Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια εχει κανεις να προτεινει ξενοδοχεια για Πουκετ που να ειναι κοντα στη δραση και τη θαλασσα και να ειναι και joiner free?ζηταω πολλα...? :think:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Παιδια εχει κανεις να προτεινει ξενοδοχεια για Πουκετ που να ειναι κοντα στη δραση και τη θαλασσα και να ειναι και joiner free?ζηταω πολλα...? :think:
Πριν 10 μερες γυρισα απο το Πουκετ,αυτα τα 2 ειναι σιγουρα joiner free και ειναι πολυ κοντα στην "δραση".Μην τα κλεισεις απο το ιντερνετ,πηγαινε εκει και κανε παζαρια.Θα πετυχεις σιγουρα πολυ καλυτερη τιμη.
Για παραλια θα χρειαστεις μηχανακι,γιατι ο βουρκος της Patong δεν ειναι για μπανιο.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Πριν 10 μερες γυρισα απο το Πουκετ,αυτα τα 2 ειναι σιγουρα joiner free και ειναι πολυ κοντα στην "δραση".Μην τα κλεισεις απο το ιντερνετ,πηγαινε εκει και κανε παζαρια.Θα πετυχεις σιγουρα πολυ καλυτερη τιμη.
Για παραλια θα χρειαστεις μηχανακι,γιατι ο βουρκος της Patong δεν ειναι για μπανιο.

αυτη την εποχη των μουσονων η μοναδικη παραλια που αξιζει για μπανιο ειναι το Paradise διπλα στην πατονγκ 5 λεπτα με μηχανακι και εξωτικη αρκετα... οπως κοιτας παραλια πατονγκ ακολουθεις δρομο στα αριστερα σου ... μεσα απο μια υπεροχη διαδρομη στο τελος του δρομου ειναι η παραλια αυτη ...

αναμενω την επιστροφη και των υπολοιπων του αυγουστου για να ξεκινησω να γραψω καποια πραγματα...

ο γιαννακης κατω στην πατταγια παντως για πρωταρης μια χαρα τα πηγε ...
μπορει λογω πιεσμενου χρονου η γνωριμια να ηταν συντομη αλλα ειναι μια χαρα ανθρωπος ...

γνωριμια επισης με πολυ ακομη κοσμο ... ειχε κατακλειστει η πατταγια η μπανγκοκ και το πουκετ απο ελληνες φετος ...

τρομερος χαβαλες και πολυ ωραιες στιγμες ζησαμε οσοι ημασταν κατω αυτες τις μερες ...

συνεχιζεται ...

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
ενταξει βρε τεο μην συναναστρεφεσαι με Ελληνες  λολ

ελεος βρε παιδια αυτο δειχνει αλλα πραγματα που εθιξε πριν λιγες μερες ο λορδος και μερικοι δεν το ειδαν καλα

ειπαμε οντως η κουλτουρα ειναι κατι νεο για μας και το μουνι χυμα αλλα μην αποκλειουμε τα παντα μετα απο ενα ταξιδι 10 ημερων

μετα το τριτο  ταξιδι να μου πειτε αν θα ειναι ιδιο με το πρωτο αν το κανετε

file einai to 160 tajidi mou stin thailandi kai eimai pattaya afti tin stigmi kai skeftome to idio me to proto tajidi  kai tha skeftome to idio sta epomena 500 tajidia. gia na perasis kala edo prepi na skeftese thailadezika. mono tote tha perasis kala. kinos oti kai na sou kanoun xamogela. opos stin ellada etsi kai edo sou pianoun ton kolo alla den tsantizese giati xamogeloun edo. an xamogelousan kai stin ellada otan mas pianane ton kolo tha mas arese kai stin ellada.

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Χαιρετώ τα πλήθη της μπουρδελοπαρεας ! Ρε παΐδια , πήγε ένας κολλητός μου στην ταϊλανδή και με έχει φρικάρει , τι γίνεται εκεί κάτω ? κανένας από εδώ έχει πάει ? ας βάλουμε και φωτός!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
Παναγία μου ! Που πάω εγώ ο τρελλός!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
τι να πρωτοδιαβασει???διατριβη θα κανει!!!και απο φωτο:συλλογη θα κανει!χαχαχ

romeooo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
1
χαχαχαχα!!!
duracell οκ με αυτα που ειπες να δω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Χαιρετώ τα πλήθη της μπουρδελοπαρεας ! Ρε παΐδια , πήγε ένας κολλητός μου στην ταϊλανδή και με έχει φρικάρει , τι γίνεται εκεί κάτω ? κανένας από εδώ έχει πάει ? ας βάλουμε και φωτός!
Καλα ρε φιλαρακι romeooo πλακα με κανεις!!

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες,κι οτι αλλο καινουριο εχεται ευπροσδεκτο.ευχαριστω και παλι  :thumbsup:!!

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μην αγχονεσε φιλε μου,εδο ειμαστε για να σε βοηθησουμε!

Αρχισε να ρωτας...ενα ΣΤΕΜΑ σε περιμενει συντομα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom