ΣΧΟΛΙΟ 3 (και ας αργησε)
Ας μπουμε στο ψητο λοιπον!
WS η αλλιως walking street...απο τα γνωστα ξενοδοχεια welcome (πλησιεστερο) royals ktl
entos ολιγου (4-5 λεπτα με ποδια απο το πρωτο) φτανουμε στην περιφημη ws. (Στην ΑΡΧΗ της).
Μαλιστα οπως ανεφερα ξανα κατι φτιαχνουν στην πινακιδα οποτε ισως αυτο τον καιρο να μη δειτε τη φωτεινη επιγραφη που βλεπαμε σε φωτος κτλ. Αν φτασετε μερα για πρωτη φορα και διασχισετε αυτο το δρομο δε θα καταλαβετε πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ!. Θα δειτε εναν αδειο δρομο με διαφορα μαγαζια και δυσδιακριτες ταμπελες...το μονο που θα βρειτε ειναι να αραξετε σε 1-2 μαγαζια για κανα καφε και να βλεπετε και λιγο θαλασσα μαζι με το γνωστο sign "ΠΑΤΤΑΥΑ" που βλεπουμε σε φωτος...(αριστερα θα τη δουμε δηλαδη προς τη μερια που τελειωνει η ws). Μη φανταστειτε οτι θα ρουφηξετε καμια φραπεδια...ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!...το μονο που παιζει ειναι μια ψιλο-παπαρια
ice-coffee που ο θεος να τον πει καφε αλλα απο το τιποτα καλος ειναι...!
Οπως καταλαβατε η πρωτη γνωριμια μου ηταν μερα με αυτον τον τρομερο καφε σε ενα beer bar.
Πηγαμε βεβαια σε ενα 7-11 και πηραμε αριθμο Ταυλανδεζικο και ανταλαξαμε με τα παιδια
ωστε να τα λεμε ευκολα μιας και ο ενας ηταν σε αλλο ξενοδοχειο.(αργοτερα βεβαια εφυγε απο το δικο του αφου του επαιξαν πουστια και του ζητουσαν λεφτα για γκομενες) και ηρθε στο δικο μας (welcome plaza).
Να αναφερω και εγω απο την πλευρα μου οτι η πρωτη μερα ηταν καπως περιεργη απο πλευρας
καιρου αφου δεν ενιωθα να αναπνεω καθαρα,σα να εσκαγα ηταν και που και που μου ερχοταν μια υπεροχη μυρωδια απο το περιφημο,τρομερο αποχετευτικο που εχει η Παταγια...βοθριλα
λοιπον σε ολη της το μεγαλειο...ευτιχος η τρομερη οσμη ερχοταν αραια και που και οχι συνεχως αλλιως θα ειχαμε τρομερο προβλημα. Να τονισω ομως οτι τις επομενες μερες ενωθα τελεια,δεν το σκεφτομουν καν,καποιες μερες ηταν σα να εξαφανιστηκαν ολες οι μυρωδιες σχετικα,ισως βελτιωθηκε και ο καιρος,συνηθιζεις και τι βοθριλα ενταξει!
Επισης να τονισω και εγω οτι η θαλασσα στην Παταγια ειναι καταπληκτικη!!!
Εχει εχει τρομερο ψιλοπρασινο χρωμα,και ειναι τοσο καθαρη που ντρεπεσε να βαλεις το βρομερο ποδι σου μεσα μην τυχον και την βρομισεις και αυτην....!
ΟΥΤΕ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΜΕΣΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ! το εχει πει και συναγωνιστης εδω!
Βραδυ λοιπον και εξορμηση στη ws...δεν πηγα καθολου στον beach road για πρωτη μερα, θα γραψω ομως τι παιζει εκει σε επομενο σχολιο...
(προηγηθηκε 6ωρος υπνος αφου υπηρχε κουραση απο το ταξιδι-αναμονη και 1-2 ωρες για να ετοιμαστουν τα δωματια αφου πηγαμε φυσικα νωριτερα απο τις 12 το μεσημερι).
Περναμε απο το boys-street (γρηγορα γρηγορα) αφου μας γλυκοκοιταζανε...
και φτανουμε στον περιφημο δρομο...
Ενας τρελος φωτισμος παντου,ολα τα μαγαζια ανοιχτα,ΚΟΣΜΟΣ...τι ωραια...καμια σχεση
με τη μερα...
Επειδη ξερω οτι δεν κρατιεστε να τονισω εδω οτι με αυτα που εβλεπα ξεχασα να μετρησω
τη ws...
επιφυλασσομαι σε επομενο ταξιδι...
Το ποσο μεγαλη ειναι η ws θα το καταλαβει κανεις οταν κανει 2-3 φορες το δρομο πανω κατω
για να βρει κατι καλο και ΛΙΩΣΕΙ...μαλιστα καποια στιγμη αν ρουφηξει και μερικα ποτακια δε θα ξερει αν πηρε το δρομο προς το τελος η προς την αρχη...
μη γελατε,πολλοι πιστευω ειχαν απορια καποια στιγμη...και γω καποια στιγμη δεν ηξερα ωσπου εβαλα σημαδι 2 σερι μαγαζια και ηξερα οτι προς αυτη την πλευρα παει προς την αρχη της WS...
Δεν εγινε και τιποτα αν πατε στο τελος απλα αν θελετε να γυρισετε σπιτι η αν εχετε παρει μωρο τοτε θα περπατησετε ακομα περισοτερο αφου δε μιλαμε για λιγα μετρα...
Οι μπλουζες σταζουν...
Πολλα beer bars,polla go go,arketeς free-lancers(οι περισοτερες χαλι μαυρο)
,πολυς κοσμος καθε καταγωγης...
Βεβαια δεν ηταν και τοσο τιγκα,φαινοταν οτι ηταν Low season...
επισης ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΒΕΛΙΑ poy ευτυχως τα περισσοτερα ξεχωριζαν...
Επειδη ομως μερικα δεν ξεχωριζουν θελει μεγαλη προσοχη.
Αφου εκανα λοιπον την πρωτη γνωριμια και ειδα διαφορα μαγαζια μπηκα στο secrets...
Εκατσα για ποτακι μονος ωστε να δω τα μωρα του μαγαζιου (hotel-bar ktl). Δεν ειδα μεγαλο αριθμο,αρκετες ομως για να διαλεξει κανεις,βεβαια ειχε περασει αρκετα η ωρα και πλεον βιαζομουν αρκετα να κανω την πρωτη φορτωση...μεχρι να δω την πρωτη ματια ΒΟΥΡ μια ΤΑΥλανδη απο πισω ηρθε και με χαιδευε!
Φυσικα ανησυχησα αφου δυσκολα θα μου την επεφτε η καλυτερη...οπως και εγινε,γυρναω βλεπω φατσα οσο αυτη εκανε μασαζ απο πισω στην πλατη μου (!) και ηταν πολυ καλη φατσα περιεργως...δε μπορουσα να δω ομως σωμα,...υπεθεσα οτι ηταν καλο αφου ολες εχουν σχετικα γαμαω σωματα...μετα αρκετη ωρα (δυστυχως) ηρθε φατσα καρτα να μιλησουμε αλλα παλι δεν εβλεπα σωμα αφου ηταν κολημενη σαν βδελλα πανω μου...εγω ταυτοχρονα προσπαθουσα να δω ΟΛΑ τα μωρα ωστε να φωναξω το καλυτερο...δεν αργησα να το εντωπισω...ηταν ομως μαζι με μια αλλη σε εναν ΓΕΡΟ! γμτ λεω...μας την εφαγε ο γερος...αφου μιλισαμε λιγο (την ψιλοεγραφα εγω) μου εριχνε μπηχτες για περετερω αλλα εγω της ειπα να παει μια βολτα για να απολαυσω το ποτο και να το σκεφτω και αν ειναι να τη φωναξω...ε ρε παιδια δεν ελεγε να φυγει!!!
Μαλλον το πηρε πρεφα οτι θα τη σουταρω!!!!! Το ειπα ευγενικα 4-5 φορες ωσπου ευτυχως ξεκολλησε....ουφ...τελικα ο κωλος της ηταν ψιλοκουβας...οχι χοντρη αλλα χαλια.
Για καλη μου τυχη ο γερος εφυγε χωρις να παρει καμια ωσπου ερχεται η μαμασαν...
οπα λεω μη χασω χρονο...με ρωταει και της λεω να φωναξει τι μικρη...τη φωναζει...
ηδη ο πυραυλος ηταν εγερθητος...κοντευε και σκισει το παντελονι αφου αυτη η πιτσιρικα εκεινη την ωρα ηταν η καλυτερη του μαγαζιου και μου αρεσε πολυ! Περιττο να πω οτι απο το συνολο των γυναικων που γνωρισα εκει τελικως(σε ολη την παταγια μαζι με τα γογο) αυτη ηταν η προτελευταια σε καταταξη...για να καταλαβετε τι παιζει απο ομορφια,και το ποσο ευκολο ειναι να βρεις καλυτερη!
Ελοχευει παντα ο κινδυνος να μεινετε με το πουλι στο χερι οποτε φορτωστε νωρις για να απολαυσετε και μακρυτερο long time...
Μιλαω μαζι της λοιπον,ρωταω Long time και λεει 1500,οκ της λεω αλλα μεχρι 12 να μεινει (μεσημερι αλλης μερας) αφου ειναι γνωστο οτι πολλες την κανουν 6 το πρωι και την πατας...
συμφωνει και παμε να φυγουμε...με ρωταει η μαμασαν να παρω μαζι αν θελω και μια 20αρα για διπλο! δε μου αρεσε ομως η 20αρα,(ουτε η μαμασαν φυσικα!) και τις κερναω απο 1 ποτο φευγοντας και μου σκασανε απο 1 φιλι και με εδειχαν σε ολες και λεγανε διαφορα θετικα στη γλωσσα τους,αν τον εβγαζα ισως μου περνανε και πιπα δεν ξερω,τοσο πολυ χαρηκαν!. Σε ολη τη διαρκεια να πω οτι με κοιταζαν λιγο πολυ ολες οι κοπελες του μαγαζιου και με το παραμικρο νοημα θα ερχονταν κοντα...
Φευγω λοιπον βουρ για το ξενοδοχειο με συμφωνια 1500 μεχρι 12...(χερακι χερακι χωρις
κανεις να κοιταει περιεργα)
παιδια κουραστηκα...αναμενετε σχολιο 4 για πολυ ψητο!!!!