You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Πριν 10 μερες γυρισα απο το Πουκετ,αυτα τα 2 ειναι σιγουρα joiner free και ειναι πολυ κοντα στην "δραση".Μην τα κλεισεις απο το ιντερνετ,πηγαινε εκει και κανε παζαρια.Θα πετυχεις σιγουρα πολυ καλυτερη τιμη.Παιδια εχει κανεις να προτεινει ξενοδοχεια για Πουκετ που να ειναι κοντα στη δραση και τη θαλασσα και να ειναι και joiner free?ζηταω πολλα...?
Για παραλια θα χρειαστεις μηχανακι,γιατι ο βουρκος της Patong δεν ειναι για μπανιο.
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Πριν 10 μερες γυρισα απο το Πουκετ,αυτα τα 2 ειναι σιγουρα joiner free και ειναι πολυ κοντα στην "δραση".Μην τα κλεισεις απο το ιντερνετ,πηγαινε εκει και κανε παζαρια.Θα πετυχεις σιγουρα πολυ καλυτερη τιμη.
Για παραλια θα χρειαστεις μηχανακι,γιατι ο βουρκος της Patong δεν ειναι για μπανιο.
αυτη την εποχη των μουσονων η μοναδικη παραλια που αξιζει για μπανιο ειναι το Paradise διπλα στην πατονγκ 5 λεπτα με μηχανακι και εξωτικη αρκετα... οπως κοιτας παραλια πατονγκ ακολουθεις δρομο στα αριστερα σου ... μεσα απο μια υπεροχη διαδρομη στο τελος του δρομου ειναι η παραλια αυτη ...
αναμενω την επιστροφη και των υπολοιπων του αυγουστου για να ξεκινησω να γραψω καποια πραγματα...
ο γιαννακης κατω στην πατταγια παντως για πρωταρης μια χαρα τα πηγε ...
μπορει λογω πιεσμενου χρονου η γνωριμια να ηταν συντομη αλλα ειναι μια χαρα ανθρωπος ...
γνωριμια επισης με πολυ ακομη κοσμο ... ειχε κατακλειστει η πατταγια η μπανγκοκ και το πουκετ απο ελληνες φετος ...
τρομερος χαβαλες και πολυ ωραιες στιγμες ζησαμε οσοι ημασταν κατω αυτες τις μερες ...
συνεχιζεται ...
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Τι ειναι τα "τιλακ" ?σιγα μη δωσω 935 μπατ,
εχω τιλακ και ξερω.
doctortilac
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ενταξει βρε τεο μην συναναστρεφεσαι με Ελληνες λολ
ελεος βρε παιδια αυτο δειχνει αλλα πραγματα που εθιξε πριν λιγες μερες ο λορδος και μερικοι δεν το ειδαν καλα
ειπαμε οντως η κουλτουρα ειναι κατι νεο για μας και το μουνι χυμα αλλα μην αποκλειουμε τα παντα μετα απο ενα ταξιδι 10 ημερων
μετα το τριτο ταξιδι να μου πειτε αν θα ειναι ιδιο με το πρωτο αν το κανετε
file einai to 160 tajidi mou stin thailandi kai eimai pattaya afti tin stigmi kai skeftome to idio me to proto tajidi kai tha skeftome to idio sta epomena 500 tajidia. gia na perasis kala edo prepi na skeftese thailadezika. mono tote tha perasis kala. kinos oti kai na sou kanoun xamogela. opos stin ellada etsi kai edo sou pianoun ton kolo alla den tsantizese giati xamogeloun edo. an xamogelousan kai stin ellada otan mas pianane ton kolo tha mas arese kai stin ellada.
Ρε παΐδια , πήγε ένας κολλητός μου στην ταϊλανδή και με έχει φρικάρει , τι γίνεται εκεί κάτω ? κανένας από εδώ έχει πάει ? ας βάλουμε και φωτός!
Νέος... άρχισε να ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ
Παναγία μου ! Που πάω εγώ ο τρελλός!
Σαν νέο μέλος, πέρνα κι από δώ...
τι να πρωτοδιαβασει??? Διατριβη θα κανει!!! και απο φωτο: συλλογη θα κανει! χαχαχα
11.715 posts σε 782 σελίδες... και συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΑ
χαχαχαχα!!!
Duracell οκ με αυτα που ειπες να δω
OKOKOK...
Αντε καυλό διάβασμα (να έχεις πρόχειρο και μπλοκ για να κρατάς σημειώσεις! Θα σου χρειαστούν...) ;)
...ας βάλουμε και φωτός!
...για φώτος με Ασιάτισσες ΔΕΣ εδώ
Κι εδώ η σχετική συζήτηση για πιάτσες με Ασιάτισσες στην Αθήνα...
Καλα ρε φιλαρακι romeooo πλακα με κανεις!!Χαιρετώ τα πλήθη της μπουρδελοπαρεας ! Ρε παΐδια , πήγε ένας κολλητός μου στην ταϊλανδή και με έχει φρικάρει , τι γίνεται εκεί κάτω ? κανένας από εδώ έχει πάει ? ας βάλουμε και φωτός!
μην αγχονεσε φιλε μου,εδο ειμαστε για να σε βοηθησουμε!
Αρχισε να ρωτας...ενα ΣΤΕΜΑ σε περιμενει συντομα...
τζονυ περιμενω την ενημερωση νο 3. αντα πότε?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
η ενοτητα 3 εχει μυρμηγκιατζονυ περιμενω την ενημερωση νο 3. αντε πότε?