You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Σιγκαπουρη και μετα Ντουμπαι (αν και δεν θα βρεις τη ποικιλια που θα βρεις στη Σιγκαπουρη).τελικα που ειναι καλυτερα για ψωνια ταυλανδη σι γκαπουρη η μαλαισια???
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Παπουτσακι αθλητικο,ξεχνα το....Παρ'οτι απο οσο ξερεις,τα πιο πολλα κατασκευαζονται διπλα στη Μαλαισια,οι τιμες δεν εχουν μεγαλη διαφορα...Αντε ενα 15-20% φτηνοτερα..
Εκτος και εαν πετυχεις εκπτωσεις οποτε ενα ΝΙΚΕ παπουτσι των 100 ευρω θα το παρεις 60...
Εκτος και εαν πετυχεις εκπτωσεις οποτε ενα ΝΙΚΕ παπουτσι των 100 ευρω θα το παρεις 60...
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
φυσικα και παιρνουν αλλα πρεπει να τηρουνται μερικες βασικες προυποθεσεις...πρωτον υπογραφεις με το αιμα σου στην αιτηση για βιζα...δευτερον αφηνεις ως ενεχυρο το ενα σου νεφρο το οποιο φυσικα σου επιστρεφεται με το αζημιωτο οταν της σφραγιζουν το διαβατηριο φευγοντας, για να βεβαιωθουν οτι δεν παραβιασε τη βιζα τηςχμμμμμμμμμ με απλη προσκληση δεν παιρνουν βιζα?
τωρα για να σοβαρευτουμε λιγακι το σκεφτηκες καλα να τη φερεις πισω? Καλυτερα να παιζεις στην εδρα τους παρα στην εδρα σου...ετσι ξεγλιστρας πιο ευκολα αν γινει καμια στραβη
ΧουβαρνταΑν καταφερεις να την φερεις εδω, εχεις αλλα 10 € απο εμενα.
ημέρα 1η
Headbaning! Headbaning!
Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι φτάνω τελικά στην Μπανγκόγκ 7 το πρωί . Παίρνω ταξί και βουρ για την πόλη που έχω διαβάσει τόσα και τόσα . Πρώτη έκπληξη – δρόμοι – δεύτερη ο ταξιτζής πρόθυμος να σταματήσει να καπνίσω στην εθνική. Είναι Σάββατο τελευταία μέρα του Σογκραν και έχει την τιμητική της η Παττάγια (έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω από κοντά τι είναι). Το ταξί φτάνει κοντά στην Παττάγια η ώρα είναι περίπου 8:30 και πολλά αγροτικά γεμάτα κόσμο πηγαίνουν εκεί που πάω. Ο ταξιτζής ανήσυχος μου λέει ότι ελπίζει να μην κλείσουν οι δρόμοι. Καλά του λέω είναι πρωί τι διάολο θα κάνουν από τόσο πρωί εκεί (πόσο λάθος είχα). 2funny
Φτάνοντας στην Παττάγια οι δρόμοι έχουν αρχίσει να έχουν την τιμητική τους και τα πρώτα μπουγέλα δειλά δειλά πέφτουν. Ψάχνουμε το ξενοδοχείο – από ότι αρχίζω να καταλαβαίνω δεν το ήξερε, ξαφνικά μου λέει ότι ξέρει κάποιο άλλο αν θέλω (η συνηθισμένη ατάκα να σε πάνε εκεί που θέλουν), φυσικά εγώ αρνήθηκα και ζητούσα να με πάει στο δικό μου ( Welcome Plaza) . Οι δρόμοι αρχίζουν να κλείνουν και ο κόσμος να μαζεύετε τα νεύρα μου και η κούραση αρχίζουν να κτυπάνε κόκκινο. Κάποια στιγμή ήθελε να με αφήσει κοντά στην Walking street να πάω μόνος – φανταστείτε με με βαλίτσες στο δρόμο και να γίνετε πόλεμος είναι αυτό που λένε Τώρα την γάμισες-. Σταματάω το ταξί μπροστά σε αστυνομικούς και ρωτάω, τελικά όλα καλά του λένε και φτάνουμε σε 2 λεπτά ενώ περιφερόμαστε κάπου στην 1 ώρα γύρω γύρω από το ξενοδοχείο.
Μπήκα πλέον στο δωμάτιο μετά από πολύωρο ταξίδι και την περιπέτεια αναζήτησης του ξενοδοχείου και λέω να ηρεμίσω. Δεν περνάνε 10 λεπτά και αποφασίζω να πάω στην εμπόλεμη ζώνη (δεν έκανα τόσο ταξίδι να κάτσω μέσα στο ξενοδοχείο). Θα το παίξω ήρεμος και θα γλιτώσω –λέω από μέσα μου-, στόχος Sabbai dee απέναντι από το Bic c για την πρώτη εμπειρία από μασάζ . Αρχίζω να περπατώ στην Second road χαλαρός αποφεύγοντας μπουγέλα και κάνοντας τον σοβαρό ,έχοντας διανύσει καμιά 500 μέτρα ξαφνικά ένα πιτσιρίκι μου λέει Happy New Year και τρώω το πρώτο μπουγέλο και χαμογελώ. Είναι έθιμο τους και φυσικά δεν μπορείς εσύ σαν ξένος να στραβώνεις σε αυτό. Καλά κάνουν και ρίχνουν και εσύ αφού αποφάσισες να πας εκείνες τις μέρες κάτω πρέπει να το αποδεκτής τουλάχιστον και να σεβαστείς τον τρόπο που γιορτάζουν. Λοιπόν ας συνεχίσω προχωρώ και λέω δεν πειράζει ένα έφαγα προσχωρώ Μετά από λίγο δεύτερο τρίτο και αμέσως αποφασίζω να μπω σε ένα ταξί να πάω προς τον στόχο μου. Σταματώ το πρώτο που περνά και πηδάω απάνω και ………….ΓΕΜΑΤΩ ladyboys ωχ τώρα την Γαμ…. και έτσι έγινε ούτε 50 μέτρα δεν έμεινα απάνω έφαγα το μπουγέλο της αρκούδας. Αποφασίζω να επιστρέψω στο ξενοδοχείο αφού το νερό έχει φτάσει σώβρακο. 2funny
Τρελαμένος για μασάζ ζητάω από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου να μου κανονίσει να έρθει στο δωμάτιο κάποια. Μετά από κανένα 20λεπτο έρχεται μια κοπελιά γύρο στα 22 εμφανίσιμη και αρχίζει το Ται μασάζ. Στο τέλος κατέληξε εκεί που καταλήγει και κόστος 2500 Μπατ (πάρα πολύ αλλά πρώτη φορά και όπως κάθε πρωτάρης πληρώνεις για να μαθαίνεις).
Έχει πλέον έρθει το μεσημέρι και μετά από το προηγούμενο ζητάω καφέ επειγόντως. Κατεβαίνω στο Λόμπυ και εκεί που τραβάω κάποιες τζούρες από το τσιγάρο κτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο flynow από το διπλανό ξενοδοχείο και μόλις έχει φύγει ο KostasF16 για Αθήνα με πήρε να γνωριστούμε.
Το απόγευμα αποφασίζουμε να πάμε στην Walking Street αγνοώντας τα μπουγέλα που έπεφταν. Η ώρα ήταν περίπου 9 και ξεκινήσαμε . Πρώτη εμπειρία καλή αν και ήμουν κομπλαρισμένος προσέχοντας μην μας έρθει κάποιο μπουγέλο. Πρώτη στάση Happy GO GO το Νο 12 άρεσε πολύ και στους δύο μας. Ο flynow αποφασίζει για LT αλλά αυτή ήθελε ST φεύγουμε να δούμε και άλλα. Εγώ περίμενα την έλευση του doctor tilac και δεν με έπιανε πρεμούρα να διαλέξω (έτσι και αλλιώς είχα σκοράρει το μεσημέρι) και ήμουν πολύ κουρασμένος από το ταξίδι (δεν είχα κοιμηθεί καθόλου). Περνώντας από διάφορα GO GO τελικά ξανακαταλήξαμε στο Happy για πρώτη μέρα είχαμε δει τις καλύτερες γκόμενες (δεν φανταζόμουν αυτό που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες). Περάσαμε γύρω στην 1 ώρα μιλώντας με το 12 και με κάποιο άλλο νούμερο – o flynow ξέρει ακριβώς γιατί κρατούσε σημειώσεις με τα νούμερα – και επιστρέψαμε στα ξενοδοχεία μας . Εγώ κουρασμένος κομμάτια για κάποιες ώρες ύπνου.
Headbaning! Headbaning!
Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι φτάνω τελικά στην Μπανγκόγκ 7 το πρωί . Παίρνω ταξί και βουρ για την πόλη που έχω διαβάσει τόσα και τόσα . Πρώτη έκπληξη – δρόμοι – δεύτερη ο ταξιτζής πρόθυμος να σταματήσει να καπνίσω στην εθνική. Είναι Σάββατο τελευταία μέρα του Σογκραν και έχει την τιμητική της η Παττάγια (έχω διαβάσει αλλά δεν ξέρω από κοντά τι είναι). Το ταξί φτάνει κοντά στην Παττάγια η ώρα είναι περίπου 8:30 και πολλά αγροτικά γεμάτα κόσμο πηγαίνουν εκεί που πάω. Ο ταξιτζής ανήσυχος μου λέει ότι ελπίζει να μην κλείσουν οι δρόμοι. Καλά του λέω είναι πρωί τι διάολο θα κάνουν από τόσο πρωί εκεί (πόσο λάθος είχα). 2funny
Φτάνοντας στην Παττάγια οι δρόμοι έχουν αρχίσει να έχουν την τιμητική τους και τα πρώτα μπουγέλα δειλά δειλά πέφτουν. Ψάχνουμε το ξενοδοχείο – από ότι αρχίζω να καταλαβαίνω δεν το ήξερε, ξαφνικά μου λέει ότι ξέρει κάποιο άλλο αν θέλω (η συνηθισμένη ατάκα να σε πάνε εκεί που θέλουν), φυσικά εγώ αρνήθηκα και ζητούσα να με πάει στο δικό μου ( Welcome Plaza) . Οι δρόμοι αρχίζουν να κλείνουν και ο κόσμος να μαζεύετε τα νεύρα μου και η κούραση αρχίζουν να κτυπάνε κόκκινο. Κάποια στιγμή ήθελε να με αφήσει κοντά στην Walking street να πάω μόνος – φανταστείτε με με βαλίτσες στο δρόμο και να γίνετε πόλεμος είναι αυτό που λένε Τώρα την γάμισες-. Σταματάω το ταξί μπροστά σε αστυνομικούς και ρωτάω, τελικά όλα καλά του λένε και φτάνουμε σε 2 λεπτά ενώ περιφερόμαστε κάπου στην 1 ώρα γύρω γύρω από το ξενοδοχείο.
Μπήκα πλέον στο δωμάτιο μετά από πολύωρο ταξίδι και την περιπέτεια αναζήτησης του ξενοδοχείου και λέω να ηρεμίσω. Δεν περνάνε 10 λεπτά και αποφασίζω να πάω στην εμπόλεμη ζώνη (δεν έκανα τόσο ταξίδι να κάτσω μέσα στο ξενοδοχείο). Θα το παίξω ήρεμος και θα γλιτώσω –λέω από μέσα μου-, στόχος Sabbai dee απέναντι από το Bic c για την πρώτη εμπειρία από μασάζ . Αρχίζω να περπατώ στην Second road χαλαρός αποφεύγοντας μπουγέλα και κάνοντας τον σοβαρό ,έχοντας διανύσει καμιά 500 μέτρα ξαφνικά ένα πιτσιρίκι μου λέει Happy New Year και τρώω το πρώτο μπουγέλο και χαμογελώ. Είναι έθιμο τους και φυσικά δεν μπορείς εσύ σαν ξένος να στραβώνεις σε αυτό. Καλά κάνουν και ρίχνουν και εσύ αφού αποφάσισες να πας εκείνες τις μέρες κάτω πρέπει να το αποδεκτής τουλάχιστον και να σεβαστείς τον τρόπο που γιορτάζουν. Λοιπόν ας συνεχίσω προχωρώ και λέω δεν πειράζει ένα έφαγα προσχωρώ Μετά από λίγο δεύτερο τρίτο και αμέσως αποφασίζω να μπω σε ένα ταξί να πάω προς τον στόχο μου. Σταματώ το πρώτο που περνά και πηδάω απάνω και ………….ΓΕΜΑΤΩ ladyboys ωχ τώρα την Γαμ…. και έτσι έγινε ούτε 50 μέτρα δεν έμεινα απάνω έφαγα το μπουγέλο της αρκούδας. Αποφασίζω να επιστρέψω στο ξενοδοχείο αφού το νερό έχει φτάσει σώβρακο. 2funny
Τρελαμένος για μασάζ ζητάω από έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου να μου κανονίσει να έρθει στο δωμάτιο κάποια. Μετά από κανένα 20λεπτο έρχεται μια κοπελιά γύρο στα 22 εμφανίσιμη και αρχίζει το Ται μασάζ. Στο τέλος κατέληξε εκεί που καταλήγει και κόστος 2500 Μπατ (πάρα πολύ αλλά πρώτη φορά και όπως κάθε πρωτάρης πληρώνεις για να μαθαίνεις).
Έχει πλέον έρθει το μεσημέρι και μετά από το προηγούμενο ζητάω καφέ επειγόντως. Κατεβαίνω στο Λόμπυ και εκεί που τραβάω κάποιες τζούρες από το τσιγάρο κτυπάει το τηλέφωνο. Είναι ο flynow από το διπλανό ξενοδοχείο και μόλις έχει φύγει ο KostasF16 για Αθήνα με πήρε να γνωριστούμε.
Το απόγευμα αποφασίζουμε να πάμε στην Walking Street αγνοώντας τα μπουγέλα που έπεφταν. Η ώρα ήταν περίπου 9 και ξεκινήσαμε . Πρώτη εμπειρία καλή αν και ήμουν κομπλαρισμένος προσέχοντας μην μας έρθει κάποιο μπουγέλο. Πρώτη στάση Happy GO GO το Νο 12 άρεσε πολύ και στους δύο μας. Ο flynow αποφασίζει για LT αλλά αυτή ήθελε ST φεύγουμε να δούμε και άλλα. Εγώ περίμενα την έλευση του doctor tilac και δεν με έπιανε πρεμούρα να διαλέξω (έτσι και αλλιώς είχα σκοράρει το μεσημέρι) και ήμουν πολύ κουρασμένος από το ταξίδι (δεν είχα κοιμηθεί καθόλου). Περνώντας από διάφορα GO GO τελικά ξανακαταλήξαμε στο Happy για πρώτη μέρα είχαμε δει τις καλύτερες γκόμενες (δεν φανταζόμουν αυτό που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες). Περάσαμε γύρω στην 1 ώρα μιλώντας με το 12 και με κάποιο άλλο νούμερο – o flynow ξέρει ακριβώς γιατί κρατούσε σημειώσεις με τα νούμερα – και επιστρέψαμε στα ξενοδοχεία μας . Εγώ κουρασμένος κομμάτια για κάποιες ώρες ύπνου.
εχω ξεκινήσει την ανάγνωση και με ρώτησε ο φίλος συνταξιδιώτης αν θα μπορέσουμε και που να βρούμε φτηνα ηλεκτρονικά.απο φωτογραφικές και video κάμερες μέχρι laptop.ρούχα?μονο μαιμού θα βρούμε φτηνά ή και επώνυμα?(θα μου πείς αντε να τα καταλάβεις εκει τα αυθεντικά...)
να ξέρουμε πόσα θα πρέπει να υπολογίζουμε...
ΕΠΙΣΗΣ...Υπάρχει κανείς που θα πάει 8 με 18 αυγούστου περίπου?
εγω μεγαλε :-) 9-17 !
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
αν ειναι απο πατταγια η νυφη, ενημερωστε με.Κουμπαροι μπορουν να γινουν μονο οσοι την εχουν πηδηξει πριν τον γαμπρο
αν ειναι απο πατταγια η νυφη, ενημερωστε με.
Αν δεν ειναι δηλαδη δε σου κανει? χαχα
Για οποιον θελει να μαθει 10-15 τυποποιημενες λεξεις-φρασεις και δε θελει να παει
αδιαβαστος ας διαβασει το παρακατω η ας το κανει "σκονάκι"
εχει και ήχο για να μπείτε στο κλίμα γρήγορα!
αδιαβαστος ας διαβασει το παρακατω η ας το κανει "σκονάκι"
εχει και ήχο για να μπείτε στο κλίμα γρήγορα!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
παπουτσι απο τον τοπο σου (πατταγια) και ας ειναι μπαλωμενοΑν δεν ειναι δηλαδη δε σου κανει? χαχα
<
παρτε κατι πολλυ χρησιμο απο τον φιλο σας τον τρελο
παιρνεται τηλεφωνο τα tilac σας ΤΣΑΜΠΑ
παρτε κατι πολλυ χρησιμο απο τον φιλο σας τον τρελο
παιρνεται τηλεφωνο τα tilac σας ΤΣΑΜΠΑ
αυτη ειναι η αρχικη σελιδα
Κυριοι επιτρεψτε μου να σας συστησω το πλαατου
[...πως προφερεις τα ταυλανδικα με ελληνικα ειναι αλλη ιστορια..]
Ειναι ενα ειδος ψαριου που αγαπουν πολυ στην Ταυλανδη και ειναι πολυ φθηνο.
Το τρωνε τιγανητο, συνηθως με τη συνοδεια καποιου καρυ...
Θα ελεγα οτι στη γευση μοιαζει λιγο με το δικο μας σαβριδη.
Τελος παντων κατι που δεν με ικανοποιει στη χωρα ειναι τα ψαρια ...
Δεν εχουν καμια σχεση με τα ψαρια του Αιγαιου και των κυκλαδων...
Α και μιας και αναφερα τις κυκλαδες φιλτατε πατριωτη kyklades ποσο πανε σημερα τα μπαρμπουνια εκει γιατι εδω βιλα με 220 ευρω μπροστα στο κυμα με 4 υπνοδωματια δεν εχει .... και αν εσυ ξερεις κατι δωσε μας τα φωτα σου εδω δημασια και γω με τη σειρα μου θα σε κερασω ενα μηνα διακοπες ...
[...πως προφερεις τα ταυλανδικα με ελληνικα ειναι αλλη ιστορια..]
Ειναι ενα ειδος ψαριου που αγαπουν πολυ στην Ταυλανδη και ειναι πολυ φθηνο.
Το τρωνε τιγανητο, συνηθως με τη συνοδεια καποιου καρυ...
Θα ελεγα οτι στη γευση μοιαζει λιγο με το δικο μας σαβριδη.
Τελος παντων κατι που δεν με ικανοποιει στη χωρα ειναι τα ψαρια ...
Δεν εχουν καμια σχεση με τα ψαρια του Αιγαιου και των κυκλαδων...
Α και μιας και αναφερα τις κυκλαδες φιλτατε πατριωτη kyklades ποσο πανε σημερα τα μπαρμπουνια εκει γιατι εδω βιλα με 220 ευρω μπροστα στο κυμα με 4 υπνοδωματια δεν εχει .... και αν εσυ ξερεις κατι δωσε μας τα φωτα σου εδω δημασια και γω με τη σειρα μου θα σε κερασω ενα μηνα διακοπες ...
Συνημμένα
θα προσθέσω επίσης ότι αυτές η τιμές που αναφέρεις είναι για αυτούς που πηγαίνουν για πρώτη φορα...για όλους του υπολοιπους που έχουν ταξιδέψει αρκετές φορες βρίσκουν τις ίδιες αλλα με τον μηνα ;)
εκτος φυσικά και αν επιμένεις να μένεις μέσα στον απόλυτο χαμό και φασαρία
....Φιλοι δεν εχω διαθεση για αντιπαραθεση αλλα ουτε και θαθελα να προβαλω απο δω ονοματα και σημεια.
Μιας ομως και ο φιλος κυκλαδες πεταξε το γαντι πρεπει να απαντησω....
Συνημμένα
.....Σ ενα συγκροτημα σαν αυτο στην παραπανω φωτογραφια οι τιμες αρχιζουν στη συγκεκριμενη περιοχη απο 300 ευρω και φθανουν ...σε καποια πολυ special και τα 1000 ευρω.
Φυσικα οι τιμες ειναι απαγορευτικες για πολους οι οποιοι ομως μπορουν να επιλεξουν δωματια απο 250 μπατ.
Αλλοι ομως εχονται σε ξενοδοχεια 4-5 * και πληρωνουν οι περισσοτεροι 70-80-100 ευρω.
Εγω στην προταση μου ανεφερα.....
για αυτους που ταξιδευουν περισσοτεροι απο ενας συμφερει ενα υπερ λουξ σαν αυτο της φωτογραφιας ανετο με 4 δωματια και με τιμη 120 ευρω. 3 ατομα ζουν εδω ανετα πληρωνουν 40 ευρω εκαστος και εχουν ανεσεις ενος ξενοδοχειου με κοστος πανω απο 100 ευρω...
Φυσικα οι τιμες ειναι απαγορευτικες για πολους οι οποιοι ομως μπορουν να επιλεξουν δωματια απο 250 μπατ.
Αλλοι ομως εχονται σε ξενοδοχεια 4-5 * και πληρωνουν οι περισσοτεροι 70-80-100 ευρω.
Εγω στην προταση μου ανεφερα.....
για αυτους που ταξιδευουν περισσοτεροι απο ενας συμφερει ενα υπερ λουξ σαν αυτο της φωτογραφιας ανετο με 4 δωματια και με τιμη 120 ευρω. 3 ατομα ζουν εδω ανετα πληρωνουν 40 ευρω εκαστος και εχουν ανεσεις ενος ξενοδοχειου με κοστος πανω απο 100 ευρω...
Συνημμένα
έχω να προσθέσω ότι η sony έχει κάνει ειδική συμφωνία με τον βασιλιά τις Thailand και η τιμές στα PC είναι ακριβώς η μισές από την ελληνική αντιπροσωπεία (Sony , VAIO)
Σχετικα εχω να πω οτι διαπιστωσα παραεμποριο σε γνησια playstation sony τα οποια βρισκεις στη μιση τιμη.
Αγορασα [οχι για μενα...] περυσι 7.000 μπατ .Επισημα η τιμη του σε μαγαζια ηταν 14.000.
Οσον αφορα τη Μαλαισια [καποιος ρωτησε σχετικα] -απ οτι διαπιστωνω προσωπικα- πολυ χαμηλοτερες τιμες σε αναλωσιμα [copys ?], μιας και εχει μεγαλη παραγωγη. Στα ηλεκτρονικα οι τιμες ειναι παρομοιες.
Θελω να πω οτι ,οτι αναφερω εδω ειναι προσωπικη μου αποψη και δεν δηλωνω ...ειδικος