Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον εγω δεν γραφω τακτικα αλλα αν θελετε οι μη γνωριζωντες να με ακουσετε εχω να πω τα εξης: οι ταυλανδες ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ :rockon:  τα αραβοιδοτουρκοιδη :headbang: :headbang: κυριολεκτικα και χρειαζετε μονο να εχεις τα βασικα επανω σου για να σε προτιμησουν.
τους δε ρωσους  :uglystupid:τους μισουν γιατι ειναι εντελως γκαου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:....προτειμουν κατι σε βοριοευρωπαικο στυλ αλλα και ανοιχτοχεριδες(οχι σε υπερβολικο βαθμο).
οι παραπανω κολοφυλες :hammer: :hammer: μπορει να τα εχουν(γαμω τα λεφτα τους) αλλα ειναι ματζιριδες μεχρι αηδιας πιστεψτε με....
συμπερασμα : ειναι πολυ ευκολο να φας γκομενα απο οπιονδηποτε κολοτουρκο αν εχεις στοιχιωδει ευγενικη συμπεριφορα ,λιγο χιουμορ και λιγο καλη εμφανιση.
για την tony συμφωνω οτι παιζει τα δικα τους συνεχεια αλλα εγω προσωπικα δεν παταω γιατι μαζευει τραβελια ,κλεφτρονια, και το προσωπικο :tickedoff: :tickedoff: κλεβει αβερτα τους ηλιθιους :uglystupid: :uglystupid: τουρκοαραβες :jerking: :jerking: :jerking: στους λογαριασμους.
κατα τα αλλα δυστυχως ο αυγουστος ειναι ο χειροτερος μηνας γιαυτους (ταυλανδους) και η αναγκη κανει τα καημενα τα κοριτσακια να τους ανεχονται....

πεστα χρυσοστομε!!συμφωνω και επαυξανω!(1.30 ωριτσα ακομα και αναχωρω για τον φιλτατο ελ βενιζελο)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
οι ταυλανδες ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ :rockon:  τα αραβοιδοτουρκοιδη :headbang: :headbang:
συμφωνω απολυτα με τον στεφαν, και απαντωντας στον φιλτατο ζαιτσικ, εχω να πω,
τους αραβες απλως τους ανεχονται, και δεν εχω δει ποτε βρωμυλο σαν αυτους να εχει καλο νιμου μαζι του, και ας τις παιρνουν τρεις τρεις, κατι χοντρες σερνουν, και αθλιουτσικες, εχουν αλλωστε και την δικια τους ντισκο εκει, μαριν 2 λεγεται? μαλλον.
και φυσικο ειναι να δινουν πολλα, αφου μονο με παρα πολλα μπατ πανε μαζι τους οι κοπελες, οι δευτεροκλασατες φυσικα, γιατι ειναι τοσο χαλια εμφανισιακα, που σου ερχεται αηδια, και τον ιουλιο ηταν παρα πολλοι και παντου σου ερχοταν να ξερασεις,
τωρα που τους ειδε τους καλοντυμενους ο ζαιτσικ ,αυτο ειναι αλλο θεμα,
στου τονυ δε, εγω δεν εχω δει ταιλανδεζα της προκοπης εδω και πολυ καιρο,λετε αν ηταν καλες εκει να μην συχναζα?
χαλια ειναι, απλα περσι ηταν καλα στο λουσιφερ, τελευταια στην μαριν.
και βεβαια ο ζαιτσικ στις 12 που πηγε ηταν αδειες, αφου το παιχνιδι γινεται μετα τη μιαμιση.
η μαριν εχει happy hpur 80 μπατ εως δωδεκαμιση, φαντασου..
ο φιλτατος ζαιτσικ εχει τιλακ και ολες του φαινονται λουκουμι, ακομα και οι χοντρες που γαμανε οι αραβες.
και στο φιναλε, μην πας παταγια αν ειναι καθε φορα να μας τα πρηζεις...
ασε την πατταγια να την ξερουμε καλυτερα.
φιλικα

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
να ρθω?
κερναω,
  θυμασαι την πολυ κοντη που δουλευει στο coffe world? αυτη που την λεω μπρελοκ,  ε ρε πατταγια, υπεροχη εστω και με τιλακ.
Αφου κερνας ελα,μην φερεις το τιλακ για να μπορουμε να λεμε hello στα κοριτσια που περνανε.
Θα βρεθουμε παλι εκει και θα χτυπαμε 2ωρα στον καφε με αναλυσεις και περιπετειες... :sunglasses:

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
απλα να δοσω μια εικονα για αραβοτουρκοιδή-κολημενο μαλι πιθανοτατα απο λιγδα και οχι απο ζελε-μουστακακι και χωριστρα(βλεπε πακιστανο που πουλαει σι ντι).και εχω δει φαση μπροστα στα ματια μου τετοιος τυπος να τρωει πορτα και το μωρακι να προτιμαει ευροπεο(μετριο εμφανισιακα και πιθανο με λιγοτερα λεφτα).γενικα οι ταυλανδεζες δεν τους γουσταρουνε!ειναι γεγονος και οχι παπαριες

whorist

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πιστευω οτι αδικεις τον λορδο εχει γραψει ουκ ολιγες φορες πληροφοριες και μαλιστα εγκυρες. Θα διαφωνησω για τα a go-go ναι οι τιμες ειναι πιο υψηλες αλλα κανε μια βολτα μπανκογκ κ θα αλλαξεις γνωμη.  Δεν λεω οτι κ οι ελευθερας δεν μπορει να σου βγουνε αστερια αλλα σκεψου το εξης στα a go-go προσεχουν ποιες προσλαμβανουν απο πολλες αποψεις <υγεια συμπεριφορα εμφανιση> τουλαχιστον στα καλα go-go να μην πουμε για την ασφαλεια οτι δεν θα παθεις καμμια λαχταρα, γιατι με τις free τρεχα γυρευε. Το οτι στην ρεσεψιον αφηνει την ταυτοτητα δεν σε εξασφαλιζει παντα!  Τελος στο σεξ ειναι λιγο λαχειο σε τι φαση ειναι αμα σε παει, αν εχει περασει καλα μαζι σου, αν δεν εισαι κανας βρωμιαρης η γουσταρεις τιποτα περιεργα που εκεινη δεν τα κανει κεφι. Α  να μην ξεχασω ωραιος ο pipinomaniac κ τα report του απο το μετωπο!!!!!! jοhn  καλο ταξιδι κ καλα νιμου ελπιζω να δουμε κ δικα σου report!!
Φιλε μου αν το να απανταει κανεις σε ηλιθιες ειρωνιες του στυλ ακομα δεν ηρθες στο φορουμ και τολμας να βγαζεις συμπερασματα ειναι αδικια, ε τοτε να συμφωνησω μαζι σου οτι τον αδικησα. Κατα τα αλλα, αν κοιταξεις καλα το ποστ μου δεν προτεινα μονο τις free αλλα και γυναικες απο beer bar οι οποιες κατα την αποψη μου ειναι value for money σε συγκριση με αυτες απο τα a go go. Οσο για τα λαχειο θα συμφωνησω μαζι σου απολυτα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και κατι διαφορετικο....

Η αεροπορια της  Ταιλανδης πραγματοποιησε σημαντικες αγορες η, τουλαχιστον εκανε τις επιλογες της μεσα στο 2007.
ετσι ανακοινωσε οτι προκειται να αγορασει 12 Saab Gripen σε ενα πακετο που, μαζι με δυο ΑΕW&C Erieye, ξεπερνα το 1 δις. δολαρια.
ο σχετικος διαγωνισμος για την ενισχυση και τελικα αντικατασταση των F 5 E σε υπηρεσια ξεκινησε το 2004 και αναμεσα στις υποψηφιοτητες ηταν το F16C/D. τ F/A 18E/F το Gripen το Rafale και το Su30.
η ρωσικη πλευρα προσεφερε ενα μεγαλο πακετο παροχων, συμπεριλαμβανομενων και 8 ελικοπτερων Mi Mi -17.
και δωρεαν εκπαιδευση του προσωπικου για δεκα χρονια.
εστι για μεγαλο χρονικο διαστημα το τελευταιο εμφανιζοταν ως το φαβορι, αλλα τελικα η ταιλανδη επελεξε το σουηδικο μαχητικο.
τα πρωτα 6 απο τα Gripen θα παραδοθουν το 2001, ενω τα υπολοιπα 6 το 2017.
διατηρωντας και προαιρεση για αλλα 6.

πηγη, 
Πτηση & διαστημα
τευχος 269  φεβρουαριος 2008

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και θα χτυπαμε 2ωρα στον καφε με αναλυσεις και περιπετειες... :sunglasses:
τωρα τι περιπετειες να θυμηθουμε? περασε τοσος καιρος απο τοτε που καναμε περιπετειες...
τωρα αναμενουμε τις περιπετειες του γιαννακη666  και του πιπι.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εμεις το βραδυ παλι Τονυ θα παμε και εκει θα πηγαινουμε καθε βραδυ. Τα αλλα που λετε για τους Αραβες ειναι θεωριες. Για λιγδες κλπ, οι κοπελες ειναι επαγγελματιες και κοιτανε ποιοι εχουν πορτοφολια, χεστηκσαν για τους ευρωπαιους. Ειδα και τους Ελληνες καμακες με τις σαγιοναρες που πηγαιναν ντισκο. Ρωτησα σημερα σχετικα, επιβεβαιωσα οτι ολον τον κοσμο το Τονυ το μαζευει. Τελος παντων ο καθεςι παει οπου θελει.

Μην ανησυχειτε δεν θα ξαναρθω στην παταγια σας, απλα δεν εβρισκα εισιτηριο πεταξω για Πουκετ πιο χωρις απο Τριτη και ηρθα δω τους φιλους μου Καρεμπε και Δοκτορα και γνωρισω την μελλουσα συζυγο του (αξιολατρευτη).

Πηγα και στις νεροτσουληθρες μου και το ευχαριστηθηκα βεβαια σημερα.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μην ανησυχειτε δεν θα ξαναρθω στην παταγια σας, απλα δεν εβρισκα εισιτηριο πεταξω για .
Ολο δεν πας και ολο εκει εισαι :2funny:ποσταρε και καμμια φωτο να αναπολησουμε και μεις... ;)
Και βεβαια θα τους φτιαξουμε τους υπονομους :2funny:για να ερχεστε ολοι :huh:
Επαγγελματιας δεν σημαινει παω με οποιον βρω μονο για τα λεφτα :huh:ασε που οι επαγγελματιες ειναι ελαχιστες... ;)
Α.. και στο Πουκετ που θα πας οι Ελληνες φευγουν "τρεχοντας" λενε...απο κοπελες μια χαρα ειναι ;)

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και κατι διαφορετικο....

Η αεροπορια της  Ταιλανδης πραγματοποιησε σημαντικες αγορες η, τουλαχιστον εκανε τις επιλογες της μεσα στο 2007.
ετσι ανακοινωσε οτι προκειται να αγορασει 12 Saab Gripen σε ενα πακετο που, μαζι με δυο ΑΕW&C Erieye, ξεπερνα το 1 δις. δολαρια.
ο σχετικος διαγωνισμος για την ενισχυση και τελικα αντικατασταση των F 5 E σε υπηρεσια ξεκινησε το 2004 και αναμεσα στις υποψηφιοτητες ηταν το F16C/D. τ F/A 18E/F το Gripen το Rafale και το Su30.
η ρωσικη πλευρα προσεφερε ενα μεγαλο πακετο παροχων, συμπεριλαμβανομενων και 8 ελικοπτερων Mi Mi -17.
και δωρεαν εκπαιδευση του προσωπικου για δεκα χρονια.
εστι για μεγαλο χρονικο διαστημα το τελευταιο εμφανιζοταν ως το φαβορι, αλλα τελικα η ταιλανδη επελεξε το σουηδικο μαχητικο.
τα πρωτα 6 απο τα Gripen θα παραδοθουν το 2001, ενω τα υπολοιπα 6 το 2017.
διατηρωντας και προαιρεση για αλλα 6.

πηγη, 
Πτηση & διαστημα
τευχος 269   φεβρουαριος 2008

τωρα που δεν πηραν F16 λεω να αλαξεις user name :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Σωστα οι αραβες προοδευσαν ..απο εκει που γαμουσαν κατσικες τωρα γαμιουνται μεταξυ τους (παρατηρηστε χερακι-χερακι τα μαναρια μου)...βρε ΟΥΣΤ!
ασε που προτιμανε αυτη την περιοδο που βρεχει μπας και ξεπλυθουν λιγο(να φυγουν τα χοντρα)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Στη Ταιλανδη εχει 4 κύριες επιλογες
αα. Να παρεις κοπελα απο τα go-go που δεν ειναι value for money οπως σωστα προαναφερθηκε. (2.500 - 3.500 ντοπια- οπου σε πιασουνε)
ββ. Να παρεις κοπελα "του δρομου" η απο τα beer bar με 1000 και ανω μπαχτ ([παλι οπου σε πιασουνε) αλλα θα εισαι αναγκασμενος να τη γυριζεις στα κολομπαρα καθε βραδυ.
γγ. Να παρεις κοπελα απο τα Soapy massage. Aνετα την παιρνεις με 2.000 μπαχτ για 1,5 ωρα. Νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη σε σχεση με τις 2 παραπανω. Περνουνε απο γιατρους , δεν κανουν ακαποτα, και γενικα προσεχουν.
δδ. Η καλυτερη δε επιλογη ολων, ειναι να κτυπησεις καμια Ευρωπαια ή Αυστραλεζα. Προσπαθησα να το κανω τωρα που ημουνα στη Παταγια αλλα δεν μου εκατσε. Ημουν μονος μου και αυτες πανε σαν τους Χιωτες δυο-δυο. Μου ειχε στρωσει πριν 4 χρονια στη Bangkok οπου ειχα παει με ενα ξαδελφακι μου. Κτυπησαμε 2 γερμανιδουλες, και την βγαλαμε 10 μερες φινα. Αυτουνου μαλιστα ηρ8ε και τον βρηκε και στην Ελλαδα. Η πλακα ειναι πως τις ψησαμε(?) και πηγαμε στα Soapy massage, αφου καναμε συμφωνια οτι δεν θα πηδηξουμε τις μασερ !!!!!!!!!!!!!!
Πολυ πλακα. Πηρε το καθε ζευγαρι απο 2 Ταιλανδες και ανεβηκαμε στα δωματια. Η πλακα ητανε οτι δεν χωρουσαμε και οι 4 στην μπανιερα, αλλα τα κουτσοβολεψαμε. Αστα μη τα θυμαμαι αυτα, σημερα κιολας που αναγκαστικά την κοπανησα απο τον παραδεισο.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
κατι λιγες μεινανε παλι :rockon: αντε και  θα ξαναδουμε κατι φιλουσ εκει κατω

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
στεφαν γεματο  ητανε αποδαφτουσ και πηγαινανε στο ξενοδοχειο    για τα περεταιρω να μιην μιλησω για καποιον που ειχε βαλει κασετοφωνο με φωνουλεσ ο γαμικοσ και μου το εδειχνα οι καμαριερες γελωντας

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Στη Ταιλανδη ειχε 4 κύριες επιλογες
Οι επιλογες ειναι απειρες. Αρκει να υπαρχει ορεξη, χρονος και λιγο η πολυ χρημα. Καλες οι παραπανω επιλογες εκτος ισως απο την 4 (οταν δω ομορφη δυτικη γυναικα στην Ταυλανδη θα κανω το σταυρο μου) αλλα η ποικιλια ειναι ο αρτος ο επιουσιος  ;)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
στεφαν γεματο  ητανε αποδαφτουσ και πηγαινανε στο ξενοδοχειο    για τα περεταιρω να μιην μιλησω για καποιον που ειχε βαλει κασετοφωνο με φωνουλεσ ο γαμικοσ και μου το εδειχνα οι καμαριερες γελωντας
Το ξερω ρεσυ kosa και οι λουγκριτσες μας το παιζουν εραστες ,και τσιμπανε οι βλαμενες ελληνιδες και αλλες ευρωπαιες για ανατολιτικη αρενωποτητα κα αλλες παπαριες....

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το ξερω ρεσυ kosa και οι λουγκριτσες μας το παιζουν εραστες ,και τσιμπανε οι βλαμενες ελληνιδες και αλλες ευρωπαιες για ανατολιτικη αρενωποτητα κα αλλες παπαριες....
Συντροφοι να συμφωνησω αλλα ...ανθρωποι ειναι και αυτοι και καταπιεσμενοι πιο πολυ και απο εμας :2funny:
Αν δεν ηταν τα μ@@@α οι μουλαδες οι ομοφυλοφιλια θα ηταν πολυ ανεπτυγμενη :grin: δεν μας πειραζει αυτο.
Απο εραστες δεν συμφωνω απολυτα, αν μπορουσαν οι κατσικες να μιλησουν θα σας εκλειναν τα στοματα :jerking:
Αυτη τη φορα στην Πατταγια ειδα πρωτη φορα Ιρανο ladyboy(εξω απο τη μαριν2) :2funny: :2funny: :2funny:
συγκινηθηκα τοσο πολυ που ηθελα να του σφιξω το χερι και να βγαλω μια φωτο :sunglasses:αλλα ηταν το τιλακ μπροστα και εχω παρελθον σε αυτα ;)

КОSA παλι φευγεις και δε λες τιποτα; ελπιζω να εχεις βγαλει καρτα μιλιων σε συμφερει,    Ετσι που πας θα συναγωνιζεσαι τον ντοκτορ :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Προς lefteri38...
Εχω την εντυπωση πως ειναι καπως "κουλο" να ερχεσαι στην αλλη ακρη του κοσμου,για να βρεις να πηδηξεις ευρωπαιες και οχι σχιστοματικα μπιμπελο...
Η αληθεια ειναι πως γενικα διαφωνω με ολοκληρο το ποστ σου,λογω "υφους"...
Εχω εντελως διαφορετικη αποψη για τις γυναικες και το πηδημα...
Δεν εχω μπει ΠΟΤΕ στη διαδικασια της τσιγκουνιας και της οικονομιας...
Αν δω ενα μωρο που περνει βαθμολογια 10 στα 10 απο ενα a go go,θα τη φορτωσω κι ας μου στοιχισει και 2 και 3 και 4000 μπατ παραπανω απο μια που δουλευει σε beer bar και περνει βαθμολογια 8 στα 10...
Τωρα οσον αφορα "το αλλο",περι δυτικων γυναικων...απαντησα στην αρχη..
Συνεχιζω με ανταποκριση απο τη πατριδα..
Σημερα εχει "νηστεια και προσευχη"...NO boom-boom...Η ξεκουραση του πολεμιστη...
Για οσους ρωτανε για το καιρο,εδω στη Πατονγκ δεν εχει βρεξει απο χτες,αντιθετα με τη Μπανγκοκ,που καθε μερα εριχνε εστω και λιγες σταγονες...
Εχει ομως ΗΛΙΟ το πρωι που ΚΑΙΕΙ...και οχι συννεφια και δροσερο αερακι που ειχε στη Μπανγκοκ...
Τα λεμε αυριο με νεοτερα...

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Συντροφοι να συμφωνησω αλλα ...ανθρωποι ειναι και αυτοι και καταπιεσμενοι πιο πολυ και απο εμας :2funny:
Αν δεν ηταν τα μ@@@α οι μουλαδες οι ομοφυλοφιλια θα ηταν πολυ ανεπτυγμενη :grin: δεν μας πειραζει αυτο.
Απο εραστες δεν συμφωνω απολυτα, αν μπορουσαν οι κατσικες να μιλησουν θα σας εκλειναν τα στοματα :jerking:
Αυτη τη φορα στην Πατταγια ειδα πρωτη φορα Ιρανο ladyboy(εξω απο τη μαριν2) :2funny: :2funny: :2funny:
συγκινηθηκα τοσο πολυ που ηθελα να του σφιξω το χερι και να βγαλω μια φωτο :sunglasses:αλλα ηταν το τιλακ μπροστα και εχω παρελθον σε αυτα ;)

КОSA παλι φευγεις και δε λες τιποτα; ελπιζω να εχεις βγαλει καρτα μιλιων σε συμφερει,    Ετσι που πας θα συναγωνιζεσαι τον ντοκτορ :grin:
  οχι ρε φιλε λεω νατην βγαλω τωρα 17 φευγω 24 γυριζω και μετα τον σεπτεβρη κατα τισ 15 για καμια 20αρια μερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom