Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Καλα
Εγω ειχα φιλο που πηγαινε μαζι με τη γυναικα του για μασαζ, ζηταγε χωριστα δωματια και αυτος τα εχωνε στη μασατζου για εξτρα.
Αποτι ελεγε το πιο δυσκολο ηταν να μη κανει θορυβο γιατι η γυναικα του ηταν διπλα!! :grin: :grin:
Λορδε λες κατι διαφορετικο απο οτι εγω γιατι εγω το ιδιο καταλαβαινω?
Για μενα το πραγματικο Β2Β ειναι αυτο με τα σαπουνια και τα στρωματα...αλλη κατηγορια μασσαζ τα υπολοιπα. Στα Β2Β'ς το σεξ συμπεριλαμβανεται στην τιμη στο 95% των περιπτωσεων.
Αν μου λες οτι ο φιλος σου φοβοταν μην τον ακουσει η γυναικα του μαλλον δεν πηγε σε Β2Β αλλα σε αλλο μασαζαδικο με "εξτρας". Η ορολογια ειναι σημαντικη για να καταλαβαινομαστε  :grin:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Λορδε λες κατι διαφορετικο απο οτι εγω γιατι εγω το ιδιο καταλαβαινω?
Για μενα το πραγματικο Β2Β ειναι αυτο με τα σαπουνια και τα στρωματα...αλλη κατηγορια μασσαζ τα υπολοιπα. Στα Β2Β'ς το σεξ συμπεριλαμβανεται στην τιμη στο 95% των περιπτωσεων.
Αν μου λες οτι ο φιλος σου φοβοταν μην τον ακουσει η γυναικα του μαλλον δεν πηγε σε Β2Β αλλα σε αλλο μασαζαδικο με "εξτρας". Η ορολογια ειναι σημαντικη για να καταλαβαινομαστε  :grin:

Σωστα!!
Εχω ακουσει επισης την ερωτηση απο τη νασατζου που κανει σε γυναικα μασαζ:
How many fingels maam? Και εχω μεινει ξερος.
Ολα αυτα οχι σε B2B για να μη μπαρδευομαστε.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Περα απο την πλακα...στην ΒΚΚ πηγαμε με την γυναικα μου σε κανονικο σπα.....σε δωματιο για ζευγαρια....οταν εκανε η κοπελα μασαζ στην γυναικα μου στο στηθος με ρωτησε αν εχω προβλημα!!
το δωματιο ειχε μεσα και τζακουζι και οι κοπελες μας ρωτησαν αν θελαμε να ειναι μεσα οταν καναμε τζακουζι και να μας εκαναν μασαζ....οταν ειπα οκ απαντησαν μας θελετε με μαγιο η οχι?? :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:
επεσε σχετικη αμηχανια!! :rockon: :rockon:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
ημέρα 2η

Ξυπνώντας το πρωι από τηλεφώνημα του doctor ότι θα καθυστέρηση λιγάκι κατεβαίνω στο λόμπυ και βρίσκομαι με τον flynow και αρχίζουμε να μιλάμε το τι θα κάνουμε τις επόμενες ημέρες. Αναφορές για το Sabbaee dee και για το Hell club πήγαιναν και ερχόντουσαν. Εγώ μάλιστα είχα τυπώσει και σελίδες από το δίκτυο με αναφορές και για τα δύο . Το αναφέρω αυτό διότι μετά θα δείτε αυτό που μου λέγαν και δεν πίστευα, δηλαδή πώς ανατρέπονται όλα τα προγράμματα που κάνεις πριν κατέβεις εκεί . Ο flynow μου έλεγε την εμπειρία που είχε στο sabbaee dee (το καλό στην γωνία απέναντι από το Bic C ). Κατά το μεσημεράκι  εμφανίζεται και ο άρχοντας της Παττάγια με το τιλάκ του. Αφού έγιναν οι πρώτες συστάσεις ξεκινήσαμε για να πάμε να τσιμπήσουμε κάτι. Με τα πόδια μέχρι το Royal Plaza και το πρώτο σοκ ήρθε. Όλα πεντακάθαρα λουξ πολυκατάστημα που θα ζήλευε η Αθήνα και να φανταστείτε ότι η συγκεκριμένη πόλη συγκρίνετε με την Πάτρα αναλογικά (Αθήνα = ΒΚΚ).
Όλα αυτά που άκουγα καταρρίπτονται ένα ένα. Στον τελευταίο όροφο υπέροχο εστιατόριο με μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις φαγητό.
Μετά από το φαί και αφού άρχισα να ζαλίζω  τον doctor με ερωτήσεις του στυλ μασάζ sabbaee de μου λέει τώρα αρχίζει το καλό …… πάμε για πραγματικό Ταϊλανδέζικο μασάζ. Περνούμε ταξί και πάμε δίπλα στο CAREFUR σε ένα μασατζίδικο κανονικό. Η παρέα ήταν Doctor το τιλάκ του flynow και εγώ. Αφού μας ανέβασαν επάνω μπήκαμε σε ένα δωμάτιο που είχε 5 κρεβάτια στην σειρά και αρχίζει η πλάκα η μεγάλη αλλά και ταυτόχρονα η απόλυτη εμπειρία στο Ταϊλανδέζικο μασάζ. Δύο ολόκληρες ώρες τα κορίτσια πολεμούσαν με τα φιλήδονα , παρθενικά (και πάνω από όλα Απολλώνια) κορμιά μας. Όταν τελειώσαμε και βγήκαμε είχε ήδη νυχτώσει. Δεν σας ανέφερα ότι η τιμή των 2 ωρών ήταν στο συγκεκριμένο όσο κόστιζε η μία ώρα στα άλλα που ήταν στην Second road.
Το βραδάκι στο γνωστό σημείο συνάντησης στο λόμπυ του ξενοδοχείου όλοι μας για εξόρμηση στην walking street για πρώτη φορά.
Ξεκινάμε και περνάμε από τον κάθετο δρόμο στην second road  walking με street εκαι που είναι τα αγοράκια για όσους έχουν πάει. Μεγάλο σοκ πρωτόγνωρο για μένα. Μπαίνουμε στον beach road προς στην οδό Walking street και στο πρώτο σύμπλεγμα μπαρ που συναντούμε στα δεξιά μας με το ρινγκ μπαίνουμε. Όλοι γνωστοί του Doctor,  οι Μαμασαν αγκαλιές και φιλιά σε σημείο το τιλάκ να νοιώθει άβολα (μου είπε σκέπτεται να του περάσει αλυσίδα με GPS ώστε να ξέρει που βρίσκετε ανά πάσα στιγμή). Μάλλον ο άρχοντας πρέπει να έχει κάνει εκεί κάτω πολλέςςςςςς ζημιές . Εκεί γίνετε και το κονέ που μου άλλαξε όλα όσα είχα κατά νου. Ο flynow παίρνει και αυτός κάποια από ένα διπλανό μπαρ και φεύγουμε . Από την Ελλάδα ο doctor μου είχε πει τρελέ θα σε τρελάνω να είσαι σίγουρος και αυτό είχε σαν σκοπό στην συνέχεια της βραδιάς. Πρώτη στάση (και η σημαντικότερη της βραδιάς ) στο  watch up go go . Μπαίνουμε και οι 6 μας μέσα – χαμός στο ίσιωμα - κοπελιές κρεμασμένες από κρίκους στο νταβάνι και όπως πάντα ο doctor γνωστός με όλους τους manager. Καθόμαστε δίπλα σε μία μπανιέρα πισίνα και παραγγέλνουμε. Ένας ιπτάμενος άγγελος από την μπανιέρα μέσα φεύγει στον αέρα και με το πόδι της ακουμπά το μάγουλο του flynow, και αυτός κάπου δεν ένοιωσε καλά διότι είχε 3 μέρες ήδη στην Παττάγια και τα μπουγέλα έπεφταν τρελά λόγο της γιορτής που υπήρχε και δικαιολογημένα σε κάποια στιγμή να στραβώσει. Εγώ γελούσα σαν τρελός όλη η φάση αρχίζει να μου φτιάχνει την διάθεση για χαβαλέ. Ο άρχοντας μου λέει πάμε να κάτσουμε ακριβώς στην άκρη της μπανιέρας – οκ του λέω και φεύγουμε οι 4 μας χωρίς τον flynow. Και εκεί αρχίζει να ζωγραφίζει ο doctor – βάζει τις γκόμενες να μας κτυπάνε με κάτι ματσούκια που κρατούσαν και το γέλιο έπεφτε σύννεφο. Τότε μια από τις κοπέλες κάθετε στην άκρη της μπανιέρα και με ανοικτά τα πόδια μου προσφέρει το τριαντάφυλλό της σε απόσταση 20 cm από το πρόσοπό μου να το γλύψω (το τιλάκ μου δίπλα να συμμετέχει στον χαβαλέ). Εγώ φυσικά και δεν ενέδωσα αν και ήταν τρέλα το κορίτσι και έκανα άλλα πράγματα μαζί της γενικά χαβαλέ πράγματα. Τότε μου λέει να της βάλω την μπύρα στο μ…. – παίρνω το μπουκάλι και το χώνω μέσα – το παίρνει στο  χέρι της και το παίζει 3 με 4 φορές και βγάζει το μπουκάλι και με το μο… της να πετάγετε η μπύρα με κάνει μούσκεμα. ΧΑΧΑΧΑ τα γέλια όλων μας όπως σας είπα περνάς καλά όταν γίνεσαι και εσύ μέρος της φάσης. Φεύγουμε από εκεί και αφού κάναμε κανά δυο στάσεις φτάσαμε στο μέρος που θα αποτελούσε το end point της παρέας μας όλες τις ημέρες. Στον δρόμο που είναι τα αραβικά το πρώτο που συναντάς (Moscow) για ναργιλέ και για σάντουιτς με κοτόπουλο.
Μετά χωριστήκαμε και πήγε ο καθένας στο δωμάτιό του. Περιγραφές εκεί δυστυχώς δεν θα κάνω κρατώντας τις στιγμές αυτές αυστηρά προσωπικές – ελπίζω να με καταλαβαίνετε –.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Ένα βράδυ στην Παττάγια επισκευτήκαμε μαζί με doctortilac και trelos21 ένα ξεχωριστό καμπαρέ ονόματι Alcazar. Συνάδελφοι τέτοιο θέαμα, χορευτικό, τραγουδιστό, με φούλ ρυθμό και σούπερ γυναίκες πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου. Βέβαια το μοναδικό στοιχείο που το κάνει ανεπανάληπτο είναι το γεγονός ότι καμιά από τις γυναίκες του καμπαρέ δεν είναι πραγματικές γυναίκες - όλες είναι "αγοράκια". Είναι όμως τόσο όμορφα που σε κάνουν να τα ψιλοχαζεύεις και η παράσταση που δίνουν στη σκηνή είναι αξιολογότατη. Το καμπαρέ βρίσκεται στον Pattaya 2nd Road. Για πληροφορίες . Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Εγώ προσωπικά θα ξαναπάω τον Αύγουστο.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κωστα εχεις δικιο οτι χρειαστηκα 600 σελιδες για να μπω στη θεματολογια αλλα σαμπως και εσυ δε χρειαστηκες αλλες τοσες σελιδες και καμια δεκαρια ταξιδια στην πλατη σου για να καταλαβεις οτι η Ταυλανδη δεν αρχιζει και δεν τελειωνει στην Παταγια? απο εμενα δεν προκειται να ξαναδιαβασετε σχολια περι κουλτουρας, γλωσσας, νησιων και ιστοριες για αγριους...αυτα αλλου   ;)
                                  :rolleyes:
Καλα η Ταυλανδη δεν αρχιζει και τελειωνει στην Πατταγια; :o
Ο f16 το καταλαβε; :2funny:

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Ένα βράδυ στην Παττάγια επισκευτήκαμε μαζί με doctortilac και trelos21 ένα ξεχωριστό καμπαρέ ονόματι Alcazar. Συνάδελφοι τέτοιο θέαμα, χορευτικό, τραγουδιστό, με φούλ ρυθμό και σούπερ γυναίκες πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου. Βέβαια το μοναδικό στοιχείο που το κάνει ανεπανάληπτο είναι το γεγονός ότι καμιά από τις γυναίκες του καμπαρέ δεν είναι πραγματικές γυναίκες - όλες είναι "αγοράκια". Είναι όμως τόσο όμορφα που σε κάνουν να τα ψιλοχαζεύεις και η παράσταση που δίνουν στη σκηνή είναι αξιολογότατη. Το καμπαρέ βρίσκεται στον Pattaya 2nd Road. Για πληροφορίες . Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Εγώ προσωπικά θα ξαναπάω τον Αύγουστο.

και οχι μονο να ψιλοχαζευεις flynow ειναι τελειες θυμασε...............
εισαι τυχερος θα ξαναδεις αυτο το θεαμα συντομα αλη σε μενα

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Θα ήθελα να αναφέρω δύο μέρη στην Παττάγια όπου έχουν μπουφέδες για πρωινό-μεσημεριανό και βραδυνό. Το ένα από αυτά βρίσκεται στο ξενοδοχείο Apex, πρωινό-μεσημεριανό μπουφέ μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι για 110 baht(2.2 ευρώ) το άτομο. Το άλλο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Lek, βραδυνό μπουφέ μέχρι τις 9 το βράδυ για 180 baht(3.6 ευρώ) το άτομο. Το επίπεδο του φαγητού πολύ καλό όπως επίσης και η τιμή. Αξίζουν μια επισκεψούλα.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Θα ήθελα να αναφέρω δύο μέρη στην Παττάγια όπου έχουν μπουφέδες για πρωινό-μεσημεριανό και βραδυνό. Το ένα από αυτά βρίσκεται στο ξενοδοχείο Apex, πρωινό-μεσημεριανό μπουφέ μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι για 110 baht(2.2 ευρώ) το άτομο. Το άλλο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Lek, βραδυνό μπουφέ μέχρι τις 9 το βράδυ για 180 baht(3.6 ευρώ) το άτομο. Το επίπεδο του φαγητού πολύ καλό όπως επίσης και η τιμή. Αξίζουν μια επισκεψούλα.
Kαι τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται στον Pattaya 2nd Road μεταξύ south pattaya road και central pattaya road.

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
ευρωπαϊκο πρωινο flynow???
Και ευρωπαικό και ταυλανδέζικο πρωινό+μεσημεριανό. Περισσότερα από τα πιάτα ήταν μεσημεριανού, λιγότερα πρωινού. Πάνε να δοκιμάσεις και δε θα χάσεις.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
αυριο πεταω κ τσιμπαω τελευταιες πληροφοριες...

να σαι καλα!!

καλα αυτα του σεξ, αλλά νυστικο αρκουδι δεν χορευει  :dancing:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια δε μου ειπατε,πως διαβαζουμε μια συγκεκριμενη σελιδα του
thread?  π.χ την σελιδα 355.

Εσεις ολοι που πατε ΤΑΥ κλεινετε τα εισιτηρια σας με πρακτορειο
η μονοι σας απο Ιντερνετ? οσοι κλεινετε απο Ιντερνετ...
κερδιζετε αρκετα χρηματα σε διαφορα σε σχεση με πρακτορειο?
για δωστε κανα info...

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εξαρταται την εταιρεια.εγω εκλεισα απο τα γραφεια της ται σε καλυτερη τιμη απ'οτι δινει στο σαιτ της.

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΤΑΥΛΑΝΔΕΖΙΚΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ?ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΡΦΗ-Κ.Τ.Λ

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
περιμενε μισο

Stories