Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

atas

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εεε σας στέλνω τον πιπινο σήμερα..
καλά πέρασε το πουλάκι μου αν και έχω την εντύπωση ότι πάλι θα βρει κάτι για να γκρινιάξει :)

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
μολις γυρισα απο συναντηση με leke ο οποιος εδωσε αρκετες πληροφοριες για πατταγια και αυτην την ωρα εινει στο καραβι για αθηνα
τον ευχαριστω δημοσια

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και αυτην την ωρα εινει στο καραβι για αθηνα
τοσο ακριβη εγινε η ταιλανδη που γυρναει με καραβι?  χε χε
πολυς κοσμος στην πατταγια, καποιοι θα μου φορτωνουν παλι ευθυνες περι διαφημισης της . τεσπα , αντεχω.
καποτε οι ελληνες ηταν λιγοι εκει, μεγαλη μοναξια ζουσαμε μονο με τα μπιμπελο και τις καυλες μας.
τωρα αντηχει το "ελα ρε μαλακα" σε ολα τα soi της w/s.
καλως να γυρισουν οι του αυγουστου. αναμενουμε αναλυτικα ρεπορταζ,μην τεμπελιασετε, να εχετε την ορεξη που χα στα πρωτα ταξιδια,
πιπι εσυ ξερω θα τα πεις χαρτι και καλαμαρι, ειμαι σιγουρος.
καλως ηλθατε λοιπον,
να ετοιμαζουμε βαλιτσες οι του σεπτεμβρη ,
ακουω συμμετοχες.

1)  F16

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
εγώ θα είμαι μέχρι 4 Σεπτεμβρίου Πατάγια, πιάνεται?
Με την ευκαιρία ευχαριστώ όσους συναδέλφους μου δώσανε πολύτιμες πληροφορίες και ειδικά τον flynow

antaeos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τοσο ακριβη εγινε η ταιλανδη που γυρναει με καραβι?  χε χε
να ετοιμαζουμε βαλιτσες οι του σεπτεμβρη ,
ακουω συμμετοχες.

1)  F16
μυτιληνη ηταν να δει την πατριδα λιγο :)
14/10 θα ειμαι κατω

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ανταεος πιστευω να σου εδειξε ολες τις φωτο

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ΣΧΟΛΙΟ 1

1) Ας αρχισω με το ταξιδι προς τα εκει...αριστο με ΤΑΙ,φτασαμε στην ωρα μας και ποιο εγκαιρα
ακομα,γεματο το αεροπλανο. Καθε επιβατης ατομικη οθονη οπου μπορουσε να κανει διαφορα π.χ
-να ακουσει μουσικη (δινουν ακουστικα δωρεαν βεβαια)
-να δει ταινιες π.χ Βατμαν,Σπαιντερμαν,και διαφορες αλλες.
-να παιξει διαφορα παιχνιδακια
-να δει flight details οπου σου εδειχνε τα παντα,θερμοκρασιες,που βρισκεσε,ποση ωρα
απεμεινε κτλ κτλ.
-να παιξει "δυκτυακο" π.χ να παιξω ταβλι με ενα εναν αλλο επιβατη στο αεροπλανο!
και διαφορα αλλα.

Φαγητο σερβιρουν περιπου μετα 1 ωρα απο την απογειωση (τρωγεται - οκ),προσφερουν διαφορα
ροφηματα π.χ τσαι,καφε,κοκα (κολα),νερα...ζητας και κατα τη διαρκεια της πτησης οτι θες
αφοβα,και τελος σερβιρουν και 1-1,30 ωρα πριν φτασεις το "πρωινο". (τρωγεται ναι).
Μαλιστα στα 2 γευματα εχει να διαλεξεις αναμεσα σε 2 οποτε σιγουρα 1 απο τα 2 τουλαχιστον
θα σου αρεσει!
Για οσους φοβουνται φαγητα και ιστοριες να μην ανησυχουν,το αεροπλανο εχει και στραχε!!!
(παρτε και κανενα χαπακι αν εχετε καλο ιστορικο με διαρροιες.(immodium)

Οι αεροσυνοδοι γενικα δε λενε τιποτα σπουδαιο,στην επιστροφη ειδαμε μονο 1 αξιαγαμητη
αλλα φυσικα σχεδον σιγουρα δεν παιζει και δεν εχει και νοημα...

Οριο 20 κιλα ανα βαλιτσα και 10 με χειραποσκευη. για οσους σκοπευουν να ψωνιζουν
καλο ειναι να πανε με τα ελαχιστα π.χ 1 τζιν και 1-2 μπλουζες. Τα αλλα τα παιρνουν απο
εκει,εχει απιστευτη αγορα.

Αν δεις λοιπον καμια ταινια,φας φαι και κοιμηθεις και λιγο περναει η ωρα.Μαλιστα στην επιστροφη εγω προσωπικα κοιμηθηκα σαν πουλακι 7,30 ωρες οποτε δεν καταλαβα τιποτα!
(και φυσικο ειναι να κοιμηθω τοσο αφου το προηγουμενο βραδυ βγηκα απο Ντισκο Μαριν 2
στις 6,30 το πρωι !!!!!! (παταγια oh yes)

20 ωρες ταξιδι πηγενε - ελα με ΤΑΙ και αν κουνησε συνολο κανα δεκαλεπτο ειναι ζητημα!
Απιστευτο ταξιδι.

Στο πηγαινε παλι η ωρα περασε πολυ ευχαριστα αλλα για αλλον λογο. Επεσα στην τριαδα καθισματων με 2 ελληνιδες ξανθες και μαλιστα η μια μου αρεσε πολυ και εγινε και κονε στο τελος. Αυτο που σκεφτηκα ειναι οτι Ελλαδα δεν γαμαμε πλεον ευκολα ελληνιδα,ουτε καν
γνωριζουμε μετα απο πολλες εξοδους και κοιτα που μας επεσε το λαχειο πηγαινοντας για ΤΑΥ.
αυτα ειναι...Δε θα μιλουσα καν βασικα αλλα εγινε κατι που με αναγκασε...
αλλαξαν καθισμα και ηρθε κοντα αυτη που μου αρεσε την ωρα που εγω ειχα σηκωθει να παω στον προεδρο.

Αυτα εν ολιγις για το ξεκινημα. Φτασαμε Βαγκοκ πηραμε βαλιτσες και βουρ για Παταγια και
wellcome plaza. Δεν ειχα κλεισει,εκλεισα ευκολα απο εκει αφου ελεξα δωματιο το οποιο ευγενικοτατα που εδειξε ενας υπαλληλος! Στο ταξιδι γνωρισα και τα 2 παιδια
Πατταυα και πικο απικο. (αψογοι και καναμε γαματο τριο 1 βδομαδα!)

Αυτα για σημερα...to be continued

AmInoT(1)

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Για ΤΑΥ σεπτέμβριο

1) F16
2) AmInoT

next ? :sunglasses:

STAR200

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο νησι koh-chang ξερει κανεις τι παιζει ? 
Υπαρχουν εκει κοπελες η πρεπει να τις φερουμε απο παταγια

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επιστροδη στη πατριδα...
Προσπαθω ακομα να συνελθω απο τη κουραση γιατι χτες με το που γυρισα πηγα κατευθειαν για δουλεια...
Το βραδακι θα αρχισω σιγα σιγα την ενημερωση για το ταξιδι και να "ξετυλιγω το κουβαρι"...
Πριν απο αυτο θα ηθελα μια ειλικρινη απαντηση απο το john666...
Φιλε Γιαννη...Τελικα ειχαμε αδικο-εγω και μερικοι αλλοι απο το φορουμ-που προσπαθουσαμε να σε "προσγειωσουμε" σε σχεση με τη κατασταση που θα εβρισκες εκει?
Ειχα αδικο που σου ελεγα οτι η ποιοτητα ειναι σχετικα χαμηλη?
Οτι ειναι λιγα τα αξιογαμητα (εμφανισιακα μιλαμε) της Πατταγια και πρεπει να τη "ψαξεις" αρκετα?
Οτι δε πηδας "τζαμπα" και το καλο μωρο "το πληρωνεις"?
Η ειχα αδικο και ημουνα υπερβολικος?
Περιμενω την απαντηση σου.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
pipi μη βιαζεσαι να ρωτησεις,πρωτα θα αναφερω αυτα που εζησα και πρεπει να αναφερω και αν μεσα απο αυτα δεν καλυφθεις τοτε ευχαριστως να σου απαντησω ξανα.Απλα θελω να τα παρω ολα με μια σωστη σειρα ωστε να βοηθησω και νεους που θα κανουν το ταξιδι πρωτη φορα,πως ξεκινανε και πως τελειωνουν.
Οταν αναφερομαι σε τιμες δεν αναφερομαι μονο σε τιμες για να μαμισεις
αλλα γενικα σε οτι κανεις,αγοραζεις, κτλ κτλ.

Δεν εχο χρονο τωρα θα γραψω ομως συντομα το σχολιο Ν 2

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Στο νησι koh-chang ξερει κανεις τι παιζει ? 
Υπαρχουν εκει κοπελες η πρεπει να τις φερουμε απο παταγια
Δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει οτι δεν παιζετε κατι δυνατο εκει. ειναι ωραιο μερος αλλα καλυτερα να φωρτωσεις γυναικες απο πατταγια

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σχολιο 2

Πατταγια λοιπον...το ςelcome plaza που μειναμε ειναι αρκετα καλο η πολυ καλο ξενοδοχειο
για αυτα που προσφερει σε συνδιασμο με τιν τιμη. 1050 μπατ με πρωινο με διπλο κρεβατι
και φυσικα joiners free. Δεν του βαζω αριστα μονο και μονο για 1 λογο. Επαιξε λιγο κατσαριδα. και οταν λεω επαιξε κατσαριδα,οχι καμια τεραστια,αλλα μικρη. Συνολο στις 7 μερες
ειδα καπου 8-10 μικρες που τις εφαγα πολυ ευκολα καθως δεν εξαφανιζονται σαν τις δικες μας.
Βεβαια δεν ηταν ολα κατσαριδα αλλα κατι σαν "σκορος" δικος μας. Και αυτο γιατι υπαρχουν
καποιες ατελειες,και χαλι κατω αντι για πλακακι. Βεβαια αυτο διορθονεται σε σημαντικο βαθμο αν πεις στη recepion να ψεκασουν με σπρει. (δινις καμια 25 μπατ).Πετατε οτι ψοφισει και τελος...σπανια μετα θα δειτε μαλλον. Παιζει βεβαια απο δωματιο σε δωματιο.Στο δικο μου ηταν σπανιοτατες σε σχεση με αλλο dvmatio που γινοταν παρτυ!!! Εμενα 5 οροφο...οσο ποιο ψηλα
τοσο ποιο καλα γενικα. Parolo που δεν μπορω με τιποτα τετοια ζωακια την παλεψα πολυ καλα
και δε θα ειχα προβλημα να ξαναμεινω απλα θα φροντισω απο την αρχη για καθαριοτητα και εδω αν δεν εχει φροντισει το ξενοδοχειο. Οι υπηρεσιες στο ξενοδοχειο πολυ καλες. safety box μια χαρα (δωρεαν) εβαλα εκει διαβατηρια ταυτοτητες και χρηματα σε ευρω και δεν αντιμετωπισα το παραμικρο προβλημα.Φαινεται 100% ασφαλες και ανοιγει με 2 κλειδια. Πιστευω ειναι η καλυτερη ασφαλεια...εγω προσωπικα εβαλα εκει τα βασικα,διαβατηρια ταυτοτητα και μισες καρτες,πανω μου παντα κρατουσα 5-10 χιλιαδες μπατ και στη βαλιτσα καποια χρηματα με τις υπολοιπες καρτες. (παντα κλειδωμενη η βαλιτσα και μαλιστα με 2 λουκετα χωρις κλειδια). Οτι και να γινοταν θα ημουν καλυμενος αφου δε ξα ξεμενα ουτε απο λεφτα ουτε απο καρτες. Με γυναικα στο δωματιο ενοιται τα παντα απο λεφτα καρτες πορτοφολιο κλειδωμενα σε βαλιτσα ωστε αν κανει καμια λαδια να μη μπορεσει (προλαβει) να σε κλεψει. Το ξενοδοχειο εχει υπεροχη πισινα που σου φερνουν οτι θελεις,ξαπλοστρες.Μπορειτε βεβαια να παρετε και το μωρο για μπανιο. Το δωματιο μπορει να κλειστει και με 800 μπατ. Οσοι θελησουν θα τους πω. Στο δωματιο τωρα εχει τηλεοραση,μουσικη,καθρεπτη,αιρκοντισιον,μικρη βεραντα,καλο νιπτηρα ανετο και μπανιερα με ζεστο νερο ΠΑΝΤΑ. Μια χαρα δηλαδη. Αν ελειπαν και καποια ζοιφια θα εβαζα αριστα οπως ειπα.

Το ξενοδοχειο ειναι σε τελεια στρατηγικη θεση για εξορμηση σε walking street. Κοιμασαι ωραια το βραδυ χωρις φασαρια.Εχει κοντα μηχανακια ταξι αν θες και φυσικα σε 30 δευτερα βγαινεις κεντρικο δρομο που παιζουν απειρα φορτοταξι! Ακριβως απεναντι συναντας και το πρωτο 7-11 σουπερ μαρκετ οπου βρισκεις τα παντα και φυσικα παιρνεις και αριθμο τηλεφωνου με μοναδες. Εμεις προτιμησαμε την dtalk. περιπου για ελλαδα εβγαινε 30 μπατ το λεπτο
αν το υπολογισα καλα...για τοπικες κλησεις σε αλλα κινητα ηταν πολυ φτηνα! Μιλατε ανετα και να παιρνετε τελ απο μωρα για να εχετε καβαντζες. Το ξενοδοχειο εχει και στην εισοδο ζυγαρια ωστε φευγοντας να υπολογισετε κιλα στις βαλιτσες. Προσοχη εδω.Οσο δειξει η ζυγαρια υπολογιστε +1,5 κιλο...εγω τη ζυγισα 20 κιλα ΝΤΑΝ και στο αεροδρομιο βρεθηκε 21,5 κιλα! Ευτυχος δεν πληρωσα κατι...

Αυτα για το σχολιο 2 και απο το επομενο αρχιζω περιγραφες και πρωτες εντυπωσεις...

to be continued

* το ξενοδοχειο ειναι 4-5 λεπτα με τα ποδια για να φτασεις στην αρχη της walking street.
(εφτιαχαν τιν πινακιδα - δε θα τη δειτε τωρα).

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αν μπορει καποιος να βοηθησει και να μου πει πως να κανω upload μερικες φωτο

Stories

Νέο!

Stories