Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
κατι λιγοτερο απο 20 ωρες μεινανε.καλη ανταμωση στην πατταγια!

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Φιλε γεια σου. Οπως θα καταλαβες αυτο μαλλον δεν ειναι φορουμ για ανταλλαγη πληροφοριων κλπ, αλλα ενα κλειστο club που καποιοι λενε τα κατορθωματα τους και καποιοι αλλοι τσακωνονται. Τεσπα, αδιαφορο μου ειναι προσωπικα αυτο. Αν ζητας να συνδυασεις παραλια με χλιδα και φυσικα και γυναικες, μακρυα απο Πατταγια. Η Πατταγια ειναι ενα απεραντο μπουρδελο και τιποτα αλλο. Επισης στη παραλια της δε μπορεις να κανεις μπανιο λογω μολυνσης. Προτιμησε Πουκετ η Κο Σαμουι.Αν πας Πουκετ προτιμησε οχι τις πολυ γνωστες παραλιες οπως Καρον. θα σου ελεγα να σκεφτεις και Ινδονησια αντι για Ταυλανδη. Για ποσα λεφτα χρειαζεσαι και με δεδομενο οτι θελεις χλιδα οπως ειπες, υπολογισε 30 ευρα την ημερα για γυναικα να την εχεις σε ημερησια βαση σηκω σηκω κατσε κατσε, και γυρω στα 40 με 50 κατα μεσο ορο για να τρωτε 2 ατομα σε καλα φαγαδικα και οχι τσιπικα. Αυτα ειναι τα στανταρ. Τα ποτα στα μπαρ πανε περιπου 2 με 3 ευρω. Παντως επειδη γενικα ειναι φτηνα εκει και δεν τα  υπολογιζεις, θα εισαι συνεχεια με το χερι στη τσεπη και κατω απο 100 ευρω τη μερα δεν θα πεσεις. Για 10 ημερες θα σου ελεγα 3 μερες Μπανγκοκ και 7 Πουκετ η Κο Σαμουι. Για γυναικες στην αρχη δοκιμασε καλυτερα σορτ ταιμ για να τσεκαρεις τις υπηρεσιες και αν σου κανει. Αν βρεις κατι καλο θα σου ερθει πολυ πιο οικονομικα αν διαπραγματευθεις για 10ημερο μαζι της και θα εχεις και καλυτερη μεταχειριση αν της μιλησεις για διακοπες μαζι κλπ παραμυθια. Αλλιως το παιζεις ελευθερος σκοπευτης και καθε μερα αλλαζεις γυναικα η γυναικες, δουλευεις σορτ ταιμ, και δεν εχεις υποχρεωση να τις ταιζεις. Επισης μια συμβουλη. Οταν κανονιζεις με γυναικα, μην αφηνεις τιποτα φλου δηλαδη τι προσφερει, ποσο χρονο θα κατσει μαζι σου και κυριως το οικονομικο. Συνηθως λενε up to you. Μη δεχτεις μεχρι ν ακουσεις τιμη. Απεφυγε να παρεις γυναικα απο a go go γιατι η σχεση τιμης ποιοτητας δε συμφερει. Προτιμησε απο beer bar η freelancer που δεν εχει barfine. Και η τελευταια συμβουλη και μη τη ξεχασεις. Ολες και ολοι εκει σε βλεπουν σαν κινητο ΑΤΜ. Μη μασησεις απο αγαπες και λουλουδια, απλα φροντισε να περασεις καλα

Φιλε μου
μου αρεσει που με 6 ποστ εδω μεσα δηλ καινουργιος εβγαλες τα συμπερασματα σου.
Και αφου προτεινεις αβιαστα Ινδονησια σαν εναλλακτικη της Ταυλανδης δεν μας λες την εμπειρια σου απο εκει;

whorist

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου
μου αρεσει που με 6 ποστ εδω μεσα δηλ καινουργιος εβγαλες τα συμπερασματα σου.
Και αφου προτεινεις αβιαστα Ινδονησια σαν εναλλακτικη της Ταυλανδης δεν μας λες την εμπειρια σου απο εκει;
Λορδε μου σορρυ αλλα δε προσεξα να υπαρχει γραμμενο πουθενα οτι καποιος εχει δικαιωμα να βγαλει συμπερασματα αφου εχει γραφτει μελος στο φορουμ τοσο καιρο και εχει γραψει τοσα ποστς. Του λοιπου θα φροντισω να σε ρωταω αν μου επιτρεπεις να γραψω τη γνωμη και τα συμπερασματα μου  :-
Παντως χαιρομαι μ αυτα που εγραψες, γιατι τα συμπερασματα μου δλδ οτι δεν ειναι φορουμ για ανταλλαγη πληροφοριων,(στη περιπτωση σου ειρωνιουλες, τις οποιες βεβαια σου επιστρεφω) επαληθευονται. Οσο για Ινδονησια αν δω κανα thread θα γραψω εκει. Τελος η οποιαδηποτε απαντηση σου, δηλωνω εκ των προτερων οτι μου ειναι παγερα αδιαφορη, και δεν θα απαντησω για να μη συμπεριλαβω κι εγω τον εαυτο μου στη κατηγορια αυτων που οπως προανεφερα τσακωνονται

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
re seis mh fagoneste! lord δε λε οτι εχεις αδικο εδω απλα θα ηθελα
να τονισω το εξης

μπορει καποιος με 1 ταξιδι καπου να μαθει τα δεκαπλασια απο καποιον αλλον που εχει παει και 4 και 5 φορες. Δεν ειναι κανονας οτι οι πολλες φορες σε κανουν ξεφτερι σε σχεση με αλλον.
Μπορει ο αλλος να ειναι γατονι και να μπει στο νοημα αμεσως.

Συμφωνω επισης να μας πει ο φιλος τι παιζει ινδονησια!

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εφοσον οπως βλεπω θα ειμαστε πολλοι.
καλο ειναι αυτο?
αν γεμισει ελληνες η πατταγια χαθηκαμεεεεεεεε
ξερω οτι εβαλα και γω το χερακι μου να γεμισει ελληνες η πατταγια,, μη βαρατε :headbang:
καλα να περασουν οι ταξιδιωτες του αυγουστου.
αντε,, να πανε, να ρθουνε, για να παιρνουν σειρα και οι ταξιδιωτες του σεπτεμβρη ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Μολις τελειωσα ενα σορτ και σας στελνω ανταποκριση απο τη πατριδα...
Μετα τη χτεσινη "μαγεια" και την αξεχαστη βραδυα,ηρθε η ωρα της αναχωρησης απο τη πρωτευουσα για Πουκετ...Πηγα πρωι-πρωι σημερα στο Σουβαρναμπουμι να παραλαβω 2 ακομα φιλους και τους φορτωσα για Πουκετ...
Λογω της κουρασης και επειδη δεν ειχα κοιμηθει και πολλες ωρες,ειχα αποφασισει να βγω το βραδυ μαζι με τους φιλους,να τους δειξω τα κατατοπια,να "σκαναρω" τι παιζει και μετα να παω να τη πεσω νωρις...
Βγαινουμε λοιπον παρεα...
Πρωτο σοκ...Εδω δεν υπαρχουν οι μαλακισμενοι νομοι της Μπανγκοκ,με την απαγορευση του καπνισματος...Σε ΟΛΑ τα μπαρ καπνιζουν κανονικοτατα...
Δευτερο σοκ..Τι ωραρια και μαλακιες?...Τα μπαρ κλεινουν στις 3 και οι γνωστη ντισκο οταν λαλησει ο κοκκορας 3 φορες...
Τριτο σοκ...Εχει πεσει πολυ η δουλεια...Λιγος κοσμος...Λιγοτερος απο περυσι τετοιο καιρο...
Τεταρτο σοκ...Η ποιοτητα των γυναικων εχει αυξηθει κατακορυφα προς τα επανω...Και αν συνυπολογισετε πως,λιγος κοσμος σημαινει περισσοτερα αστερια ελευθερα για φορτωμα...Η Μπανγκοκ αυτη τη στιγμη ερχεται δευτερη...Γιατι στη Μπανγκοκ αν δε φορτωσεις μεχρι τις 11,μετα μενει η σαβουρα...Εδω εχει πεσει μεγαλη πεινα..Αναλογια 5 γυναικες ανα τουριστα...
Οπως καταλαβαινετε...ειδικα μερικοι που εχουν ζησει απο κοντα ποσο "στραβοξυλο" και "δυσκολος" ειμαι...Για να λεω ΕΓΩ οτι εχει ανεβει ακομα περισσοτερο η ποιοτητα στη Πατονγκ,τοτε οι "πιο ευκολοι" του φορουμ (ακους Νικο?),καλυτερα να κατσουν στα αυγα τους και να μην ερθουν κατα εδω γιατι θα πανε απο καρδια...
Παρ'ολη λοιπον τη κουραση...το "ολο σκηνικο",σε συνδιασμο με την "μεσημεριανη καταναλωση θαλασσινων",με εφτασαν στα προθυρα "πριαπισμου"...
Ηταν λοιπον αμεση και επιτακτικη αναγκη,για ενα ΣΟΡΤ ΤΑΙΜ τουλαχιστον...
Η επιλογη "σχιστοματικου" ηταν η πιο ευκολη απο ποτε...Με ΜΙΑ ματια βρηκα τουλαχιστον 3 υποψηφιους στοχους!!!...(Αν καποιοι που με γνωριζουν με εβλεπαν,θα τραβαγανε τα μαλλια τους)..
Πεμπτο ΣΟΚ...Αφου επελεξα ενα απο τα 3 κουκλακια,το ρωταω αν θελει να ερθει μαζι μου στο ξενοδοχειο...Γουρλωνει τα μικρα του ματακια και μου λεει.."With you??!!.Ohhhh! I Like!!..You handsome man..(Μα τι "περαση" εχω ο πουστης στο Πουκετ?Σακης Ρουβας και Μπραντ Πιτ μαζι)..
Και συνεχιζει.."You give me what you like"...
"Ρε ασε τα σαπια της λεω και πες ποσα θες"...Hmmm(σκεφτεται)...1500 ΟΚ?..Της λεω σορτ ταιμ η λονγκ ταιμ?..Λονγκ ταιμ μου λεει..."Αι γουοντ σλιπ γουιδ γιου ολ ναιτ"..Ειμαι κουρασμενος της λεω,"Εισαι για ενα σορτ με 1000?"..ΟΚ μου λεει..Το φορτωσα και εφυγα..
Οπως καταλαβαινετε..
Ο "πληθωρισμος" της πρωτευουσας,ΔΕΝ εχει επιρρεασει τις τιμες εδω,που παραμενουν σταθερες...Και σε συνδιασμο με την ανοδο της ποιοτητας...Η Πατονγκ ειναι Νο1 επιλογη αυτη τη στιγμη...Ξεχαστε Πατταγιες και Μπανγκοκ..

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτο που διαβασα για πουκετ μου αρεσε παρα πολυ...σε ευχαριστουμε για το ρεπορταζ...

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μην υποτιματε την πατταγια!σε κανενα 2μερο ερχοντε αναφορες(μαλλον απο τζον666,εγω μετα την επιστροφη)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Το ονειρο γινεται πραγματικοτητα.Πρωτα ο θεος αυριο κανω το μεγαλο ταξιδι.  :dancing:

Οποτε λοιπον αυτο ειναι το τελευταιο μου post καθως ειναι 12:45 και πρεπει να παω για νανι,εχω σχετικα πρωινη πτηση και πρεπει να ξεκουραστω.
Βασικα εχω 2 πτησεις (ακομα χειροτερα).  :headbang:

Θα ηθελα να ευχαριστησω αλλη μια φορα οσους εχουν δωσει πληροφοριες εως τωρα απο την αρχη αυτου του thread,χωρις να αναφερω γνωστα ονοματα τυπου Ντοκτορ και Κωστα,γιατι σιγουρα θα ξεχασω και θα αδικησω και αλλα παιδια που εχουν γραψει αρκετα μεχρι σημερα.

Εγω προσωπικα ξεχναω καυγαδες τσακωμους λογομαχιες και αλλα σχετικα
και οσα παιδια ειναι κατω και εχουν αφησει πμ θα παρω τηλεφωνο και θα συνενοηθουμε ολοι καπως η και ατομικα να τα πουμε.(κυριως σε Παταγια) :rockon:

Απο οσο διαβαζουμε και στα παραπανω post μερικα πραγματα αλλαζουν και καλο ειναι ολοι να διαβαζουν τα τελευταια νεα και να τα λαμβανουν υποψην.

Οσο για νεα απο κατω αν βολεψει θα γραψω,αλλιως οταν γυρισω θα κανω και εγω την προσωπικη μου εκθεση και εκτιμηση της καταστασης που υπαρχει και το πως περασα.

Να στε ολοι καλα.

Παταyας,πικο απικο,Μιμικο Ντοκτορ και λοιποι...cu    :dancing: :dancing: :dancing:

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο pipinomaniac δωσε πληροφοριες για πουκετ στον λαο...............................
Αν θες στα καταπλητκτικα σου ρεπορταζ λεγε μας και πως ειναι ο καιρος.Καλη συνεχεια! :boobies:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λορδε μου σορρυ αλλα δε προσεξα να υπαρχει γραμμενο πουθενα οτι καποιος εχει δικαιωμα να βγαλει συμπερασματα αφου εχει γραφτει μελος στο φορουμ τοσο καιρο και εχει γραψει τοσα ποστς. Του λοιπου θα φροντισω να σε ρωταω αν μου επιτρεπεις να γραψω τη γνωμη και τα συμπερασματα μου  :-
Παντως χαιρομαι μ αυτα που εγραψες, γιατι τα συμπερασματα μου δλδ οτι δεν ειναι φορουμ για ανταλλαγη πληροφοριων,(στη περιπτωση σου ειρωνιουλες, τις οποιες βεβαια σου επιστρεφω) επαληθευονται. Οσο για Ινδονησια αν δω κανα thread θα γραψω εκει. Τελος η οποιαδηποτε απαντηση σου, δηλωνω εκ των προτερων οτι μου ειναι παγερα αδιαφορη, και δεν θα απαντησω για να μη συμπεριλαβω κι εγω τον εαυτο μου στη κατηγορια αυτων που οπως προανεφερα τσακωνονται
Πιστευω οτι αδικεις τον λορδο εχει γραψει ουκ ολιγες φορες πληροφοριες και μαλιστα εγκυρες. Θα διαφωνησω για τα a go-go ναι οι τιμες ειναι πιο υψηλες αλλα κανε μια βολτα μπανκογκ κ θα αλλαξεις γνωμη.  Δεν λεω οτι κ οι ελευθερας δεν μπορει να σου βγουνε αστερια αλλα σκεψου το εξης στα a go-go προσεχουν ποιες προσλαμβανουν απο πολλες αποψεις <υγεια συμπεριφορα εμφανιση> τουλαχιστον στα καλα go-go να μην πουμε για την ασφαλεια οτι δεν θα παθεις καμμια λαχταρα, γιατι με τις free τρεχα γυρευε. Το οτι στην ρεσεψιον αφηνει την ταυτοτητα δεν σε εξασφαλιζει παντα!  Τελος στο σεξ ειναι λιγο λαχειο σε τι φαση ειναι αμα σε παει, αν εχει περασει καλα μαζι σου, αν δεν εισαι κανας βρωμιαρης η γουσταρεις τιποτα περιεργα που εκεινη δεν τα κανει κεφι. Α  να μην ξεχασω ωραιος ο pipinomaniac κ τα report του απο το μετωπο!!!!!! jοhn  καλο ταξιδι κ καλα νιμου ελπιζω να δουμε κ δικα σου report!!

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα απο Πατάγια. Αφου ξεμεινα εδω, λογω οτι εισιτηρια για Πουκετ δεν υπηρχαν σε λογικες τιμες (αργιες, γενεθλεια βασιλισσας), να πω οτι η Παταγια αραβοκρατειται. Οι λεφταδες πιτσιρικαδες Αραβες "κατεβασαν" αστερια εδω, που δεν υπηρχαν παλαιοτερα. Ομως ολα αυτα "επιπεδου Πιπινομανιακ" κυνηγανε πλεον μονο αραβες, οποιοι δεν υπολογιζουν καθολου το χρημα. Υπαρχουν πολλα Ξενοδοχεια που δεν δεχονται αλλους πελατες αν δεν εισαι Αραβας. Η ντισκο Τονυ, με ζωντανη μουσικη, χορευτικα κλπ, οποια παιζει επι το πλειστον εθνικ μουσικη (τουρκικα, αραβικα και ρωσικα) τραβηξε πια ολον τον "καλο" κοσμο.
χθες πιτσιρικας απο Ομάν, ειχε μπροστα του 7 αστερια, τα οποια ολα του τριβοντουσαν και δεν ειχε αποφασισει ποια θα παρει (εκτος και εαν τα επαιρνε ολα, πραγμα οχι σπανιο για Αραβα). Εγω που προσπαθουσα χωθω να φαω ενα απο αυτα, πηρα τα @@@ μου, διοτι ολες ελπιζαν να ειναι αυτη η "εκλεκτη".
ΣΤα πρωτα τραπεζια πιστα μονο παρεες απο Σαουδικη Αραβια. Ολες με Jack Daniels whisky και απο 2-3 γυναικες εκαστος.
Φιλοι που διαβαζαν ποστ για Λουσιφερ και Μαριν και πηγαν δουν χθες μετα τις 12, ηταν απλα ... αδειες. Το χρημα το εχουν οι Αραβες και οι Ρωσοι εδω και στα μαγαζια που τους τραβουν, απο πισω πανε και οι Α ποιοτητες Ταυλανδες. Μπαρ κανουν ρωσικες βραδιες, ενω τραγουδιστριες στου Τονυ συνεχεια φωναζαν : anybody from Russia, anybody from Turkey (παιζουν πολλοι και απο εκει), anybody from Saudia Arabia  και γινοταν χαλασμος. Τονυ εχει διαμορφωθει με αργυλεδες, επιτρεπει καπνισμα (Λουσιφερ οχι με αποτελεσμα να μην πατα Αραβας), ενω το χορευτικο συγκροτημα αλλα και τραγουδιστριες.... κορυφη.
Τωρα αυτη η κατασταση που οδηγησε τις τιμες δεν ξερω, παντως σιγουρα τα αστερια δεν παιζουν πια με πενταροδεκαρες.
Κατα τα αλλα στην Παταγια τις πρωινες ωρες δεν εχει τιποτε, απλα αναπνεεις βοθριλα (απαραδεκτο αποχετευτικο).
Καλο ταξιδι στον φιλο μου Δοκτορα που παει Δευτερα ξημερωματα με το υπεροχο μωρο του στο κινεζικο πλεον Μακαο και να πω οτι ο Καραμπε ειναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ.... σε ολα του.

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να πω οτι αραβες βγαινουν το βραδυ καλα ντυμενοι, με τα αρωματα τους και περιποιημενοι (παρολο οτι με το χρημα τους τα γαμανε ολα) διοτι ειδα 3 νεαρους Ελληνες προχθες, να βγαινουν σεριανη την νυκτα με σορτς και σαγιοναρα και σκεφτηκα .... ασε... τι σκεφτηκα για τα ... καμακια της Παταγιας.... και τι ποστ θα γραφουν μετα... οτι ξεσκισαν και τα γαμ.... ολα.

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Grafo apo Phucket,signomi gia ta greeklish alla den ginetai alios.An mporei kapoios mod as ta kanei Ellinika.
Ksenodoxeio min kleisete apo to internet,pigainete monoi sas gia na kanete kai pazaria.Emeis se ksenodoxeio oute 200m apo tin Bangla dinoume 700B to domatio eno apo to internet ithele 1100B.
Opos eipe kai enas filos pio pano apo gkomenes ginetai xamos,emeis pairnoume gkomenes gia oli mera kai tis dinoume 1000B.Tis potizoume kai taizoume vevaia.Otan tis afinoume tha ksanaparoun sigoura tilefono gia na vrethoume,den vriskoun antres gia fortoma.
Parte oposdipote Thai sim gia to kinito gia na mporeite na paizete me ta gkomenakia.
To mixanaki einai aparaitito,me 800B tin evdomada pairnis papaki.
O kairos kai i thalassa mas ta xalane ligo alla palevonte.
To mono sigouro einai: oti einai 10 fores kalitera ap'oti perimena!!!!!!!!!!!!!!!!

john nanatai

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θελω να ευχαριστήσω τους συναγωνιστές. Το site με έκανε να πάω.
Μόλις γύρισα και είχα αξέχαστη εμπειρία. "Φόρτωσα" την πρώτη ωραία που μου γέμισε το μάτι στο Nana center και έμεινα για 6 μέρες μαζύ της. Είχε το καλό της girl-friend experience και το άσχημο ότι δεν δοκίμασα και άλλες. Βέβαια πήγαινα μαζύ της, εκτός απ'ο μπαράκια με ζωντανή μουσική για μπανιστίρι σε όλα τα go-go bars στη Νανα και Soi Cowboy (όπου έχει και full nude).

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λοιπον εγω δεν γραφω τακτικα αλλα αν θελετε οι μη γνωριζωντες να με ακουσετε εχω να πω τα εξης: οι ταυλανδες ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ :rockon:  τα αραβοιδοτουρκοιδη :headbang: :headbang: κυριολεκτικα και χρειαζετε μονο να εχεις τα βασικα επανω σου για να σε προτιμησουν.
τους δε ρωσους  :uglystupid:τους μισουν γιατι ειναι εντελως γκαου :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:....προτειμουν κατι σε βοριοευρωπαικο στυλ αλλα και ανοιχτοχεριδες(οχι σε υπερβολικο βαθμο).
οι παραπανω κολοφυλες :hammer: :hammer: μπορει να τα εχουν(γαμω τα λεφτα τους) αλλα ειναι ματζιριδες μεχρι αηδιας πιστεψτε με....
συμπερασμα : ειναι πολυ ευκολο να φας γκομενα απο οπιονδηποτε κολοτουρκο αν εχεις στοιχιωδει ευγενικη συμπεριφορα ,λιγο χιουμορ και λιγο καλη εμφανιση.
για την tony συμφωνω οτι παιζει τα δικα τους συνεχεια αλλα εγω προσωπικα δεν παταω γιατι μαζευει τραβελια ,κλεφτρονια, και το προσωπικο :tickedoff: :tickedoff: κλεβει αβερτα τους ηλιθιους :uglystupid: :uglystupid: τουρκοαραβες :jerking: :jerking: :jerking: στους λογαριασμους.
κατα τα αλλα δυστυχως ο αυγουστος ειναι ο χειροτερος μηνας γιαυτους (ταυλανδους) και η αναγκη κανει τα καημενα τα κοριτσακια να τους ανεχονται....

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι κανεις βρε ΖΑΙ στην Πατταγια :huh:Τωρα εχει καλες γκομενες ενω παλιοτερα δεν ειχε; :2funny:
Οι Αραβες ερχονται χρόνια δεν τους ανακαλυψαν τωρα,ασε που "μυριζουν" και αυτοι καμμια φορα :grin: και φυσικα πληρωνουν πολλα οι περισσοτεροι απο αυτους αφου γυναικα θα ξαναδουν... στην επομενη Πατταγια :cheesy:
Οι γκομενες να ξερεις αμα δουνε αραβα ζητανε περισσοτερα γιατι ξερουν την πεινα τους.
Ασε που πολλοι απο αυτους μονο πινουν :jerking:υπαρχουν βεβαια και οι πολιτισμενοι και σε αυτους αναφερεσαι ;)
Υπαρχουν μαγαζια που δεν τους βαζουν μεσα ακομα και low season μαζι με αυτους την πληρωνουν και Ελληνες... σκουροχρωμοι :2funny: :2funny: :2funny:
Αφου ξυπνας πρωι(αρα κοιμασαι νωρις :2funny:) κανε μια εκδρομη στο Κο Σαμετ διπλα ειναι ή πηγαινε για ψαρεμα...εγω προτιμαω ενα καφε στο Bigc αραγμα και φιλοσοφια.

Τη ντισκο Τονυ απλως δεν την προτιμαμε...

Ασε την γκρινια εχει γκομενες για ολους ;)

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω προτιμαω ενα καφε στο Bigc αραγμα και φιλοσοφια.
να ρθω?
κερναω,
  θυμασαι την πολυ κοντη που δουλευει στο coffe world? αυτη που την λεω μπρελοκ,  ε ρε πατταγια, υπεροχη εστω και με τιλακ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom