Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
poochay να σε ρωτησω κατι?

εργαζεσαι σε τουριστικο?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
poochay να σε ρωτησω κατι?

εργαζεσαι σε τουριστικο?

μαλλον... απο οτι φαινεται με τις τιμες που μας δειχνει...

βιλα με λιγα λεφτα το μηνα υπαρχει ΔΕΝ εχω μεινει ποτε αλλα γνωριζω οτι σε λιγοτερο κεντρικο σημειο η τιμη ειναι ιδιαιτερα χαμηλη.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
poochay βρες μου και εναν τροπο να παιρνω μονο εισητηρια απο τουριστικα πακετα. τα οποια ειναι ιδιαιτερα φθηνα.

αυτη θα ηταν πολυ χρησιμη πληροφορια.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
poochey που ειναι αυτες οι βιλες γιατι η γυναικα μου θελει πριβε πισινα (καλα κι εγω θελω μην βαρατε!)και βρισκει κατι ρεσορτς με 800 ευρω την βραδια!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αλλα με αφηνει να κανω b2b massage! :rockon: (οχι σεξ!) :jerking: :'(

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
poochay βρες μου και εναν τροπο να παιρνω μονο εισητηρια απο τουριστικα πακετα. τα οποια ειναι ιδιαιτερα φθηνα.

αυτη θα ηταν πολυ χρησιμη πληροφορια.
να γινεις μελος του προγραμματος συχνων ταξιδιωτων και θα παιρνεις δωρεαν εισητηρια!! (οπως η μανα μου με το λονδινο!!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μιας ομως και ο φιλος κυκλαδες πεταξε το γαντι πρεπει να απαντησω....
πάλι πρέπει να τσακωθούμε εδώ μέσα από ότι φαίνεται...καλά αστο άλλη φορα  :2funny: :2funny:
εντωμεταξύ δεν μπορεί και 1 άνθρωπος να σας φέρι αντίρρηση , να έχει βρει ρε αδελφέ κάτι που όλη εσείς δεν το γνωρίζετε  ;) δεν μπορεί να τα γνωρίζουμε όλα .
είχα και πολλά να σου γράψω επί του θέματος .... αλλα με έφτιαξες πρωί πρωί  :2funny:

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
και όπως λέει ένας πολύ φίλος μου μην τους τα δίνετε στο πιάτο να βρέξουν κόλο για να φάνε ψάρι  :2funny:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
αλλα με αφηνει να κανω b2b massage! :rockon: (οχι σεξ!) :jerking: :'(
:2funny: :2funny:
εδω γελανε!!
και που ξερει η γυναικα σου τι κανεις εσυ μεσα στο δωματιο? Μαζι πατε για b2b?
b2b χωρις σεξ δεν μου εχει τυχει ακομα ισως μεσα στα επομενα 100 χρονια  :2funny:
Εκτος βεβαια κι αν της λες απλα οτι δεν κανεις σεξ αλλα εσυ μετα το μασαζ βγαζεις τα ματια σου  :2funny: :2funny:
Φαινεσαι ωραιος τυπος Hellsex επικοινωνησε μαζι μου οταν ξαναβρεθεις Ταυλανδη αλλα καλυτερα χωρις τη γυναικα σου  ;) :2funny:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
ημέρα 1η
Κατεβαίνω στο Λόμπυ και εκεί που τραβάω κάποιες τζούρες από το τσιγάρο κτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο flynow από το διπλανό ξενοδοχείο και μόλις έχει φύγει ο KostasF16 για Αθήνα με πήρε να γνωριστούμε.
Το απόγευμα αποφασίζουμε να πάμε στην Walking Street αγνοώντας τα μπουγέλα που έπεφταν. Η ώρα ήταν περίπου 9 και ξεκινήσαμε . Πρώτη εμπειρία καλή αν και ήμουν κομπλαρισμένος προσέχοντας μην μας έρθει κάποιο μπουγέλο. Πρώτη στάση Happy GO GO το Νο 12 άρεσε πολύ και στους δύο μας. Ο flynow αποφασίζει για LT αλλά αυτή ήθελε ST φεύγουμε να δούμε και άλλα. Εγώ περίμενα την έλευση του doctor tilac και δεν με έπιανε πρεμούρα να διαλέξω (έτσι και αλλιώς είχα σκοράρει το μεσημέρι) και ήμουν πολύ κουρασμένος από το ταξίδι (δεν είχα κοιμηθεί καθόλου). Περνώντας από διάφορα GO GO τελικά ξανακαταλήξαμε στο Happy για πρώτη μέρα είχαμε δει τις καλύτερες γκόμενες (δεν φανταζόμουν αυτό που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες). Περάσαμε γύρω στην 1 ώρα μιλώντας με το 12 και με κάποιο άλλο νούμερο – o flynow ξέρει ακριβώς γιατί κρατούσε σημειώσεις με τα νούμερα – και επιστρέψαμε στα ξενοδοχεία μας . Εγώ κουρασμένος κομμάτια για κάποιες ώρες ύπνου.
Τι μου θύμισες αγαπητέ συνάδελφε. Δύο εβδομάδες στην Ελλάδα και η προσαρμογή αρκετά δύσκολη. :headbang:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Έίχα κλείσει για Σεπτέμβριο με Gulf. Μετά από ώριμη :rockon:σκέψη αποφάσισα αλλαγή ημερομηνιών για Αύγουστο.    19 Αυγούστου επιστροφή στον παράδεισο. Τιμή εισιτηρίου στα 708 ευρώ λόγω αυξημένης τουριστικής κίνησης. 98 έμειναν :dancing:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κυριοι επιτρεψτε μου να σας συστησω το πλαατου
[...πως προφερεις τα ταυλανδικα με ελληνικα ειναι αλλη ιστορια..]
Ειναι ενα ειδος ψαριου που αγαπουν πολυ στην Ταυλανδη και ειναι πολυ φθηνο.
Το τρωνε τιγανητο, συνηθως με τη συνοδεια καποιου καρυ...
Θα ελεγα οτι στη γευση μοιαζει λιγο με το δικο μας σαβριδη.
Τελος παντων κατι που δεν με ικανοποιει στη χωρα ειναι τα ψαρια ...
Δεν εχουν καμια σχεση με τα ψαρια του Αιγαιου και των κυκλαδων...

Παλαμίδες, σκουμπριά, κολιοί, σαυρίδια, τόνοι, γόπες. Είναι τα λεγόμενα λιπαρά αφρόψαρα.

Ασφαλώς και υπάρχει διαφορά στην γεύση,αλλά περισσότερο νομίζω στους τρόπους παρασκευής.

Γνωρίζω έναν Έλληνα γιατρό,που πάει συχνά κάτω και κρατάει μαζί του ελαιόλαδο και λεμόνια για να απολαμβάνει τα ψάρια του σε παρασκευές à la grecque.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Παλαμίδες, σκουμπριά, κολιοί, σαυρίδια, τόνοι, γόπες. Είναι τα λεγόμενα λιπαρά αφρόψαρα.

Ασφαλώς και υπάρχει διαφορά στην γεύση,αλλά περισσότερο νομίζω στους τρόπους παρασκευής.

Γνωρίζω έναν Έλληνα γιατρό,που πάει συχνά κάτω και κρατάει μαζί του ελαιόλαδο και λεμόνια για να απολαμβάνει τα ψάρια του σε παρασκευές à la grecque.

για αυτο τον ελληνα μου ελεγε η δικια μου χαχαχαχχ μενει σε ξενοδοχειο που εχει χωρο για να τα ετοιμασει αυτα. πηγαινε και ψωνιζε  και γυρναγε και τα μαγειρευε.

τι μικρος που ειναι ο κοσμος τελικα!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ε όχι και η γόπα λιπαρή ή το σαυρίδι.
Σε άλλη οικογένεια ανήκουν και όχι στα σκομβροειδή.
Και σίγουρα στην Ταϋλάνδη γόπες δεν θα βρείς.

Ο τόνος μόνον αφρόψαρο δεν είναι. Μπορεί να φτάσει και μέχρι βάθος 9-10 χιλιάδων μέτρων.

Έχω φάει ψάρι σε όλες τις πλευρές που βρέχει ο Ειρηνικός: πάνω, κάτω, δυτικά, ανατολικά και στο κέντρο.
Νόστιμο ψάρι δεν έχω φάει.

Ψάρι σαν της Μεσογείου και ειδικά του Αιγαίου δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.
Ακόμη και η ταπεινή σαρδελίτσα αποτελεί γαστριμαργική απόλαυση σε σχέση με κάτι τέρατα σαν κι' αυτό που αλιεύονται στα νερά της Ταϋλάνδης:

http://[URL unfurl="true"]www.megafishingthailand.com/images/stories/species/catfish/nef3.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.megafishingthailand.com/content/view/93/53/[/URL]

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
και που ξερει η γυναικα σου τι κανεις εσυ μεσα στο δωματιο? Μαζι πατε για b2b?
Και όμως σύντροφε εγώ έχω πάει σε B2B massage με φίλη μου. Πολύ καλή εμπειρία. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.
Και φυσικά θα το επαναλάβω με τη γυναίκα μου, όταν ξαναέρθω.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
καλα μην παιρνεται ορκο για τα ψαρια οτι δεν υπαρχουν αλλου

λες και δεν εχει αλλου θαλλασες ειρηνικος ατλαντικος ινδικος

εχει ξιφιες το αιγαιο η σολομο η snapper η καλαμαρι?

ενταξει αν εχεις μαθει στο μπαρμπουνι και στο γαυρο με ουζακι ειναι ανοστα τα αλλα  λολ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
καλα μην παιρνεται ορκο για τα ψαρια οτι δεν υπαρχουν αλλου
Ομνύωμεν ότι γόπες στην Ταϋλάνδη δεν έχει. Ούτε λέπι.
εχει ξιφιες το αιγαιο η σολομο η snapper η καλαμαρι?
Τι έκανε λέει;
Αν έχει ξιφίες το Αιγαίο;

Από αρχαιοτάτων χρόνων. Και όχι μόνον το όνομα του ψαριού προέρχεται από τα Ελληνικά αλλά πρόκειται ένα από τα λίγα ψάρια που είναι ελληνική η επιστημονική του ονομασία και όχι λατινική: Xiphias gladeus.

Καλαμάρια; Θα αστειεύεσαι.
Σολομούς δεν μπορεί να έχει για διάφορους λόγους, ο κυριώτερος των οποίων είναι ότι πρόκειται για ψάρια που αναπαράγονται σε ποτάμια.

Τέλος η αλήθεια είναι ότι red snapper δεν έχει. Σιγά μην στενοχωρηθούμε, χαράς το ψάρι.
Φάε ένα λιθρίνι ή ένα φαγκρόπουλο και εσύ, δηλαδή άμα δεν φας red snapper δεν μπορείς;

λες και δεν εχει αλλου θαλλασες ειρηνικος ατλαντικος ινδικος
Μωρέ θάλασσες έχει και αλλού, δεν έχουν όμως τα χαρακτηριστικά της Μεσογείου που είναι κλειστή θάλασσα και έχει μεγαλύτερη αλατότητα από τις άλλες. Και ιδιαίτερα το Αιγαίο.

Τα ψάρια γίνόνται περισσότερο νόστιμα λόγω των αλάτων και των ιχνοστοιχείων που υπάρχουν στο νερό μέσα στο οποίο ζούν, των μικροοργανισμών με τους οποίους τρέφονται,των χορταριών που βοσκάνε και της μικροπανίδας του περιβάλλοντος τους. Αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο στο Αιγαίο και κάνουν τα ψάρια νόστιμα.

ενταξει αν εχεις μαθει στο μπαρμπουνι και στο γαυρο με ουζακι ειναι ανοστα τα αλλα  λολ
Και όχι μόνον.
Και σε ροφούς, σε συναγρίδες, σε σφυρίδες, σε σαργούς, σε φαγκριά, σε μελανούρια.

Ψάρια που τρώγονταν από τους αρχαίους χρόνους. Και μαγειρεύονταν με τον ίδιο τρόπο όπως σήμερα. Και συναντώνται στην αρχαιοελληνική γραμματεία.

Ψάρια που έγιναν τοιχογραφίες που έμειναν κρυμμένες κάτω από την λάβα του ηφαιστείου και όταν αποκαλύφθηκαν μας άφησαν άφωνους με την ομορφιά τους.
psarades.jpg

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ε όχι και η γόπα λιπαρή ή το σαυρίδι.
Σε άλλη οικογένεια ανήκουν και όχι στα σκομβροειδή.
Και σίγουρα στην Ταϋλάνδη γόπες δεν θα βρείς.

Ο τόνος μόνον αφρόψαρο δεν είναι. Μπορεί να φτάσει και μέχρι βάθος 9-10 χιλιάδων μέτρων.

Ψάρι σαν της Μεσογείου και ειδικά του Αιγαίου δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.
Ακόμη και η ταπεινή σαρδελίτσα αποτελεί γαστριμαργική απόλαυση σε σχέση με κάτι τέρατα σαν κι' αυτό που αλιεύονται στα νερά της Ταϋλάνδης:

http://[URL unfurl="true"]www.megafishingthailand.com/images/stories/species/catfish/nef3.jpg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.megafishingthailand.com/content/view/93/53/[/URL]
[/quote]

Για τους ψαράδες, δεν υπάρχουν ψάρια λιπαρά και μη λιπαρά ή ψάρια της θάλασσας και του γλυκού νερού. Οι άνθρωποι, που ασχολούνται με την αλιεία, κατατάσσουν τα ψάρια, σε τέσσερις μεγάλες κατηγορίες. Κριτήρια αποτελούν η γεύση, το μέγεθος και η εμφάνιση.

πηγη ΚΕΠΚΑ [URL unfurl="true"]http://www.kepka.org/Grk/kepka/main/default.htm[/URL]
Ο τόνος ψαρεύεται και με συρτή ....
Για περισσότερες πληροφορίες άμα θέλεις για τα [b]2155 διαφορετικά ψάρια της Ταιλανδης[/b] ρίξε μια ματιά εδώ [URL unfurl="true"]http://www.fishbase.org/Country/CountryChecklist.php[/URL]

[QUOTE="voltaire45, post: 514152"]
Έχω φάει ψάρι σε όλες τις πλευρές που βρέχει ο Ειρηνικός: πάνω, κάτω, δυτικά, ανατολικά και στο κέντρο.
Νόστιμο ψάρι δεν έχω φάει.
[/quote]

Εδώ έχεις φάει??? [URL unfurl="true"]http://www.siamdiningguide.com/red_snapper.html[/URL]
:think: :think: :think:
[img]https://images.anidori.com/xr/886_519.jpg

Μην συγκρίνουμε τώρα ανόμοια πράγματα.Άλλο η ψαροταβέρνα στην Αμφιθέα και άλλο ο Μύλος στο  Χιλτον και στη Νεα Υορκη.ΆΛΛο το καρβουνιασμένο ψάρι στα καροτσάκια και άλλο το να το φας σε ένα εστιατόρειο όπως το παραπάνω.
Δυστυχώς και στην χώρα μας πλέον έχουμε τεράστιες εισαγωγές ψαριών.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
voltaire
και γω ειχα διαβασει οτι ειχε λιονταρια στο χωριο μου και ψαρια στο αιγαιο αλλα τωρα πουντα
τελος παντων τα τρωω αλλα δεν τα κυνηγαω και απο τη συντομη παραμονη μου σε μαδαγασκαρη καληδονια διαπιστωσα οτι υπαρχουν και αλλου ψαρια
αν αρεσουν η οχι σε ολους αλλο θεμα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Και όμως σύντροφε εγώ έχω πάει σε B2B massage με φίλη μου. Πολύ καλή εμπειρία. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.
Και φυσικά θα το επαναλάβω με τη γυναίκα μου, όταν ξαναέρθω.
Φον σωστος...αν φυσικα δωσει το οκ και η μαμασαν    :grin:

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλα εγω ειμαι παντελως ασχετος απο ψαρια αλλα καλα τα λετε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom