KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
παρων.КОSA παλι φευγεις και δε λες τιποτα; Ετσι που πας θα συναγωνιζεσαι τον ντοκτορ
κοσα εισαι δευτερος, η τριτος....
παρων.КОSA παλι φευγεις και δε λες τιποτα; Ετσι που πας θα συναγωνιζεσαι τον ντοκτορ
Εμεις δεν ξερουμε που ειμαστε πριν απο 15 μερες;τοσο πολυ αλλαξε το σκηνικο;ζορζ το τηλ. τις paris δεν ισχύει. άλλο νούμερο έχει τώρα.Αλλα δεν ενδιαφέρομαι και την αφήνω για σένα ερχεται η michelle. ;) ;)
Ισα ρε μεγαλε που σε ενοχλησε το "υφος" μου.Προς lefteri38...
Εχω την εντυπωση πως ειναι καπως "κουλο" να ερχεσαι στην αλλη ακρη του κοσμου,για να βρεις να πηδηξεις ευρωπαιες και οχι σχιστοματικα μπιμπελο...
Η αληθεια ειναι πως γενικα διαφωνω με ολοκληρο το ποστ σου,λογω "υφους"...
σωστος ο φαντομας, ασε τους να χορευουν τσιφτετελια στου τονυ (το ξερεις βεβαια οτι ο λεγαμενος ειναι τουρκος και γκευ)....χωρις σχολια
παρων.
κοσα εισαι δευτερος, η τριτος....
[/quote
δεν το καταλαβα ρε κωστα αυτο??
Αχ το αγαπημένο μου Κράμπι. Τρελή νυκτερινή ζωη . Οι καλύτερες ψαροταβέρνες της χώρας.Μπραβο κυκλαδες! αν θες ριξε και μια ενημερωση απο γυναικες στο κραμπι και γενικα για νυχτερινη ζωη και ακομα για παραλιες..ευχαρισω πολυ εκ των πρωτερων
Λορδε μου σορρυ αλλα δε προσεξα να υπαρχει γραμμενο πουθενα οτι καποιος εχει δικαιωμα να βγαλει συμπερασματα αφου εχει γραφτει μελος στο φορουμ τοσο καιρο και εχει γραψει τοσα ποστς. Του λοιπου θα φροντισω να σε ρωταω αν μου επιτρεπεις να γραψω τη γνωμη και τα συμπερασματα μου :-
Παντως χαιρομαι μ αυτα που εγραψες, γιατι τα συμπερασματα μου δλδ οτι δεν ειναι φορουμ για ανταλλαγη πληροφοριων,(στη περιπτωση σου ειρωνιουλες, τις οποιες βεβαια σου επιστρεφω) επαληθευονται. Οσο για Ινδονησια αν δω κανα thread θα γραψω εκει. Τελος η οποιαδηποτε απαντηση σου, δηλωνω εκ των προτερων οτι μου ειναι παγερα αδιαφορη, και δεν θα απαντησω για να μη συμπεριλαβω κι εγω τον εαυτο μου στη κατηγορια αυτων που οπως προανεφερα τσακωνονται