Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

antonissss

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε γεια σου. Οπως θα καταλαβες αυτο μαλλον δεν ειναι φορουμ για ανταλλαγη πληροφοριων κλπ, αλλα ενα κλειστο club που καποιοι λενε τα κατορθωματα τους και καποιοι αλλοι τσακωνονται. Τεσπα, αδιαφορο μου ειναι προσωπικα αυτο. Αν ζητας να συνδυασεις παραλια με χλιδα και φυσικα και γυναικες, μακρυα απο Πατταγια. Η Πατταγια ειναι ενα απεραντο μπουρδελο και τιποτα αλλο. Επισης στη παραλια της δε μπορεις να κανεις μπανιο λογω μολυνσης. Προτιμησε Πουκετ η Κο Σαμουι.Αν πας Πουκετ προτιμησε οχι τις πολυ γνωστες παραλιες οπως Καρον. θα σου ελεγα να σκεφτεις και Ινδονησια αντι για Ταυλανδη. Για ποσα λεφτα χρειαζεσαι και με δεδομενο οτι θελεις χλιδα οπως ειπες, υπολογισε 30 ευρα την ημερα για γυναικα να την εχεις σε ημερησια βαση σηκω σηκω κατσε κατσε, και γυρω στα 40 με 50 κατα μεσο ορο για να τρωτε 2 ατομα σε καλα φαγαδικα και οχι τσιπικα. Αυτα ειναι τα στανταρ. Τα ποτα στα μπαρ πανε περιπου 2 με 3 ευρω. Παντως επειδη γενικα ειναι φτηνα εκει και δεν τα  υπολογιζεις, θα εισαι συνεχεια με το χερι στη τσεπη και κατω απο 100 ευρω τη μερα δεν θα πεσεις. Για 10 ημερες θα σου ελεγα 3 μερες Μπανγκοκ και 7 Πουκετ η Κο Σαμουι. Για γυναικες στην αρχη δοκιμασε καλυτερα σορτ ταιμ για να τσεκαρεις τις υπηρεσιες και αν σου κανει. Αν βρεις κατι καλο θα σου ερθει πολυ πιο οικονομικα αν διαπραγματευθεις για 10ημερο μαζι της και θα εχεις και καλυτερη μεταχειριση αν της μιλησεις για διακοπες μαζι κλπ παραμυθια. Αλλιως το παιζεις ελευθερος σκοπευτης και καθε μερα αλλαζεις γυναικα η γυναικες, δουλευεις σορτ ταιμ, και δεν εχεις υποχρεωση να τις ταιζεις. Επισης μια συμβουλη. Οταν κανονιζεις με γυναικα, μην αφηνεις τιποτα φλου δηλαδη τι προσφερει, ποσο χρονο θα κατσει μαζι σου και κυριως το οικονομικο. Συνηθως λενε up to you. Μη δεχτεις μεχρι ν ακουσεις τιμη. Απεφυγε να παρεις γυναικα απο a go go γιατι η σχεση τιμης ποιοτητας δε συμφερει. Προτιμησε απο beer bar η freelancer που δεν εχει barfine. Και η τελευταια συμβουλη και μη τη ξεχασεις. Ολες και ολοι εκει σε βλεπουν σαν κινητο ΑΤΜ. Μη μασησεις απο αγαπες και λουλουδια, απλα φροντισε να περασεις καλα

φιλε μου πραγματικα σε ευχαριστω πολυ...νομιζω οτι με κατατοπησες σε αυτα που ρωτησα...ευχαριστω βεβαια κ 2 αλλους φιλους που μου εστειλαν με mail τις απαντησεις τους...
απο οτι καταλαβα η μπανγκοκ ειναι για να παρεις την πρωτη γευση κ μετα τα αλλα...
η αληθεια ειναι οτι αυτα που ακουσα για πατταγια ειναι οπως τα λες...κ δεν ψαχνω αυτο...
αρα μιλαμε για κανενα 1200€ για 10 μερες...πολυ καλα ειναι νομιζω...
τωρα ενα αλλο...λεω να παω με πρακτοριο...με καποιο πακετο...αν ειναι να παω μονος εχουμε καπου πολυ καλα?ξενοδοχειο για μπανγκοκ κ πουκετ?

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Re Ntoktor πως τα πετας ετσι? ακου εκει "δε θα μεινω πολυ 1 μηνα μονο!"  :tickedoff:

Τι ειπες ρε θηριο?!  :huh:

Δε λυπασαι και εμας που ταξιδευουμε μολις για 1 week με το ζορι?  :headbang:

* Αν σου μενει ελευθερος χρονος για 1 ποτο με τους "νεους" και επιθυμεις και εσυ

στειλε με pm ενα τελ και θα βρεθουμε οσοι ειμαστε Παταγια.

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πετάμε κυριακή 10 μέρες για πουκετ πέντε φιλαράκια.ελπίζω το φόρουμ να ξαναγίνει πεδίο ανταλλαγής πληροφοριών και όχι αυτό που εχει καταντήσει να μαλώνουν οι μισοί με τους άλλους μισούς.δώστε πληροφορίες και η ειρωνία του στυλ αυτό που ρωτάς ρε φίλε το ήσγράφει στη σελίδα 352 νομίζω πρέπει να εκλείψει.ενημερώστε οι παλαιότεροι αυτό είναι το νόημα του φόρουμ άλλωστε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
jack τι λες?
εδω ο αλλος διαβασε 760 σελιδες και δεν καταλαβε τα βασικα.
τι αλλο να γραφτει? και ποσες φορες ?
και κατι αλλο, οι διαφωνιες δεν ειναι μαλωματα.

whorist

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου πραγματικα σε ευχαριστω πολυ...νομιζω οτι με κατατοπησες σε αυτα που ρωτησα...ευχαριστω βεβαια κ 2 αλλους φιλους που μου εστειλαν με mail τις απαντησεις τους...
απο οτι καταλαβα η μπανγκοκ ειναι για να παρεις την πρωτη γευση κ μετα τα αλλα...
η αληθεια ειναι οτι αυτα που ακουσα για πατταγια ειναι οπως τα λες...κ δεν ψαχνω αυτο...
αρα μιλαμε για κανενα 1200€ για 10 μερες...πολυ καλα ειναι νομιζω...
τωρα ενα αλλο...λεω να παω με πρακτοριο...με καποιο πακετο...αν ειναι να παω μονος εχουμε καπου πολυ καλα?ξενοδοχειο για μπανγκοκ κ πουκετ?
Μη κλεισεις με πρακτορειο,κλεισε μονος σου και πτηση και ξενοδοχειο, θα σου ερθει φτηνοτερα. Για ξενοδοχεια το καλυτερο σαιτ που ειχα βρει ηταν το   Αν κλεισεις τελικα μονος σου, ψαξε στο σαιτ που σου εδωσα, εντοπισε ποιο ξενοδ σε καλυπτει,δες τιμη και μετα κανε μια αναζητηση στο google για το ιδιο ξενοδοχειο και τσεκαρε τις τιμες που δινουν αλλα σαιτς. Επισης οταν κλεισεις να βαλεις 2 ατομα και να κοιταξεις αν η τιμη που σου βγαζει εχει και πρωινο γιατι καποια σαιτς δινουν χαμηλοτερη τιμη αλλα χωρις πρωινο. Αν χρειαστεις εσωτερικη πτηση κοιτα την  Στην Μπανγκοκ να κλεισεις ξενοδ καπου που να εχει κοντα σταθμο του SKY TRAIN, επισης να πας οπωσδηποτε στη πλωτη αγορα. Τα ξενοδοχεια εχουν πακετα για ημερησιες εκδρομες. Ενα παρα πολυ καλο σαιτ με γενικες πληροφοριες ειναι το κοιταξετο. Με 1200 ευρω για 10 ημερες εισαι βασιληας, βεβαια δεν υπολογιζω τοπικα αεροπορικα εισιτηρια και ξενοδοχεια

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η απίστευτα κουραστική κόντρα κάποιων εδώ μέσα μεταξύ τους (ας μην αναφέρουμε ονόματα γιατί θα αρχίσει ένας νέος γύρος....) σόρρυ φίλε μου αλλά δεν είναι διαφωνία είναι καυγάς.Και μάλλον οι περισσότεροι προσπαθούν να συνετίσουν κάποιον αλλά τελωσπαντων ας το αφήσουμε το θέμα.Εσύ ο ίδιος πάντως που δημιούργησες το θέμα του φόρουμ αυτού θα έπρεπε πιστεύω να αναγνωρίσεις ότι έπεσε το επίπεδο δυστυχώς, φυσικά όχι με δική σου ευθύνη έτσι?Και νομίζω ότι δεν είναι κακό πχ να σε ρωτήσω εσένα που έχεις φάι την ταυλάνδη με το κουτάλι  :2funny: πχ για την αγορά της bkk ή για τα μασατζίδικα του πουκέτ ποια είναι τα καλύτερα κοντά στο ξενοδοχείο μου ή για το φαγητό.Ισως έχει απαντηθεί σε κάποια σελίδα όμως δε νομίζω ότι είναι κακό να βοηθάμε ο ένας τον άλλον αντί να τον κράζουμε γιατί δεν διάβασε όλο το φόρουμ.φιλικά πάντα.

whorist

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πετάμε κυριακή 10 μέρες για πουκετ πέντε φιλαράκια.ελπίζω το φόρουμ να ξαναγίνει πεδίο ανταλλαγής πληροφοριών και όχι αυτό που εχει καταντήσει να μαλώνουν οι μισοί με τους άλλους μισούς.δώστε πληροφορίες και η ειρωνία του στυλ αυτό που ρωτάς ρε φίλε το ήσγράφει στη σελίδα 352 νομίζω πρέπει να εκλείψει.ενημερώστε οι παλαιότεροι αυτό είναι το νόημα του φόρουμ άλλωστε
Φιλε μου δε ξερω αν αυτο περι ειρωνιας αναφερεται σ εμενα, αλλα δεν ειναι καθολου ειρωνια οτι εγραψα. Η πραγματικοτητα ειναι κατι που παραδεχεσαι κι εσυ τουλαχιστον οπως φαινεται στο ποστ σου. Επισης καλα να περασετε στο Πουκετ

Jack76

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μα αυτό ακριβώς λέω συμφωνώ μαζί σου

whorist

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οκ, δε καταλαβα. Παντως μια καλη ιδεα για οσους εχουν χρονο στη διαθεση τους, ειναι ο συνδυασμος Ταυλανδης και απο εκει Φιλιππινες για καμια βδομαδα. Το εισιτηριο με την CEBU PACIFIC AIR ειναι μονο 160 ευρω αλε ρετουρ απ οτι ειδα σε προσφατη αναζητηση που εκανα

koureli

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελπίζω το φόρουμ να ξαναγίνει πεδίο ανταλλαγής πληροφοριών και όχι αυτό που εχει καταντήσει να μαλώνουν οι μισοί με τους άλλους μισούς.δώστε πληροφορίες και η ειρωνία του στυλ αυτό που ρωτάς ρε φίλε το ήσγράφει στη σελίδα 352 νομίζω πρέπει να εκλείψει.ενημερώστε οι παλαιότεροι αυτό είναι το νόημα του φόρουμ άλλωστε

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!Σαν νεος κι εγω υπολογιζω οτι εχω διαβασει περιπου 400 σελιδες κι εχω ακομα αποριες που δεν τις ρωταω γιατι δεν εχω ορεξη να γινω μελος με αυτους που αλληλοκραζονται,βριζονται και κανουν κοντρες εξυπναδας ή γαμηκουλαδας.
Απλως θελω να πω ενα ευχαριστω σε οσους εχουν δωσει τοσο πολλες πληροφοριες σε εμας που δεν εχουμε παει ποτε κι ευχομαι επιστρεφοντας να τους ευχαριστω ακομα περισσοτερο.Απλα θα προτεινα οταν σε ενα ερωτημα καποιος δεν εχει ορεξη να απαντησει ή το εχει γραψει παλαιοτερα ας μην απανταει οχι να προσβαλει και να ειρωνευεται!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφοι Jack76 και Koureli εν πρώτοις  καλώς ήρθατε.
Κατά δεύτερον δεν είναι το φόρουν ακριβώς έτσι όπως το περιγράφεται. Φυσικά συμφωνώ και εγώ ότι έχεις χαλάσει από κάποιους ελάχιστους που ποστάρουν διάφορες ανοησίες , αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι η δομή του φόρουμ και δεν μπορούμε εμείς να την αλλάξουμε.
Αλλά ειλικρινά ειναι πολύ κουραστικό να απαντά κάποιος σε χιλιοαπαντημένα ερωτήματα.
Ο σύντροφος whorist αν και νέος απάντησε κατατοπιστικότατα στα ερωτήματα σας, που όμως ΗΔΗ είχαν απαντηθεί μέσα από τις σελίδες του θρεντ (αν και προσωπικά διαφωνώ μόνο με τα περί φρεελανσερς -προτιμώ επαγγελματίες- αλλά αυτά είναι καθαρά υποκειμενικά θέματα).
Πάντως το θρεντ ΔΕΝ έχει χάσει τον ενημερωτικό του χαρακτήρα και είναι βέβαιο ότι κανένα καινούργιο ερώτημα δεν θα μείνει αναπάντητο, όσο παράξενο και αν είναι.
Πάντως καλό είναι να αποφεύγονται οι τετριμμένες ερωτήσεις και να ζητάτε πιο εξειδικευμένα πράγματα. Θα απαντηθούν σίγουρα.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δεν θα καθίσω πολύ ένα μήνα μόνο και θα κάνω της προετοιμασίες για τον γάμο μου.  Αφήστε  και καμιά άδεια για της γιορτές είσαστε καλεσμένοι.  :rockon:
Δόκτωρα παρότι σίγουρα  ο εμπειρότερος στο σαϊτ σε θέματα γάμου, μάλλον ακόμη δεν έχεις συλ΄λάβει πλήρως την ταϋλανδέζικη νοοτροπία.
Αν παρομοιάσουμε τον γάμο με αγώνα (πάλης μάλλον ή καλύτερα κατς) , τότε ετοιμάσου για τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής σου - παρότι υπερέχεις σαφώς και με διαφορά  στα κυβικά-  :dancing: . Την έγγαμη συμβίωση με ταϋλανδέζα :helpplea:. Ειλικρινά σου εύχομαι να βγείς νικητής.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Χτες πρωτη επισκεψη σε NANA..Πρωτα Rainbow και μετα Lollipop..Εχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο οσοι ελεγαν οτι οι χειροτερες ειναι στη Πατταγια,οι μετριες στο Πουκετ και τα καλυτερα στη Μπανγκοκ..Οι freelancers βεβαια ΔΕΝ λενε και πολλα,αλλα στα a go go του ΝΑΝΑ..επαθα παρακρουση...
Εκει που ελιωνα σολες στο Πουκετ(που εχει σχετικα πολυ καλυτερο μεσο ορο απο Πατταγια) για να βρω αξιογαμητο,εδω βρηκα το παραδεισο...Στα 50 γκομενακια στα a go go,υπαρχουν τουλαχιστον 10 αξιογαμητα και 2-3 απο αυτα αστερια..Για να καταλαβετε,στο Πουκετ,η αναλογια (για τα δικα μου γουστα παντα),ηταν 10 στα 500...
Είχαμε βαρεθεί εγώ, ο Φαντομάς, ο Μάρκος, ο Λόρδος, ο bmw και κάποιοι άλλοι συναγωνιστές να το φωνάζουμε ότι το καλύτερο "πράγμα"  :boobies: υπάρχει στην Μπανκονκ (στο Τσιάνγκ Μαί είναι, αλλά αυτό είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο).
Και χαίρομαι ιδιαίτερα που έπιβεβαιώνομαι και μάλιστα από εξαιρετικά δύσκολους συντρόφους όπως ο φίλτατος Πιπινό (τα σέβη μου).
Σύντροφε περιμένω εναγωνίως ανταποκρίσεις σου από ένα body to body (με 2 παρακαλώ). Και προς Θεού, κάθε μέρα και άλλη, όχι αποκλειστικότητες γιατί όλα εδώ πληρώνονται  :headbang:.

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φίλοι μου σας χαιρετώ φεύγω  στης 3 για την αγαπημένη μου πόλη παταγια. Δεν θα καθίσω πολύ ένα μήνα μόνο και θα κάνω της προετοιμασίες για τον γάμο μου.  Αφήστε  και καμιά άδεια για της γιορτές είσαστε καλεσμένοι.  :rockon:

Doctor

κουμπάρο βρήκες  ? ?

καλή δύναμη ρε θηρίο .....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Χαιρετω ολοκληρο το φορουμ απο τη "πατριδα" και ιδιαιτερα τον Κωστα που ειναι και ο "πατερας" του φορουμ και τον ευχαριστω για τις ευχες..
Η συνεχεια του ρεπορταζ εχει ως εξης...
Μετα το απιστευτο σορτ ταιμ με το ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ κοντο (απιστευτη καβλα),την επομενη μερα ειχα αποφασισει οτι η επαναληψη της "ερωτικης συνευρεσης" με το ΙΔΙΟ μωρο ηταν μονοδρομος...Βεβαια,δε μπορω να πω...στο ΝΑΝΑ αν πας νωρις,που δεν εχουν φορτωθει ακομα τα καλα μωρα,παθαινεις παρακρουση...Και ειδικα στο Rainbow 4,εχει μαζευτει η αφροκρεμα..Δεν ειναι τυχαιο που τα περισσοτερα a go go (λογω και low season βεβαια) ειναι αδεια και αυτο ειναι γεματο...
Στελνω λοιπον απο το μεσημερι μηνυμα στο μωρο οτι θα παω το βραδυ εκει για να το καβατζωσω μη φορτωθει με αλλον...Το μωρο δεν απαντα...Ασχημα μαντατα λεω μεσα μου..
Το βραδυ παω απο εκει και το μωρο αφαντο...Βρισκω βεβαια το Νο2 του μαγαζιου,κι αυτο πανεμορφο κουκλακι,αλλα θελωντας να δειξω "χαρακτηρα" και να μη με κραζουν την αλλη φορα "Παιδια,ηρθε ο πεταλουδας",αποφασισω να μη το φορτωσω και να "σκαναρω" τα αλλα μαγαζια μηπως βρω κατι το αξιογαμητο...
Τζαμπα κοπος...Παροτι υπηρχαν καλα κομματια..ΚΑΝΕΝΑ δε μπορουσε να συγκριθει με το μωρο μου...
Δε γαμιεται λεω...Επιστροφη στο ξενοδοχειο και υπνο ΣΟΛΟ...
Εντωμεταξυ,για να απαντησω και στην απορια του Κωστα για τη φατσα που ειχα στο Eden,η βραδια ειχε αρχισει στραβα...Η επισκεψη στο εν λογω μασατζιδικο-γαμηστρωνα,ηταν καταστροφικη και μαλλον με πηγε γρουσουζια...
Δε ξερω τι λενε στα διαφορα φορουμς...αλλα εγω τοσες πατσαβουρες μαζεμενες δεν ειχα ξαναδει...Ισοβιτης να ημουνα στο Κορυδαλλο και να επαιρνα μονοημερη να γαμησω,θα προτιμουσα να τον παιξω...Απο τη συγχιση που με επιασε,παραλιγο να πηδηξω απο το παραθυρο...
Τελος παντων...Η σημερινη μερα ξεκινησε περιεργα..Επισκεψη στο πολυδιαφημισμενο μασατζιδικο Cupidy...Η ποιοτητα σαφως καλυτερη απο το EDEN αλλα σε καμμια περιπτωση τετοια ωστε να με κανει να "δοκιμασω"..Στο γυρισμο,τσουπ...μηνυμα απο το μωρο...Δε πηγε λεει για δουλεια τη προηγουμενη μερα επειδη ειχε διαβασμα..(Τωρα πως διαβαζουν "ανασκελα,με τα ποδια σηκωμενα",δε μπορω να καταλαβω..)..Τελος παντων,το ραντεβου κλειστηκε για το βραδυ,να παω στις 10 να τη φορτωσω...Με το που παω στις 10:10,πρωτου με δει,χτυπαει μηνυμα στο κινητο.."Που εισαι μου λεει?Ελα να με παρεις.."...Μπα?Λεω μεσα μου..Τι κωλοσφηνια ειναι αυτη?..Τοσο "γλυκοτσουτσουνος" ειμαι και δε βαστιεται?..Με το που με βλεπει μετα απο λιγα δευτερολεπτα,κατεβαινει απο τη πιστα και μου λεει παμε να φυγουμε γιατι ειναι 2 αλλοι που θελουν να τη φορτωσουν και δε μπορει να λεει συνεχεια οχι στη μαμασαν επειδη περιμενει τον "Greek Lover" (τρομαρα μου)..
Της λεω ΟΚ,αλλα σημερα σε θελω "λονγκ ταιμ"...ΟΚ μου λεει αλλα η ταριφα ειναι 4 χιλιομπατα (Σε ολα τα αγκογκο στο Νανα ανεξαρτητως κοπελας,πεζει ταριφα-2000 σορτ,4000 λονγκ)..."Ας παει και το παλιαμπελο" λεω και φορτωνω...
Συντομη σταση σε κοντινο μπαρακι με ζωντανη μουσικη για ενα ποτο και στη συνεχεια βουρ για "γλυκες" στο χοτελ...
Πρωτος γυρος εξαιρετικος...Μετα παραγγελνει να φαει απο το room service (24ωρη εξυπηρετηση η κουζινα παρακαλω)...Δευτερος γυρος επισης εξαιρετικος και με πιο πολυ παθος,καθοτι ειχε γλυκαθει απο το πρωτο...Αντε λεω να πεσουμε για υπνο και το πρωι (λεω απο μεσα μου) μολις ξυπνησουμε θα πεσει και το τριτο το καλο και ας παει μετα στην ευχη της Παναγιας (του Βουδα συγγνωμη)...
Και εδω συμβαινει το ΑΠΟΛΥΤΟ ξενερωμα...Εκει που κοιμομουνα...Ωρα 6:12,αισθανομαι καποιον να με σκουνταει...Και τι να δω?..Το μωρο ντυμενο,σινιαρισμενο.."Φευγω" μου λεει..Το Λονγκ Ταιμ ειναι μεχρι 6 το πρωι!!!!...(Επισης ταριφα στο Νανα)
Σηκωνομαι με τη τσιμπλα στο ματι...της δινω τα λεφτα...και με ενα απιστευτο χαμογελο στα χειλη και χαρουμενο υφος τη ξεπροβοδιζω αφου της κατεβασα οτι καντηλι μου ηρθε στο μυαλο (στα ελληνικα βεβαια,που εχουμε απιστευτη ποικιλια απο βρισιδια),αλλα παντα με χαμογελο!!Απο τη τσαντιλα μου δε,δεν με επαιρνε ξανα ο υπνος και ηρθα για να στειλω ενημερωση...
Εχει χαρη που επικειται ενα πολυ σημαντικο ραντεβου σημερα το πρωι με εναν ΤΗΑΙ κοριτσαρο-ΕΚΠΛΗΞΗ...Οι λεπτομερειες σε επομενο ποστ...Και πολλοι θα παθουν πλακα με τα νεα...
Αυτα για την ωρα..

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
antonissssss

μια αλλη εναλλακτική πρόταση

( αφου γουσταρεις το relax ) ,

ειναι  .............

* Ko  samui
* ko  phangan
* ko  Tao

πανέμορφα νησάκια κοντά το ενα με το αλλο

οπου θα πάθεις την Πλάκα της ζωής σου .

απλός στα δυο τελευταία ,

πρέπει να έχεις κάνει κουμάντο για παρέα (π.χ. απο Samui )

ξέρεις τι ειναι να ξυπνάς το πρωι

και να ακούς μόνο τη θάλασσα και τα πουλιά ....  :headbang:  :headbang:  :headbang:

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα ηθελα να ευχηθω το καλυτερο σημερα για τον Πιπινομανιακ και να του πω, αν και σιγουρα το αισθανεται, οτι η πεμπτουσια ενος ταξιδιου στην Τάι δεν ειναι να παζαρευεις εαν πληρωσεις η οχι ενα μπαρφάιν, αλλα να βρισκεις ενα μωρο που γουσταρεις τρελλα, εκτος βιομηχανιας σεξ, που το κυνηγανε πολλοι, να του δινεις το τηλεφωνο, να περνας ολο το μεσημερι κοιτωντας το ρολόι να σε παρει, να βγεις μαζι του για καφε, να σου χαμογελαει οπως χαμογελαγε χθες, να προσπαθεις να το πεισεις οτι ειναι μοναδικη (που ειναι) και να κουραστεις να φθασεις στην Ιθάκη οπου να ευχεσαι να ειναι και μακρυς ο δρομος.

Good Luck λοιπον και ευχομαι να μην σε δω στο Πουκετ αλλα να εχεις σοβαρο λογο για να μεινεις Μπαγκογκ.

Σε ζηλευω πολυ, αν και το ξερεις  :tickedoff:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Λοιπόν, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι μόλις πλήρωσα το εισιτήριο μου για Thailand με την Gulf Air: 26/8/2008 ATH-BAH-BKK, 4/9/2008 BKK-BAH-ATH. Συνολικό κόστος 611€!!! Νομίζω πέτυχα καλή τιμή
20 και σήμερα....

globus21

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλήμερα σε ολους!!
επειδη εφτασε η ωρα του ταξιδιου αναχωρω αυριο με καταρ για μπανγκοκ ηθελα να κανω  τελευταίες ερωτησεις.
εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ και μπορει να εχουν απαντηθει οι ερωτησεις αλλα απο το πληθος πληροφοριων εχασα λιγο την μπαλα :uglystupid: :uglystupid:
εχει καρτες για κινιτο η θα πρεπει να εχω το ελληνικο κινιτο??
τι ρουχα ειναι καλυτερα να παρω??καλοκαιρινα η λιγο πιο χοντρα??
ειχα ακουσει για συναντησει παιδων απο το φορουμ στο πουκετ,ισχυει ακομα και αν ναι ποτε και που?
Σιγκαπούρη εχει παει κανεις??και γενικα εκει τι παιζει??
ευχομαι καλες διακοπες σε ολους 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom