Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Wild Bill

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
9
Πόντοι
0
Είχα μάθει πολλά από προσωπικές εμπειρίες φίλων όμως τίποτα όπως εδώ,είναι σαν οδηγός για το μέρος αυτό.Προσωπικά με βοήθησε αρκετά και καλό είναι να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό.Δεν έχω πάει ακόμα ελπίζω σύντομα ώμος μέσα στον επόμενο χρόνο και αυτό γιατί  θέλω να το προγραμματίσω καλά να κάτσω κανα μήνα.Να αποσπάσω μια σφαιρική άποψη από διάφορα μέρη και το τι θα βρω σε αυτά.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν πας μέσω γραφείου, ο μέσος όρος είναι κοντά στα 1000-1200 ευρώ για 7 μέρες, συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου και του ξενοδοχείου, ενω αν πας "ξέμπαρκος" δίνεις περί τα 900-1000 ευρώ μονο τα αεροπορικά.

Συν την αύξηση της τιμής για μονόκλινο (περίπου 300 ευρώ), συν φόρους (ανάλογα με την περίοδο περίπου 200 ευρώ) και συν φιλοδωρήματα που αναφέρουν (είναι υποχρεωτικά και είναι περίπου 100 ευρώ)...

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
fullpage1b.jpg
kyklades parigile mou apo 2 sakoules apo to kathena  :dancing: :dancing: :dancing:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
παιδια καλησπερα σημερα πρωι γυρησα απο ταυλανδη πραγματικα με δακρυα στα ματια τοσο για την χωρα που αφησα πισω οσο και για το τιλακ μου.δυστυχως δεν ακουσα καποιους που λεγαν οτι δεν πρεπει να δενεσαι με καμια εκει κατω αλλα βλεπετε ισως πρωταρης ισως να ετοιχα και στο μωρο που πραγματικα ηταν τοσο καλο μαζι μου ισως,ισως, δεν ξερω τι να πω.ακομα εχω τα δακρυα στα ματια ου και θυμμε τις στιγμες που περασαμε μαζι.και πραγμτικα δεν ξερω ποτε θα στεγνωσουν και αν.να ευχαριστησω αλλη μια φορα ολα τα παιδια του μπουρδελα που βοηθησαν να ζησω αυη την εμπειρια και παροτρηνω να πανε οσοι δεν εχουν παει ακομα.ειναι κατι που θα μεινει αξεχαστο.πιστευω να κοπασουν τα δακρυα καποια στιγμη και να καταφερω να ανεβασω φωτο και καταστασεις για ολους.sawantee krap

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
μην ξεχασω οτι τελευταια μερα γνωρισα και τον john666 ναι ηταν παταγια

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Επειδή φαντάζομαι ότι Ταϊλάνδη δεν πας παρέα με την γυναίκα σου, κοπέλλα σου ή οτιδήποτε άλλο

Η χαζομάρα είναι πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ κι'αυτη ψοφάει για Ταϊλάνδη (εννοείται για άλλους λόγους, σαφώς πιο "αθώους" από τους δικους μου...) και με έχει κάνει χρυσό να πάμε...
Οπότε εγώ ήδη ετοιμάζω το παραμύθι που θα πουλήσω όταν με το καλό έρθει η ώρα να κάνω την βόλτα μου!  :2funny:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, όπως επίσης και τους mgreek και kykladesgr  :thumbsup:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Α
παιδια καλησπερα σημερα πρωι γυρησα απο ταυλανδη πραγματικα με δακρυα στα ματια τοσο για την χωρα που αφησα πισω οσο και για το τιλακ μου.δυστυχως δεν ακουσα καποιους που λεγαν οτι δεν πρεπει να δενεσαι με καμια εκει κατω αλλα βλεπετε ισως πρωταρης ισως να ετοιχα και στο μωρο που πραγματικα ηταν τοσο καλο μαζι μου ισως,ισως, δεν ξερω τι να πω.ακομα εχω τα δακρυα στα ματια ου και θυμμε τις στιγμες που περασαμε μαζι.και πραγμτικα δεν ξερω ποτε θα στεγνωσουν και αν.να ευχαριστησω αλλη μια φορα ολα τα παιδια του μπουρδελα που βοηθησαν να ζησω αυη την εμπειρια και παροτρηνω να πανε οσοι δεν εχουν παει ακομα.ειναι κατι που θα μεινει αξεχαστο.πιστευω να κοπασουν τα δακρυα καποια στιγμη και να καταφερω να ανεβασω φωτο και καταστασεις για ολους.sawantee krap
Αντρας που δεν εκατεχε
τα μαθια του πως κλαινε
αγαπησε και τρεξανε
σαν του μωρου ...που λενε.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Σωστα οι αραβες προοδευσαν ..απο εκει που γαμουσαν κατσικες τωρα γαμιουνται μεταξυ τους (παρατηρηστε χερακι-χερακι τα μαναρια μου)...βρε ΟΥΣΤ!
ασε που προτιμανε αυτη την περιοδο που βρεχει μπας και ξεπλυθουν λιγο(να φυγουν τα χοντρα)
Ισως θα επρεπε να προσπαθησεις να ξεφυγεις λιγο απο το Ελληνικο γκλαμουροκιτς και να προσπαθησεις λιγο να καταλαβεις και τους αλλους λαους.
Ουστ λενε και για σενα και μενα σαν Ελληνες και πολλοι Δυτικοι.
Παντα φιλικα.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ισως θα επρεπε να προσπαθησεις να ξεφυγεις λιγο απο το Ελληνικο γκλαμουροκιτς και να προσπαθησεις λιγο να καταλαβεις και τους αλλους λαους.
Ουστ λενε και για σενα και μενα σαν Ελληνες και πολλοι Δυτικοι.
Παντα φιλικα.
Τι να καταλαβω απο τους συγκεκριμενους αγαπητε Lordjim..το μονο που καταλαβαινω ειναι οτι βρεθηκαν με λεφτα και νομιζουν οτι τα εχουν ολα.Δεν λεω ,σιγουρα υπαρχουν σοβαροι ανθρωποι αναμεσα τους αλλα κανενας απο αυτους δεν βρεθηκε τουλαχιστον οσες φορες ταξιδεψα προς τα εκει...Εχω τοσα παραδειγματα..μπροστα μου 4 απο αυτους τραβουσαν με το ζορι δυο κοριτσακια που κλαιγανε μεχρι που μπηκαμε στη μεση εγω και το φιλαρακι μου και 2-3 ταυλανδοι και τη σκαπουλαρανε..σε αλλη φαση εχω δει στο περιφημο τονυ να βγαζουν 20μπατα :2funny: :2funny: :2funny: και να τα κανουν φειγ βολαν..και αλλα πολλα..κριμα στον αρχαιο αραβικο πολιτισμο..οσων αφορα τη γνωμη των δυτικων για μας σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη σε σχεση μαυτους τουλαχιστον ετσι δηλωνουν...αυτα γιαυτους και θελω να κλεισω αυτη την παρενθεση που αφορα τους ανατολιτες τουριστες και σορρυ αν αδικησα καποιους απο αυτους..ολα οσα εγραψα ειναι προσωπικες μαρτυριες και εμπειριες.
φιλικα στον συναγωνιστη Lordjim

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
.ακομα εχω τα δακρυα στα ματια ου και θυμμε τις στιγμες που περασαμε μαζι.και πραγμτικα δεν ξερω ποτε θα στεγνωσουν και αν.
Θα στεγνώσουν σύντροφε, θα στεγνώσουν, μην ανησυχείς. Με τα επόμενα tilak φυσικα (προσοχή στον πληθυντικό).

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Θα στεγνώσουν σύντροφε, θα στεγνώσουν, μην ανησυχείς. Με τα επόμενα tilak φυσικα (προσοχή στον πληθυντικό).

Έτσι είναι άκουσε τους παλαιότερους...

Τα λέμε εμείς αλλά ποιός ακούει... (εδώ δεν τα ακούμε εμείς που τα λέμε...)

Και όπως λέει και ο Kostasbmw το επόμενο να είναι ακόμη καλύτερο!!!!

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
καλημερα thai-ζακια (απο το πρε-ζακια! :2funny: :2funny:).λεω να μπω κι εγω στη δικη σας "αρρωστια" αλλα με καποιες ιδιαιτεροτητες!θα παρω και την κοπελα μου μαζι.....και πριν πεσετε να με φατε σας λεω οτι γουσταρει παρτουζοκατασταση οποτε λεμε να συνδιασουμε το τερπνον μετα του οφελημου :rockon:!θελω λοιπον καποιες πληροφοριες αν γινεται.
1) τα μωρακια εκει κατω δεχονται ζευγαρια και λεσβικα?
2) ποτε ειναι καλοκαιρι εκει χωρις βροχες κλπ?
3) που βρισκεται τοσο φτηνα εισιτηρια ρε αλανια?
ευχαριστω για τη βοηθεια :helpplea:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η εικονα τα λεει ολα :2funny: :2funny:αλλα  μην νομιζετε οτι και εδω δεν γινονται/ταν τα ιδια(αθανατη Ελληνικη επαρχια) απλως σε μικροτερο βαθμο :idiot:(ευτυχως περιορισαμε τους μουλαδες μαυρορομπιτες αλλιως...)ενω εκει κανουν κουμαντο αυτοι >:(
(αγνωστος Περσης καλιτεχνης 19ος αιωνας)
persianwithdonkey19thcentury.jpg

Οι κοπελες με φερνουν σε δυσκολη θεση οταν τους λεω οτι ειμαι απο Ελλαδα...
-gleece? μα δεν μοιαζεις με Αραβα μου λενε :think:
Ελλαδα διπλα στην Ιταλια κοπελα μου-same -same face ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Η εικονα τα λεει ολα :2funny: :2funny:αλλα  μην νομιζετε οτι και εδω δεν γινονται/ταν τα ιδια(αθανατη Ελληνικη επαρχια) απλως σε μικροτερο βαθμο :idiot:(ευτυχως περιορισαμε τους μουλαδες μαυρορομπιτες αλλιως...)ενω εκει κανουν κουμαντο αυτοι >:(
(αγνωστος Περσης καλιτεχνης 19ος αιωνας)
persianwithdonkey19thcentury.jpg

Οι κοπελες με φερνουν σε δυσκολη θεση οταν τους λεω οτι ειμαι απο Ελλαδα...
-gleece? μα δεν μοιαζεις με Αραβα μου λενε :think:
Ελλαδα διπλα στην Ιταλια κοπελα μου-same -same face ;)
Πολυ σωστα..με καλυψες πληρως :birdman:

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
καλημερα thai-ζακια (απο το πρε-ζακια! :2funny: :2funny:).λεω να μπω κι εγω στη δικη σας "αρρωστια" αλλα με καποιες ιδιαιτεροτητες!θα παρω και την κοπελα μου μαζι.....και πριν πεσετε να με φατε σας λεω οτι γουσταρει παρτουζοκατασταση οποτε λεμε να συνδιασουμε το τερπνον μετα του οφελημου :rockon:!θελω λοιπον καποιες πληροφοριες αν γινεται.
1) τα μωρακια εκει κατω δεχονται ζευγαρια και λεσβιακα?
2) ποτε ειναι καλοκαιρι εκει χωρις βροχες κλπ?
3) που βρισκεται τοσο φτηνα εισιτηρια ρε αλανια?
ευχαριστω για τη βοηθεια :helpplea:
please guys help me!

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Oταν στην Τιγκερ δεν αφηναν το τιλακ του Πιπινομανιακ να μπει χθες το βραδυ, διοτι φαινοταν ανηλικη, τουτο, κατ αυτον, σημαινε οτι ειχε επιλεξει σωστα (παρολο οτι ειναι 26 βασει της ταυτοτητας της). Καλο βεβαια θα ειναι να μην ερωτευθει εκ νεου, για να μην εχουμε τις περυσινες ιστοριες...

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
αρε νικο  δεν ετυχε να εινμαστε μαζι κατω

Stories

Νέο!

Stories