναι joiner free και ποια εχουν πισινα??ζηταω πολλα?? :uglystupid:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
για Πατάγια το Welcome Plaza eίναι joiner free, έχει πισίνα, είναι ικανοποιητικό και σε καλή τοποθεσία

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
καλησπερα στο λαο!φευγω για thai 20 οκτωμβρη..πουκετ κα μετα παταγια μαλλον..εχω διαβασει για καποια hotel για πουκετ και παταγια πχ...belair-cn-tiger inn για πουκετ,και sunshine-welcome-villa panalee-royal twins-sunbeam για παταγια...ξερετε ποια απο αυτα ειναι joiner free και ποια εχουν πισινα??ζηταω πολλα?? :uglystupid:
Γιατ το Πουκετ ειπαμε οτι το Belair & CN joiner free,για το αλλο δεν ξερω.
Το C&N δεν εχει πισινα,το Belair εχει μια πολυ μικρη με τζακουζι στην ταρατσα στον 7 οροφο.Το βραδυ δεν εχει κοσμο και θα μπορειτε να πατε ν'αραζετε με τα "μωρα" σας.. ;)

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχω μπερδευτει.... :think:..δεν κσερω τι να κανω..ολο αλλαζω γνωμη.να κλεισω μονο εισητηρια η να κλεισω εισητηρια και ξενοδοχειο?να παω με ται απευθειας η να παω με καταρ μεσω ντοχας??? :idiot:τελικα με βλεπω να πηγαινω με τα ποδια....

fletsis per

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Fletsi  τώρα ξύπνησες και τα θέλεις όλα στο πιάτο διάβασε και καμία σελίδα από το παρελθόν. Με λίγα λόγια μόνο ο gonh 666 είναι ο καλύτερος. Αυτός τουλάχιστον ξέρουμε ότι δεν διαβάζει αλλά μόνο ρωτά.  :headbang:  :rockon:

Ντοκτορ γιατι μου τη λες ρε φιλε??Οι φιλοι δε λενε τετοια.Εκτος κι αν δεν εισαι πλεον.

Κι εμεις οταν ειχες ερθει ολα στο πιατο δε στα ειχαμε?Η μηπως οχι???

Τελοσπαντων δεν μου αρεσει να ασχολουμαι με τετοια.

Να σαι καλα παντως.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ας γκρινιαξουν οι φανατικοι της μπανγκοκ. αλλα η πολη ειναι μαπα για πολυ καιρο και πανακριβη.
ποιος μπορει να εχει αγκαζε ενα φαντομα και ενα λορδο να του δειξουν την πολη? και ποσος καιρος χρειαζεται? και ποσα ταξι ?
και ποση ζεστη?

δυο μερουλες λοιπον ειναι μια χαρα. αν δε φρικαρετε νωριτερα...
τελικα το τζεμ που ειναι?
λορδε λεγε συντομα γιατι φευγω .

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
ας γκρινιαξουν οι φανατικοι της μπανγκοκ. αλλα η πολη ειναι μαπα για πολυ καιρο και πανακριβη.
ποιος μπορει να εχει αγκαζε ενα φαντομα και ενα λορδο να του δειξουν την πολη? και ποσος καιρος χρειαζεται? και ποσα ταξι ?
και ποση ζεστη?
ρε Κωστα αποφασισε τελικα, σου αρεσει η Μπανγκοκ η οχι? Σε καθε ποστ αλλιως μας τα λες, εχω πραγματικα μπερδευτει μαζι σου    :headbang:
Τελος παντων εχεις δικιο χρειαζεται πολυς καιρος. Για να ειμαι ακριβης για να την ευχαριστηθεις πραγματικα αυτην την πολη καλο ειναι να εισαι μονιμος κατοικος, να μιλας Ταυλανδικα και να εχεις και κανα φραγγο. Περιμενω λοιπον εναγωνιως τον πρωτο μονιμο κατοικο απο το φορουμ.
Παντως εχεις αδικο σημερα ειχε μια χαρα δροσουλα αν και αλλοι μη συνηθισμενοι θα λεγανε σιγουρα οτι κανω πλακα.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ρε Κωστα αποφασισε τελικα, σου αρεσει η Μπανγκοκ η οχι?
ΜΑΡΕΣΕΙ Η ΜΠΑΝΓΚΟΚ. και θα πηγαινω για λιγο ομως καθε φορα.
αλλα ειναι δυσκολο να βρεις οτι θες.
και η δροσουλα ειναι απιστευτη αυτες τις μερες, δεν νομιζω να υπαρχουν πιο δροσερες μερες εδω.
αλλα η ποιοτητα γυρω απο νανα ειναι μετριοτατη.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
[quote author=doctortilac link=topic=2495.msg691288#msg691288 date=
κανε προγαμιαίων συμβολεο. αν θες για δήγμα σου στέλνω το δικό μου.
[/quote]
δε στελνεις και κανα δυο διαμερισματακια στη Νεα Υορκη μαζι?

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αποφασησα να κανω την πρωτη μου δοκιμη.
10 με 19 οκτωβρη. 8 βραδια.
λιγος χρονος αλλα λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων
δεν γινεται πιο πολυ.
εχει προγραμματισει καποιος για εκεινες τις μερες?
ξεχασα... τοπος προοορισμου: παταγια.

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για να ειμαι ακριβης για να την ευχαριστηθεις πραγματικα αυτην την πολη καλο ειναι να εισαι μονιμος κατοικος, να μιλας Ταυλανδικα και να εχεις και κανα φραγγο. Περιμενω λοιπον εναγωνιως τον πρωτο μονιμο κατοικο απο το φορουμ.
Δηλαδή να παντρευτής την πόλη (μαζί φυσικά με το πρόσωπο) και μετα αν δεν σου αρέσει τί κάνουμε?  Σου μένει το πρόσωπο και ο κόπος να μάθεις Ταυλανδέζικα.
Πάντως βλέπω μερικούς υποψήφιους για μόνιμη εγκατάσταση.

Μου αρέσει σε μερικούς που το σύνδρομο του Πασά (που τον πλένουν και τον ντύνουν) είναι έντονο. Αντε τώρα να τον ρωτήσεις αν θα έβαζε ποτέ αυτός τις κάλτσες (ή τα παπούτσια) σε μια κοπέλα -για ελεεινίδες θα μιλάμε τώρα-.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μου αρέσει σε μερικούς που το σύνδρομο του Πασά (που τον πλένουν και τον ντύνουν) είναι έντονο. Αντε τώρα να τον ρωτήσεις αν θα έβαζε ποτέ αυτός τις κάλτσες (ή τα παπούτσια) σε μια κοπέλα -για ελεεινίδες θα μιλάμε τώρα-.
φίλε μου το σύνδρομο του ΠΑΣΑ το έχουν κάτι άνθρωποι σαν και εσένα που δεν γνωρίζουν γιατί γεννήθηκε η γυναίκα. Αν θελης να μαθης θα σου πω εγώ η γυναίκα γεννήθηκε για να ΥΠΗΡΕΤΕΙ τον άντρα αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου και επηδει οι Ελληνίδες έχουν απελευθερωθεί εμείς πάμε εκεί που ακόμα πιστεύουν στο να υπερετουνε τον άντρα. και όσο αν καπιος άντρας θα έβαζε της κάλτσες σε μια γυναίκα η απάντηση είναι ΟΧΙ. ΠΟΛΥ απλό ο άντρας δεν μπορεί να ανειξη τα ποδιά του. :headbang:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
και θα πηγαινω για λιγο ομως καθε φορα.
αυτο ακριβως ειναι και το λαθος σου...με λιγο δεν μπορεις να τη χαρεις γιατι χανεσαι στο χαος, τεσπα οσο λιγοτεροι τοσο καλυτερα    :grin:

Δηλαδή να παντρευτής την πόλη (μαζί φυσικά με το πρόσωπο) και μετα αν δεν σου αρέσει τί κάνουμε?  Σου μένει το πρόσωπο και ο κόπος να μάθεις Ταυλανδέζικα.
Πάντως βλέπω μερικούς υποψήφιους για μόνιμη εγκατάσταση.
Φιλε ταξιδιωτη καταρχας ποτε δεν ειπα οτι πρεπει σωνει και καλα να παντρευτεις. Εδω που τα λεμε καλυτερα να μην παντρευτεις. Αν δε σου αρεσει τι? Η Μπανγκοκ η η Ταυλανδη?
Αν δε σου αρεσει η Μπανγκοκ πας σε αλλο μερος της Ταυλανδης αν παλι σε καποιον δεν αρεσει η Ταυλανδη ποιος ο λογος να μαθει Ταυλανδικα? Δεν πολυκαταλαβα τι θες να πεις. Ταυλανδικα δε μαθαινει καποιος για να χαρει την Μπανγκοκ αλλα γιατι κατ εμε ειναι απαραδεκτο για καποιον που μενει χρονια στην Ταυλανδη να σερνεται πισω απο τη φουστα της γυναικας/γκομενας επειδη δεν μπορει να αρθρωσει μια λεξη. Υπαρχουν μπολικοι τετοιοι. Δεστο και σαν χομπι, τα Ταυλανδικα ειναι εξαιρετικα δυσκολη γλωσσα και η υπερηφανεια που θα νιωσει καποιος καταφερνοντας να τη δαμασει στο μετρο του δυνατου ειναι ανεκτιμητη. Ολα τα υπολοιπα (κουβεντουλα και παρεα με Ταυλανδους, διασκεδαση κτλ) ερχονται μετα απο μονα τους.

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
nino5033gt3.jpg

nino5028ws7.jpg

Αυτή είναι ΑΓΑΠΗ  :helpplea:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου το σύνδρομο του ΠΑΣΑ το έχουν κάτι άνθρωποι σαν και εσένα που δεν γνωρίζουν γιατί γεννήθηκε η γυναίκα. Αν θελης να μαθης θα σου πω εγώ η γυναίκα γεννήθηκε για να ΥΠΗΡΕΤΕΙ τον άντρα αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου και επηδει οι Ελληνίδες έχουν απελευθερωθεί εμείς πάμε εκεί που ακόμα πιστεύουν στο να υπερετουνε τον άντρα. και όσο αν καπιος άντρας θα έβαζε της κάλτσες σε μια γυναίκα η απάντηση είναι ΟΧΙ. ΠΟΛΥ απλό ο άντρας δεν μπορεί να ανειξη τα ποδιά του. :headbang:
Ντοκτορ δεν το πιστευω αυτο που διαβαζω :o
"Η γυνη να φοβηται τον ανδρα" που λενε και οι εχθροι του γυναικειου φυλου και κατα βαθος gay ,που καμμια σχεση δεν εχουμε εμεις.
Ουτε φυσικα με τα παιδια εκει κατω στην Αραβια με τα λευκα "φουστανια"που δεν ξερουν τι ειναι το διποδο που τους ετυχε διπλα τους,και μοιαζει με ανδρα :2funny:
Στην Ταυλανδη δεν νομιζω να σε υπηρετει καμμια γυναικα ,εκτος αν δεν ειναι γυναικα και ειναι υποκαταστατο γυναικας οποτε δεν μας κανει.
Να σε φροντιζει, σε αυτο ειναι οι καλυτερες και φυσικα η φροντιδα στο κρεββατι που ειναι το κατι αλλο

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
φίλε μου όταν μαθης την διαφορά από το υπερετει και σε φροντίζει γράψε μου και έμενα. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom