Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
...Σε ενα χθεσινο μηνυμα προσπαθησα να στειλω μια φωτο με μονομαχια buffalo αλλλα δεν μπορεσα.
Σε αυτες που κυκλοφορουν τα βουβαλια εναι μαυρα συνηθως και ετσι δεν διακρινονται τα τραυματα.
Σ αυτη τη φωτο το ενα ζωο ειναι ασπρο...
Τελικα νικησε ο λευκος και ο ιδικτητης του τσεπωσε 1.000.000 μπατ.
Οι ταυλανδοι αγαπουν πολυ αυτο το τζογο που εχει παραδοση αιωνων.
Τωρα αν ειναι σωστο η οχι ....ειναι ισως ζητημα για κουβεντα αλλη στιγμη.

Συνημμένα

• 134.jpg
    134.jpg
    155,6 KB · Εμφανίσεις: 46

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
εχω ξεκινήσει την ανάγνωση και με ρώτησε ο φίλος συνταξιδιώτης αν θα μπορέσουμε και που να βρούμε φτηνα ηλεκτρονικά.απο φωτογραφικές και video κάμερες μέχρι laptop.ρούχα?μονο μαιμού θα βρούμε φτηνά ή και επώνυμα?(θα μου πείς αντε να τα καταλάβεις εκει τα αυθεντικά...)
να ξέρουμε πόσα θα πρέπει να υπολογίζουμε...

ΕΠΙΣΗΣ...Υπάρχει κανείς που θα πάει 8 με 18 αυγούστου περίπου?

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για οσους ταξιδευουν περισοτεροι απο ενας υπαρχουν ευκαιρειες εκτος ξενοδοχειακων μοναδων σε ανεξαρτητα διαμερισματα. Η φωτο κατω ειναι απο βιλα 4 υπνοδωματειων 150 m2 λουξ κατασκευη ιδιωτικη πισσινα  ADSL. A/C. UBC T.V. μεγαλη κουζινα κ.τ.λ. 120 ευρω την ημερα με κηπο 220 ευρω με θεα θαλασσα.Η παραλια απεχει 100 m.

Συνημμένα

• poochay 1.jpg
    poochay 1.jpg
    142,3 KB · Εμφανίσεις: 30

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχω ξεκινήσει την ανάγνωση και με ρώτησε ο φίλος συνταξιδιώτης αν θα μπορέσουμε και που να βρούμε φτηνα ηλεκτρονικά.απο φωτογραφικές και video κάμερες μέχρι laptop.ρούχα?μονο μαιμού θα βρούμε φτηνά ή και επώνυμα?(θα μου πείς αντε να τα καταλάβεις εκει τα αυθεντικά...)
να ξέρουμε πόσα θα πρέπει να υπολογίζουμε...

ΕΠΙΣΗΣ...Υπάρχει κανείς που θα πάει 8 με 18 αυγούστου περίπου?

Στα ηλεκτρονικα,νεα μοντελα επωνυμων διεθνων εταιρειων  οι τιμες ειναι ιδιες με Ευρωπη.
Μαλαισια μονο μικρες διαφορες.
Σε παλιοτερα μοντελα εξαρταται, καποια μοντελα ειναι φθηνοτερα.Θελει προσοχη και ελεγχο πριν.Προσοχη στα γυαλια ηλιου οταν προκειτε για επωνυμα.Καλυτερη λυση να ερχεσαι απο Ελλαδα με 2 ζευγαρια.
Και σε επωνυμα μαγαζια οπτικων κυκλοφορουν μαιμου σε πολυ μεγαλο ποσοστο.Μπορεις να βρεις απειρα copys
με τις γνωστες συνεπειες.Ρουχα φθηνα...

Συνημμένα

• poochay 4.jpg
    poochay 4.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 56

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Καλημερα !!! καταρχην να καλοσωρισω τους νεους της παρεας !!! ε

το ΤΗΒ εφτασε τα 49.14 τρομερο αυτο !!! τωρα 1000 μπαχτ = 20.17ευρω !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αχ αχ αυτα ειναι !!! αντε να το δουμε να φτανει και στα 50 !!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

παιδια θελω να υπενθυμισω στους νεους της παρεας οτι ποτε μα ποτε ΔΕΝ κλεινουμε πακετο διακοπων για κατω απο καποιο τουριστικο πρακτορειο. επεσε στην αντιληψη μου κατι προσφορες που ειχαν στειλει σε καποιους newbies και εφριξα. ΑΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ!!!

μονο εισητηριο και τα υπολοιπα κατω! με βασικο κανονα το παζαρι !!!

George Cumalot

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Κριτικές
8
Like
229
Πόντοι
6
Και από που βρίσκεις φθηνά αεροπορικά για κάτω;

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Στα ηλεκτρονικα,νεα μοντελα επωνυμων διεθνων εταιρειων  οι τιμες ειναι ιδιες με Ευρωπη.
έχω να προσθέσω ότι η sony έχει κάνει ειδική συμφωνία με τον βασιλιά τις Thailand και η τιμές στα PC είναι ακριβώς η μισές από την ελληνική αντιπροσωπεία (Sony , VAIO)

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
με κηπο 220 ευρω με θεα θαλασσα.Η παραλια απεχει 100 m.
θα προσθέσω επίσης ότι αυτές η τιμές που αναφέρεις είναι για αυτούς που πηγαίνουν για πρώτη φορα...για όλους του υπολοιπους που έχουν ταξιδέψει αρκετές φορες βρίσκουν τις ίδιες αλλα με τον μηνα  ;) :grin:

εκτος φυσικά και αν επιμένεις να μένεις μέσα στον απόλυτο χαμό και φασαρία  :think:  :cheesy:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
και τωρα η ερωτηση των 1000000Ε αν γνωρισουμε καποια εκει...πως την φερνουμε εδω??

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Αν καταφερεις να την φερεις εδω, εχεις αλλα 10 € απο εμενα.

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Κουμπαροι μπορουν να γινουν μονο οσοι την εχουν πηδηξει πριν τον γαμπρο

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Αυτο γινεται. Παιρνεις τηλ. στο Προξενειο στη Μπανγκοκ και πληροφορεισαι.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
κι αν εισαι ηδη εδω παντρεμενος?? :huh:
με προσκληση δεν βγαζουν βιζα?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μαλλον ζηταω πολλα.....χμμμμμμμμμ με απλη προσκληση δεν παιρνουν βιζα?

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Δεν εκανα εγω το λαθος!! η γυναικα μου το εκανε!!!!!! :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
έχω να προσθέσω ότι η sony έχει κάνει ειδική συμφωνία με τον βασιλιά τις Thailand και η τιμές στα PC είναι ακριβώς η μισές από την ελληνική αντιπροσωπεία (Sony , VAIO)
VAIO TZ series 11.1" Τιμη πριν 6 μηνες.
Πλαισιο 2.799 ευρω
Ταυλανδη (Σε Sony Center-υποκαταστημα της επισημης αντιπροσωπειας) 79.900 μπατ δηλαδη 1600 περιπου ευρω.
Σε ολα τα προιοντα Sony παιζουν διαφορες,σε αλλα μικροτερες και σε αλλα μεγαλυτερες.Και βεβαια,οτι ηλεκτρονικο αγορασουμε το παιρνουμε απο ΕΠΙΣΗΜΟ καταστημα της αντιπροσωπειας η απο μεγαλα ΕΠΩΝΥΜΑ καταστηματα,γιατι κυκλοφορει πολυ μαιμου..
Για του αθεραπευτους γκατζετακηδες (οπως εγω)υπαρχουν κατι φοβερα μικροηλεκτρονικα ειδη που δε μπορεις να βρεις στην Ελλαδα,σε πολυ καλες τιμες,σαφως ομως ακριβοτερα απο οτι να τα παρεις στη Σιγκαπουρη ας πουμε...
Μπορειτε να αγορασετε και κατι "εξωπραγματικα" κινεζικα κινητα τηλεφωνα με ενσωματωμενη τηλεοραση,GPS,δυο SIM κλπ,γυρω στα 200 ευρω,αλλα με το φοβο παντα,οτι αν χαλασει σου μενει στο χερι.
Η ταυλανδη επισης ειναι παραδεισος της κοπιας και του παρανομου λογισμικου.Αγορασα με 500 μπατ (10 ευρω),2 DVD γεματα με σπασμενα προγραμματα για video editing τα οποια λειτουργουν αψογα.
Γενικα παντως τα περισσοτερα ηλεκτρονικα που κυκλοφορουν ΚΑΙ στην Ευρωπη,εχουν ελαχιστη διαφορα και δεν πολυαξιζει το κοπο.Εκτος αν βρεις με αρκετο ψαξιμο,μεμονομενες ευκαιριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom