Όσοι δεν έχετε δυνατότητα να γράψετε Ελληνικά, στο λινκ παρακάτω πρώτα και αντιγραφή εδώ μετά.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
κυκλαδες οκ,αλλα ηταν λιγο ατυχες γιατι εγω προσπαθησα να δωσω info
συμφωνα με τα επισημα στοιχεια και χρεωσεις τραπεζων και ετσι που
απαντησες φανηκε σαν να τη λες σε μενα για αυτο το θεμα.Τελος παντων.
Μια ερωτηση για τους ποιο εμπειρους.
Αν βρω κατι ωραιο για αγορα λιγο ογκωδες π.χ (λεμε τωρα σε ογκο) κουτι υπολογιστη,συμφερει να το στειλουμε με το εκει ταχυδρομειο?
Δε θα ειναι φτηνα? ετσι γλιτωνουμε βαρος...
(περαν απο τον ογκο)
Δεν ξερω ομως τι παιζει με τελωνεια κτλ,εχει κανει κανεις καμια τετιου ειδους αποστολη?
συμφωνα με τα επισημα στοιχεια και χρεωσεις τραπεζων και ετσι που
απαντησες φανηκε σαν να τη λες σε μενα για αυτο το θεμα.Τελος παντων.
Μια ερωτηση για τους ποιο εμπειρους.
Αν βρω κατι ωραιο για αγορα λιγο ογκωδες π.χ (λεμε τωρα σε ογκο) κουτι υπολογιστη,συμφερει να το στειλουμε με το εκει ταχυδρομειο?
Δε θα ειναι φτηνα? ετσι γλιτωνουμε βαρος...
(περαν απο τον ογκο)
Δεν ξερω ομως τι παιζει με τελωνεια κτλ,εχει κανει κανεις καμια τετιου ειδους αποστολη?
lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Χαιρετω καποιους φιλους του φορουμ! Οχι ολους γιατι καποια ατομα το παραχεσανε εδω μεσα..Δεν υπαρχει ανταλαγη αποψεων, δεν υπαρχουν νεες πληροφοριες παρα μονο παρα πολλες μαλακιες και πολυ διαφημιση (ο καθενας του ευατου του)..αλλος γαμαει πολυ, αλλος ειναι πολυ ομορφος, αλλος ειναι παντογνωστης, αλλος θυμωνει ευκολα...ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
Κατεβαινω κατω σε λιγες μερες.. δεν εχει σημασια ποτε παω γιατι προτιμω να μην ταξιδεψω με παρεα...δεν εχει σημασια που παω γιατι δεν θα εχει γυναικες εκει και δεν θα γαμησω τοσες πολλες, σαν μερικους.. δεν θελω να συναντησω καποιον να κανουμε κοντρα ποιος θα παρει τις ποιο πολλες "τανες"...δεν θελω να παρω φραπε μαζι μου...δεν θελω να γινω μερος μιας φανταστικης κλικας του φορουμ...δεν θελω να χαλασω την πιατσα, στα @@ κι αν την χαλασω ομως...δεν θελω να βγαλω τ'απωθημενα μου εκει περα..δεν θελω να πιστευω οτι τα εμαθα ολα...δεν θελω να συναντησω ελληνες...δεν θελω μουσακα και μπριζολες..
..απλα θελω να παω στην Ταυλανδη.. και να παρω αυτα που μπορει η χωρα να μου προσφερει..
οπως πολυ ωραια το λενε μερικοι φιλοι Σαλονικεις...ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ εδω μεσα..μεχρι να φυγω για το ταξιδι μου θα εχω αποχωρησει απο το φορουμ...
Ξερεις γιατι ζοχαδιαστηκα με αυτα που εγραψες;
Γιατι δεν προλαβα να τα γραψω ΕΓΩ.
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ρεπορταζ απο τη πατριδα...
Εφτασα χτες με Egypt..Η πιο ηρεμη πτηση που εχω κανει ποτε με αεροπλανο..Ουτε 1 κενο αερος..Λες και ημουνα σε λεωφορειο..
Χτες πρωτη επαφη με τη πρωτευουσα...Ο καιρος πολυ καλος..Εχει συννεφια και ανεκτη ζεστη..Δε βρεχει..Μονο χτες αργα το βραδυ εριξε κατι ψιχαλες..
Χτες πρωτη επισκεψη σε NANA..Πρωτα Rainbow και μετα Lollipop..Εχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο οσοι ελεγαν οτι οι χειροτερες ειναι στη Πατταγια,οι μετριες στο Πουκετ και τα καλυτερα στη Μπανγκοκ..Οι freelancers βεβαια ΔΕΝ λενε και πολλα,αλλα στα a go go του ΝΑΝΑ..επαθα παρακρουση...
Εκει που ελιωνα σολες στο Πουκετ(που εχει σχετικα πολυ καλυτερο μεσο ορο απο Πατταγια) για να βρω αξιογαμητο,εδω βρηκα το παραδεισο...Στα 50 γκομενακια στα a go go,υπαρχουν τουλαχιστον 10 αξιογαμητα και 2-3 απο αυτα αστερια..Για να καταλαβετε,στο Πουκετ,η αναλογια (για τα δικα μου γουστα παντα),ηταν 10 στα 500...
Εδω οι τιμες εχουν παρει την "ανιουσα"..Δε ξερω ποιος φταιει (μαλλον οι γιαπωνεζοι που τα χωνουν και χαλανε τη πιατσα)..αλλα κατω απο 2000 για ST δε παιζει στην αγορα (στα γκομενακια απο a go go)..Και αναλογα πως θα σε "κοψει" (αν εισαι καθαρος...ευγενικος κλπ),ζητανε και 3000 για ST..Χτες ενα γκομενακι μου ζητησε 2000 και στη διπλανη παρεα σε ενα βλακα Αγγλο,3000...
Ο ορισμος του ST,δεν ειναι χρονικος..αλλα οπως λενε και στην Ελλαδα οι Τηλε-Τσατσαδες "Η κοπελα ερχεται στο χωρο σου για 45 λεπτα,αλλα για ΜΙΑ εκτονωση"...
Το LT δε συμφωνα με μια γκομενα που φορτωσε ενας φιλος χτες ειναι "οσα προλαβεις μεχρι τις 6 το πρωι"!!!..Με κοστος 4000 μπατ...Να γινεις βρυκολακας δηλαδη και να πηδας μεχρι που να αποκοιμηθεις..
Οι "χλιδες" του Πουκετ που το επαιρνες LT,του εριχνες ενα το βραδυ "επι τη εμφανισει",κοιμοσουνα αγκαλιτσα και το πρωι εριχνες και "το καλο" με τη τσιμπλα στο ματι και τσαπου καγκελο απο τη κατουροκαβλα,εδω δε πρεπει να πολυπαιζει απο οτι καταλαβα γιατι οι πιο πολλες η σπουδαζουν η εργαζονται κι αλλου το πρωι (Η εχουν πολλους πελατες το βραδυ και τους ξεπετανε με τη σειρα)...
Χτες πρωτη μερα,παραλιγο να με "βιασει" στο Lollipop ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΒΛΟΓΚΟΜΕΝΑΚΙ...Ημουνα ετοιμος να το φορτωσω και να το σοδομισω,παρ'ολο το jet-lag και τη κουραση...Κι ας λιποθυμουσα πανω στο πηδημα..Με ΕΣΩΣΕ ομως απο το ατοπημα το tilac φιλου..."Δε το βλεπεις μου λεει?"..Ειναι εγχειρισμενο Ladyboy!..Μετα απο αυτο,εχω να καταθεσω 2 πραγματα..Πρωτον,οτι ειμαι χαιβανι και τη πατησα και δευτερον οτι η επιστημη ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ..Εχει εξελιχθει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο τομεα αυτο...
Εφαγα το ξενερωμα,με συνεπηρε και η κουραση και την εκανα για ξενοδοχειο,μονος χωρις "παρεα" για "νηστεια και προσευχη"..
Η σημερινη δευτερη βραδια,ομως με αποζημιωσε ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ...
Τοπος:Rainbow 4 στο ΝΕΡ...
Γνωρισα ενα πανεμορφο μωρο...Αγγιζε τη τελειοτητα..Με "τυπικες διααδικασιες" το φορτωσα..
Μολις τελειωσα το ST...Με εστειλε στο παραδεισο..Το μωρο σκετη καβλα..Δυστυχως εφυγε..Αν και του ειπα να μεινει LT..Μου ειπε οτι αυριο το πρωι ειχε μαθημα..(Η ειχε κανεναν αλλο πελατη στο stand-by και ηρθε να με ξεπεταξει και να παει στον αλλον-Λες και τρωμε κουτοχορτο..Τελος παντων..)
Αυτα για την ωρα...
Εφτασα χτες με Egypt..Η πιο ηρεμη πτηση που εχω κανει ποτε με αεροπλανο..Ουτε 1 κενο αερος..Λες και ημουνα σε λεωφορειο..
Χτες πρωτη επαφη με τη πρωτευουσα...Ο καιρος πολυ καλος..Εχει συννεφια και ανεκτη ζεστη..Δε βρεχει..Μονο χτες αργα το βραδυ εριξε κατι ψιχαλες..
Χτες πρωτη επισκεψη σε NANA..Πρωτα Rainbow και μετα Lollipop..Εχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο οσοι ελεγαν οτι οι χειροτερες ειναι στη Πατταγια,οι μετριες στο Πουκετ και τα καλυτερα στη Μπανγκοκ..Οι freelancers βεβαια ΔΕΝ λενε και πολλα,αλλα στα a go go του ΝΑΝΑ..επαθα παρακρουση...
Εκει που ελιωνα σολες στο Πουκετ(που εχει σχετικα πολυ καλυτερο μεσο ορο απο Πατταγια) για να βρω αξιογαμητο,εδω βρηκα το παραδεισο...Στα 50 γκομενακια στα a go go,υπαρχουν τουλαχιστον 10 αξιογαμητα και 2-3 απο αυτα αστερια..Για να καταλαβετε,στο Πουκετ,η αναλογια (για τα δικα μου γουστα παντα),ηταν 10 στα 500...
Εδω οι τιμες εχουν παρει την "ανιουσα"..Δε ξερω ποιος φταιει (μαλλον οι γιαπωνεζοι που τα χωνουν και χαλανε τη πιατσα)..αλλα κατω απο 2000 για ST δε παιζει στην αγορα (στα γκομενακια απο a go go)..Και αναλογα πως θα σε "κοψει" (αν εισαι καθαρος...ευγενικος κλπ),ζητανε και 3000 για ST..Χτες ενα γκομενακι μου ζητησε 2000 και στη διπλανη παρεα σε ενα βλακα Αγγλο,3000...
Ο ορισμος του ST,δεν ειναι χρονικος..αλλα οπως λενε και στην Ελλαδα οι Τηλε-Τσατσαδες "Η κοπελα ερχεται στο χωρο σου για 45 λεπτα,αλλα για ΜΙΑ εκτονωση"...
Το LT δε συμφωνα με μια γκομενα που φορτωσε ενας φιλος χτες ειναι "οσα προλαβεις μεχρι τις 6 το πρωι"!!!..Με κοστος 4000 μπατ...Να γινεις βρυκολακας δηλαδη και να πηδας μεχρι που να αποκοιμηθεις..
Οι "χλιδες" του Πουκετ που το επαιρνες LT,του εριχνες ενα το βραδυ "επι τη εμφανισει",κοιμοσουνα αγκαλιτσα και το πρωι εριχνες και "το καλο" με τη τσιμπλα στο ματι και τσαπου καγκελο απο τη κατουροκαβλα,εδω δε πρεπει να πολυπαιζει απο οτι καταλαβα γιατι οι πιο πολλες η σπουδαζουν η εργαζονται κι αλλου το πρωι (Η εχουν πολλους πελατες το βραδυ και τους ξεπετανε με τη σειρα)...
Χτες πρωτη μερα,παραλιγο να με "βιασει" στο Lollipop ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΒΛΟΓΚΟΜΕΝΑΚΙ...Ημουνα ετοιμος να το φορτωσω και να το σοδομισω,παρ'ολο το jet-lag και τη κουραση...Κι ας λιποθυμουσα πανω στο πηδημα..Με ΕΣΩΣΕ ομως απο το ατοπημα το tilac φιλου..."Δε το βλεπεις μου λεει?"..Ειναι εγχειρισμενο Ladyboy!..Μετα απο αυτο,εχω να καταθεσω 2 πραγματα..Πρωτον,οτι ειμαι χαιβανι και τη πατησα και δευτερον οτι η επιστημη ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ..Εχει εξελιχθει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ στο τομεα αυτο...
Εφαγα το ξενερωμα,με συνεπηρε και η κουραση και την εκανα για ξενοδοχειο,μονος χωρις "παρεα" για "νηστεια και προσευχη"..
Η σημερινη δευτερη βραδια,ομως με αποζημιωσε ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ...
Τοπος:Rainbow 4 στο ΝΕΡ...
Γνωρισα ενα πανεμορφο μωρο...Αγγιζε τη τελειοτητα..Με "τυπικες διααδικασιες" το φορτωσα..
Μολις τελειωσα το ST...Με εστειλε στο παραδεισο..Το μωρο σκετη καβλα..Δυστυχως εφυγε..Αν και του ειπα να μεινει LT..Μου ειπε οτι αυριο το πρωι ειχε μαθημα..(Η ειχε κανεναν αλλο πελατη στο stand-by και ηρθε να με ξεπεταξει και να παει στον αλλον-Λες και τρωμε κουτοχορτο..Τελος παντων..)
Αυτα για την ωρα...
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
ουτε σε μενα?Μπα
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ!!!!
καλημέρα και από pattaya.tin πρώτη μέρα βλέπαμε ladyboys και ήταν εύκολα αναγνωρίσιμα.mega λάθος εχθές το βραδυ μάθαμε τι σημαίνει ladyboy.βόλτα στην walking street και φορτώνουμε δυο μωρά αρκετά καλά για xenodoxeio.sto δωμάτιο καταλάβαμε τι ήταν.προσωπικά δεν μπορούσα να κάνω κάτι σε εξαίρεση e τον λεκέ που έδωσε p... αλλα παρόλα αυτά αργότερα που μαζευτήκαμε στο δωμάτιο η όλη άση είχε πολύ χαβαλέ.τάκορίτσιαμικρά s ηλικία σίγουρα και να μου λέγανε τι ήταν δεν θα το πίστευα.τελοσπάντων giaa το μισάωρο που κάτσαμε όλοι μαζί είχε πολύ πλακα και όντως τα σεβαστήκαμε όπως και αυτά εμάς.φτώρα κάτι άλλο για τους παλιούς προχθές πήρα από sabaee dee με 2000baht ένα μωρό για massage.apo 2500 που το ξεκίνησε ο φίλος εκεί.είναι καλή η τιμή η μου τον πιάσανε?άντε καλημέρα και τα λέμε τώρα πια με περισσότερη 'πείρα πολύ καλο μάθημα κάτι βεβαια που το διασκεδάσαμε
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
τα τραβελακια στην περιοχη νανα δεν διακρινονται ευκολα, ειναι γεγονος."Δε το βλεπεις μου λεει?"..Ειναι εγχειρισμενο Ladyboy!..
εγω τρομαξα..
στην πατταγια ειναι μπετατζηδες.
οι τιμες στην πρωτευουσα ειναι υψηλες.
καλα να περνας πιπι.
στελνε τα τελευταια νεα απο το μετωπο συχνα.
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
βροχηθελω να μου πει καποιοσ τι καιρο εκανε σημερα 7 το αππογευμα και μετα στην μπανγοκ???
kykladesgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
http://[URL unfurl="true"]www.timeanddate.com/gfx/w/21.gif[/img[/URL]]
Ο καιρός για Μπανγκόκ, Ταϋλάνδη Lat:13.75 Lon: 100.51 μέσο υψόμετρο: 2m.
Αναφορά σταθμού DON MUANG στα 20.38 Km από Μπανγκόκ. Υψόμετρο: 12m
Σχ. Υγρασία: 74%
Άνεμος: Δ με 15 km/h
Ορατότητα: > 10000m
Πίεση: 1007.1 mb
Ο καιρός για Μπανγκόκ, Ταϋλάνδη Lat:13.75 Lon: 100.51 μέσο υψόμετρο: 2m.
Αναφορά σταθμού DON MUANG στα 20.38 Km από Μπανγκόκ. Υψόμετρο: 12m
Σχ. Υγρασία: 74%
Άνεμος: Δ με 15 km/h
Ορατότητα: > 10000m
Πίεση: 1007.1 mb
στην πατταγια ειναι μπετατζηδες.
Να διαφωνησω συντροφε,μπορω;
Εκτος απο τα μωρα; στο Lida`s (που και αυτα εχουν αλλη κατηγορια πελατες) στα υπολοιπα μαγαζια ειναι αστερια ;)
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
το περιμενα οτι θα διαφωνουσες, αλλα ειναι... χε χε
Να διαφωνησω συντροφε,μπορω;
η paris ειναι ομως αστερι
antonissss
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια καλο βραδυ ευχομαι...εχω διαβασει σχεδον κ τις 760 σελιδες κ θελω να κανω καποιες ερωτισεις για οσους θελουν να με βοηθησουν...
σκοπευω να επισκεφτω την ταυλανδη σε κανενα μηνα περιπου....
καταρχας θα παω ολομοναχος.
Αυτο που θελω εγω ειναι να συνδιασω την φαση της παραλιας κ λιγο χλιδατα τροπικα μερη αλλα με
παρεα αν με εννοητε...δεν λεω οτι δεν θα παω για μασαζ κ δεν θα ψωνησω αν κατσει ωραια κοπελα...
αν καταλαβα καλα αυτο που θελω ειναι το tilak?Μπορω να παω για περιπου στις 10 μερες...τι λετε να επισκευτω?
πουκετ , παταγια , bkk ?ας με κατατοπισει καποιος γιατι εχω χαθει μεσα στις τοσες πολλες πληροφοριες.
Υ.Γ
Περιπου τι λεφτα λετε οτι χρειαζονται για αυτες τις 10 μερες..?με καλοπεραση , χωρις τσιγκουνιες.
Μιλαω για εκει...οχι ξενοδοχεια κ τετοια..
ευχαριστω προκαταβολικα....
σκοπευω να επισκεφτω την ταυλανδη σε κανενα μηνα περιπου....
καταρχας θα παω ολομοναχος.
Αυτο που θελω εγω ειναι να συνδιασω την φαση της παραλιας κ λιγο χλιδατα τροπικα μερη αλλα με
παρεα αν με εννοητε...δεν λεω οτι δεν θα παω για μασαζ κ δεν θα ψωνησω αν κατσει ωραια κοπελα...
αν καταλαβα καλα αυτο που θελω ειναι το tilak?Μπορω να παω για περιπου στις 10 μερες...τι λετε να επισκευτω?
πουκετ , παταγια , bkk ?ας με κατατοπισει καποιος γιατι εχω χαθει μεσα στις τοσες πολλες πληροφοριες.
Υ.Γ
Περιπου τι λεφτα λετε οτι χρειαζονται για αυτες τις 10 μερες..?με καλοπεραση , χωρις τσιγκουνιες.
Μιλαω για εκει...οχι ξενοδοχεια κ τετοια..
ευχαριστω προκαταβολικα....
καλημέρα!!!!!!!
τελευταία μέρα παραμονής σε αυτήν την αφιλόξενη και ανόητη χώρα...
αύριο το απογευματάκι στις 5 φέυγω για το όνειρο!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους εσάς που με τις πληροφορίες σας, μου έχετε ανοίξει αρκετά τα μάτια για το τι να περιμένω περιπου απο την Ταυλάνδη...
τελευταίες ερωτήσεις πιο πολύ για να ηρεμήσω ή να ψιλοαπογοητευθώ..
με τα τελωνεία τι παίζει ρε παιδιά???κάποια πρόσφατη αποψη έχουμε?ακούω απο εκεί,διαβάζω απο εδω...τελικά δεν μπορώ να καταλάβω.υπάρχει κίνδυνος να χρυσοπληρώσω οτιδήποτε ηλεκτρονικό φέρω απο εκεί?
και κάτι ακόμα...στα massage πρέπει να συννενοηθώ εξαρχής για τις... προχωρημένες υπηρεσίες που θέλω ή εννοείται αυτό???
ξέρω οτι εχει απαντηθεί εμμέσως το ερώτημα αλλά διαβάζω και ξένα forums με πρόσφατες απόψεις απο ανθρώπους που πηγαν σε μασατζίδικα και φάγανε άκυρο πανηγυρικό...δεν θα ήθελα να το ζήσω αυτό...
Ευχαριστώ εκ των προτερων και ελπίζω να γυρίσω το ίδιο γοητευμένος όπως οι περισσότεροι απο εσάς...
τελευταία μέρα παραμονής σε αυτήν την αφιλόξενη και ανόητη χώρα...
αύριο το απογευματάκι στις 5 φέυγω για το όνειρο!
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους εσάς που με τις πληροφορίες σας, μου έχετε ανοίξει αρκετά τα μάτια για το τι να περιμένω περιπου απο την Ταυλάνδη...
τελευταίες ερωτήσεις πιο πολύ για να ηρεμήσω ή να ψιλοαπογοητευθώ..
με τα τελωνεία τι παίζει ρε παιδιά???κάποια πρόσφατη αποψη έχουμε?ακούω απο εκεί,διαβάζω απο εδω...τελικά δεν μπορώ να καταλάβω.υπάρχει κίνδυνος να χρυσοπληρώσω οτιδήποτε ηλεκτρονικό φέρω απο εκεί?
και κάτι ακόμα...στα massage πρέπει να συννενοηθώ εξαρχής για τις... προχωρημένες υπηρεσίες που θέλω ή εννοείται αυτό???
ξέρω οτι εχει απαντηθεί εμμέσως το ερώτημα αλλά διαβάζω και ξένα forums με πρόσφατες απόψεις απο ανθρώπους που πηγαν σε μασατζίδικα και φάγανε άκυρο πανηγυρικό...δεν θα ήθελα να το ζήσω αυτό...
Ευχαριστώ εκ των προτερων και ελπίζω να γυρίσω το ίδιο γοητευμένος όπως οι περισσότεροι απο εσάς...
Για γοητευμένος δε ξέρω αλλά "κολλημένος" σίγουρα όπως πολλοί από μας. Καλό ταξίδι να έχεις.ελπίζω να γυρίσω το ίδιο γοητευμένος όπως οι περισσότεροι απο εσάς...
13 έμειναν...