Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ντοκτορ,  τον σεπτεμβρη θα σε γραψω στο Ε` δημοτικο της πατταγια :2funny: :2funny:
χαιρετω τον προεδρο του δημοτικου συμβουλιου της pattaya.
κωστα πιστευω πως εχεις βοηθησει πολυ κοσμο στο να μαθει για την ταιλανδη.
σκετομαι να κατεβω αρχες σεπτεμβρη. πιστευεις πωσ ειναι καλή περίοδο?
λεω να μοιρασω τις δεκα περιπου μερες που θα εχω μεταξυ πουκετ και pattaya.
απο που λες να ξεκινησω πρωτα?

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μια χαρά δεν χρειάζετε να κλείσεις τίποτα απο εδώ... όλα άδεια θα είναι κάτω... Θα έχω γυρίσει και εγώ απο το 2ο μου Trip και θα έχω καλύτερη εικόνα και θα σε ενημερώσω πλήρως...
οταν λες ολα αδεια εννοεις απο τουριστες οι και απο γυναικες?
εσυ ποτε πας?

bimsalabim

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
οταν λες ολα αδεια εννοεις απο τουριστες οι και απο γυναικες?
εσυ ποτε πας?

Μην αγχώνεσε όταν λέω άδεια εννοώ ...πιο χαλαρά. Οι γυναίκες εκεί είναι δεν φεύγουνε... Για σενα καλό γιατί θα έχεις περισσότερες επιλογές και σε καλύτερες τιμές. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείς αυτό που σου αρέσει από θέμα γούστου...

Εγώ θα πάω μετά τον 15Αύγουστο . Από Δευτέρα θα το οριστικοποιήσω .

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
bimsalabim το ξενοδοχειο που εμεινες φαινεται καλη περιπτωση.κατεβαινω τελη ιουνη.μια ερωτηση ομως.χρεωνει joiner fee?

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
Καλησπέρα.είμαστε με 2 φίλους ετοιμοι για το πρωτο μας ταξίδι σε εξωτικά μέρη...όμως έχουμε πραγματικά μπερδευτεί αρκετά.καταρχην...
δεν ξέρουμε αν μας συμφερει να κλεισουμε μόνο τα αεροπορικά απο εδω και να κλεισουμε κάποιο καλό ξενοδοχείο μόλις φτάσουμε εκεί...
επίσης, σχετικά με το...εκεί, δεν ξέρουμε ποιο μέρος εκφράζει περισσότερο τα θέλω μας.Τα οποία ειναι τα εξης...μαγικές παραλίες καλή νυχτερινή ζωή,μαγαζιά και τελευταιο μα και πολύ σημαντικό το σεξ...θα μου πείτε ολοι αυτό ψάχνουν...
και τελευταιο,που μου ερχεται τώρα δηλαδή, αν εκεί που θα είμαστε θα μπορούμε να κανονίζουμε εκδρομές. ο φόβος είναι μην βρεθούμε "φυλακισμένοι" σε ενα συγκεκριμένο μέρος...
βαση αυτών που ανέφερα, πουκετ,μπαλι ή ποιο άλλο μέρος ανταποκρίνεται στα θέλω μας?

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Ξέρω οτι μπορεί να είναι κουραστικό αυτο που ζητάω αλλά χωρίς καμμία διάθεση γλυψίματος,βλέπω εδω ανθρώπους που έχουν κάνει αρκετά τέτοιου είδους ταξίδια και σας προτιμώ συγκριτικά με τα ολοκληρωμένα πακέτα των γραφείων που θεωρώ οτι τις περισσότερες αν οχι όλες τις φορες, πλασάρουν αυτό που θέλουν...
ανοιξτε μου τα ματια...βοηθηστε 3 ανθρώπους στο ξεσκαρτάρισμα...
ευχαριστώ και πάλι...

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Welcome συναγωνιστά .....

Ειμαι σίγουρος οτι αν ασχοληθείς και διαβάσεις λίγο το theart ,
θα διαπιστώσεις οτι δεν θα έχεις καμία απολύτως απορία .
Περιγράφονται όλα λεπτομερέστατα .
Το να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια ειναι τελείως ανούσιο .
Αρχισε λοιπόν να διαβάζεις , και εμείς είμαστε εδώ .

Αεροπορικά εννοείτε οτι κλείνουμε απο δώ .
Κάτω μόνο τα ξενοδοχεία .

thaiqp8.jpg

tas67

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Like
1
Πόντοι
1
tas67 αυτη η φωτο ξερεις σε πιο μερος ειναι???
Οχι φίλε μου , δεν θυμάμαι διότι δεν ειναι δικιά μου .

Φίλε fantoma , μια κάπως αξιοπρεπές φωτο ,χωρίς photoshopia δεν γίνετε .

Ειναι σαν να λέμε Thai χωρίς Pattaya.....  ;)

bimsalabim

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
bimsalabim το ξενοδοχειο που εμεινες φαινεται καλη περιπτωση.κατεβαινω τελη ιουνη.μια ερωτηση ομως.χρεωνει joiner fee?

Οχι δεν χρεώνει ... Δεν ξέρω αν δεν μας χρέωσε λόγω ότι είχαμε πάρει όλοι δίκλινα... Αλλά όταν ρώτησα τη πρώτη μέρα περί του θέματος το "παιδί για τις αποσκευές" μου είπε φέρε όσες θες στο δωμάτιο δεν υπάρχει καμμία χρέωση.Μόνο τις ταυτότητές τους δίνουν στην ρεσεψιόν οι γκόμενες για ασφάλεια του πελάτη ... Θα σου πρότινα να πάρεις ένα τηλέφωνο πριν φύγεις να ρωτήσεις για διαθεσιμότητα  και όταν φτάσεις εκεί και σου αρέσει, για να μην σε "παίξουν" με την τιμή (1000b σε όροφο 1500b στη πισίνα κλείσαμε εμείς)χρησιμοποίησε ότι είσαι από Ελλάδα και ότι τον Μάιο ήρθαν κάτι φίλοι μου με την ως άνω τιμή για να στη ρίξει...

Μια συμβουλή : Στον ταρίφα που θα πάρεις από το αεροδρόμιο άμα σε ρωτήσει πες του ότι έχεις κλείσει ξενοδοχείο . Αν του πεις ότι πας να δείς και ακόμα ψάχνεσε θα αρχίσει να σε πηγαίνει όπου αυτός θέλει για να πάρει την προμήθεια του...Με το που φτάσεις στο ξενοδοχείο πες του να περιμένει λίγο μην τον πληρώσεις ακόμα... πήγαινε στην ρεσεψιόν για να σου δείξουν τα δωμάτια φίξαρε την τιμή και μετά πληρωσέ τον να φύγει. Αν δεν σου αρέσει τότε φεύγεις με το ίδιο ταξι να δείς κάτι άλλο πάντα με τα ίδια λεφτά που έχεις συμφωνήσει από το αεροδρόμιο...

bimsalabim

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.είμαστε με 2 φίλους ετοιμοι για το πρωτο μας ταξίδι σε εξωτικά μέρη...όμως έχουμε πραγματικά μπερδευτεί αρκετά.καταρχην...
δεν ξέρουμε αν μας συμφερει να κλεισουμε μόνο τα αεροπορικά απο εδω και να κλεισουμε κάποιο καλό ξενοδοχείο μόλις φτάσουμε εκεί...
επίσης, σχετικά με το...εκεί, δεν ξέρουμε ποιο μέρος εκφράζει περισσότερο τα θέλω μας.Τα οποία ειναι τα εξης...μαγικές παραλίες καλή νυχτερινή ζωή,μαγαζιά και τελευταιο μα και πολύ σημαντικό το σεξ...θα μου πείτε ολοι αυτό ψάχνουν...
και τελευταιο,που μου ερχεται τώρα δηλαδή, αν εκεί που θα είμαστε θα μπορούμε να κανονίζουμε εκδρομές. ο φόβος είναι μην βρεθούμε "φυλακισμένοι" σε ενα συγκεκριμένο μέρος...
βαση αυτών που ανέφερα, πουκετ,μπαλι ή ποιο άλλο μέρος ανταποκρίνεται στα θέλω μας?

ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση. Ξέρω οτι μπορεί να είναι κουραστικό αυτο που ζητάω αλλά χωρίς καμμία διάθεση γλυψίματος,βλέπω εδω ανθρώπους που έχουν κάνει αρκετά τέτοιου είδους ταξίδια και σας προτιμώ συγκριτικά με τα ολοκληρωμένα πακέτα των γραφείων που θεωρώ οτι τις περισσότερες αν οχι όλες τις φορες, πλασάρουν αυτό που θέλουν...
ανοιξτε μου τα ματια...βοηθηστε 3 ανθρώπους στο ξεσκαρτάρισμα...
ευχαριστώ και πάλι...

Φίλε μου όπως σου είπε και ο tas67 η ανάγνωση των πρώτων 200 σελίδων θα σε κάνει κάτι παραπάνω από έμπειρο. Διάβασε γιατί θα σε βοηθήσουν αρκετά να μπείς αμέσως στο κλίμα  και να μην χάνεις "μέρες εκδρομής" ψάχνωντας... Το μόνο που έχεις να κάνεις κλείσε γρήγορα τα αεροπορικά για να πετύχεις όσο γίνετε πιο οικονομικό ναύλο...
Το Πουκέτ θα σε καλύψει πλήρως σε αυτά που ζητάς...΄

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
χμμμμ παντως ενα μηνα εχω γυρισει απο παταγια και δεν λεω να εναρμονιστω στο ελλαδα,σεπτεμβρη θα ξανακατεβω ταυλανδη και μεχρι τοτε νομιζω πως ειμαι μεταναστης ελλαδα ,οικονομικος μεταναστης!!!

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
εγω που δεν ξερω ποτε θα ξαναπαω???
δεν ειναι να τρελενεσαι??????

teonyms

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
22
Πόντοι
0
σας ευχαριστς πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας...ξεκινάω...

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
bimsalabim ευχαριστω για την διευκρινηση γιατι σε ενα σαιτ με ξενοδοχεια που μπηκα ελεγε οτι χρεωνει 500μπαχτ.θα το εχω υποψιν :)

lekes

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παλικαρια με τα ευρω τι γινεται εκει κατω?μπορω με την καρτα cash card να κανω αναλυψη απο εκει και κατοπιν να παρω μπαχτ απο την τραπεζα..(για πειτε πως γινονται αυτες οι συναλαγες) και κατι αλλο-ξερει κανεισ ισοτιμια μπαχτ-ευρω?

doctortilac

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
2
Πόντοι
6
Σήμερα φίλοι μου ζήτησα πολιτικό άσυλο εδώ στην Ελλάδα για να μείνω 9 μέρες. :rockon: :headbang:

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτες τις μερες ο καιρος  τα χαλασε λιγο , κυριως για οσους ειναι νοτια.
Ιουνιο - Αυγουστο ο καιρος ειναι περισσοτρο βροχερος δυτικα απ οτι ανατολικα.
Αντιθετα ο καιρος χαλαει στην ανατολικη ακτη Οκτωβρη - Δεκεμβριο.Αυτο ισχυει για τη νοτια περιοχη
απο Σουρατανι και κατω . Βρορειοτερα οι βροχες ειναι λιγοτερες.

Υ.Γ. προσπαθω να στειλω καποιες φωτογραφιες [jpeg] και ειναι αδυνατο...

Συνημμένα

• poochay 5.jpg
    poochay 5.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 55

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η βροχη στην Ταιλανδη εχει κακες συνεπειες καμια φορα...

Συνημμένα

• tropical easy web 536.jpg
    tropical easy web 536.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 59

poochay

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αλλα και καλες συνεπειες γιατι η τιμες ειναι πολυ χαμηλοτερες σε καποιες περιοχες και οι προσφορα για τους "κυνηγους"...

Συνημμένα

• poochay 8.jpg
    poochay 8.jpg
    71,2 KB · Εμφανίσεις: 35

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom