Καλησπέρα.είμαστε με 2 φίλους ετοιμοι για το πρωτο μας ταξίδι σε εξωτικά μέρη...όμως έχουμε πραγματικά μπερδευτεί αρκετά.καταρχην...
δεν ξέρουμε αν μας συμφερει να κλεισουμε μόνο τα αεροπορικά απο εδω και να κλεισουμε κάποιο καλό ξενοδοχείο μόλις φτάσουμε εκεί...
επίσης, σχετικά με το...εκεί, δεν ξέρουμε ποιο μέρος εκφράζει περισσότερο τα θέλω μας.Τα οποία ειναι τα εξης...μαγικές παραλίες καλή νυχτερινή ζωή,μαγαζιά και τελευταιο μα και πολύ σημαντικό το σεξ...θα μου πείτε ολοι αυτό ψάχνουν...
και τελευταιο,που μου ερχεται τώρα δηλαδή, αν εκεί που θα είμαστε θα μπορούμε να κανονίζουμε εκδρομές. ο φόβος είναι μην βρεθούμε "φυλακισμένοι" σε ενα συγκεκριμένο μέρος...
βαση αυτών που ανέφερα, πουκετ,μπαλι ή ποιο άλλο μέρος ανταποκρίνεται στα θέλω μας?
ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Ξέρω οτι μπορεί να είναι κουραστικό αυτο που ζητάω αλλά χωρίς καμμία διάθεση γλυψίματος,βλέπω εδω ανθρώπους που έχουν κάνει αρκετά τέτοιου είδους ταξίδια και σας προτιμώ συγκριτικά με τα ολοκληρωμένα πακέτα των γραφείων που θεωρώ οτι τις περισσότερες αν οχι όλες τις φορες, πλασάρουν αυτό που θέλουν...
ανοιξτε μου τα ματια...βοηθηστε 3 ανθρώπους στο ξεσκαρτάρισμα...
ευχαριστώ και πάλι...