Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλως ορισες στην Παταγια φιλε Γιαννακη666 και να ξερεις οτι η μεγαλη παρεα μπροστα στην πιστα του Τονυς με τα μπουκαλια Βακαρντι επανω στο τραπεζι ειναι η ελληνικη παρεα. Προσεχε ομως διοτι στου Τονυς δεν πανε μονο ατομα της Αριας φυλής αλλα και Αραβες οποτε, οπως και καποιοι αλλοι, αν θες να βρισκεσαι αναμεσα μονο σε λευκους να μην ερθεις. Θα ειναι ο "φιλος" σου ο Μιμικος εκει.

karabe

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για σας και από μένα.Όλα καλά στην πατάγια,ακόμα και ο καιρός.Σήμερα το βραδυ συνάντηση με doctor,zaichik περιμένοντας τον μικρό,για φαγητό στο αραβικό διπλα στο τόνις2.
Όσοι δεν είστε πατάγια ΑΥΤΉ την στιγμή δεν έχετε απόλυτος καμια ιδέα για το τόνις ούτε για το marin ούτε για την λούσιφερ.
ζορζ το τηλ. τις paris δεν ισχύει. άλλο νούμερο έχει τώρα.Αλλα δεν ενδιαφέρομαι και την αφήνω για σένα :2funny: :2funny: ερχεται η michelle. ;) ;)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
χωρις σχολια

Συνημμένα

• RooBarPattaya.jpg
    RooBarPattaya.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 25

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μέρα γιορτής στην Ταϋλάνδη σήμερα καθώς η Πραπαβαντί Τζαροενραταναταρακούν στέφθηκε «χρυσή» Ολυμπιονίκης στην κατηγορία των 53 κιλών της άρσης βαρών .

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ζορζ το τηλ. τις paris δεν ισχύει. άλλο νούμερο έχει τώρα.Αλλα δεν ενδιαφέρομαι και την αφήνω για σένα :2funny: :2funny: ερχεται η michelle. ;) ;)
Εμεις δεν ξερουμε που ειμαστε πριν απο 15 μερες;τοσο πολυ αλλαξε το σκηνικο;
Μην δοκιμασεις την Παρις,εσυ χανεις ;)

Φαντομα η φωτο τα λεει ολα, θελουν τα λεφτα τους,αλλα τα προβληματα που δημιουργουν ειναι περισσοτερα :-.Το περιβαλον που μεγαλωνουν αυτα τα παιδια τους κανει ετσι,αν ειχαμε και μεις θεοκρατικο καθεστως(δεν εχουμε;)ετσι θα ειμαστε. >:(
Υπαρχουν ομως και καλα παιδια με σεβασμο στον συνανθρωπο και στις γυναικες,αγνωστο πως βγηκαν ετσι :2funny: :2funny:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Προς lefteri38...
Εχω την εντυπωση πως ειναι καπως "κουλο" να ερχεσαι στην αλλη ακρη του κοσμου,για να βρεις να πηδηξεις ευρωπαιες και οχι σχιστοματικα μπιμπελο...
Η αληθεια ειναι πως γενικα διαφωνω με ολοκληρο το ποστ σου,λογω "υφους"...
Ισα ρε μεγαλε που σε ενοχλησε το "υφος" μου.  :rockon:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
σας έχω πει ότι είναι πολύ ωραία στο Κράμπη ιδού ένα ωραίο μέρος με 310 B [sub]χαμηλή περίοδο[/sub]
φυσικά με ADSL , A/C , K.T.L

dscf1974.jpg

dscf1979.jpg

dscf1983.jpg

dscf1996.jpg

imgp0720.jpg

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
μπραβο κυκλαδες, ωραιες φωτο.
νοσταλγησα μπανγκοκ. επομενη φορα, πρωτη σταση στη μπανγκοκ.
αληθεια, η αγορα με τα διαμαντια που κοντα ειναι?
gem τη λενε?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μπραβο κυκλαδες! αν θες ριξε και μια ενημερωση απο γυναικες στο κραμπι και γενικα για νυχτερινη ζωη και ακομα για παραλιες..ευχαρισω πολυ εκ των πρωτερων

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μπραβο κυκλαδες! αν θες ριξε και μια ενημερωση απο γυναικες στο κραμπι και γενικα για νυχτερινη ζωη και ακομα για παραλιες..ευχαρισω πολυ εκ των πρωτερων
Αχ το αγαπημένο μου Κράμπι. Τρελή νυκτερινή ζωη . Οι καλύτερες ψαροταβέρνες της χώρας.
Από γυναίκες άφθονες, πρόθυμες για όλα τα γούστα (στο Πουκέτ  :2funny:).

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λορδε μου σορρυ αλλα δε προσεξα να υπαρχει γραμμενο πουθενα οτι καποιος εχει δικαιωμα να βγαλει συμπερασματα αφου εχει γραφτει μελος στο φορουμ τοσο καιρο και εχει γραψει τοσα ποστς. Του λοιπου θα φροντισω να σε ρωταω αν μου επιτρεπεις να γραψω τη γνωμη και τα συμπερασματα μου  :-
Παντως χαιρομαι μ αυτα που εγραψες, γιατι τα συμπερασματα μου δλδ οτι δεν ειναι φορουμ για ανταλλαγη πληροφοριων,(στη περιπτωση σου ειρωνιουλες, τις οποιες βεβαια σου επιστρεφω) επαληθευονται. Οσο για Ινδονησια αν δω κανα thread θα γραψω εκει. Τελος η οποιαδηποτε απαντηση σου, δηλωνω εκ των προτερων οτι μου ειναι παγερα αδιαφορη, και δεν θα απαντησω για να μη συμπεριλαβω κι εγω τον εαυτο μου στη κατηγορια αυτων που οπως προανεφερα τσακωνονται

Μα αγαπητε
Επειδη ακριβως σεβομαι τη γνωμη του καθενος και δεν θελω να τσακωνομαι με κανενα για αυτο εχω βαλει αυτη τη προταση στο προφιλ μου. :grin:
Απλα διαβασε τη.

Undertaker

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
25
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα.
Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά για να δω πόσο θα πάει το "μαλλί" για ενα ταξίδι στην Ταϊλάνδη είδα το εξής παράδοξο:
Αν πας μέσω γραφείου, ο μέσος όρος είναι κοντά στα 1000-1200 ευρώ για 7 μέρες, συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου και του ξενοδοχείου, ενω αν πας "ξέμπαρκος" δίνεις περί τα 900-1000 ευρώ μονο τα αεροπορικά.
Αρα με την πρώτη ματιά συμφέρει το πρακτορείο.

Η απορία που έχω είναι, αξίζει τον κόπο να πάω με κάποιο από αυτα τα "πακέτα" από πρακτορείο; Θα έχω δηλαδή ελευθερία κινήσεων για να επιδοθώ στο "σπόρ";
Εχει πάει κάποιος από εσας με αυτόν τον τρόπο;

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Δηλαδή οι τιμές που δίνουν τα πρακτορία αφορούν τιμή ανα άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.Επειδή φαντάζομαι ότι Ταϊλάνδη δεν πας παρέα με την γυναίκα σου, κοπέλλα σου ή οτιδήποτε άλλο η τιμή θα είναι μεγαλύτερη (ως "μονόκλινο"). Από την άλλη οι τιμές των αεροπορικών εισητηρίων ποικίλουν, με στάση μέσω Μπαχρέιν πέφτουν αρκετά, εγώ έχω κλείσει με Gulf στα 661 €. Επίσης τα ξενοδοχεία που κλέινουν τα πρακτορεία είναι κάπως μακρυα από το πεδίο της μάχης. Θα πάω στις 26/8 και περισσότερες πληροφορίες μετά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom