Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
1. Παταγια - Πουκετ - Μπανγκόγκ, κατα σειρα προτεραιοτητος.
Παταγια πρωτη μονο για τους νεους και για αυτους (που μαλλον ειναι και οι περισσοτεροι) που θελουν user-friendly καταστασεις
αλλιως για τους υπολοιπους Μπανγκοκ-Πουκετ-Παταγια καλυτερα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Παταγια πρωτη μονο για τους νεους και για αυτους (που μαλλον ειναι και οι περισσοτεροι) που θελουν user-friendly καταστασεις
αλλιως για τους υπολοιπους Μπανγκοκ-Πουκετ-Παταγια καλυτερα
+10000000000

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
Καλώς σας βρήκα παιδιά...Μετά απο 14 μέρες στην Ταυλάνδη (μπανγκοκ και πουκετ) ΠΙΣΤΕΨΤΕ με η επιστροφή δεν παλεύεται...Πηγα για καφέ χτες το μεσημεράκι και αηδιασα με τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑ με τον οποίο δυστυχώς εγω δεν μπορώ να συναναστραφώ..no offense παιδιά αλλά μετά απο αυτα που έζησα εκεί είναι δύσκολο να συνέλθω...ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!Και φυσικά ελπίζω να καταλαβαίνετε πως το λέω.Ελπίζω να μην προσβληθεί κανείς...

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί με όλα αυτά που διάβαζα εδω πήγα αρκετά υποψιασμένος για το τι θα δω και ομολογώ οτι ήταν καλύτερα έτσι...Είναι πραγματικός θυσαυρός αυτό το thread...

Ναστε καλά παιδιά...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ενταξει βρε τεο μην συναναστρεφεσαι με Ελληνες  λολ

ελεος βρε παιδια αυτο δειχνει αλλα πραγματα που εθιξε πριν λιγες μερες ο λορδος και μερικοι δεν το ειδαν καλα

ειπαμε οντως η κουλτουρα ειναι κατι νεο για μας και το μουνι χυμα αλλα μην αποκλειουμε τα παντα μετα απο ενα ταξιδι 10 ημερων

μετα το τριτο  ταξιδι να μου πειτε αν θα ειναι ιδιο με το πρωτο αν το κανετε

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλώς σας βρήκα παιδιά...Μετά απο 14 μέρες στην Ταυλάνδη (μπανγκοκ και πουκετ) ΠΙΣΤΕΨΤΕ με η επιστροφή δεν παλεύεται...Πηγα για καφέ χτες το μεσημεράκι και αηδιασα με τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑ με τον οποίο δυστυχώς εγω δεν μπορώ να συναναστραφώ..no offense παιδιά αλλά μετά απο αυτα που έζησα εκεί είναι δύσκολο να συνέλθω...ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!Και φυσικά ελπίζω να καταλαβαίνετε πως το λέω.Ελπίζω να μην προσβληθεί κανείς...

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί με όλα αυτά που διάβαζα εδω πήγα αρκετά υποψιασμένος για το τι θα δω και ομολογώ οτι ήταν καλύτερα έτσι...Είναι πραγματικός θυσαυρός αυτό το thread...

Ναστε καλά παιδιά...
Πιστεψε με σε καταλαβενω απολυτα..... :tickedoff: :tickedoff:

cppstms

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν και σιγουρα δεν ειμαι το "εμπειροτερο μελος εδω" θα προσπαθησω να σου δωσω μερικες απαντησεις.
1. Παταγια - Πουκετ - Μπανγκόγκ, κατα σειρα προτεραιοτητος.
2. ΤΑΥ δαγκωτο. Ειναι ομως η ακριβοτερη. Δες και emirates, Bahrein, Qatar, Singapore.
3. Ολες οι εποχες του χρονου ειναι καλες. Οι χειμωνιατικοι δικοι μας μηνες ειnαι οι φουλ περιοδο για την Ταιλανδη.
4. Φυσικα και μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη. Μη βασιστεις ομως σε μια γιατι αν για καποιο λογο δεν την δεχτει το συστημα τοτε την πατησες. Εγω με ΑΜΕΧ πριν 2 βρομαδες δεν ειχα κανενα προβλημα
5.- ? νομιζω ομως οτι δεν χρειαζεται.
6. Μπες στο Ιντερνετ και βαλε την πολη που θες να πας και τη λεξη hotel. θα βρεις απειρες επιλογες. Γνωμη μου ειναι να κλεισεις ενα ξενοδοχειο με καπου 2500 μπαχτ. (50 ευρω) το οποιο να ειναι κοντα στη "πιατσα". Δεν αξιζει τον κοπο να μεινεις σε πιο φτηνο ξενοδοχειο. Να γλυτωσεις τι? 20 χ 7 = 140 ευρω και να εχεις συγκατοικους κατσαριδες?
Αν πας Παταγια μολις παραλαβεις τις βαλιτσες σου και πας να βγεις εξω 8α δεις απειρα γραφειακια ταξι, που ζητανε 2,5 με 3 χιλιαδες μπαχτ. Βγες εξω απο το αεροδρομιο, αφου εχεις χαλασει καμια 100 ευρω και φατσα απενταντι θα δεις ενα οχλο να φωναζει "ταξιιιιιιιιιι" κανε παζαρια και κανονισε 1000 μπαχτ(20 ευρω) ολα μαζι (μεταφορα και διοδια)   
Απο Παταγια ευκολα θα κανονισεις 800 μπαχτ επιστροφη.

Ευχαριστώ  lefteris 38 για το χρόνο σου.

Μία τελευταία διευκρίνηση: πιστεύεις ότι ο χρόνος των 7 ημερών είναι αρκετός για να επισκεφτώ τρεις πόλεις?
Επίσης, πως μετακινείσαι μεταξύ αυτών?

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
καταρχην να πω οτι δεν πήγα για σεξοτουρισμό στην ταυλάνδη. αυτό ήρθε μαζί με τα υπόλοιπα και μόνο σαν παρένθεση...δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό το κομμάτι πιστεψε με φίλε μου bmw.
Τα ταξίδια γενικότερα ειναι εμπειρίες...Γυρνάς πλούσιος απο ενα ταξίδι στο εξωτερικό θέλεις δεν θέλεις...Δεν με εναδιαφέρει αν κάποιος περναει καλά στην Μύκονο ή στην Σαντορίνη. Εμένα όμως δεν με εκφράζει κάτι τέτοιο..Η επαφή με άλλους λαούς με άλλες κουλτούρες και με άλλα μέρη με εντυπωσιάζει. Ασε που επειδή έμπλεξα με κάποιες τουρίστριες απο το ξενοδοχείο, προτίμησα να "αναλωθώ" σε έρωτες...Και προλαβαίνω κάποιους, ούτε κανένας θεός είμαι, ούτε τίποτα. Απλώς έτυχαν έτσι τα πράγματα...
Τι να σκεφτώ δηλαδή? Τους ¨Ελληνες που ήρθαν στο ξενοδοχείο και με το που πάτησαν το πόδι τους στην πισίνα είχαν μαζί τους ΦΡΑΠΕ??? Τι να σκεφτώ?Οτι γύρισα στη δουλειά, μπήκε ενας τύπος με πισίνα σκάφος και σπίτι κάπου στο Πήλιο μπροστά στην θάλασσα, μας ζάλισε για το πόσο έχει δουλέψει στη ζωή του και ζήτησε να του κάνω έκπτωση σε ενα πολύπριζο του 1,5 euro???
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ και η υπερβολή πάντα χρειάζεται για την ανάδειξη του σπουδαίου...(πανούσης speaking). φυσικά και θα συναναστραφώ με Ελληνες γιατί πρέπει. Αλλά ξέρουν πολύ καλά όσοι ζουν ή εχουν σπουδάσει στο εξωτερικό οτι η χώρα μας είναι αφιλόξενη προς εμας και γενικώς λίγη...
Οχι οτι θαύμασα τα πάντα στην Ταυλάνδη. Δεν μπορώ να ξεχάσω τα απίστευτα μέρη, με την απίστευτη βλάστηση και τα ωραία (οχι και τόσο αυτήν την εποχή) νερά. Δεν μπορώ και να ξεχάσω όμως και τα μικρά κοριτσάκια που "παρακαλάνε" για σεξ με όποιον ναναι αρκεί να πάρουν λίγα Baht. Δεν μπορώ να ξεχάσω και εκνευρίστηκα με αυτό οτι εμπορεύονται την ιδια τους την καταστροφή πουλώντας dvd με το Τσουνάμι...Τραγικό...
Δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Τουναντίον. Νιώθω ευγνώμων που διάβασα τόσα πολλά απο εσάς για αυτό το μέρος.Και που με πείσατε κατα μια έννοια να πάω στην Ταυλάνδη...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΚΦΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
cpps... ο χρονος των 7 ημερων πιστεψε με δεν φτανει ουτε για "ΖΗΤΩ".
Αν κρινω απο Παταγια που πηγα εγω 7 μερες,ευκολα μπορω να σου πω οτι
οι 7 μερες φτανουν ανετα για να μαθεις αρκετα καλα την Παταγια και μονο.
Φανταζομαι οτι οι ιδιες μερες θα φτανουν και για Πουκετ αν ξεκινησεις απο εκει. Για μπαγκοκ ομως επειδη ειναι μεγαλουπολη δε νομιζω οτι θα κανεις σπουδαια πραγματα σε 7 μερες αφου δεν ειναι ολα μαζεμενα οπως
Ειναι στην Παταγια.

Ποιο μαζεμενα ειναι τα πραγματα στην Παταγια,μετα λιγο ποιο αραιωμενα στο Πουκετ και ποιο σκορπια ακομα (οποτε σε τρωνε και οι μετακινησεις)
στην Μπαγκοκ.

Εγω θα σου ελεγα σαν "νεος" που εισαι και εσυ να ξεκινησεις απο Παταγια η Πουκετ. Αν τα θες ολα στο πιατο ξεκινα απο Παταγια.

Τελος αυτες οι πολεις μη νομιζεις οτι μπαινεις σε ενα ταξι και σε 1 ωρα εισαι εκει. Για να πας π.χ απο Μπαγκοκ πουκετ θες αεροπλανο.
Για να πας απο Παταγια πουκετ πρεπει να πας Μπαγκοκ και παλι να παρεις αεροπλανο. Το κοντινοτερο ειναι Μπαγκοκ - Παταγια που με ενα ταξακι
των 1000 μπατ αν εισαι μονος η 500 αν εχεις δευτερο ατομο πας ανετα σε 1 με 1¨30 ωρα.

* Η ταυλ προσφερεται να πας οποιαδηποτε εποχη,μην κολας στην εποχη.
* Η ΤΑΙ που πεταξα εγω ηταν καταπληκτικη εταιρεια,απευθειας πτηση χωρις να χανεις
χρονο. Μπαινεις,κοιμασαι εναν βραδινο υπνο και...φτανεις.Απλα θα δωσεις λιγα χρηματα παραπανω.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
cpps... ο χρονος των 7 ημερων πιστεψε με δεν φτανει ουτε για "ΖΗΤΩ".
Αν κρινω απο Παταγια που πηγα εγω 7 μερες,ευκολα μπορω να σου πω οτι
οι 7 μερες φτανουν ανετα για να μαθεις αρκετα καλα την Παταγια και μονο.
Φανταζομαι οτι οι ιδιες μερες θα φτανουν και για Πουκετ αν ξεκινησεις απο εκει. Για μπαγκοκ ομως επειδη ειναι μεγαλουπολη δε νομιζω οτι θα κανεις σπουδαια πραγματα σε 7 μερες αφου δεν ειναι ολα μαζεμενα οπως
Ειναι στην Παταγια.

Ποιο μαζεμενα ειναι τα πραγματα στην Παταγια,μετα λιγο ποιο αραιωμενα στο Πουκετ και ποιο σκορπια ακομα (οποτε σε τρωνε και οι μετακινησεις)
στην Μπαγκοκ.

Εγω θα σου ελεγα σαν "νεος" που εισαι και εσυ να ξεκινησεις απο Παταγια η Πουκετ. Αν τα θες ολα στο πιατο ξεκινα απο Παταγια.

Τελος αυτες οι πολεις μη νομιζεις οτι μπαινεις σε ενα ταξι και σε 1 ωρα εισαι εκει. Για να πας π.χ απο Μπαγκοκ πουκετ θες αεροπλανο.
Για να πας απο Παταγια πουκετ πρεπει να πας Μπαγκοκ και παλι να παρεις αεροπλανο. Το κοντινοτερο ειναι Μπαγκοκ - Παταγια που με ενα ταξακι
των 1000 μπατ αν εισαι μονος η 500 αν εχεις δευτερο ατομο πας ανετα σε 1 με 1¨30 ωρα.

* Η ταυλ προσφερεται να πας οποιαδηποτε εποχη,μην κολας στην εποχη.
* Η ΤΑΙ που πεταξα εγω ηταν καταπληκτικη εταιρεια,απευθειας πτηση χωρις να χανεις
χρονο. Μπαινεις,κοιμασαι εναν βραδινο υπνο και...φτανεις.Απλα θα δωσεις λιγα χρηματα παραπανω.
Μεσα εισαι μεγαλε.
Η κανεις ενα μηνιαιο ταξιδι και γυριζεις ολη την Ταιλανδη (ο λογο που λεει) η πας φετος 7 ημερη Παταγια, του χρονου Πουκετ, κοκ.

whorist

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο χρόνος δυστυχώς τρέχει και θα τελειώσουν οι διακοπές μου χωρίς να έχω κάνει κάτι ουσιαστικό.
Θα ήθελα λοιπόν από τα εμπειρότερα μέλη να με συμβουλέψουν στα ακόλουθα,έχοντας υπόψη ότι ο διαθέσιμος χρόνος μου είναι 7-8 ημέρες (μαζί με το πήγαινε-έλα):
Θα στο θεσω διαφορετικα και ελπιζω να καταλαβεις. Αν σε καλουσαν για δειπνο και ηξερες οτι περιλαμβανει απεριτιφ, ορντεβρ, 2 κυριως πιατα, φρουτο,γλυκο, σαμπανια και ολα τα καλουδια, θα πηγαινες ξεροντας οτι μετα το ορντεβρ θα επρεπε για καποιο λογο αναγκαστικα να φυγεις χωρις να γευτεις τα υπολοιπα? Εγω παντως οχι. Αν εχεις μονο 7 ημερες συμπεριλαμβανομενου του ταξιδιου, καλυτερα να μη πας γιατι θα φυγεις με γλυκοπικρη γευση. Απο 10 μερες και πανω ΟΚ. Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη μου αποψη και με δεδομενο οτι θα πας μονος σου. Αν πας με γκρουπ που σημαινει οτι δε θα χασεις χρονο ψαχνοντας, τοτε κατι γινεται εστω και με τις λιγες αυτες μερες. Κατα τα αλλα συμφωνω με το λεφτερη για μηνιαιο ταξιδι που ειναι και value for money λογω της αποσβεσης της τιμης των εισιτηριων και θα μπορεσεις να δεις αρκετα

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
κωστα

θα τα πουμε 4/9 και μετα με καφε η ποτο

ψιλοχαθηκαμε αλλα ολο και κατι θα βρουμε να πουμε

γιαννη και ενα μηνα να μεινεις επιφανειακα θα δεις πραγματα οταν πας πρωτη φορα οσο και να κατσεις
ο φαντομας μπορει να μας πει την αποψη του σε αυτο που ειναι και μονιμος

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
1. At the end of the week, specifically Friday and Saturday, many locally employed walking ATM machines will come to your bar, choose carefully! Some have money, but others do not! If he is wearing a suit and tie, check that the tie is not a Pratunam special and check that he isn't wearing trainers.
If he is, forget him because he is most likely an English teacher, and they will only give you peanuts, if they give you anything at all.

2. No matter how fat and ugly he is, no matter how bad he may smell, no matter how drunk he is, make sure you always tell him he is handsome. Sit close to him and run your hands over his body, arousing him.
As soon as he has paid the bar fine, you can stand clear of him. Even if he knows that you despise him, he'll still pay you. The hard part is getting him to pay the bar fine, and as soon as he has done that, the rest is easy.

3. Start collecting email addresses from all of your customers, once you have a good collection of addresses, a visit to your local Internet cafe is in order. Send everyone an email. Simply change the name on each email and send it off to all the guys. If you can remember something specific about them, mention that in the email too.
These walking ATMs all have a soft heart, so you need to tell them a story to get them to send you some of their riches. Start with a sick buffalo and if he doesn't reply, next tell him that your mother is ill. As a last resort, if he still doesn't send any money, tell him you are pregnant and the baby is his!

4. Practice crying on cue. It is essential that you can produce tears immediately. This will have the effect of helping the walking ATM machine to see things your way!

5. When you get a customer for an extended period of time, make sure he takes you shopping, with Rarn Tong (gold shop) being the best place to visit. Make sure he buys you gold and if he doesn't, see rule 4!
As soon as he has left Thailand, take the gold back to the shop and sell it straight back to them, thus increasing your pay out.

6. When locally based farangs are inside the bars, do not speak in Thai with your friends in the bar but rather use Lao, Khmer or any other dialects that you may know.
It's bad enough that some of them can speak and even read Thai, but Lao and Khmer should be kept as sacrosanct. Under no circumstances should the farang be taught our regional dialects.

7. Always see him off at the airport. Thai currency cannot be used in his country, so it is highly likely that he will give you all of his leftover Baht as he leaves and says goodbye.
While accompanying him to the airport, prevent him buying going-away gifts for his family and friends in his homeland, this will leave more money for you.

8. See Asian customers. They understand that we like to gamble, and they understand that we have lots of unemployed brothers and sisters who need to eat. Therefore, they pay a lot better than the farangs.

9. Remember, when you go with a farang, you must always ask for taxi money and give him the excuse that taxi drivers cannot give change on big notes. Don't let him see the small change in your wallet. If taxi money isn't forthcoming, see rule 4.

10. If you are no longer making money in Bangkok, move down to Phuket where you will be able to start making money again. Give Phuket a few years, then move on to Pattaya. Even if you are approaching 50, it is no problem as the walking ATM machines in Pattaya seem to be so blind, they will not notice.
Υπαρχει ενα πολυ καλο βιβλιο για ναυτιλομενες. A road trip to thailand. Ειναι ενα μικρο κιτρινο βιβλιαρακι το οποιο κανει 935 baht στο αεροδρομιο του phuket. Διαβαστε το για να δειτε τι πιστευουν για σας τα τιλακ. Θα σας σοκαρει.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
vre karabe filika tha sou po oti...sta tetoia mas ti pisteyoun gia mas!
Kai ego mporei na pisteyo oti oles einai poutanes kai kai kai.
To ti grafete se ena biblio de shmainei oti einai gnomh ton perisoteron.
Otan ego fertho kala se ena tilak kai ayth kapos me agaphsei tote
to biblio ayto den tha exei kamia aksia kai pote de tha tis erthei sto mialo (an to exei diabasei...).
An tora eisai enas arabas,lexriths,bromiarhs kai thes na ti gamisis kai na ti kseskiseis genika kai me ta elaxista tote sigoura tha skeftei
oti to biblio kala ta leei. Ola sxetika einai.

Ekei yparxei tosh peina pou amfibalo an agorazoun tetoia bibliarakia...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
vre karabe filika tha sou po oti...sta tetoia mas ti pisteyoun gia mas!
Kai ego mporei na pisteyo oti oles einai poutanes kai kai kai.
To ti grafete se ena biblio de shmainei oti einai gnomh ton perisoteron.
Otan ego fertho kala se ena tilak kai ayth kapos me agaphsei tote
to biblio ayto den tha exei kamia aksia kai pote de tha tis erthei sto mialo (an to exei diabasei...).
An tora eisai enas arabas,lexriths,bromiarhs kai thes na ti gamisis kai na ti kseskiseis genika kai me ta elaxista tote sigoura tha skeftei
oti to biblio kala ta leei. Ola sxetika einai.

Ekei yparxei tosh peina pou amfibalo an agorazoun tetoia bibliarakia...
10000000000000000++

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
  Ειναι ενα μικρο κιτρινο βιβλιαρακι το οποιο κανει 935 baht στο αεροδρομιο του phuket. Διαβαστε το για να δειτε τι πιστευουν για σας τα τιλακ. Θα σας σοκαρει.
σιγα μη δωσω 935 μπατ,
εχω τιλακ και ξερω.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Και για οποιον ενδιαφερεται να ζησει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σεξουαλικη φαντασιωση του στη Μπανκοκ και διαθετει ας μου το πει.

αξιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom