Με ΕΣΩΣΕ ομως απο το ατοπημα το tilac φιλου..."Δε το βλεπεις μου λεει?"..Ειναι εγχειρισμενο Ladyboy!..
Αχ πιπινο μου... χρωστας χαρη!!!
Με ΕΣΩΣΕ ομως απο το ατοπημα το tilac φιλου..."Δε το βλεπεις μου λεει?"..Ειναι εγχειρισμενο Ladyboy!..
γιαννακη, εγκυρες πηγες απο πατταγια μου λενε οτι ο αυγουστος ειναι τραγικα αδειος. η σαιζον ειναι χαλια και πεσμενη.ω
[size=50pt]2+ ΣΗΜΕΡΑ !!![/size]
ωπα,
Εσυ κατω τα χερια απο την Παρις φιλαρακι...ειπαμε τηλ. κανουμε τη δουλεια μας και μετα ουτε γεια.
Απο που και εως που ρε. Που την ξερεις εσυ? Ποτε την γνωρισες? Ποιος νομιζεις οτι εισαι?Εσυ κατω τα χερια απο την Παρις φιλαρακι...ειπαμε τηλ. κανουμε τη δουλεια μας και μετα ουτε γεια.
[move]αλλιως θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα[/move]
και καλο σου ταξιδι ;)
Δεν ειναι ο παρης ο πετρος ειναι ....Ωραίος... ο Πάρης
γιαννακη, εγκυρες πηγες απο πατταγια μου λενε οτι ο αυγουστος ειναι τραγικα αδειος. η σαιζον ειναι χαλια και πεσμενη.
γυναικες ελαχιστες, μονο κατι γριες στα soi που δεν τις γαμαει ουτε ο ντοκτορ,
τι θα κανεις τωρα?
μηπως να πας σε κανα ελληνικο νησακι να φας πατσα?
βεβαια εχω κατι "καλα" τηλεφωνακια απο πατταγια...
σε ακουω...
Φιλε γεια σου. Οπως θα καταλαβες αυτο μαλλον δεν ειναι φορουμ για ανταλλαγη πληροφοριων κλπ, αλλα ενα κλειστο club που καποιοι λενε τα κατορθωματα τους και καποιοι αλλοι τσακωνονται. Τεσπα, αδιαφορο μου ειναι προσωπικα αυτο. Αν ζητας να συνδυασεις παραλια με χλιδα και φυσικα και γυναικες, μακρυα απο Πατταγια. Η Πατταγια ειναι ενα απεραντο μπουρδελο και τιποτα αλλο. Επισης στη παραλια της δε μπορεις να κανεις μπανιο λογω μολυνσης. Προτιμησε Πουκετ η Κο Σαμουι.Αν πας Πουκετ προτιμησε οχι τις πολυ γνωστες παραλιες οπως Καρον. θα σου ελεγα να σκεφτεις και Ινδονησια αντι για Ταυλανδη. Για ποσα λεφτα χρειαζεσαι και με δεδομενο οτι θελεις χλιδα οπως ειπες, υπολογισε 30 ευρα την ημερα για γυναικα να την εχεις σε ημερησια βαση σηκω σηκω κατσε κατσε, και γυρω στα 40 με 50 κατα μεσο ορο για να τρωτε 2 ατομα σε καλα φαγαδικα και οχι τσιπικα. Αυτα ειναι τα στανταρ. Τα ποτα στα μπαρ πανε περιπου 2 με 3 ευρω. Παντως επειδη γενικα ειναι φτηνα εκει και δεν τα υπολογιζεις, θα εισαι συνεχεια με το χερι στη τσεπη και κατω απο 100 ευρω τη μερα δεν θα πεσεις. Για 10 ημερες θα σου ελεγα 3 μερες Μπανγκοκ και 7 Πουκετ η Κο Σαμουι. Για γυναικες στην αρχη δοκιμασε καλυτερα σορτ ταιμ για να τσεκαρεις τις υπηρεσιες και αν σου κανει. Αν βρεις κατι καλο θα σου ερθει πολυ πιο οικονομικα αν διαπραγματευθεις για 10ημερο μαζι της και θα εχεις και καλυτερη μεταχειριση αν της μιλησεις για διακοπες μαζι κλπ παραμυθια. Αλλιως το παιζεις ελευθερος σκοπευτης και καθε μερα αλλαζεις γυναικα η γυναικες, δουλευεις σορτ ταιμ, και δεν εχεις υποχρεωση να τις ταιζεις. Επισης μια συμβουλη. Οταν κανονιζεις με γυναικα, μην αφηνεις τιποτα φλου δηλαδη τι προσφερει, ποσο χρονο θα κατσει μαζι σου και κυριως το οικονομικο. Συνηθως λενε up to you. Μη δεχτεις μεχρι ν ακουσεις τιμη. Απεφυγε να παρεις γυναικα απο a go go γιατι η σχεση τιμης ποιοτητας δε συμφερει. Προτιμησε απο beer bar η freelancer που δεν εχει barfine. Και η τελευταια συμβουλη και μη τη ξεχασεις. Ολες και ολοι εκει σε βλεπουν σαν κινητο ΑΤΜ. Μη μασησεις απο αγαπες και λουλουδια, απλα φροντισε να περασεις καλαπαιδια καλο βραδυ ευχομαι...εχω διαβασει σχεδον κ τις 760 σελιδες κ θελω να κανω καποιες ερωτισεις για οσους θελουν να με βοηθησουν...
σκοπευω να επισκεφτω την ταυλανδη σε κανενα μηνα περιπου....
καταρχας θα παω ολομοναχος.
Αυτο που θελω εγω ειναι να συνδιασω την φαση της παραλιας κ λιγο χλιδατα τροπικα μερη αλλα με
παρεα αν με εννοητε...δεν λεω οτι δεν θα παω για μασαζ κ δεν θα ψωνησω αν κατσει ωραια κοπελα...
αν καταλαβα καλα αυτο που θελω ειναι το tilak?Μπορω να παω για περιπου στις 10 μερες...τι λετε να επισκευτω?
πουκετ , παταγια , bkk ?ας με κατατοπισει καποιος γιατι εχω χαθει μεσα στις τοσες πολλες πληροφοριες.
Υ.Γ
Περιπου τι λεφτα λετε οτι χρειαζονται για αυτες τις 10 μερες..?με καλοπεραση , χωρις τσιγκουνιες.
Μιλαω για εκει...οχι ξενοδοχεια κ τετοια..
ευχαριστω προκαταβολικα....
Φίλοι μου σας χαιρετώ φεύγω στις 3 για την αγαπημένη μου πόλη Παταγια. Δεν θα καθίσω πολύ, ένα μήνα μόνο και θα κάνω της προετοιμασίες για τον γάμο μου. Αφήστε και καμιά άδεια για της γιορτές είσαστε καλεσμένοι.