Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παρουσιάστηκε η 293 σειρά.Έχει κανείς τον γιο του μέσα :think: :think: :think:

URL]]

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6

O trelos 21 εφόσον δεν μπορεί να μπει σε αεροπλάνο για να πάει pattaya θα μπει σε αυτό να πάει. :headbang:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1

O trelos 21 εφόσον δεν μπορεί να μπει σε αεροπλάνο για να πάει pattaya θα μπει σε αυτό να πάει. :headbang:

και κολυμποντας παω ετσι και αλλιως μονο κορμι γυρισε το πνευμα και η ψυχη αλλα κυριως η καρδια ειναι στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ φιλαρακο

καληνυκτα σε ολους και ευχομαι να ξημερωσει και να βρισκομαι ΠΑΤΤΑΓΙΑ αγγαλια με το τιλακ μου

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
βαλτε αλφα τβ εχει θεμα τρελο

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και μια και θίχτηκε το θέμα και για τις φίλες μας που παρακολουθούν το thread, όσες από σας λοιπόν επισκεφθούν το Chiang Mai, ας ρίξουν μια ματιά στο club "Athens" (!!!). Πάνω από 30 go-go boys είναι έτοιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σ΄αυτές (περiλαμβάνεται και b2b) >:(.
Καλο συντροφε :grin: αλλα και για τους φιλους με "διαφορετικα γουστα", εκει μαλλον στοχευουν τα go-go,σε συνδιασμο με το ονομα :2funny:σε γυρναει σε δοξασμενες μερες, που μας εμεινε και το ονομα απο τοτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
η ταιλανδη δεν ειναι φρονιμιτης να τον βγαλεις και να τελειωνεις.
δεν το κανεις ιουλη να μαστε παρεσ?

Δεν έρχεστε εκεί 9-17 Αυγούστου περίπου να τρακάρουμε όλοι μαζί κατω?  :think:
Σήμερα πήγα και στο πρακτορείο μου!

τα νέα μου λοιπον σε θεμα τιμης του εισιτηρίου που εχω κλεισει
( επαρχια-αθηνα με επιστροφη και το κλασικο αθηνα μπαγκοκ επιστροφης)
4 εισιτηρια κοινως...

1150 με ΤΗΑΙ απευθειας... :tickedoff:  ειμαι στη λιστα βεβαια για τα 1050 ευρω περιπου ολα μαζι παντα με φορους κτλ. Και να μη βρω φυσικα με 1050
θα φυγω πρωτα ο θεος κανονικα...τι να κανουμε...αν ημουν αθηνα
τωρα θα εφευγα βεβαια με πολυ λιγοτερα χρηματα! θα γλιτωνα 2 αεροπορικα    :rockon:

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Pattaya και οχι μονο. Θελω να κανω γυρα Ται- Καμποτζη- Λαος- Βιετναμ και να τα παρω ολα παραμαζωμα...

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η φωτογραφια τραβηχθηκε μονο και μονο για να δωσει μια ακομα αποκλειστικοτητα στη θερμη παρεα του forum...
Αυτος αμερικανος 62, γιατρος ψυχιατρος. David [Ας πουμε...]
Αυτη, η Ον απο την Udon [βορειο ανατολικα πρωην αμερικαικη βαση...]
η Ον δεν μιλαει την αγγλικην , εκεινος τα Ταυλανδικα.
Ετσι αναζητουν την βοηθεια ενος λεξικου και λενε μια λεξη καθε 5 λεπτα...

Συνημμένα

• FOR 064.jpg
    FOR 064.jpg
    145,5 KB · Εμφανίσεις: 57

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
pom chop kun...

Συνημμένα

• FOR 065.jpg
    FOR 065.jpg
    121,2 KB · Εμφανίσεις: 60

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
....

Συνημμένα

• FOR 070.jpg
    FOR 070.jpg
    143,4 KB · Εμφανίσεις: 78

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα το κοριτσι δεν ενεδωσε στις σεξουαλικες ορεξεις του αμερικανου ο οποιος πηγε στεναχωρημενος να τα πιει σε ενα μπαρ. εκει συναντησε ενα φιλο ελληνα και του ειπε την ιστορια του....
Και ο ελληνας του απαντησε.
Μη στενοχωριεσαι David οταν τη πεφτεις σε ταυλανδη και δε σου καθετε
δε χανεις τιποτα... Τη σειρα σου μονο χανεις.

καλημερα Ελληναρες

Συνημμένα

• FOR 072.jpg
    FOR 072.jpg
    269,9 KB · Εμφανίσεις: 57

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καπου διαβασα σχετικα με καποιον στην Μπανγκοκ ο οποιος συναντησε ταυλανδη που δε συμπαθουσε τους ελληνες.
Εγω αλλα ακουσα και μπροστα στα ματια σας η αποδειξη

Συνημμένα

• 3084.jpg
    3084.jpg
    128,7 KB · Εμφανίσεις: 48

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Σιγά που δεν θα το δώσει. Δεν έχω βρει ακόμη μαμασαν να αρνηθεί οτιδήποτε για τις κοπέλες της (και τι την νοιάζει, αυτή πηδιέται ?).
Φον φυσικα και δεν εννοουσα οτι θα πρεπει να παρουμε την αδεια της μαμασαν. Ελεγα λοιπον οτι αν καποιος θελει να παει με τη γυναικα του καλο ειναι να ζητησει τη γνωμη της μαμασαν (και ακομη καλυτερα του παπασαν). Δεν κανουν ολες οι κοπελλες κολπα με αλλες γυναικες ποσο μαλλον αν εχουμε να κανουμε και με κοπελλα φαρανγκ!

Σολφεζ δεν ξεπαγωσα, απλα εναρμονιστηκα και εγω με το σαιτ  ;). Το παραδεχομαι βεβαια οτι αργησα λιγο...Κωστα εχεις δικιο οτι χρειαστηκα 600 σελιδες για να μπω στη θεματολογια αλλα σαμπως και εσυ δε χρειαστηκες αλλες τοσες σελιδες και καμια δεκαρια ταξιδια στην πλατη σου για να καταλαβεις οτι η Ταυλανδη δεν αρχιζει και δεν τελειωνει στην Παταγια? απο εμενα δεν προκειται να ξαναδιαβασετε σχολια περι κουλτουρας, γλωσσας, νησιων και ιστοριες για αγριους...αυτα αλλου  ;)

Ετσι αναζητουν την βοηθεια ενος λεξικου και λενε μια λεξη καθε 5 λεπτα...
Μια ακομη επιτυχημενη σχεση ξεκινησε με τους καλυτερους οιωνους  :2funny:. Δεν εχει πια νοημα να προειδοποιεις καποιον για τα λαθη των προηγουμενων, ειναι αποδεδειγμενο οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις οι ανθρωποι κανουν το αντιθετο απο οτι τους λες ακομη και αν το λες για το καλο τους.

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στη φωτο ενας ελληνας [οχι εγω]σε χαρουλες και στην αλλη γωνια ενας  αλλος περιμενει ...τη σειρα του.
Τελικα τη ...βρηκε. Τελος παντων ενας εκ των δυο καποια στιγμη ειναι σε ενα μπαρμε τη κοπελια του η οποια του λει για καποιον μεσα στο μπαρ οτι ειναι ελληνας.Τον πλησιαζει λοιπον και με λαχταρα τον ρωταει...
Ρε φιλε ελληνας εισαι ;
και ο αλλος...
Ναι ρε γιατι εχεις κανα προβλημα ?
Το περιστατικο ειναι αληθινο περα για περα και εχει και πολυ επεισοδιακη συνεχεια.
Καλο ειναι να ειμαστε Ελληναρες και οχι Ελλινατσες...
Αλληλοβοηθεια πατριωτες

Συνημμένα

• web 193.jpg
    web 193.jpg
    166 KB · Εμφανίσεις: 56

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα [Ελληνικα]- καλησπερα [ταυλανδικα] Φαντομα,

με θερμους πατριωτικους χαιρετισμους.
και μια συμβουλη... απεφυγε τις μεγαλες πολεις κανουν κακο στην υγεια....
Ξεκινα για καμια παραλια προς στο νοτο !!!

Συνημμένα

• web 5796.jpg
    web 5796.jpg
    92,3 KB · Εμφανίσεις: 45

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ομνύωμεν ότι γόπες στην Ταϋλάνδη δεν έχει. Ούτε λέπι.Τι έκανε λέει;
Αν έχει ξιφίες το Αιγαίο;

Από αρχαιοτάτων χρόνων. Και όχι μόνον το όνομα του ψαριού προέρχεται από τα Ελληνικά αλλά πρόκειται ένα από τα λίγα ψάρια που είναι ελληνική η επιστημονική του ονομασία και όχι λατινική: Xiphias gladeus.

Καλαμάρια; Θα αστειεύεσαι.
Σολομούς δεν μπορεί να έχει για διάφορους λόγους, ο κυριώτερος των οποίων είναι ότι πρόκειται για ψάρια που αναπαράγονται σε ποτάμια.

Τέλος η αλήθεια είναι ότι red snapper δεν έχει. Σιγά μην στενοχωρηθούμε, χαράς το ψάρι.
Φάε ένα λιθρίνι ή ένα φαγκρόπουλο και εσύ, δηλαδή άμα δεν φας red snapper δεν μπορείς;
Μωρέ θάλασσες έχει και αλλού, δεν έχουν όμως τα χαρακτηριστικά της Μεσογείου που είναι κλειστή θάλασσα και έχει μεγαλύτερη αλατότητα από τις άλλες. Και ιδιαίτερα το Αιγαίο.

Τα ψάρια γίνόνται περισσότερο νόστιμα λόγω των αλάτων και των ιχνοστοιχείων που υπάρχουν στο νερό μέσα στο οποίο ζούν, των μικροοργανισμών με τους οποίους τρέφονται,των χορταριών που βοσκάνε και της μικροπανίδας του περιβάλλοντος τους. Αυτοί οι παράγοντες συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο στο Αιγαίο και κάνουν τα ψάρια νόστιμα.
Και όχι μόνον.
Και σε ροφούς, σε συναγρίδες, σε σφυρίδες, σε σαργούς, σε φαγκριά, σε μελανούρια.

Ψάρια που τρώγονταν από τους αρχαίους χρόνους. Και μαγειρεύονταν με τον ίδιο τρόπο όπως σήμερα. Και συναντώνται στην αρχαιοελληνική γραμματεία.

Ψάρια που έγιναν τοιχογραφίες που έμειναν κρυμμένες κάτω από την λάβα του ηφαιστείου και όταν αποκαλύφθηκαν μας άφησαν άφωνους με την ομορφιά τους.
psarades.jpg

Στο ΤΕΙ ιχθυοκαλλιέργειας φοίτησες?????

Έχει ανέβει πραγματικά πολύ το θρέντ!!!!! (δεν το λέω αρνητικά)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
εδω γελανε!!
και που ξερει η γυναικα σου τι κανεις εσυ μεσα στο δωματιο? Μαζι πατε για b2b?
b2b χωρις σεξ δεν μου εχει τυχει ακομα ισως μεσα στα επομενα 100 χρονια  :2funny:
Εκτος βεβαια κι αν της λες απλα οτι δεν κανεις σεξ αλλα εσυ μετα το μασαζ βγαζεις τα ματια σου  :2funny: :2funny:
Φαινεσαι ωραιος τυπος Hellsex επικοινωνησε μαζι μου οταν ξαναβρεθεις Ταυλανδη αλλα καλυτερα χωρις τη γυναικα σου  ;) :2funny:

Καλα
Εγω ειχα φιλο που πηγαινε μαζι με τη γυναικα του για μασαζ, ζηταγε χωριστα δωματια και αυτος τα εχωνε στη μασατζου για εξτρα.
Αποτι ελεγε το πιο δυσκολο ηταν να μη κανει θορυβο γιατι η γυναικα του ηταν διπλα!! :grin: :grin: :grin:
Λοιπον σας χαιρετω ολους, θα σας ξαναδω τελος του μηνα.
Αυριο πεταω για Αφρικη.
Μακη θα βγουμε τοτε.
Και κατι που μου ηρθε χτες βλεποντας ΟΛΑ τον Τοκο στη Ταυλανδη, δεν σας θυμιζει λιγο τον Μιμικο ο Τοκος οταν γελαει; :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτα Ναστε καλα

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλημερα [Ελληνικα]- καλησπερα [ταυλανδικα] Φαντομα,

με θερμους πατριωτικους χαιρετισμους.
και μια συμβουλη... απεφυγε τις μεγαλες πολεις κανουν κακο στην υγεια....
Ξεκινα για καμια παραλια προς στο νοτο !!!

Sawasdee Khrap φιλε πουτσαιι (μη γελατε μερικοι ειναι κανονικη Ταυλανδικη λεξη ο φιλος ξερει τι εννοω  :2funny:)
Οι περισσοτεροι εδω μεσα ξερουν πως τα νησακια τα τιμαω συχνα πυκνα ασε που ζουσα για χρονια στο νοτο. Προτιμω να μην τα βλεπω συνεχεια ομως γιατι τα ευχαριστιεμαι περισσοτερο αν δεν τα "ζω" σε καθημερινη βαση. Η Μπανγκοκ ειναι σαν τη γαγγραινα που σου τρωει το κορμι σιγα-σιγα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom