vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε,εχω αλλη μια απορια που δεν συζητηθηκε καθολου σ'ολα τα ποστ! Με 2 γυναικες κατα τη διαρκεια πρεπει να αλλαζεις προφυλακτικο οπως γινεται εδω ελλαδα???
έθιξες ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα που μου είχε ξεφύγει. Λοιπόν αν πρόκειται να πάρεις δύο ή περισσότερες κοπέλες, όπως έχv αναφέρει σε άλλα μου πόστ, το καλύτερο είναι να διαλέξεις αυτή που σ΄αρέσει και να της πεις να διαλέξει ΑΥΤΗ μια άλλη κοπέλα. Aυτή θα διαλέξει κάποια συγγενή της (σε μια φωτό που έχω ποστάρει στη σελ. 5, , οι κοπέλες είναι αδελφές) ή κάποια κολλητή της. Εκεί δεν τίθεται θέμα αλλαγής καπότας κάθε τρείς και λίγο. Αντίθετα αν διαλέξεις εσύ και τις δύο κοπέλες, εκεί ναι μπορεί οι κοπέλες να ζητούν αλλαγή καπότας κάθε φορά που αλλάζεις παρτεναίρ (λογικό πάντως) το οποίο όμως είναι εκνευριστικό και σπαστικό. Συμβουλή μου, προτίμησε την πρώτη εκδοχή γιατί οι κοπέλες γνωρίζονται και είναι πολύ πιό χαλαρές και... παιχνιδιάρες. Και άλλη μια συμβουλή. Πάρε μαζί σου προφυλακτικά (3-4 δωδεκάδες οπωσδήποτε) και άφηνε μερικά στις κοπέλες σαν δώρο :o! δεν κάνω πλάκα. θα το εκτιμήσουν, ειδικά αν είναι αυτά με γεύσεις φρούτων !! (Επαναλαμβάνω δεν κάνω πλάκα).
Sa wat dee-khrap