Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Για το European club ειναι απλα ενα μετριο στριπ με τιμες ευρωπης καθως και υπηρεσειες δικων μας μαγαζιων (ποτο,ποτο γυναικας,πριβε χορο(μετριο χωρις πολλα πολλα)) και γεματο απο κωλοαραβοιδη ατομα που ενοχλουν ετσι κιαλλιως μα το που υπαρχουν. εγω πηγα μια φορα ετσι απο περιεργεια οι γκομενες αρκετα καλες εως μετριες(ρωσιδες ,ουκρανες κλπ)
για τις συμμοριες ακουσα περισοτερο απο κοριτσια που τις εχουν κατακλεψει αλλα και απο σεκιουριταδες που γνωριζω ντοπιους και μη.
την πεφτουν με το γνωστο τροπο (μηχανακια)αλλα ολα αυτα μακρια απο τα πεδια δρασης μας..και κατι αλλο υπαρχουν και κλεφτρονια  γκομενες....

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αλιμονο να μην υπαρχουν και τετοιες...λογικο...

Αν δεις ενα ΑΤΜ εσυ γεματο χρηματα και μπορεις να παρεις δε θα σκεφτεις να παρεις?

Ομοια και αυτες οταν εχουν ενα ΑΤΜ που "κοιμαται" τοτε θα μπουν στον πειρασμο,οχι ολες φυσικα αλλα δεν ξερεις ποτε θα σου τυχει.

Εγω και να ακουγα οτι δεν υπηρχε στα χρονικα ουτε 1 κλεψια παλι θα προσεχω και τη σκια μου. Ποτε δε ξερεις.

Δηλαδη ΣΤΕΦΑΝ european δε μπορεις να παρεις γκομενα στο δωματιο στο χοτελ σου? Απο περιεργεια ρωταω βεβαια αφου ο σκοπος μας δεν ειναι οι Ρωσιδες. Βεβαια ισως μπω μεσα να το δω πως ειναι αν μου ερθει βολικα.Φανταζομαι ολοι το εχετε επισκεφτει λιγο πολυ

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κωστα αστονε να παει!  Φιλε Γιαννη η επιστροφη ποναει να προσεχεις λιγο κατω γιατι εσυ μπορει να γαμισεις αυτες  και αυτες την ψυχολογια σου  και το  κανουν τοσο καλα

Коsa κατι ειχες νοιωσει ,κατι ειχε γινει,κατι εγινε... ομως δεν εγραψες τιποτα :think:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αλιμονο να μην υπαρχουν και τετοιες...λογικο...

Αν δεις ενα ΑΤΜ εσυ γεματο χρηματα και μπορεις να παρεις δε θα σκεφτεις να παρεις?

Ομοια και αυτες οταν εχουν ενα ΑΤΜ που "κοιμαται" τοτε θα μπουν στον πειρασμο,οχι ολες φυσικα αλλα δεν ξερεις ποτε θα σου τυχει.

Εγω και να ακουγα οτι δεν υπηρχε στα χρονικα ουτε 1 κλεψια παλι θα προσεχω και τη σκια μου. Ποτε δε ξερεις.

Δηλαδη ΣΤΕΦΑΝ european δε μπορεις να παρεις γκομενα στο δωματιο στο χοτελ σου? Απο περιεργεια ρωταω βεβαια αφου ο σκοπος μας δεν ειναι οι Ρωσιδες. Βεβαια ισως μπω μεσα να το δω πως ειναι αν μου ερθει βολικα.Φανταζομαι ολοι το εχετε επισκεφτει λιγο πολυ
Απο οτι ξερω δεν εχουν γραμμη απο το μαγαζι να φυγουν με πελατες ,υπαρχουν καποιες που κανουν πιατσα αλλα μιλαμε για πολυ απομπαζα...για τα κλεφτρονια παντως εχω να προσθεσω οτι εκει οι ανθρωποι ειναι πολυ προχωρημενοι: στα μεγαλα club :lucifer,tonys εχου φωτο στην εισοδο απο οσες κατα καιρους εχουν πιασει η υποψιαζονται πως ειναι κλεφτρωνια...αυτο ειναι το επιπεδο του σεβασμου και της προστασειας προς τον τουριστα που αφηνει τα λεφτα του και οχι σαν τους μαλακες τους δικους μας που μας ντροπιαζουν καθημερηνα σε ολο τον κοσμο... :cum: :cum:

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
τι και σε ποιν να τα πω ρε γιωργο εδω  καποιοι γαμουν με τηλεκοντρολ  τι να καταλαβουν  οι λιγοι φιλοι ξερουν και βοηθουν  αν και ολα πανε καλα

whorist

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια. Για να παρουν μια ιδεα οσοι δεν εχουν παει ακομα στη Πατταγια, αλλα και για να φρεσκαριστει η μνημη οσων απο σας εχετε καιρο να την επισκεφτειτε, βρηκα ενα navigator, ο οποιος αφ ενος μεν ειναι πανευκολος και διασκεδαστικος στη χρηση, αφετερου σας "πηγαινει" μια εικονικη βολτα σε ολη σχεδον τη Πατταγια. Ελπιζω να σας φανει χρησιμος

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Μολις έφτιαξα ένα αρχείο ζιπ με τις χρεώσεις 4 βασικών τραπεζών.

Εμπορική
Εθνική
Αλφα
Ασπις

Όποιος θέλει το αρχειάκι (ζιπ με 4 pdf μεσα) ας μου πει να του στείλω.
(Ενημέρωση 4 Αυγούστου 2008)

Αν το θέλετε πολλοί θα το ανεβάσω σε κανένα site γιατί
ξεπερνά τα 300 kbyte

Απο πρόχειρη ματιά

ΔΕ συμφέρει η ΑΛΦΑ καθώς χρεώνει 1% επί ποσού με ελάχιστη χρέωση 4,40
και μέγιστη χρέωση το...άπειρον!

Συμφέρει η ΑΣΠΙΣ με 1% επί ποσού, μιν 1,50 και μαχ 3,00 !

Εθνική 1,5 παγιο και 0,5% επι ποσου (παλεύεται)

αφού ετσι στα 1000 ευρω θα σου παρει 6,5 ευρω

Παντα με προτιμηση σε μαεστρο και οχι βιζα

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αφού ετσι στα 1000 ευρω θα σου παρει 6,5 ευρω
γενικά προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλα καμια φορα αναρωτιέμαι τελικά τι γίνετε ....
[size=20pt]ρε παιδιά προς θεού[/size] η περισσότερη δεν έχετε πάει
και η υπόλοιπη έχετε πάει 2-3 φορες και έχετε μείνει 10 μέρες , σύνολο δηλαδή 30 μέρες το πολύ  :booty:
δίνετε πληροφορίες σαν να έχετε φαΐ την χωρα με το κουτάλι  :headbang:
ρε παιδιά με 3-4 μήνες συνολικά εκεί θα μπορούσα να δεχθώ κάτι  ;)
με 2-3 χρονια για άνθρωποι που ενδιαφέρεται να μαθαίνει θα δεχόμουν τις πρότασης του  :cheesy:
τώρα δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε να παραπληροφορούμε συνεχεια και να διαβάζουμε ότι έρθει του καθενός στην κεφαλα του  :think:
δηλαδή για σκεφτείτε λιγάκι ... είναι κατάσταση αυτή  :P

πριν κάμποσα χρονια πήγα θυμάμαι για 60 μέρες και γύρισα πίσω γεμάτος απορίες
ποτε δεν έδωσα τα φώτα μου στους υπολοιπους παραμόνο μετά από 365 μέρες παραμονής , όταν τελικά μαζεύτηκαν και άρχισα να αισθάνομαι σίγουρος για πολλά πράγματα  :cheesy:
ακόμα και τώρα δεν παρουσιάζομαι σαν σοφός και πεπειραμένος  :uglystupid:
αλλα εδώ και πολύ καιρό βλέπω άτομα που έχουν πάει 30 μέρες σύνολο να έχουν άποψη και να λένε εγώ ξέρω :headbang:
[size=18pt]τι ξέρετε ρε παιδιά , ποτε είδατε κάτι εκτος τον 2 σημείων αναφοράς [/size] :think:

σταματήστε επιτέλους να τσακώνεστε και να βράζετε τα ψυχολογικά σας  ο ένας στον άλλον όλη μαζί μπορείτε να παράγεται πληροφόρηση και το έχετε καταντήσει ......

ευχάριστο τον αγαπητό 666 που μου έδωσε την ευκαιρία να τα πω , συγχώρα με που χρησιμοποίησα την πρόταση σου για να πω το παράπονο μου  :cheesy:

King ed

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Για το European club ειναι απλα ενα μετριο στριπ με τιμες ευρωπης καθως και υπηρεσειες δικων μας μαγαζιων (ποτο,ποτο γυναικας,πριβε χορο(μετριο χωρις πολλα πολλα)) και γεματο απο κωλοαραβοιδη ατομα που ενοχλουν ετσι κιαλλιως μα το που υπαρχουν. εγω πηγα μια φορα ετσι απο περιεργεια οι γκομενες αρκετα καλες εως μετριες(ρωσιδες ,ουκρανες κλπ)
για τις συμμοριες ακουσα περισοτερο απο κοριτσια που τις εχουν κατακλεψει αλλα και απο σεκιουριταδες που γνωριζω ντοπιους και μη.
την πεφτουν με το γνωστο τροπο (μηχανακια)αλλα ολα αυτα μακρια απο τα πεδια δρασης μας..και κατι αλλο υπαρχουν και κλεφτρονια  γκομενες....
  Αναφερεσε σε αυτο που ειναι στο 2 road soi5 η στο Galaxy cabaret την w/s ? Για το πρωτο δε ξερω τιποτα για το δευτερο σε ξενο σαιτ εχω μαθει τα χειροτερα 200 με 250 μπατ η μπυρα, τα γυναικεια ποτα 400 μπατ, για χορο 3 λεπτων 600 μπατ ,για 2 τραγουδια 1000 κ για τρια τραγουδια 1500. Γιαυτο δεν εχει κοσμο κ θα δουλευει με ιαπωνες κ αραβες που οπου πανε γαμανε τις τιμες!!!

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
και να ρωτήσω και κάτι ακόμα που με ενοχλεί ... γιατί τις βρίζετε τις thailand-lady και μετά τις παίρνετε αγκαλίτσα και τις αγαπάτε... και γιατί μετά τις παντρεύεστε  :think:
και πόσοι από εσάς έχετε κάνει σχέση με normal γυναικα  :think:
τι τι σόι άνθρωποι είσαι όταν τις χτυπάτε και τις αφήνετε νηστικές  :think:
έτσι δείχνετε το αντριλίκι σας  :think:

[size=14pt]ωραία ας κάνουμε κάτι τώρα[/size]
ας ξεφτούμε και ας μην απαντήσουμε χυδαία γιατί πάντα μας φταίνε οι άλλοι και ποτε εμείς  ;) γιατί εδώ μας φέρονται σαν ζώα στην δουλειά μας και στην ζωή μας
και πάμε εκεί να το παίξουμε πλούσιοι ...
κάπως αλλιώς είναι η πραγματικότητα και είναι πολύ πικρή και επιδίνει  :helpplea:

[sub](γενικά η ερώτηση επικεντρώνεται σε κάποιον που μέχρι σήμερα παρακολουθεί και δεν έχει γράψει ποτε)[/sub]

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
  Αναφερεσε σε αυτο που ειναι στο 2 road soi5 η στο Galaxy cabaret την w/s ? Για το πρωτο δε ξερω τιποτα για το δευτερο σε ξενο σαιτ εχω μαθει τα χειροτερα 200 με 250 μπατ η μπυρα, τα γυναικεια ποτα 400 μπατ, για χορο 3 λεπτων 600 μπατ ,για 2 τραγουδια 1000 κ για τρια τραγουδια 1500. Γιαυτο δεν εχει κοσμο κ θα δουλευει με ιαπωνες κ αραβες που οπου πανε γαμανε τις τιμες!!!
Ναι φιλε μου για το galaxy αναφερομαι,μαπα, αλλα θα ηθελα να μαθω για το αλλο στο soi2 ετσι απο περιεργια,δεν μπορεσα να το ανακαλυψω,και θα ηθελα πληροφορειες αν εχεις η αν εχει καποιος αλλος φιλος ταξιδιωτης.... :huh: :think:

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
kalispera apo pattaya sorry gia ta greekenglish alla as ta allaxei kapoios.exthes proti mera kai pragmatika pathame me ayta poy eidame.katarxas mathame oti ena mono hamogelo arkei gia na ginei to kone.ole edo mas hamogelane opou kai na douleuoun.proti gnorimia me to massage sabaee dee.dialego tin lee no110 ena mikro kai pame domatio.ti na po sigoura prepei kapoios na to biosei gia na katalabei ti ginete edo.i kopelitsa ekane body massage pano sto stroma me tous afrous meta mpanaki mesa sto tzakouzi kai meta opos to lene edo boom boom.poli glikia se oli tin diarkeia.meta figame me ton leke gia fagito kai xekourasi kai to vradi pigame stin fimismenh walking street.ekei na deite.john666 akous ena hamogelo kai den tha prolavaineis na stin peftoun.pigame dollhouse gogo kai perno thn koum ena moraki katapliktiko.prirono to barfine kai meta xenodoxeio opou to kratisa mexri to proi glikia akoma kai ston dromo poy tin kratousa.san na itan gomena mou.sto domatio boom boom meta mpanaki ipnos gia na me xipnisei to moro stis 3:30 gia deytero giro.apo poiotita kai ipiresia den milao kai oso an itan kalh rotiste ton leke.to moro xipnise to proi gia na kanoume mpanaki.ennoite oti eimastan agalia olo to vradi.efige to proi kai me ton leke apofasisame na pame gia thai massage.oxi edo den exei boom boom alla einai gemata me tetoia magasia.oil massage edo me 300 baht diladi giro sta 6 euro olo to soma gia mia ora kai sto telos na noiothoume alloi anthropoi.xekourasi kai se ligo tha apofasisoume tin sinexeia.

kosa

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
και να ρωτήσω και κάτι ακόμα που με ενοχλεί ... γιατί τις βρίζετε τις thailand-lady και μετά τις παίρνετε αγκαλίτσα και τις αγαπάτε... και γιατί μετά τις παντρεύεστε  :think:
και πόσοι από εσάς έχετε κάνει σχέση με normal γυναικα  :think:
τι τι σόι άνθρωποι είσαι όταν τις χτυπάτε και τις αφήνετε νηστικές   :think:
έτσι δείχνετε το αντριλίκι σας  :think:

[size=14pt]ωραία ας κάνουμε κάτι τώρα[/size]
ας ξεφτούμε και ας μην απαντήσουμε χυδαία γιατί πάντα μας φταίνε οι άλλοι και ποτε εμείς  ;) γιατί εδώ μας φέρονται σαν ζώα στην δουλειά μας και στην ζωή μας
και πάμε εκεί να το παίξουμε πλούσιοι ...
κάπως αλλιώς είναι η πραγματικότητα και είναι πολύ πικρή και επιδίνει  :helpplea:

[sub](γενικά η ερώτηση επικεντρώνεται σε κάποιον που μέχρι σήμερα παρακολουθεί και δεν έχει γράψει ποτε)[/sub]

ειδικα για καποιον που πγε να ζητησει το μπαρφαιν πισω γιατι δεν καθησε το μικρο να το ξεκολιασει ευτυχωσ για μενα  εγω ειχα πει  ελληνασ και αυτοσ γκρεεκ

o pattayas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
λεκε-λοστρομε απο καιρο τι παιζει??
αντε να δουμε 4 και σημερα

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
ζεστη παιδιά με λίγο συννεφιά και τίποτα παραπάνω

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
σεπτεμβρη , πρωτα ο θεος, ξεκινημα απο bkk.
μου αρεσε τοσο πολυ τον μαρτη, που νομιζω την πρωτευουσα θα την τιμαω σε καθε ταξιδι. την τιμησα σε μονοημερη εκδρομη και τον ιουλη. πηγα παλι στην αγορα του σαββατοκυριακου. χαμοοοοοος,
και για φαγητο στην σιαμ παραγκον. και το απογευματακι βουρ πισω στην  πατριδα/πατταγια.
Καλά εσύ έχεις ξεφύγει τελείως. Έτσι όπως πας σε βλέπω να αποτραβιέσαι με το "τιλλακ" σε κανένα νησάκι του νότου και να μαζεύεις καρύδες,

whorist

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παρτε και ενα λινκ με παρα πολλες αναλυτικες και χρησιμες πληροφοριες για Ταυλανδη και Φιλιππινες.
Το 2004 που ειχα πρωτοπαει ΒΚΚ, Πατταγια και Τσιανγκ Μαι το ειχα σαν ευαγγελιο. Με βοηθησε παρα πολυ γιατι περιεχει οτι πληροφοριες χρειαζεται καποιος που πρωτοπαει, αλλα αφορα και εμπειρους παικτες. Κυριως με γλυτωσε απο πολλα ασκοπα εξοδα με τις συμβουλες που δινει. Φυσικα αφορα μπουρδελοτουρισμο. Και για να γινω πιο αναλυτικος οι πληροφοριες που περιεχονται, αφορουν τα παντα δλδ απο προετοιμασια του ταξιδιου, αφιξη στο αεροδρομιο, τι μεσα υπαρχουν για να σας πανε στο προορισμο σας, ξενοδοχεια, συγκοινωνιες, φαγαδικα, ολων των ειδων μπουρδελοδιασκεδαση καθως και τις τιμες που επικρατουν. Αξιζει να το μελετησετε. Τελος ενα αλλο σαιτ που εχει πολλες επισης πληροφοριες για διαμονη και εκτος ξενοδοχειων, σε ενοικιαζομενα δωματια με καλες τιμες ειναι αυτο  (επιλογη accommodation)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom