Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Περιμενω "ρεπορταζ" οταν το επισκεφθης..... ;)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρετω καποιους φιλους του φορουμ! Οχι ολους γιατι καποια ατομα το παραχεσανε εδω μεσα..Δεν υπαρχει ανταλαγη αποψεων, δεν υπαρχουν νεες πληροφοριες παρα μονο παρα πολλες μαλακιες και πολυ διαφημιση (ο καθενας του ευατου του)..αλλος γαμαει πολυ, αλλος ειναι πολυ ομορφος, αλλος ειναι παντογνωστης, αλλος θυμωνει ευκολα...ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
Κατεβαινω κατω σε λιγες μερες.. δεν εχει σημασια ποτε παω γιατι προτιμω να μην ταξιδεψω με παρεα...δεν εχει σημασια που παω γιατι δεν θα εχει γυναικες εκει και δεν θα γαμησω τοσες πολλες, σαν μερικους.. δεν θελω να συναντησω καποιον να κανουμε κοντρα ποιος θα παρει τις ποιο πολλες "τανες"...δεν θελω να παρω φραπε μαζι μου...δεν θελω να γινω μερος μιας φανταστικης κλικας του φορουμ...δεν θελω να χαλασω την πιατσα, στα @@ κι αν την χαλασω ομως...δεν θελω να βγαλω τ'απωθημενα μου εκει περα..δεν θελω να πιστευω οτι τα εμαθα ολα...δεν θελω να συναντησω ελληνες...δεν θελω μουσακα και μπριζολες..
..απλα θελω να παω στην Ταυλανδη.. και να παρω αυτα που μπορει η χωρα να μου προσφερει..
οπως πολυ ωραια το λενε μερικοι φιλοι Σαλονικεις...ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ εδω μεσα..μεχρι να φυγω για το ταξιδι μου θα εχω αποχωρησει απο το φορουμ... :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω βασικα ψαρωσα με τις φοτος απο τα δωματια με το τζακουζι
το penthouse ειναι χωμενο στο πουθενα, αναμεσα στα πουστακια της πατταγια.
δεν αξιζει.
τα χουμε πει.
στο νετ καλα τα παει...

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Χαιρετω καποιους φιλους του φορουμ! Οχι ολους γιατι καποια ατομα το παραχεσανε εδω μεσα..Δεν υπαρχει ανταλαγη αποψεων, δεν υπαρχουν νεες πληροφοριες παρα μονο παρα πολλες μαλακιες και πολυ διαφημιση (ο καθενας του ευατου του)..αλλος γαμαει πολυ, αλλος ειναι πολυ ομορφος, αλλος ειναι παντογνωστης, αλλος θυμωνει ευκολα...ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
Κατεβαινω κατω σε λιγες μερες.. δεν εχει σημασια ποτε παω γιατι προτιμω να μην ταξιδεψω με παρεα...δεν εχει σημασια που παω γιατι δεν θα εχει γυναικες εκει και δεν θα γαμησω τοσες πολλες, σαν μερικους.. δεν θελω να συναντησω καποιον να κανουμε κοντρα ποιος θα παρει τις ποιο πολλες "τανες"...δεν θελω να παρω φραπε μαζι μου...δεν θελω να γινω μερος μιας φανταστικης κλικας του φορουμ...δεν θελω να χαλασω την πιατσα, στα @@ κι αν την χαλασω ομως...δεν θελω να βγαλω τ'απωθημενα μου εκει περα..δεν θελω να πιστευω οτι τα εμαθα ολα...δεν θελω να συναντησω ελληνες...δεν θελω μουσακα και μπριζολες..
..απλα θελω να παω στην Ταυλανδη.. και να παρω αυτα που μπορει η χωρα να μου προσφερει..
οπως πολυ ωραια το λενε μερικοι φιλοι Σαλονικεις...ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ εδω μεσα..μεχρι να φυγω για το ταξιδι μου θα εχω αποχωρησει απο το φορουμ... :rockon:
ελα ρε μαιντ που θα αποχωρησεις...κανε οτι καναμε και μερικοι αλλοι που "αποχωρησαμε"...ειπαμε εδω μεσα μπαινουμε για χαβαλε, οχι για πληροφορηση 

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6

Δικαιωμα σου φιλε μου να κανεις οτι θελεις,κανεις δεν ειναι με το ζορι εδω μεσα. Ολοι ειμαστε γιατι θελουμε να ειμαστε. Αν βρωμανε 5 ατομα,αν λενε μαλακιες αλλοι 5,αν καποιοι γαμανε πολυ και το πεζουν ξερολες κτλ κτλ (αναμεσα τους και εγω παντα) και αν αν ακομα...τοτε αυτο δε σημαινει οτι εσυ πρεπει να αποχωρησεις. Αν βρωμαει μια γυναικα δε σημαινει οτι δε θα ξαναπαμε με γυναικα. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Καλο ειναι να υπαρχει και λιγη κοντρα. Και πριν που δεν υπηρχε ειδες εσυ να γραφονται πληροφοριες? Λιγο πολυ οτι ηταν να γραφτει γραφτηκε απο καποια παιδια. Το οτι το thread ατονισε ειναι γνωστο και δεδομενο εδω και πολυ καιρο. Εχουμε κανει συζητησεις και περι τουτου. Ολα αυτα που συμβαινουν λοιπον ειναι φυσιολογικο επακολουθο για μενα.

Πραξε οπως νομιζεις. Ο καθενας λεει τη γνωμη και αποφασιζει για τον εαυτο του.Ολα αυτα λοιπον ειναι σεβαστα. Ομοιως σεβομαστε την αποφαση σου να φυγεις αν επιθυμησεις,δε θα σε κρατησει κανεις.

φιλικα
john

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ναι ειναι απεναντι απο το φημησμενο "BOYS TOWN" την περιοχη με τα πουστραδικα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Αν θες καποιες πληροφορειες ρε φιλε στειλε PM σε καποιον που νομιζεις οτι θα σε βοηθησει (σε μενα αν θες)..μην τρελενεσαι ..ασε τον κοσμο να γραφει οτι θελει..καλα να περασεις!

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε γιανακη ευχωμαι αγορι μου να περασεισ καλα  αλλα πολυ φοβαμαι ηρεμησε ρε φιλε      εκει παμε να χαλαρωσουμε  δεν παμε να τρελαθουμε  και      ειδα πολουσ δικουσ μασ κοκορουσ εκει  και τισ παταγιανεσ να γελανε μαζι τουσ

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
οτι και αν κανεισ κρατατω για τον ευταο σου δεν χρεια ζεται τοση διαφημηση πια ρε αγορι ν  μου και οταν  βρεθεισ στο κεντρο τησ πατταγια θα θημηθεισ  καποιουσ απο  εδω μεσα γενικα ηρεμησε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
δεν θελω να συναντησω ελληνες...δεν θελω μουσακα και μπριζολες..
κριμα, το ονειρο μου ηταν να βρεθω μαζι σου στην ταιλανδη.
δεν θα κανεις μια εξαιρεση σε μενα που ξεκινησα το θρεντ? σε παρακαλω, λυπησου με. :2funny:
mind, χεσε μας καλοκαιριατικα.
και εχω ακομα 50 μερες να ξανακατεβω κατω. πως θα αντεξω αν διαβαζω τετοιες παπαριες.
"παραψωνιστηκαμε" στην ελλαδα μου φαινεται. 

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε συ κοζα εγω μια χαρα ηρεμος ειμαι αλλα δε θα αφηνω αναπαντητες
προκλησεις.

Δεν σε ειδα ομως και εσενα να κανεις παρατηρησεις σε αλλους οταν
προκαλουν μονο στο Γιαννακη ξερουμε. Η μεροληψια παει συνεφο εδω μεσα. Δεχομαι οτι ειστε μερικα ατομα "παρεα" επειδη εχετε βρεθει κτλ κτλ αλλα οχι κομμα η γνωστη παρεα στον John. Και μην ανησυχεις,υπαρχουν πολλοι που συμφωνουν μαζι μου σε πολλα πραγματα και εχω δεχτει πολλα pm που αν εκανα κοπυ παστε μερικα,τοτε πολλοι θα τρεχανε εδω μεσα. Ομως δε θελω να αναψω φωτιες.Και στα πρωτα που ελεγα συνεχιζω...Οχι μονο εσυ αλλα και μερικοι αλλοι. Οταν θα μαθετε να ειστε αντικειμενικοι τοτε θα μιλαμε σιγουρα διαφορετικα.

Οσο για μενα,ελαχιστοι εχουν καταλαβει 5 πραγματα για μενα, εγω εδω μεσα
και σε μερικα αλλα forums πηρα τις info που ηθελα και πλεον κανω αυτο που λεμε χαβαλε. Μερικοι το εχετε παρει πολυ σοβαρα το θεμα. Για μενα ειναι πανω απο ολα ξεκουραση αυτο το ταξιδι + γυναικες αφου και το κλιμα ειναι τετοιο.

Μη με αναγκαζεις να λεω συνεχως τα ιδια πραγματα.
Εγω υποστηριζω πανω απο ολα οτι ειναι σωστο και οχι τον αλλο επειδη ειναι φιλος.

Αν διαφωνεις με οτι ειπα δειξε μου στα τελευταια post τι εκανα και βγηκε ο αλλος (πεταχτηκε) να μου την πει.
Για να σε δω

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
εγω βασικα ψαρωσα με τις φοτος απο τα δωματια με το τζακουζι και την μπαρα(εντος δωματιου παντα)για πριβε χορο.οπως αναφερει το site τα 2 μωρακια ανα δωματιο ειναι δωρεαν απο το τριτο και μετα 500 μπατ το κεφαλι.αν οντος ειναι ετσι τα δωματια δεν θα με χαλαγε μια επισκεψη.
Το penthouse Είναι ένα μικρό ξενοδοχείο στο σόι 13. τα δωμάτια του είναι ωραία διακοσμημένα για γαμιστρώνας και όχι για ξενοδοχείο να μήνης εκεί. Τα μωρά είναι από το διπλανό go-go και έρχονται με το αζημίωτο. Η πισίνα είναι στο υπόγειο πολύ μικρή περίπου 5Χ5 και έχει και τζάμι που βλέπει μέσα στο go-go για να καυλώνεις και να ψωνίζεις κοπέλες. Με ένα λόγο για περιγραφεί είναι ένα μέτριο  μπουρδέλο και όχι ξενοδοχείο. Περίπου σαν τα εδώ 3ΧΧΧ. :rockon:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ευχαριστουμε Ντοκτορ για την ενημερωση.

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το penthouse Είναι ένα μικρό ξενοδοχείο στο σόι 13. τα δωμάτια του είναι ωραία διακοσμημένα για γαμιστρώνας και όχι για ξενοδοχείο να μήνης εκεί. Τα μωρά είναι από το διπλανό go-go και έρχονται με το αζημίωτο. Η πισίνα είναι στο υπόγειο πολύ μικρή περίπου 5Χ5 και έχει και τζάμι που βλέπει μέσα στο go-go για να καυλώνεις και να ψωνίζεις κοπέλες. Με ένα λόγο για περιγραφεί είναι ένα μέτριο  μπουρδέλο και όχι ξενοδοχείο. Περίπου σαν τα εδώ 3ΧΧΧ. :rockon:

κατατοπιστικοτατος,ευχαριστω

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Οσοι συναγωνιστες ταξιδεψετε συντομα επισκεφθειτε τα (gogo) coyote,boeshe,happy,living dolls 1&2,shark και pepermint μην πατε στο μαγαζι μα τις ευρωπαιες ειναι απατη, μην φευγεται πανω απο τον second road (κυκλοφορουν συμμοριες ακουστηκε) και δινεται στα κοριτσια 1000 για lt και 500 st .
μην αγοραζεται οτιδηποτε μαλακιες σας δωσουν (χαπια και ιστοριες) γιατι ειναι σκετος δυναμιτης(εχω δει ατομα να πεφτουν ξερα στα καλα καθουμενα :headbang: :headbang:) και FUCK οσο περισοτερο τραβαει η ορεξη σας...μπορει καποιες να το παιξουν δυσκολες αλλα στην ωρα τους θα το δωσουν..θυμηθειτε το κανουν για να ζησουν οι για να ταισουν αντρες η γκομενους ΑΛΛΑ και γουσταρουν λογο κουλτουρας αλλα και κομπλεξ απεναντι στη ρατσα τους.
αυτα καλοπροεραιτα χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο με την λιγη εμπειρια που απεκτησα μετα απο 7 ετη συνεχων επισκεψεων σε phuket bangkok pattaya
καλο ταξειδι ,να περασετε καλα (θα βρεχει αλλα σταρ..δια σας καλυτερα γιατι συνωστιζονται ολες και δεν χρειαζετε να ψαχνεσαι και πολυ,σε βρισκουν αυτες) :headbang2: :headbang2: :rockon: :rockon:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
πω πω ρε γιαννακη με κουρασες ρε φιλε τραβα  κατω να ξεχαρμανιασης να ησηχασουμε. εδω συζηταμε ανταλασουμε αποψεις προσπαθουμε να βοηθησομε   και οχι να κανουμε διαγωνισμο πηδηματος εξ αποστασεως τελος παντων αδυνατο να σε παρακολουθησω αλλωστε  τα περι κλικας ειναι η πρωτη φορα που σου απευθηνω τον λογο     καλος ο χαβαλες αλλα παν μετρο αριστον

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
ρε συ κοζα εγω μια χαρα ηρεμος ειμαι αλλα δε θα αφηνω αναπαντητες
προκλησεις.

Δεν σε ειδα ομως και εσενα να κανεις παρατηρησεις σε αλλους οταν
προκαλουν μονο στο Γιαννακη ξερουμε. Η μεροληψια παει συνεφο εδω μεσα. Δεχομαι οτι ειστε μερικα ατομα "παρεα" επειδη εχετε βρεθει κτλ κτλ αλλα οχι κομμα η γνωστη παρεα στον John. Και μην ανησυχεις,υπαρχουν πολλοι που συμφωνουν μαζι μου σε πολλα πραγματα και εχω δεχτει πολλα pm που αν εκανα κοπυ παστε μερικα,τοτε πολλοι θα τρεχανε εδω μεσα. Ομως δε θελω να αναψω φωτιες.Και στα πρωτα που ελεγα συνεχιζω...Οχι μονο εσυ αλλα και μερικοι αλλοι. Οταν θα μαθετε να ειστε αντικειμενικοι τοτε θα μιλαμε σιγουρα διαφορετικα.

Οσο για μενα,ελαχιστοι εχουν καταλαβει 5 πραγματα για μενα, εγω εδω μεσα
και σε μερικα αλλα forums πηρα τις info που ηθελα και πλεον κανω αυτο που λεμε χαβαλε. Μερικοι το εχετε παρει πολυ σοβαρα το θεμα. Για μενα ειναι πανω απο ολα ξεκουραση αυτο το ταξιδι + γυναικες αφου και το κλιμα ειναι τετοιο.

Μη με αναγκαζεις να λεω συνεχως τα ιδια πραγματα.
Εγω υποστηριζω πανω απο ολα οτι ειναι σωστο και οχι τον αλλο επειδη ειναι φιλος.

Αν διαφωνεις με οτι ειπα δειξε μου στα τελευταια post τι εκανα και βγηκε ο αλλος (πεταχτηκε) να μου την πει.
Για να σε δω

Βρε μαλακα με σενα θα ασχολουμαστε

στο ειπαμε 500 φορες

με πιο τροπο καταλαβαίνεις εσυ  ? ?

τι ειδους ανωμαλία εχεις  ? ?

τραβα ανοιξε ενα αλλο theart....." Ταϊλάνδη sex trip...για ατομα με ειδικές ανάγκες"

και γραφε οτι μαλακια σου κατεβει

αει και γαμισου επιτελους

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
tas67 πανε να τριψεις πιπερι στην RAYONG

αιντε μας τα επρηξες

οσο για σενα κοζα δεν σε ειδα να γραφεις απο που ξεξινησε ο τελευταιος σαματας.

Οποτε δεν εχω να προσθεσω κατι,εκτεθηκες μονος σου.

Οποιος δεν εχει αποδειξεις και επιχειρηματα ας το βουλωνει.

Αιντε. και πλεον επειδη μερικοι δεν καταλαβαινουν και χαλανε το thread δε θα τους
απανταω καν,θα τους αφηνω να λενε τις μαλακιες τους τυπου ΤΑΣ.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Stefan να σαι καλα που γραφεις για νεα απο κατω.

Πες μας μονο λιγο αν θες

Τι εννοις οτι το μαγαζι με τις Ευρωπαιες ειναι απατη?

λεφτα για 0 υπηρεσιες ας πουμε η 0 ποιοτητα κτλ

Και αυτο για τις συμμοριες επειδη εγω το ακουω πρωτη φορα τι ακριβως
εμαθες-ξερεις εσυ?

* Για οσους δεν παρακολουθουν αλλα forums κτλ εχει βγει νέος χάρτης για Παταγια
με τα παντα μεσα που βρισκονται go-go κτλ κτλ πολυ κατατοπιστικος αν θελετε
να βρειτε κατι σε ποιο ΣΟΙ βρισκεται κτλ

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0