o pattayas
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπον εγω δεν γραφω τακτικα αλλα αν θελετε οι μη γνωριζωντες να με ακουσετε εχω να πω τα εξης: οι ταυλανδες ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ τα αραβοιδοτουρκοιδη κυριολεκτικα και χρειαζετε μονο να εχεις τα βασικα επανω σου για να σε προτιμησουν.
τους δε ρωσους τους μισουν γιατι ειναι εντελως γκαου ....προτειμουν κατι σε βοριοευρωπαικο στυλ αλλα και ανοιχτοχεριδες(οχι σε υπερβολικο βαθμο).
οι παραπανω κολοφυλες μπορει να τα εχουν(γαμω τα λεφτα τους) αλλα ειναι ματζιριδες μεχρι αηδιας πιστεψτε με....
συμπερασμα : ειναι πολυ ευκολο να φας γκομενα απο οπιονδηποτε κολοτουρκο αν εχεις στοιχιωδει ευγενικη συμπεριφορα ,λιγο χιουμορ και λιγο καλη εμφανιση.
για την tony συμφωνω οτι παιζει τα δικα τους συνεχεια αλλα εγω προσωπικα δεν παταω γιατι μαζευει τραβελια ,κλεφτρονια, και το προσωπικο κλεβει αβερτα τους ηλιθιους τουρκοαραβες στους λογαριασμους.
κατα τα αλλα δυστυχως ο αυγουστος ειναι ο χειροτερος μηνας γιαυτους (ταυλανδους) και η αναγκη κανει τα καημενα τα κοριτσακια να τους ανεχονται....
πεστα χρυσοστομε!!συμφωνω και επαυξανω!(1.30 ωριτσα ακομα και αναχωρω για τον φιλτατο ελ βενιζελο)