Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και η παροιμία. Παρότι γύρισα μέσα Ιουλίου τώρα μπόρεσα να βρω χρόνο να γράψω κάτι εδώ πέρα. Εκατσα τρεις βδομάδες κάτω. Να σας πω τις εντυπώσεις μου.
Ημουν Μπανγκογκ μία μέρα,δεκαπέντα Πατάγια και τρεις πάλι στο γυρισμό Μπανγκοκ. Τρομερή εντύπωση μου έκανε το πόσο φτηνά ήταν όλα. Ξενοδοχεία , φαγητό , σεξ , μασάζ , ρούχα , τα πάντα γενικώς. Συνολικά μου βγήκε κάτω απο 1400 ευρώ (μαζί με τα εισιτήρια). Στην ερώτηση αν το μέρος είναι σεξουαλικός παράδεισος,η απάντηση είναι ΝΑΙ. Νομίζω ότι είναι μια εμπειρία που ο κάθε άνδρας δικαιούται να ζήσει. Το «παράδεισος» πάει μαζί με το «σεξουαλικός» (για να μην αρχίσουν κάποιοι να σχολιάζουν  ). Τελικά όσο πιο νέος τόσο καλύτερα για να μπορέσεις να αντέξεις εκεί πέρα.Εγώ 30+ δυσκολεύτηκα να ανταπεξέλθω τόσες μέρες 
Πράγματα που απόλαυσα στην Ταϋλάνδη (ξεκινάμε) :
1) Σεξ. Τι να πρωτοπώ,για τα soi,τη WS,την παραλιακή,τα μασσατζίδικα στην Μπανγκοκ,το ψωνιστήρι που γίνεται στο δρόμο,στα ξενοδοχεία,στις disco,στα beerbars… Χάνει την μπάλα κανείς. Ατέλειωτες οι επιλογές , απλώνεις το χέρι  και αρπάζεις αυτό που θέλεις.Αναλογία αντρών-γυναικών στην Πατάγια 1:30 (τέλη Ιούνη με μέσα Ιούλη που πήγα εγώ). Οπως και στο χωριό μου αλλά ανάποδα λολ . Τώρα καταλαβαίνω γιατί την έχουνε δει οι γυναίκες στα χωριά.Κατάλαβα πως νοιώθουνε. Ενοιωσα κι εγώ Ρουβάς για τρεις βδομάδες,ωραία αίσθηση. Εδώ θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο. Λένε για τη χαμηλή ποιότητα στην Πατάγια,ειδικά στην παραλιακή. Εγώ στην παραλιακή πέτυχα από ανήλικο (!) μέχρι 50+,από τελείως λευκή μέχρι κατάμαυρη και γενικά κάθε τύπο γυναίκας. Τώρα το τι γίνεται στα gogo από ποιότητα,τι να πω. Εκεί πέτυχα κοπελίτσες γύρω στα 20 μοντελάκια (κυριολεκτικά όμως) που ντρεπόμουν να τα κοιτάξω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι απαιτήσεις έχουν αυτοί που λένε ότι η Πατάγια δεν έχει καλή ποιότητα. Δε λέω ότι υπάρχει καλύτερη ποιότητα από το Πουκέτ (στο οποίο δεν έχω πάει άλλωστε),απλώς από τα γραφόμενα ορισμένων άλλα περίμενα να δω και άλλα είδα. Το συμπέρασμα είναι ότι λόγο μεγάλης υπερπροσφοράς βρίσκεις ότι θες σε πολύ χαμηλές τιμές.
2) Φαγητό. Χωρίς υπερβολή , δεν έβαλα ευρωπαϊκό φαγητό στο στόμα μου για τρεις βδομάδες. Ετρωγα από το δρόμο , στο ξενοδοχείο , σε εστιατόρια (για Ταϋλανδούς) , στο Carfour , στα ΜΚ, σε sea μπουφέ... Ολα πάμφθηνα! Τι γαρίδες , καλαμαράκια , καβουράκια , ψάρια , ότι θαλασσινό βάλει ο νους σας. Ειδικά στα sea μπουφέ χρεώνανε με το κεφάλι! 2,5 ευρώ στην Πατάγια και 2 ευρώ στην Μπανγκοκ και όσο αντέχεις τρως. Εδώ θα έπρεπε να πληρώσει κανείς 200 ευρώ το κεφάλι... Στην Μπανγκόκ στους δρόμους είχαν κάτι λιχουδιές... και με 20-30 μπατ μπορούσες να χορτάσεις.Απίστευτα πράγματα. Δεν παθαίνει κανείς τίποτα αν τρώει από το δρόμο (εγώ τουλάχιστον δεν έπαθα). Μόνο τα καυτερά απεύφεγα. Μια τομ γιαμ κουν έχω φάει από καυτερό (μαζί με ένα μπουκάλι νερό λολ ). Επίσης τα τροπικά τους φρούτα (ανανάδες,καρύδες κλπ) είναι πολύ καλά και πολύ φτηνά.
3) Μασάζ. Μην πάει το μυαλό σας αλλού , μιλάμε για κανονικό μασάζ. Υπάρχουν 2 τύποι , oil massage & thai massage. Στην αρχή έκανα oil,το οποίο είναι απολαυστικό ομολογώ να πω. Αλλά όταν είδα την ομορφιά του thai massage έκανα μόνο thai. Εκανα μέρα παρά μέρα (κάθε μέρα δεν είναι καλό).Το μασάζ εκτός των άλλων αποτελεί και παθητική γυμναστική. Πάντως αν κάποιος δεν είναι και λίγο γυμνασμένος δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει thai , η μόνη του επιλογή είναι το oil. Σες κάθε περίπτωση είναι must να κάνετε είτε oil είτε thai. H Πατάγια είναι γεμάτη με τέτοια μαγαζιά , πάτε σε μερικά μέχρι να βρείτε μια έμπειρη που να σας ικανοποιεί (αχ , ακόμα αναπολώ τα μαγικά δάχτυλα της Duan).
4) Διαμονή. Εχει για όλες τις τσέπες και για όλα τα γούστα.Ενα είναι σίγουρο , αυτό που θα πάρετε θα αξίζει πολλαπλάσια με αυτό που θα πληρώσετε (με τα δικά μας δεδομένα). Ψάξτε λίγο έχοντας κατά νου τι θέλετε (τιμή , πολυτέλεια , πρόσβαση στη WS , ησυχία , πισίνα , joiners free κλπ). Εγώ και από τα δύο ξενοδοχεία (Μπανγκοκ και Πατάγια) έμεινα ευχαριστημένος.
5) Λοιπές υπηρεσίες. Πλύσιμο/καθάρισμα/σιδέρωμα/κούρεμα/internet όλα πολύ φτηνά. Επίσης τα super & mini market είναι φτηνά. Τέλος ρούχα , παπούτσια ομοίως. Μόνο τα βιομηχανικά είδη (ηλεκτρονικά ας πούμε) έχουν την ίδια σχεδόν τιμή με εμάς.Αν κάτι παράγεται μέσα στη χώρα είναι φτηνό , αλλιώς μπορεί να έχει «δυτική» τιμή.

Ενδεικτικές τιμές σε ευρώ: short time 10 , longtime 20, από σόι +10, gogo 50 (longtime), ένα γεύμα 2 , ξενοδοχείο/μέρα 12-... ανάλογα με την τσέπη , oilmassage 5-6,thaimassage 3-4.

Και κάτι που αφορά την ασφάλεια και έχει πολυσυζητηθεί (safeboxes κλπ).Μπορείτε να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό στην KASIKORNBANK.Η τράπεζα έχει για σήμα της το πράσινο και ένα μεγάλο «Κ».Είναι η μόνη τράπεζα που ανοίγει λογαριασμό σε αλλοδαπούς (στις άλλες πρέπει να βάλετε συνδικαιούχο ένα Ταϋλανδό). Με μόνο κόστος 300 μπατ (έξι ευρώ) σας δίνουν κάρτα για το μηχανάκι (κατάθεση και ανάληψη δλδ από τα μηχανήματα της τράπεζας , τα οποάι υπάρχουν σε όλα τα σημεία της πόλης). Μάλιστα τα λεφτά σας τοκίζονται κι όλας  Εγώ ποτέ δεν είχα επάνω μου πάνω από 2000 μπατ. Να είναι καλά ο kwstasBMW , η ιδέα ήταν δική του.

Θα μπορούσα να γράψω πολλές σελίδες αλλά δε χωράνε όλα σε ένα ποστ. Ελπίζω να βρω χρόνο και να ξαναεπανέλθω με λεπτομέρειες. Θέλω να ευχαριστήσω τον f16 διότι αν δεν ήταν αυτός να ανοίξει το thread θα πήγαινα Καμπότζη. Επίσης τον ΦονΜακούλη με τις χρυσές πληροφορίες του (εξαιτίας του έκανα μασσάζ στην Μπανγκοκ και η εμπειρία μου έμεινε αξέχαστη).Τον φαντομά γιατί μου έμαθε να δίνω βαρύτητα στο θέμα του face.Τέλος στον BMW για το θέμα της  τράπεζας (είχα το κεφάλι μου ήσυχο).

Σίγουρα τα πολλά λόγια είναι φτώχια.Το συμπέρασμα είναι ένα. Όσοι δεν έχουν πάει κάτω να πάνε ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλα εσυ σε βλεπω να παιρνεις και δανειο εκει κατω για κανενα σπιτι  λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ

σημασια εχει οτι περασες καλα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω τι απαιτήσεις έχουν αυτοί που λένε ότι η Πατάγια δεν έχει καλή ποιότητα. Δε λέω ότι υπάρχει καλύτερη ποιότητα από το Πουκέτ (στο οποίο δεν έχω πάει άλλωστε),απλώς από τα γραφόμενα ορισμένων άλλα περίμενα να δω και άλλα είδα.
Φανταζομαι οτι το συγκεκριμενο σχολιο "φωτογραφιζει" και εμενα,μιας και ειμαι ενας απο τους "δυσκολους" του φορουμ και συχνα πυκνα "καυτηριαζω" τη ποιοτητα των συγκεκριμενων γυναικων..(Για να μη πω ο πιο "στριμενος" και με τις μεγαλυτερες απαιτησεις ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)...
Η αληθεια ειναι οτι για αλλη μια φορα,οποιος εκανε το λαθος(απο τα παιδια που καναμε παρεα),να με ακολουθησει στην αναζητηση "ερωτικου συντροφου",ειμαι σιγουρος οτι βλαστημισε την ωρα και τη στιγμη... :grin:
Ολα ειναι θεμα "απαιτησεων" οπως πολυ ευστοχα ανεφερες...
Ισως εγω να ειμαι υπερβολικος...Αλλα εχω ενα συγκεκριμενο στυλ γυναικας που γουσταρω και ΑΥΤΟ ψαχνω..Χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ συμβιβασμο..
Και το πιο ευστοχο σχολιο το ειπε ενα παιδι που γνωρισα στο Πουκετ,οταν με ειδε αγκαλια με το μωρο μου...."Εσυ οντως ρε pipinomaniac ψαχνεις να πηδηξεις το καλυτερο..το 1 στα 1000"
Βεβαια δεν υπαρχει μονο 1 στα 1000 ομορφο...Υπαρχουν τουλαχιστον 20 στα 1000...Αλλα τα παραπανω ειναι "συμβιβασμος"... ;)

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας πατριωτες.αρχες νοεμβρη θα παω και εγω THAI..λεω για πουκετ και παταγια..ειναι καλα?οποιος μπορει να μου πει καποια καλα ξενοδοχεια joiners free...και γενικα,ολες οι πληροφοριες ευπροσδεκτες!!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καταρχας χαιρομαι που σε βοηθησα εστω και λιγο στο ταξιδι σου και συμφωνω στα κυρια σημεια του ποστ σου. Μερικες ενστασεις ομως ειναι απαραιτητες...

Λένε για τη χαμηλή ποιότητα στην Πατάγια,ειδικά στην παραλιακή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι απαιτήσεις έχουν αυτοί που λένε ότι η Πατάγια δεν έχει καλή ποιότητα. Δε λέω ότι υπάρχει καλύτερη ποιότητα από το Πουκέτ (στο οποίο δεν έχω πάει άλλωστε),απλώς από τα γραφόμενα ορισμένων άλλα περίμενα να δω και άλλα είδα. Το συμπέρασμα είναι ότι λόγο μεγάλης υπερπροσφοράς βρίσκεις ότι θες σε πολύ χαμηλές τιμές.
χχχμμμ εδω θα ειμαστε μετα απο μερικα ταξιδακια στην πλατη σου η μερικους μηνες παραμονης στη χωρα να δουμε αν θα λες τα ιδια παλι. Τα γουστα αλλαζουνε στην πορεια ιδιαιτερα οταν δει καποιος τι αλλο υπαρχει διαθεσιμο. Επισης πρεπει να πω οτι για την ωρα δεν εχεις καθολου μετρο συγκρισης. Ειδες προφανως μονο freelancers παραλιακης, μπαροβιες απο beer bars και απο go-go's. Αυτα ειναι απλα η κορυφη της πυραμιδας.

Τι γαρίδες , καλαμαράκια , καβουράκια , ψάρια , ότι θαλασσινό βάλει ο νους σας. Ειδικά στα sea μπουφέ χρεώνανε με το κεφάλι! 2,5 ευρώ στην Πατάγια και 2 ευρώ στην Μπανγκοκ και όσο αντέχεις τρως. Εδώ θα έπρεπε να πληρώσει κανείς 200 ευρώ το κεφάλι... Στην Μπανγκόκ στους δρόμους είχαν κάτι λιχουδιές... και με 20-30 μπατ μπορούσες να χορτάσεις.Απίστευτα πράγματα. Δεν παθαίνει κανείς τίποτα αν τρώει από το δρόμο (εγώ τουλάχιστον δεν έπαθα).
Δεν αμφισβητω αυτα που λες αλλα κατα τη γνωμη μου αυτες οι τιμες σε θαλασσινα(2Ε στην Μπανγκοκ?!!) δεν παιζουν τοσο ευκολα. Γαριδες σε μπουφε δεν εχω δει πουθενα σε τετοια τιμη. Αλλα και να παιζανε εγω προσωπικα δε θα τις αγγιζα. Αντιθετως αυτα που βλεπω παντου σε ολην την Ταυλανδη ειναι τα λεγομενα κορεατικα μπαρμπεκιους σε στυλ μπουφε (μαλλον αυτα εννοεις) που σου φερνουν τα εργαλεια στο τραπεζι και παιρνεις απο το μπουφε οσο κρεας θελεις και το ψηνεις μονος σου (καμια φορα και θαλασσινα αλλα πολυ σπανιοτερα). Αυτα αντι για 89 η 99Β το κεφαλι. Σε αυτα πηγαινα και εγω συνεχεια αρχικα αλλα Ταυλανδοι μου ειπαν οτι σε τετοια μερη που υπαρχει τετοια αφθονια κρεατος οι συνθηκες υγειηνης δεν ειναι και οι καλυτερες. Κατα τη γνωμη καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Επισης διαφωνω οτι κανεις δεν παθαινει τιποτα απο πλανοδιους στο δρομο. Εγω εχω παθει δηλητηριαση μια φορα (απο τοτε εβαλλα μυαλο) και πολλοι γνωστοι μου το ιδιο.

Μπορείτε να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό στην KASIKORNBANK.Η τράπεζα έχει για σήμα της το πράσινο και ένα μεγάλο «Κ».Είναι η μόνη τράπεζα που ανοίγει λογαριασμό σε αλλοδαπούς (στις άλλες πρέπει να βάλετε συνδικαιούχο ένα Ταϋλανδό).
Λαθος. Ολες οι τραπεζες ανοιγουν λογαριασμους σε αλλοδαπους υπο ορισμενες προυποθεσεις (μακροχρονια βιζα, αδεια εργασιας κτλ). Δε χρειαζεται Ταυλανδος αν εχεις τα χαρτια που προανεφερα. Τωρα αν η KASIKORNBANK ειναι πιο ελαστικη μπορει και να ισχυει αυτο. Αλλα δε νομιζω οτι εχει να κανει με το ονομα της τραπεζας αλλα περισσοτερο με την ενημερωση των υπαλληλων. Ας πουμε μια τραπεζα σε χωριο η στα περιχωρα της Μπανγκοκ ειναι περισσοτερο πιθανο να κανει τα στραβα ματια στα χαρτια που προανεφερα.

Αντε και με το καλο το δευτερο ταξιδι!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε Ακι 30
Καλως ηρθες πισω.
Μερικες παρατηρησεις εαν μου επιτρεπεις.
1. Για Πατταγια και την ποιοτητα των γυναικων της με καλυψε ο πιπιν εκτος απο το σημειο της δυσκολιας του, υπαρχουν και χειροτερα πχ εγω που ενω παω Ταυλανδη απο τις αρχες του 1980 εχω παει Πατταγια ΜΟΝΟ 1 φορα. Εχει απολυτο δικιο ο Φαντομας που αναφερεται στην κορυφη του παγοβουνου.
2. Για τα θαλασσινα και ειδικα τις γαριδες μαθε πως περισυ ή προπερσι ειχαν απαγορευτει οι εισαγωγες γαριδας απο τη Ταυλανδη για ολη την Ευρωπη για τι ειχαν ανιχνευτει πολυ υψηλα ποσοστα ψευδαργυρου που ειναι δηλητηριο, αρα ακου τον Φαντομα που λεει οτι εαν θες καλο θαλασσινο θα το πληρωσεις πχ SEA FOOD MARKET στη μπανκοκ.
3. Για το φαγητο στον δρομο, ναι δεν αρρωσταινεις παντα ΑΛΛΑ εαν την παθεις στην κυριολεξια την εκανες.
Αυτα και με το καλο να ξαναπας και εαν θες πληρ για κανονικο μασαζ στην Μπανκοκ πες μου.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
14 και σημερα καμια ενημερωση  για το τι γινεται κατω???
φαντομα θα ηθελα να τα λεγαμε σε mail η  mεssenger  ειναι εφικτο??

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οσον αφορα το φαγητο,υπαρχουν εστιατορια να φας φτηνα...Χωρις να διακινδυνεψεις να σε πιασει κοψιμο (το λιγοτερο που μπορεις να παθεις),τρωγοντας απο τα καροτσακια...
Μπορεις αν θες να κανεις οικονομια να φας με 40 μπατ ενα ρυζι η ενα νουντλς σε εστιατοριο που πανε και τρωνε οι Ταυλανδοι..Αν και οι μεριδες δεν ειναι ιδιαιτερα χορταστικες..και ισως πρεπει να φας και δευτερη..
Τα παντα ομως ειναι θεμα "ανεκτικοτητας" του στομαχιου του καθενος...
Αλλος τρωει "σιδερα" και δε παθαινει τιποτα...
Και οσον αφορα τα ξενοδοχεια...και εδω ειναι θεμα απαιτησεων...
Στη Μπανγκοκ ας πουμε,που ειναι πολυ πιο ακριβη,αν θες ξενοδοχειο κοντα στο ΝΑΝΑ...Διπλα δηλαδη σε σταση skytrain...διπλα στις πιατσες με τα μπαρ...καθαρο (χωρις κατσαριδες)...με a/c,safe box στο δωματιο,ψυγειακι και TV...τοτε πρεπει να υπολογιζεις στη καλυτερη 35-40 ευρω τη βραδυα...
Υπαρχουν βεβαια και Guestrooms με 20 ευρω...Αλλα η κατσαριδα και η βρωμα "παει συννεφο"...
Αντιθετως στο Πουκετ,οι τιμες των αντιστοιχων ξενοδοχειων εχουν τη μιση τιμη...
Εγω εδινα στη Μπανγκοκ 2280 μπατ τη βραδυα (45 ευρω) και σε ενα περιπου αναλογο ξενοδοχειο στη Πατονγκ (χωρις πισινα-που εμενα προσωπικα μου ειναι αχρηστη),εδινα 800 μπατ (16 ευρω)...

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εφτασε η ωρα, ευχαριστω ολους τους φιλους για τις πληροφοριες.  :sunglasses:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Πολυ σωστα περιγραφει την κατασταση ο φιλος Ακης30,μονο στο θεμα των χρηματων εχω μια μικρη ενσταση.1400Ε για τρεις βδομαδες μαζι με τ'αεροπορικα μου φαινονται πολυ λιγα.Εγω στο Πουκετ σε 15 μερες(αρχες Αυγουστου) εφαγα πανω απο 1500Ε+1100Ε τα εισιτηρια.
Εμενα σε ξενοδοχειο με 800Β και για γκομενες εδινα 1000-1500Β long time.Στο φαγητο τις πιο πολλες φορες τρωγαμε στα καλα τα εστιατορια(αστακους-γαριδες κτλπ)και μας εβγαινε περιπου  απο 1000Β τον καθενα.
Γενικα πιστευω οτι και λιγο πιο οικονομικα να την εβγαζα παλι 1000Ε θα τα ηθελα.
Το θεμα ειναι οτι πας εκει εχοντας ακουσει τοσα πολλα,περιμενεις να περασεις  καλα αλλα αυτο που συναντας ειναι κατι το απιστευτο.Αυτο το πραμα πρεπει να το ζησεις,δεν περιγραφεται με λογια...

ΥΓ:Ευχαριστω ολα τα παιδια που μου εδωσαν πληροφοριες,ειδικα τον ΚωσταΦ16(ακουλουθησα τις συμβουλες σου σχεδον πιστα)που ηταν παντα προθυμος να βοηθησει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οχι,τα 1400 ευρω δεν ειναι λιγα...
Αλλα ολα εξαρτωνται απο το πως αντιμετωπιζει ο καθενας τη κατασταση και τι απαιτησεις εχει...
Τα βασικα εξοδα ειναι:
α)Αεροπορικο εισιτηριο.
Υπαρχει τροπος να πας και με 500 ευρω..Με 2 στασεις και να φτασεις μετα απο 36 ωρες...Μπορεις να πας με 700-800 ευρω με μια μονο σταση και μαζι με την αναμονη για αλλαγη αεροπλανου,να πας σε 15-20 ωρες..
Αλλος δεν αντεχει τη ταλαιπωρια και δινει τα 1100 της ΤΗΑΙ και πηγαινει σε 10 ωρες απευθειας..
(Οι τιμες βεβαια αυτες ειναι για Αυγουστο γιατι τους αλλους μηνες ειναι φτηνοτερα)
β)Ξενοδοχειο.
Αλλος θελει ξενοδοχειο ΔΙΠΛΑ ακριβως στο πανικο,πεντακαθαρο,με πισινα,μοντερνα διακοσμηση,a/c,wi-fi free,safe box μεσα στο δωματιο,mini-bar,satellite TV και αλλαγη σεντονιων,πετσετων καθε μερα..
Αλλος βολευεται και με ενα Guesthouse που εμφανιζεται που και που κανενα ζωυφιο,και χωρις να εχει ΟΛΕΣ τις παραπανω ανεσεις..
Αλλωστε "εναν υπνο θα κανω" σου λεει...Ενω αλλοι αντιμετωπιζουν την (ολιγοωρη εστω) παραμονη στο ξενοδοχειο σαν ενα βασικο στοιχειο των διακοπων τους και θελουν να εχουν ολες τις ανεσεις και τη χλιδα...
γ)Φαγητο.
Αλλος τρωει απλα για να γεμισει το στομαχι του και να "συντηρηθει" ("παιζοντας που και που την υγεια του κορονα-γραμματα,εκτος αν το στομαχι του "μασαει" σιδερα),και αλλος θελει σε καθε γευμα του να ικανοποιει τις γαστρεμαργικες αναζητησεις και αναγκες του...Οπως και να το κανουμε,αλλιως ειναι να τρως απο ενα καροτσακι στο δρομο και αλλιως να "τσακιζεις" γαριδες "τιγρης" και αστακους στο κυριλε εστιατοριο...
δ)Σεξ.
Αλλος ειναι "ευκολος" και "στα ματια του",οι περισσοτερες γκομενες ειναι "γαμευσιμες"...Ολες "τρυπα" εχουν...Αλλωστε ενα χυσιμο θα της ριξω...Δε θα τη παντρευτω κιολας...Απο το να δωσω 100 ευρω (μαζι με το barfine),για να πηδηξω τη "καλη" καλυτερα με αυτα τα λεφτα να πηδηξω 5 "μετριες"...
Και τι εγινε δηλαδη...που εχει λιγο πεσμενο βυζι?..Η κοιλια δεν ειναι επιπεδη και εχει λιγα ψωμακια και μια ουλη απο τη καισαρικη?...Που εχει στραβα δοντια και οχι τελειο χαμογελο?..Δε κανει καμπυλη το σωμα,δηλαδη λεπτη μεση και να ανοιγει μετα στο θωρακα?..Που εχει ασχημα δακτυλα στα χερια και ποδια?...Λιγες ραγαδες στο κωλο η λιγη κυταριτιδα και δεν ειναι τελειος?...Που εχει λιγο στραβα ποδια?...Που δεν εχει "αγγελικο" και πανεμορφο προσωπο?..Τελεια αμυγδαλωτα ματια?..Που δεν εχει ιδιαιτερο γουστο στο ντυσιμο?...

Για αλλους ομως (οπως για μενα ας πουμε) ΟΛΑ τα παραπανω στοιχεια ειναι βασικα για την επιλογη γυναικας... :rockon:
Γι αυτο οσοι με εχουν κανει παρεα...Τραβανε τα μαλλια τους με τις απαιτησεις μου.. :tickedoff:
Στο τελος ομως μου "βγαζουν το καπελο" για τις επιλογες μου... :rockon:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
και τωρα η τηαι,1100 γιουργια εχει,1083 για την ακριβεια  :grin:

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σας γράφω μέσα από το αεροδρόμιο είναι όλα πολύ εισηχα δεν υπάρχει πρόβλημα πολύ άδειο είναι για τέτοιο καιρό.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
δ)Σεξ.
Αλλος ειναι "ευκολος" και "στα ματια του",οι περισσοτερες γκομενες ειναι "γαμευσιμες"...Ολες "τρυπα" εχουν...Αλλωστε ενα χυσιμο θα της ριξω...Δε θα τη παντρευτω κιολας...Απο το να δωσω 100 ευρω (μαζι με το barfine),για να πηδηξω τη "καλη" καλυτερα με αυτα τα λεφτα να πηδηξω 5 "μετριες"...
Και τι εγινε δηλαδη...που εχει λιγο πεσμενο βυζι?..Η κοιλια δεν ειναι επιπεδη και εχει λιγα ψωμακια και μια ουλη απο τη καισαρικη?...Που εχει στραβα δοντια και οχι τελειο χαμογελο?..Δε κανει καμπυλη το σωμα,δηλαδη λεπτη μεση και να ανοιγει μετα στο θωρακα?..Που εχει ασχημα δακτυλα στα χερια και ποδια?...Λιγες ραγαδες στο κωλο η λιγη κυταριτιδα και δεν ειναι τελειος?...Που εχει λιγο στραβα ποδια?...Που δεν εχει "αγγελικο" και πανεμορφο προσωπο?..Τελεια αμυγδαλωτα ματια?..Που δεν εχει ιδιαιτερο γουστο στο ντυσιμο?...

O τελειος ορισμος της σαβουρογαμιας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

mitsukoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
κανενα καλο ξενοδοχειο στη παταγια και πουκετ που να ειναι joiners free ξερει κανεις? οτι πληροφοριες εχετε για εκει καλοδεχουμενες...ευχαριστω προκαταβολικα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Απορω με την τοση διαφωνια που υπαρχει σαυτο το θρεντ για το κατα ποσο ωραιες ειναι οι γκομενες στη πατταγια η στο πουκετ η στη μπανκογκ τι ποσοστο ομορφιας κτλ...αφου ειναι χιλιαδες ρε παιδια και ειναι φυσικο να υπαρχουν και μπαζα και μετριες και καλες και με καλο σωμα και και και...το θεμα ειναι οτι οταν καποιοι απο μας (κι εγω) οταν βρισκομαστε εκει γινομαστε πολυ ψειρες με τις γκομενες ενω εδω πεφτει συμβιβασμος (και σαβουρογαμια καποιες φορες)...ας μην ξεχναμε και την παραμετρο του οτι τα γουστα διαφερουν και η ομορφια ειναι στον καθενα υποκειμενικη..
αυτα τα γραφω χωρις να θελω να φωτογραφισω κανεναν συναγωνιστη και συνεχιζω να επιμενω και να πρωτεινω να ειμαστε πιο χαλαροι εκει που αλλωστε κανουμε (σεξο)ΔΙΑΚΟΠΕΣ
φιλικα

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
οι διαφωνιες ειναι φυσικο πραγμα

με την απλη αναλογικη ομως δεν μπορει να εχει το πουκετ και η παταγια καλυτερες γυναικες απο το μπανκονγκ  να ειμαστε και λογικοι
ελα ομως που το μπανκονγκκ δεν ειναι ενας η δυο δρομοι και τα ειδαμε ολα
ειναι το απολυτο χαος γιαυτο και οι περισσοτεροι πανε στα ποιο βολικα μερη
εγω παταγια εχω παει 3 φορες και αλλες τοσες πουκετ στο μπανκονγκ δεν ξερω ισως πανω απο 20 και περαστικος 48ωρα αλλες τοσες .
το μπανκονγκ εχει πολυ πραγμα για μελετη
τωρα φτηνα εισητηρια εγω εχω διαπιστωσει οτι εχει τον νοεμβριο και το μαρτιο(εγω προτιμω και τη singapore γιατι μπορω να μεινω 2 μερες σιγκαπουρη και να παρω το επομενο χωρις να χρεωθω κατι εχτρα
δεν ειναι υποχρεωτικο να παει καποιος καλοκαιρι δικο μας εκει ,αν φυγει απο δω χειμωνα θα εκτιμησει το καιρο εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom