Το εκλεισες απο ιντερνετ η εκει? Αν κοιταξεις το site asiarooms.com το δινει 18 ευρω η 868 baht, καποια αλλα sites το δινουν 830 baht . Καποιοι λενε οτι ειναι καλυτερα να κλεινεις ξενοδοχειο επιτοπου, η δικη μου εμπειρια λεει οτι ειναι καλυτερα να κλεινεις μεσω νετ, εκτος και θελεις να ελεγξεις τα δωματια πρωτα και μετα να κλεισεις. Παντως πριν κλεινουμε ξενοδοχειο, καλο ειναι να διαβαζουμε τα reviews που εχουν αφησει αλλοι για το ξενοδοχειο που μας ενδιαφερει. Και επειδη εχω μεινει στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο, θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι σε πολυ στρατηγικη θεση, επισης ειχε πολυ καλο πρωινο. Κατα τα αλλα εγω ειχα βρει τριχες στο κρεβατι που σημαινει οτι δεν ειχαν αλλαξει σεντονια οταν εφυγε ο προηγουμενος ενοικος, στο μπανιο υπηρχαν βρωμιες και τελικα τους υποχρεωσα να μου δωσουν αλλο δωματιο. Για τις κατσαριδες δεν εισαι ο μονος που παραπονιεσαι, ειναι μονιμη κατασταση. Αρα πριν εγκατασταθουμε κανουμε ενα πολυ προσεκτικο ελεγχο στο δωματιο για να μη κωλυσουμε και τιποτα. Γνωμη μου ειναι οτι ειναι ενα μετριο ξενοδοχειοΣχολιο 2
Πατταγια λοιπον...το ςelcome plaza που μειναμε ειναι αρκετα καλο η πολυ καλο ξενοδοχειο
για αυτα που προσφερει σε συνδιασμο με τιν τιμη. 1050 μπατ με πρωινο με διπλο κρεβατι
και φυσικα joiners free.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Το εκλεισες απο ιντερνετ η εκει? Αν κοιταξεις το site asiarooms.com το δινει 18 ευρω η 868 baht, καποια αλλα sites το δινουν 830 baht . Καποιοι λενε οτι ειναι καλυτερα να κλεινεις ξενοδοχειο επιτοπου, η δικη μου εμπειρια λεει οτι ειναι καλυτερα να κλεινεις μεσω νετ, εκτος και θελεις να ελεγξεις τα δωματια πρωτα και μετα να κλεισεις. Παντως πριν κλεινουμε ξενοδοχειο, καλο ειναι να διαβαζουμε τα reviews που εχουν αφησει αλλοι για το ξενοδοχειο που μας ενδιαφερει. Και επειδη εχω μεινει στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο, θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι σε πολυ στρατηγικη θεση, επισης ειχε πολυ καλο πρωινο. Κατα τα αλλα εγω ειχα βρει τριχες στο κρεβατι που σημαινει οτι δεν ειχαν αλλαξει σεντονια οταν εφυγε ο προηγουμενος ενοικος, στο μπανιο υπηρχαν βρωμιες και τελικα τους υποχρεωσα να μου δωσουν αλλο δωματιο. Για τις κατσαριδες δεν εισαι ο μονος που παραπονιεσαι, ειναι μονιμη κατασταση. Αρα πριν εγκατασταθουμε κανουμε ενα πολυ προσεκτικο ελεγχο στο δωματιο για να μη κωλυσουμε και τιποτα. Γνωμη μου ειναι οτι ειναι ενα μετριο ξενοδοχειο
To εκλεισα επι τοπου αφου τους εβαλα να μου δειξουν το δωματιο για να
ελεξω.Μιλησα με Ντοκτορ και μου ειπε οτι θα μου το εκλεινε με 800 Μπατ.
Δεν το ηξερα αλλα δε βαριεσαι,ηθελα να το δω πρωτα.
Οσο αφορα την καθαριοτητα η αληθεια να λεγεται,δηλαδη...
Καθε μερα μου καθαριζαν και μου αλλαζαν σεντονια,δεν ειχα κανενα
παραπονο.Ειχα παντα ζεστο νερο. Απλα επεξε λιγο απο εντομο αλλα
οχι κατι υπερβολικο και μαλιστα χωρις να ψεκασω ουτε μια φορα.
Πιστευω αν ψεκαζα και μια φορα (αν το ηξερα εξαρχης) το προβλημα
σχεδον θα εξαφανιζοταν.Οπως εμαθα ομως και τα αλλα διπλανα χοτελ
π.χ royals δεν πανε πισω...και εκει παιζει κατσαριδα και γενικως
ειναι καπως χειροτερα. (και φυσικα λιγο μακρυτερα απο ws).
Εγω αν ξαναπηγενα θα πηγαινα στο ιδιο παντως γνωριζοντας πλεον
απο πρωτο χερι τι παιζει. Εχει γαματη πισινα και χωρο επεξω.
Εγω νομιζω παντως οτι το "μετριο" δεν του αξιζει αλλα τουλαχιστον το
καλο αφου συνδιαζει ενα καλο δωματιο με καλη τιμη.
Περιττο να σας πω οτι εχει βαφτει και προσφατα.Ακομα μυριζει μπογια.
Προσωπιπη γνωμη μου ολα και καμια 'επιθεση' βεβαια.
ξεκινωντας απο κατω : απο lucifer (free) οι 2 που αξιζε και να τις βλεπεις μονο να το κανουν ειναι απο marine και η μικρη επανω τελειως ξεμπαρκη δουλευε στο 7/11 μινι μαρκετ στο soi8 γωνια με beach road .ολες πηραν δωρακι απο 1000 baht L.T και κατι ψιλα (ποτα,πρωινο ,μεσημεριανο) με τη μικρη συναντιομασταν τα πρωινα μιας και εμενα στο flipper lodge σχεδον διπλα στη δουλεια της...
και υστερα μου λες Ελλαδα ....νησια χαλκιδικη κλπ ,αντε γεια!!
καλα να περασουν οσοι φυγουν τωρα και αφηστε μας στη ζηλια μας και στα υπεροχα αγχη μας
ευχαριστω antaeos για τη βοηθεια στο upload
και υστερα μου λες Ελλαδα ....νησια χαλκιδικη κλπ ,αντε γεια!!
καλα να περασουν οσοι φυγουν τωρα και αφηστε μας στη ζηλια μας και στα υπεροχα αγχη μας
ευχαριστω antaeos για τη βοηθεια στο upload
μεχρι ποτε θα εισαι εκει?εγω 14/10 θα ειμαι εκειπαιδια επιτελους αναχωρω στις 05/10/08 με Gulf air.κaνενας αλλος εκεινη τη περιοδο?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τα διπλανα royals ειναι μαλλον μακραν καλυτερα απο το welcome. ποτε δεν ειδα κατσαριδα,ομως και τα αλλα διπλανα χοτελ
π.χ royals δεν πανε πισω...και εκει παιζει κατσαριδα
το royal palace ειναι τριαστερο, και αρκετα καλο σε ολα, εμεινα αρκετα βραδια εκει, κατσαριδα ουτε για δειγμα. το royal twins palace ειναι σχεδον τετραστερο, σουπιριορ ολα τα δωματια, την ανακαινιση την εφαγα στη μαπα ολο τον νοεμβρη τον γεναρη και λιγο τον απριλη, τα μπαμπα μπουμπα απο τις εργασιες φυσικα.
τα δωματια 1515 1512 1301 1212 με εχουν ανεχτει σε πολλους μαραθωνιους.
1.καλησπερα απο εμενα και μετα απο μερικες μερες απο τον γυρισμο νοιωθω καπως καλυτερα για να γραψω και εγω μερικα λογια για αυτο το μαγευτικο μερος.καταρχας εχω ξεκινησει μονο για παταγια και στο αεροδρομιο συναντησα τον slk για να μας πει το παλικαρι για τις αποψεις του.λιγο μετα επιβηβαστηκαμε και η πρωτη γνωριμια με μια ταυλανδη αεροσυνοδο ηταν απο τις καλυτερες βαζοντας μας σε σκεψεις για το τι θα επακολουθησει.
Συνημμένα
η αεροπορικη εταιρια ηταν η gulf αρκετα καλη τοσο στα αεροπλανα και στις πτησεις οσο και στο service.να πω οτι κατα την διαρκεια πτησης στο bahrein συναντησαμε και την ελληνιδα αεροσυνοδο που εχει αναφερθει εδω παλιοτερα.εντυπωση της εκανε τα μπλουζακια που φορουσαμε με τον leke με τον γλομπο και ρωτησε τον leke τι τρεχει με αυτα.απο οτι του ειπε ηξερε για το site τον ρωτησε αν μας αρεσουν οι ταυλανδες και βεβαια συμφωβησε με την νοοτροπια των ελληνιδων και ανεφερε οτι ηταν χορευτρια διπλα απο το σπιτακι της φραντζη.τελωσπαντων υστερα απο ενα ηρεμο ταξιδι φτασαμε στην μπαγκογκ και το πρωτο πραγμα που καταλαβαμε απο το αεροδρομιο ηταν το χαμογελο.ολοι ηταν με ενα χαμογελο.
αργοτερα φτασαμε και στην παταγια και στο ξενοδοχειο villa panalee κοντα στην soi buakao.λιγο μακρυτερα απο τα αλλα και κανενα 10 με τα λεωφορειακια τους αλλα πρεπει να πω οτι ηταν πεντακαθαρο ωραια μεγαλα δωματια με aircontition,safe box,ψηγειο,τηλεοραση με service πολυ καλο ειχαμε καθε μερα αλλαγη σεντονιων και πετσετων,ευχαριστο προσωπικο που σε βοηθουσε σε οτι ηθελες και βεβαια joiners free.και ολα αυτα με 1000μπατ πιστευω μια πολυ καλη τιμη.οσο για τον φιλο john που βεβαια των συναντησαμε την τελευταια μας μερα κατω και για το ξενοδοχειο του πρεπει να πω οτι και εμεις σκεφτομασταν να παμε εκει.διαβασα ομως πολλα reviews για το ξενοδοχειο αυτο και για τα υπολοιπα που λεγανε για ζωηφια και επειδη πραγματικα δεν μου αρεσουν καθολου το απεφυγα.καλο κατα την γνωμη μου θα ηταν να διαβαζαμε και κανενα review και να κρινουμε απο αυτα τα οποια δεν ειναι ολα ψευτικα εξαλλου μπορουμε να τα συγκρινουμε με πολλα απο διαφορετικα sites.
το πρωτο πραγμα που σκεφτηκαμε ηταν ενα καλο μασαζακι υστερα απο το πολυωρο ταξιδι και σιγουρα ηθελα να παω στο sabaee dee που τοσα ειχα ακουσει.γενικως ευκολα το βρηκαμε οι οδηγιες των παιδιων ηταν κατατοπιστηκοτατες και βεβαια εμεινα εκπληκτος απο αυτο που ειδα οταν μπηκα.δεν θα ξεχασω ποτε την βιτρινα με τις κοπελιτσες να περιμενουν να τις διαλεξουν .ετσι εκανα και εγω διαλεξα την lee 25 ετων απο το ισααν κανονισα το ποσο με τον μικ τον ανθρωπο εκει(2000μπατ) ηρθε το μωρο και ανεβηκαμε στο δωματιο.ενα δωματιακι καθαρο με τζακουζι ενα θαλασσιο στρωμα αρκετα μεγαλο και βεβαια το διπλο κρεβατι.αφου κερνας την κοπελα το ποτο της και αφου τις δωσεις και το tip για μια καλυτερη περιποιηση(αν θελει βεβαια ο καθενας) ξεκινησαμε.αφου γδυθηκαμε με ερηξε στο στρωμα μου εβαλε σαπουναδα πανω μου και αρχισε το μασαζακι.στην αρχη με τα χερια και μετα με το σωμα της.τι να πει κανεις για να δωσει να καταλαβουν ολοι οι αλλοι που δεν το εχουν δοκιμασει.ειμουν σε αλλο επιπεδο απολαυσης.μετα μπανιο στο τζακουζι και να περναει τα διαφορα μερη του σωματος μου με διαφορετικα σαπουνακια.φοβερη εμφαση στην καθαριοτητα απο την κοπελιτσα που καθολι την διαρκεια μιλουσαμε και μου εκανε πλακιτσα.οταν τελειωσε με σκουπισε με ερηξε στο κρεβατι για να επακολουθησει το boom boom.αργο δινοντας σου την μεγιστη ευχαριστηση που μπορουσε να νοιωσει καποιος.οταν αργοτερα τελειωσε,η ολη διαδικασια γυρω στην 1 1/2 ωρα καθισαμε και μιλησαμε λιγακι και αφου ντυθηκαμε με πηγε στη σαλα με φιλησε και χωρησαμε και εγω πια με ενα χαμογελο απο το ενα αφτι στο αλλο.
το βραδυ τι αλλο walking street για να δουμε οτι βλεπαμε απο φωτο και βιντεακια πια να γινονται πραγματικοτητα μπροστα μας.dollhouse gogo αν θυμαμε καλα για να κανονισουμε με τα μωρα εγω προσωπικα για long time με την kum.ενα πολυ ωραιο μωρακι(και πιο δεν ηταν δεν προλαβαινα να γυρησω το κεφαλι και εβλεπα μια πιο καλη βεβαια να πω οτι μου αρεσουν πολυ τετοιου ειδους γυναικες) και αφου φυγαμε καναμε μια βολτα στην walking street για να με δειξει στις φιλες τις που δουλευαν αλλου χωρις ποτε να καταλαβω το γιατι.
μπανακι και οι δυο για να καταληξουμε στο κρεβατι.υστερα απο την πρωτη φορα η οποια ηταν πολυ δεξιοτεχνικη απο την πλευρα της ξερωντας τι να κανει και ποτε να δινει η να περνει τον ελεγχο στα χερια της αποκοιμηθηκα για να με ξυπνησει με χαδακια κατα τις 3 για round no2.αλλη μια φορα το πρωι και εφυγε.τι να ξεχασω και τι να προτοθυμηθω απο αυτην την κοπελιτσα που καθοδον στο δρομο με ρωτουσε γιατι διαλεξα αυτη να μου λεει οτι εχει πιει και αν ηθελα να μου δωσει πισω τα λεφτα που εδωσα η αν ηθελα να παω σπιτι της να μεινουμε.βεβαια με αποζημιωσε και με το παραπανω που δεν την εδοιωξα.
επεισης να αναφερω σχετικα με το φαγητο.εξαιτιας του φοβου δεν δοκιμασαμε την κουζινα παρα μονο αργοτερα και μονο ενα πιατο και βεβαια αφου το πρωτεινε το αργοτερα μονιμο τιλακ αλλα λιγο που προσπαθησα να δοκιμασω απο μια σουπιτσα εγινα πυραυλοκινητος.οσο για το τι τρωγαμε;πιτσα χατ μακντοναλντς και αργοτερα βρηκαμε ενα μαγαζακι απεναντι απο το πολυκαταστημα τι κομ στην second road το cucamber που ειχε και ευρωπαικη κουζινα και τρωγαμε και αλλα φαγητα βεβαια σε καταπληκτικα χαμηλες τιμες.
αν και μας αρεσαν και τα μωρακια εκει ωστοσο δεν καναμε κατι και το λιγο μπλα μπλα αρχισε την τελευταια φορα που βρεθηκαμε εκει οταν εκεινες σχολαγαν.
αργοτερα φτασαμε και στην παταγια και στο ξενοδοχειο villa panalee κοντα στην soi buakao.λιγο μακρυτερα απο τα αλλα και κανενα 10 με τα λεωφορειακια τους αλλα πρεπει να πω οτι ηταν πεντακαθαρο ωραια μεγαλα δωματια με aircontition,safe box,ψηγειο,τηλεοραση με service πολυ καλο ειχαμε καθε μερα αλλαγη σεντονιων και πετσετων,ευχαριστο προσωπικο που σε βοηθουσε σε οτι ηθελες και βεβαια joiners free.και ολα αυτα με 1000μπατ πιστευω μια πολυ καλη τιμη.οσο για τον φιλο john που βεβαια των συναντησαμε την τελευταια μας μερα κατω και για το ξενοδοχειο του πρεπει να πω οτι και εμεις σκεφτομασταν να παμε εκει.διαβασα ομως πολλα reviews για το ξενοδοχειο αυτο και για τα υπολοιπα που λεγανε για ζωηφια και επειδη πραγματικα δεν μου αρεσουν καθολου το απεφυγα.καλο κατα την γνωμη μου θα ηταν να διαβαζαμε και κανενα review και να κρινουμε απο αυτα τα οποια δεν ειναι ολα ψευτικα εξαλλου μπορουμε να τα συγκρινουμε με πολλα απο διαφορετικα sites.
το πρωτο πραγμα που σκεφτηκαμε ηταν ενα καλο μασαζακι υστερα απο το πολυωρο ταξιδι και σιγουρα ηθελα να παω στο sabaee dee που τοσα ειχα ακουσει.γενικως ευκολα το βρηκαμε οι οδηγιες των παιδιων ηταν κατατοπιστηκοτατες και βεβαια εμεινα εκπληκτος απο αυτο που ειδα οταν μπηκα.δεν θα ξεχασω ποτε την βιτρινα με τις κοπελιτσες να περιμενουν να τις διαλεξουν .ετσι εκανα και εγω διαλεξα την lee 25 ετων απο το ισααν κανονισα το ποσο με τον μικ τον ανθρωπο εκει(2000μπατ) ηρθε το μωρο και ανεβηκαμε στο δωματιο.ενα δωματιακι καθαρο με τζακουζι ενα θαλασσιο στρωμα αρκετα μεγαλο και βεβαια το διπλο κρεβατι.αφου κερνας την κοπελα το ποτο της και αφου τις δωσεις και το tip για μια καλυτερη περιποιηση(αν θελει βεβαια ο καθενας) ξεκινησαμε.αφου γδυθηκαμε με ερηξε στο στρωμα μου εβαλε σαπουναδα πανω μου και αρχισε το μασαζακι.στην αρχη με τα χερια και μετα με το σωμα της.τι να πει κανεις για να δωσει να καταλαβουν ολοι οι αλλοι που δεν το εχουν δοκιμασει.ειμουν σε αλλο επιπεδο απολαυσης.μετα μπανιο στο τζακουζι και να περναει τα διαφορα μερη του σωματος μου με διαφορετικα σαπουνακια.φοβερη εμφαση στην καθαριοτητα απο την κοπελιτσα που καθολι την διαρκεια μιλουσαμε και μου εκανε πλακιτσα.οταν τελειωσε με σκουπισε με ερηξε στο κρεβατι για να επακολουθησει το boom boom.αργο δινοντας σου την μεγιστη ευχαριστηση που μπορουσε να νοιωσει καποιος.οταν αργοτερα τελειωσε,η ολη διαδικασια γυρω στην 1 1/2 ωρα καθισαμε και μιλησαμε λιγακι και αφου ντυθηκαμε με πηγε στη σαλα με φιλησε και χωρησαμε και εγω πια με ενα χαμογελο απο το ενα αφτι στο αλλο.
το βραδυ τι αλλο walking street για να δουμε οτι βλεπαμε απο φωτο και βιντεακια πια να γινονται πραγματικοτητα μπροστα μας.dollhouse gogo αν θυμαμε καλα για να κανονισουμε με τα μωρα εγω προσωπικα για long time με την kum.ενα πολυ ωραιο μωρακι(και πιο δεν ηταν δεν προλαβαινα να γυρησω το κεφαλι και εβλεπα μια πιο καλη βεβαια να πω οτι μου αρεσουν πολυ τετοιου ειδους γυναικες) και αφου φυγαμε καναμε μια βολτα στην walking street για να με δειξει στις φιλες τις που δουλευαν αλλου χωρις ποτε να καταλαβω το γιατι.
μπανακι και οι δυο για να καταληξουμε στο κρεβατι.υστερα απο την πρωτη φορα η οποια ηταν πολυ δεξιοτεχνικη απο την πλευρα της ξερωντας τι να κανει και ποτε να δινει η να περνει τον ελεγχο στα χερια της αποκοιμηθηκα για να με ξυπνησει με χαδακια κατα τις 3 για round no2.αλλη μια φορα το πρωι και εφυγε.τι να ξεχασω και τι να προτοθυμηθω απο αυτην την κοπελιτσα που καθοδον στο δρομο με ρωτουσε γιατι διαλεξα αυτη να μου λεει οτι εχει πιει και αν ηθελα να μου δωσει πισω τα λεφτα που εδωσα η αν ηθελα να παω σπιτι της να μεινουμε.βεβαια με αποζημιωσε και με το παραπανω που δεν την εδοιωξα.
επεισης να αναφερω σχετικα με το φαγητο.εξαιτιας του φοβου δεν δοκιμασαμε την κουζινα παρα μονο αργοτερα και μονο ενα πιατο και βεβαια αφου το πρωτεινε το αργοτερα μονιμο τιλακ αλλα λιγο που προσπαθησα να δοκιμασω απο μια σουπιτσα εγινα πυραυλοκινητος.οσο για το τι τρωγαμε;πιτσα χατ μακντοναλντς και αργοτερα βρηκαμε ενα μαγαζακι απεναντι απο το πολυκαταστημα τι κομ στην second road το cucamber που ειχε και ευρωπαικη κουζινα και τρωγαμε και αλλα φαγητα βεβαια σε καταπληκτικα χαμηλες τιμες.
αν και μας αρεσαν και τα μωρακια εκει ωστοσο δεν καναμε κατι και το λιγο μπλα μπλα αρχισε την τελευταια φορα που βρεθηκαμε εκει οταν εκεινες σχολαγαν.
2.δευτερη μερα ειπαμε να δοκιμασουμε το αυθεντικο μασαζ και ετσι εγινε τιποτα το πονηρο εδω κια μονο με 300μπατ μια ωρα ξεκουρασης στα μασατζιδικα που πραγματικα ειναι πολλα.οπως επεισης και αυτα τα μινι μαρκετ seven eleven.αργοτερα γυρναγαμε στα πολυκαταστηματα ειδαμε και την περιφημη αγορα στην soi buakao με τα παμφθηνα ρουχα γινετε εκει καθε τριτη και παρασκευη μαθαμε για τα καταπληκτικα βενζιναδικα που νομιζαμε οτι πουλουσαν κρασι για την μυρωδια της πολης απο τα υπαιθρια "βρομικα" ετοιμοφαγαδικα η μυρωδια εφυγε το απογευμα που ειχε ψιλοβρεξει,ειδαμε να ψηνουν κατσαριδες ακριδες και διαφορα αλλα και τελωσπαντων πηραμε μια καλη γευση της πολης και των ανθρωπων της.το βραδυ ειχε μαθημα και το λεω ετσι γιατι μαθαμε παρολα τα ευκολα αναγνωρισημα ladyboys τα αλλα αυτα που δυσκολα τα καταλαβαινες.καθως χτηπαμε το βραδυ δυο μικρες κοπαλιτσες που ακομα και σημερα δεν πιστευω τι ηταν.υστερα απο ενα ποτακι φυγαμε για το ξενοδοχειο εωσοτου καταλαβουμε με τη εχουμε να κανουμε.βεβαια μας το ειπαν πριν ξεκινησουν τα προκαρκτηκα.το λαθος ειχε γινει παρολα αυτα ομως ηταν πολυ ευχαριστη παρεα και αφου κατσαμε λιγο μαζι χωρις βεβαια να δειξουμε οτι δεν μας αρεσαν με αγενεστατο τροπο αλλα μονο με σεβασμο σε κατι που για εκεινους ηταν φυσικο φυγαν απο το δωματιο και εμεις απλα κοιμηθηκαμε με το μαθημα μας.
3.εχωντας λοιπον στο νου πια την μικροτατη αυτη πειρα αναζητησαμε καινουρια συντροφια την επομενη μερα.το μεσημερακι μια τελευταια βολτα απο το sabaee dee με τον κιμ να μας δεινει καλους συνδιασμους για διπλο η για μονο.εγω προτιμησα μονο την boot αυτη την φορα (νο180) σε πολυ καλα πλεσια οπως η προηγουμενη κοπελιτσα και εκει να βλεπω οτι οι κοπελες δυσκολα ηθελαν ινδους και πακιστανους προσπαθωντας να κανουν κατι για να μην τις διαλεξουν.οσο για το διπλο συνηθως μου ειπε βραδυ για τετοια και τα νουμερα 154 και 176 ειναι πολυ καλα μεσα.
Συνημμένα
το βραδυ πια γνωρησα σε ενα μπαρακι το τιλακ μου μια μικρουλα 22 ετων την pooh η οποια απλα γελουσε με διαφορα και το γελιο της σου εδεινε ζωντανια.τις υπολοιπες μερες ημουν μαζι της.εκεινη να κανονιζει τα παντα σε αυτα που ηθελα να δω αυτη να προσεχει στις τιμες εκεινη να μου δειχνει το μερος να μενει μαζι μου το βραδυ ποτε να μην μου λεει για λεφτα και πραγματικα ντρεπομουν που μερικες μερες δεν της εδεινα τιποτα μεχρι που με ακολουθησε στο αεροδρομιο.
Συνημμένα
...κατα την διαρκεια πτησης στο Βahrein, συναντησαμε και την Ελληνιδα αεροσυνοδο που εχει αναφερθει εδω παλιοτερα. Εντυπωση της εκανε τα μπλουζακια που φορουσαμε με τον leke με τον γλομπο και ρωτησε τον leke τι τρεχει με αυτα. Απ' οτι του ειπε, ηξερε για το site, τον ρωτησε αν μας αρεσουν οι Ταϋλανδες και βεβαια συμφωβησε με την νοοτροπια των Ελληνιδων και ανεφερε οτι ηταν χορευτρια διπλα απο το σπιτακι της Φραντζη!
!!! και μετά απ' αυτή την δήλωσή της... ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ???
τις εδειξα λιγο σεβασμο και με σεβονταν σαν αντρα της την προσεχα και με προσεχε σαν παιδι της βουρκωνε καθε φορα οταν εβλεπε παιδακια να παιζουν φερνωντας στο μυαλο της την θλιβερη πραγματικοτητα οτι αυτο που οι γωνεις της την στειλαν να κανει θα ειχε ως συνεπεια να μην παντρευτει ποτε να μην κανει οικογενεια ποτε.κοιταζωντας με να μου λεει οτι αν δεν κανει την δουλεια της δεν θα εχει να φαει αυτη ουτε η οικογενεια της.ποτε δεν μου ζητησε για να στειλει λεφτα στην οικογενεια της οταν πηγαμε στην τραπεζα για να τους στειλει χρηματα και οταν εμαθε η μανα της για εμενα ηθελε να με δει εστω και σε φωτο.δεν ξερω τι να πω αλλα οσο και να ακουγα απο τα παιδια να μην δενεσε τοσο δεθηκα με αυτη την κοπελα.την οποια βλεπετε και στο avatar μου.δεν ξερω αν τα βρηκαμε η αν απλα αρεσε ο ενας στον αλλον αλλα ετσι δεν εχω νοιωσει με καμια ελληνιδα τις οποιες πια δυστυχως διεγραψα απο το μυαλο μου.γυρνωντας εδω και αφηγωντας οτι εζησα δεν υπηρχε κανεις που να μου πει γιατι δεν την εφερες εδω.ηταν ομως πολυ νωρις για κατι τετοιο δεν μπορω να αποφασησω μονο και μονο απο μερικες μερες μαζι και εχωντας στο μυαλο οτι απλα ημουν διακοπες.παντως ακομα και τωρα εχουμε επικοινωνια με το μωρο και πραγματικα μου λειπει.ισως ειναι ακομα νωρις για να φερω την χωρα αυτη και τους ανθρωπους σε δευτερη μοιρα στο μυαλο μου.πιο μυαλο αφου μονο το σωμα μου επεστρεψε απο κατω τα υπολοιπα ειναι ακομα εκει.και βεβαια τι να πω οταν με ακολουθησε στο αεροδρομιο και εκλεγα οταν πια ηταν η ωρα του χωρισμου.ακομα και τωρα που διαβαζω τα μηνυματα της θυμαμε την φωνη της και δακρυζω.
περαν απο αυτη την κοπελιτσα και οσα αναφερα πιο πανω αλλο ενα μασατζιδικο επισκεφθηκα κοντα στο ξενοδοχειο με τα αναλογα αποτελεσματα και τοheartbreake gogo με την yint να με πηγαινει απο πανω στα δωματιακια για ενα sort time round.τελικα τι σου απομενει απο την χωρα;το πρωτο πραγμα που θυμαμε το χαμογελο αυτων των ανθρωπων παρα την φτωχεια τους απο μερη δεν μπορω να πω πολλα αφου η παταγια δεν εχει πολλα να δεις τα αφησα για του χρονου με το μωρο να φυγουμε για νησια και βεβαια το τροπο συμπεριφορας των γυναικων.μια ωραια χωρα που λειπασε ομως για πολλα πραγματα και σου αφηνει μια πικρια αλλα και μια ελπιδα οτι ισως ξαναγυρησεις και κανεις και εσυ ενα ατομο να γελασει και να ξεπερασει παροδικα την φτωχεια του.πιστευω οτι θα εχεις καταφερει να εισαι καλα με τον ευατο σου.η ταυλανδη δεν ειναι μονο οι γυναικες ειναι ο τροπος που σε κανει να σκεφτεις και να συγκρινεις πολλα πραγματα.οσο για τις γυναικες η λεξη πουτανα εδω για μενα δεν χωραει.δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να την ενταξεις σε ενα τετοιο κρατος και να δειξεις καποια.δεν μπορω να ξεχασω και αυτη την βιτρινα και να μπω στη θεση των κοριτσιων για το τι αισθανωνται εκεινη την στιγμη.σιγουρα αν δεν ζησεις και δεν προσπαθησεις να καταλαβεις τι κριβεται πισω απο το χαμογελο και την ζωη που ζουνε δεν προκειτε ποτε να καταλαβεις τι συμαινει ταυλανδή και τι συμαινει για αυτες να βρεθει καποιος να τις "σωσει".
με βαρια καρδια γυρησα οπως πολλοι αλλωστε προσπαθωντας να γυρησω το κεφαλι μου προς τα πισω και να πω "εις το επανηδειν".
ευχαριστω ολα τα παιδια για τις πληριφοριες τους για τα φωτα τους και καποιους πιο παλλιους που θελαν να μας δειξουν ποσο δικιο ειχαν οτι η ταυλανδη ειναι κατι περα απο μπουρδελο που θελαμε εμεις να βλεπουμε.αν μπορω να βοηθησω και εγω σε κατι τα καινουρια ατομα που για πρωτη φορα θα κατεβουν πολυ ευχαριστως.
sawantee krap.
περαν απο αυτη την κοπελιτσα και οσα αναφερα πιο πανω αλλο ενα μασατζιδικο επισκεφθηκα κοντα στο ξενοδοχειο με τα αναλογα αποτελεσματα και τοheartbreake gogo με την yint να με πηγαινει απο πανω στα δωματιακια για ενα sort time round.τελικα τι σου απομενει απο την χωρα;το πρωτο πραγμα που θυμαμε το χαμογελο αυτων των ανθρωπων παρα την φτωχεια τους απο μερη δεν μπορω να πω πολλα αφου η παταγια δεν εχει πολλα να δεις τα αφησα για του χρονου με το μωρο να φυγουμε για νησια και βεβαια το τροπο συμπεριφορας των γυναικων.μια ωραια χωρα που λειπασε ομως για πολλα πραγματα και σου αφηνει μια πικρια αλλα και μια ελπιδα οτι ισως ξαναγυρησεις και κανεις και εσυ ενα ατομο να γελασει και να ξεπερασει παροδικα την φτωχεια του.πιστευω οτι θα εχεις καταφερει να εισαι καλα με τον ευατο σου.η ταυλανδη δεν ειναι μονο οι γυναικες ειναι ο τροπος που σε κανει να σκεφτεις και να συγκρινεις πολλα πραγματα.οσο για τις γυναικες η λεξη πουτανα εδω για μενα δεν χωραει.δεν μπορω να καταλαβω πως μπορεις να την ενταξεις σε ενα τετοιο κρατος και να δειξεις καποια.δεν μπορω να ξεχασω και αυτη την βιτρινα και να μπω στη θεση των κοριτσιων για το τι αισθανωνται εκεινη την στιγμη.σιγουρα αν δεν ζησεις και δεν προσπαθησεις να καταλαβεις τι κριβεται πισω απο το χαμογελο και την ζωη που ζουνε δεν προκειτε ποτε να καταλαβεις τι συμαινει ταυλανδή και τι συμαινει για αυτες να βρεθει καποιος να τις "σωσει".
με βαρια καρδια γυρησα οπως πολλοι αλλωστε προσπαθωντας να γυρησω το κεφαλι μου προς τα πισω και να πω "εις το επανηδειν".
ευχαριστω ολα τα παιδια για τις πληριφοριες τους για τα φωτα τους και καποιους πιο παλλιους που θελαν να μας δειξουν ποσο δικιο ειχαν οτι η ταυλανδη ειναι κατι περα απο μπουρδελο που θελαμε εμεις να βλεπουμε.αν μπορω να βοηθησω και εγω σε κατι τα καινουρια ατομα που για πρωτη φορα θα κατεβουν πολυ ευχαριστως.
sawantee krap.
Δυστυχως 14 επιστρεφω :'( :'( :'(μεχρι ποτε θα εισαι εκει?εγω 14/10 θα ειμαι εκει
διαβασε τι reviews γραφουν αλλα ατομα που εχουν μεινει εκειεχει κανεις αποψη για το sunbeam?
1. At the end of the week, specifically Friday and Saturday, many locally employed walking ATM machines will come to your bar, choose carefully! Some have money, but others do not! If he is wearing a suit and tie, check that the tie is not a Pratunam special and check that he isn't wearing trainers.
If he is, forget him because he is most likely an English teacher, and they will only give you peanuts, if they give you anything at all.
2. No matter how fat and ugly he is, no matter how bad he may smell, no matter how drunk he is, make sure you always tell him he is handsome. Sit close to him and run your hands over his body, arousing him.
As soon as he has paid the bar fine, you can stand clear of him. Even if he knows that you despise him, he'll still pay you. The hard part is getting him to pay the bar fine, and as soon as he has done that, the rest is easy.
3. Start collecting email addresses from all of your customers, once you have a good collection of addresses, a visit to your local Internet cafe is in order. Send everyone an email. Simply change the name on each email and send it off to all the guys. If you can remember something specific about them, mention that in the email too.
These walking ATMs all have a soft heart, so you need to tell them a story to get them to send you some of their riches. Start with a sick buffalo and if he doesn't reply, next tell him that your mother is ill. As a last resort, if he still doesn't send any money, tell him you are pregnant and the baby is his!
4. Practice crying on cue. It is essential that you can produce tears immediately. This will have the effect of helping the walking ATM machine to see things your way!
5. When you get a customer for an extended period of time, make sure he takes you shopping, with Rarn Tong (gold shop) being the best place to visit. Make sure he buys you gold and if he doesn't, see rule 4!
As soon as he has left Thailand, take the gold back to the shop and sell it straight back to them, thus increasing your pay out.
6. When locally based farangs are inside the bars, do not speak in Thai with your friends in the bar but rather use Lao, Khmer or any other dialects that you may know.
It's bad enough that some of them can speak and even read Thai, but Lao and Khmer should be kept as sacrosanct. Under no circumstances should the farang be taught our regional dialects.
7. Always see him off at the airport. Thai currency cannot be used in his country, so it is highly likely that he will give you all of his leftover Baht as he leaves and says goodbye.
While accompanying him to the airport, prevent him buying going-away gifts for his family and friends in his homeland, this will leave more money for you.
8. See Asian customers. They understand that we like to gamble, and they understand that we have lots of unemployed brothers and sisters who need to eat. Therefore, they pay a lot better than the farangs.
9. Remember, when you go with a farang, you must always ask for taxi money and give him the excuse that taxi drivers cannot give change on big notes. Don't let him see the small change in your wallet. If taxi money isn't forthcoming, see rule 4.
10. If you are no longer making money in Bangkok, move down to Phuket where you will be able to start making money again. Give Phuket a few years, then move on to Pattaya. Even if you are approaching 50, it is no problem as the walking ATM machines in Pattaya seem to be so blind, they will not notice.
If he is, forget him because he is most likely an English teacher, and they will only give you peanuts, if they give you anything at all.
2. No matter how fat and ugly he is, no matter how bad he may smell, no matter how drunk he is, make sure you always tell him he is handsome. Sit close to him and run your hands over his body, arousing him.
As soon as he has paid the bar fine, you can stand clear of him. Even if he knows that you despise him, he'll still pay you. The hard part is getting him to pay the bar fine, and as soon as he has done that, the rest is easy.
3. Start collecting email addresses from all of your customers, once you have a good collection of addresses, a visit to your local Internet cafe is in order. Send everyone an email. Simply change the name on each email and send it off to all the guys. If you can remember something specific about them, mention that in the email too.
These walking ATMs all have a soft heart, so you need to tell them a story to get them to send you some of their riches. Start with a sick buffalo and if he doesn't reply, next tell him that your mother is ill. As a last resort, if he still doesn't send any money, tell him you are pregnant and the baby is his!
4. Practice crying on cue. It is essential that you can produce tears immediately. This will have the effect of helping the walking ATM machine to see things your way!
5. When you get a customer for an extended period of time, make sure he takes you shopping, with Rarn Tong (gold shop) being the best place to visit. Make sure he buys you gold and if he doesn't, see rule 4!
As soon as he has left Thailand, take the gold back to the shop and sell it straight back to them, thus increasing your pay out.
6. When locally based farangs are inside the bars, do not speak in Thai with your friends in the bar but rather use Lao, Khmer or any other dialects that you may know.
It's bad enough that some of them can speak and even read Thai, but Lao and Khmer should be kept as sacrosanct. Under no circumstances should the farang be taught our regional dialects.
7. Always see him off at the airport. Thai currency cannot be used in his country, so it is highly likely that he will give you all of his leftover Baht as he leaves and says goodbye.
While accompanying him to the airport, prevent him buying going-away gifts for his family and friends in his homeland, this will leave more money for you.
8. See Asian customers. They understand that we like to gamble, and they understand that we have lots of unemployed brothers and sisters who need to eat. Therefore, they pay a lot better than the farangs.
9. Remember, when you go with a farang, you must always ask for taxi money and give him the excuse that taxi drivers cannot give change on big notes. Don't let him see the small change in your wallet. If taxi money isn't forthcoming, see rule 4.
10. If you are no longer making money in Bangkok, move down to Phuket where you will be able to start making money again. Give Phuket a few years, then move on to Pattaya. Even if you are approaching 50, it is no problem as the walking ATM machines in Pattaya seem to be so blind, they will not notice.