mathima solfez
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Like
- 41
- Πόντοι
- 6
... επικοινωνησε μαζι μου οταν ξαναβρεθεις Ταυλανδη αλλα καλυτερα χωρις τη γυναικα σου ;)
Ωραια... τωρα αρχισε να ξεπαγωνει και ο Φαντομας... γουσταρω...
... επικοινωνησε μαζι μου οταν ξαναβρεθεις Ταυλανδη αλλα καλυτερα χωρις τη γυναικα σου ;)
η ταιλανδη δεν ειναι φρονιμιτης να τον βγαλεις και να τελειωνεις.Έίχα κλείσει για Σεπτέμβριο με Gulf. Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα αλλαγή ημερομηνιών για Αύγουστο.
κωστα σε ευχαριστω για τη βοηθεια εχθες.η ταιλανδη δεν ειναι φρονιμιτης να τον βγαλεις και να τελειωνεις.
δεν το κανεις ιουλη να μαστε παρεσ?
Σιγά που δεν θα το δώσει. Δεν έχω βρει ακόμη μαμασαν να αρνηθεί οτιδήποτε για τις κοπέλες της (και τι την νοιάζει, αυτή πηδιέται ?).Φον σωστος...αν φυσικα δωσει το οκ και η μαμασαν
Γεια σε ολους! Εχω 3 μερες διαβαζω τις εμπειριες σας απο τον παραδεισο!
Ψηνομαι να ετοιμασω και εγω την βαλιτσουλα μου και να παω να βρω την <Ευα> μου ή μαλλον τις <Ευες> μου....
προσοχη σε ονοματα τυπου "ευα" στην ταιλανδη, θα ειναι ladyboy. ετσι και γω στην bkk μιλαγα με ενα νιμου απιστευτο και οταν μου ειπε οτι τη λενε jasmin την εκανα με ελαφρα..και πολλοι απο μας πηγαιναν για ευες
τρελλε μαθαινω οτι η ταιλανδη ριζωσε μεσα σου. τι θα κανεις?
επικοινωνησε μαζι μου οταν ξαναβρεθεις Ταυλανδη αλλα καλυτερα χωρις τη γυναικα σου ;)
solfez ποσες?
στο βαθος διακρινεται το ξενοδοχειο μου.η pattaya απο το χερακη μου. ο τρελος21 θηματε.