Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
σε προηγουμενο ποστ του φαντομα να πω και εγω οτι ταυλανδεζα που ειχε γνωρισει φιλος στο πουκετ πολυ εμφανισημη και σιτεμενη  35 χρ.  διαβαζε sms στο κινητο της απο ευρωπαιους και αμερικανους μηνυματα του τυπου  "check your account" κτλ.  και η ιδια του ελεγε οτι της στελνουν χρηματα συνεχως,
εγω στο πρωτο ταξιδι επικοινωνουσα με μια, ημουν ψιλιασμενος λιγο για το τι παιζει γενικως και ηθελα να το επιβεβαιωσω, καποια στιγμη μου εγραψε οτι ειχε πονοδοντο και πονουσε ειχε και πυρετο αλλα δεν ειχε λεφτα για γιατρο, και ρωταγε αν μπορουσα να τη βοηθησω, εστελνε και email με δυο λογαριασμους απο τραπεζα και εναν απο western union. εμαιλ του τυπου "μια κοπελα σε περιμενει παντα στην πατταγια," σε αψογα αγγλικα, εκει που δε μπορουσε να αρθρωσει λεξη, τα εμαιλ της ηταν τζαμι, οταν ειδε και δε μασουσα μου εγραψε οτι θα γυρισει στο χωριο της και δε θα την ξαναδω. στημενη η δουλεια. μετα περιμενα οτι δε θα ξαναγραψει αλλα αυτη συνεχισε να στελνει sms χωρις να ζηταει τιποτα. ισως και να παιζει καποιου ειδους κυκλωμα πισω απο τις κοπελες, βιομηχανια ειναι, οταν ξαναπηγα, το πρωτο βραδυ πηγα να ψωνισω την poui και στο αγκογκο χορευε η συγκατοικος της και με γνωρισε, σιγουρα της τα ειπε, ετσι οταν μετα απο 4 μερες την πηρα τηλ. να ερθει, ηρθε με κατσουφικο υφος μου ειπε οτι δεν μπορει να ερθει μαζι μου στην ελλαδα γιατι φροντιζει την οικογενεια της, και μετα απο ενα cim την εδιωξα να αλλαξει για να βγουμε το βραδυ, δεν την πηρα τηλ. ομως γιατι ειχε πολυ μιζερο υφος και χαλαστηκα, τα γραφω ολα αυτα για να προστατευτουν καποιοι, ισως απο παρομοια φαση. sorry  αν κουρασα
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
και τωρα επικοινωνω με δυο ταυλανδεζες, θελω να εχω "δεσμους" με αυτη τη χωρα, εχω την ταυλανδεζικη sim σε κινητο ενεργοποιημενη ,εδω εχει κονε με cosmote,  εχω στο πορτοφολι μου φωτο απο ταυλανδεζα,την καρτα της thai για τα μιλια,τηλεκαρτα ταυλανδεζικη εχω χαρτονομισματα μπατ μεσα, 250 μπατ. στο γραφειο μου κερματα μπατ, εχω τη βαλιτσα στο δωματιο μου με τις ταινιες thaiairways, στο λαπτοπ wallpaper με φωτο απο εκει. στην τιβι εχω το cd με τις 500 φωτο να αλλαζουν συνεχως, κολλαω εγω γενικως, τωρα εχω κολλησει με την ταυλ.
ξαναγυρναω στις δυο ταυλανδες, μεχρι στιγμης δεν εχουν ζητησει κατι, μονο η μια ανεφερε οτι ηταν λιγο αρρωστη και θα πηγαινε στο γιατρο, δεν ειπα τιποτα και δεν το ξαναανεφερε, την πηρα και ενα τηλεφωνο αλλα ειναι τοσο χαλια τα αγγλικα τους που το εκλεισα γιατι δεν καταλαβαινε τιποτα, απορω πως τους μιλανε στο τηλεφωνο, εδω απο κοντα και χρειαζονται να κουνας τα χερια σα μουγκος. στα sms ομως πεφτει πολυ σιροπι, γι αυτο ειναι σιγουρο μολις τις καψουρευτεις να ζητησουν λεφτα. οταν τη ρωταω αν θα παει στο μπαρ, λεει οτι δεν παει πλεον και παπαριες, ξημερωματα ωρα ταυλανδης στελνει παντα sms 9 η ωρα ελλαδας, που σημαινει οτι ειναι φυσικα εξω.  ετσι ειναι ομως η γυναικεια φυση, τα ιδια και τρισχειροτερα εχω δει και απο ελληνιδες, για τις ελληνιδες θα χρειαζομουν 1000 ποστ για να περιγραψω την ξετσιπωσια τους, και την πουτανια τους,γιατι εγω μονο ξετσιπωσια ειδα απο αυτες, τουλαχιστον οι ταυλανδες ειναι και φτωχες, πεινανε, οι δικες μας ? πεινανε και αυτες, για roberto cavali D&G  και τριημερο στην καλντερα..  (ακουτα kontolagne).
αντε παλι συγχηστικα, παω να γραψω κανα ποιηματακι
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
τα ιδια και τρισχειροτερα εχω δει και απο ελληνιδες, για τις ελληνιδες θα χρειαζομουν 1000 ποστ για να περιγραψω την ξετσιπωσια τους, και την πουτανια τους,γιατι εγω μονο ξετσιπωσια ειδα απο αυτες, τουλαχιστον οι ταυλανδες ειναι και φτωχες, πεινανε, οι δικες μας ? πεινανε και αυτες, για roberto cavali D&G  και τριημερο στην καλντερα..  (ακουτα kontolagne).
αντε παλι συγχηστικα, παω να γραψω κανα ποιηματακι

πεστα ρε κωστα γαμω την αγανακτηση γαμω...
ειναι απειρως χειροτερο για μια γυναικα να ειναι πουτανα στην ψυχη παρα στο σωμα..  :tickedoff:
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά κατ αρχην να πω ότι πωλείται στην Ταυλάνδη ένα βιβλίο "LOVE Messages ή LOVE sms", δεν θυμάμαι ακριβώς, στο οποίο υπάρχουν εκατοντάδες μηνύματα για κινητό ή email, με περιεχόμενο: I miss you baby κλπ, Τake care κλπ. με τις μεταφράσεις τους στην γλώσσα τους. H "δικιά μου" η Tawan" τα έπαιρνε από 2 τύπους, τουλαχιστον, από τους αριθμούς κινητών ήταν Σουηδός και Γερμανός. Εγώ το άνοιξα και το εψαξα το κινητό της, διότι αν και ήταν στα ταυλανδέζικα, ένα Nokia είναι παντα Nokia και στο Inbox και Οutbox ειναι ευκολο να πας. Εκει είδα τα I miss you, I love you so much, I wait the days to see you back κλπ κλπ, αλλά και τα εισερχέμενα όπου οι τύποι ήταν ευχαριστημένοι ότι τώρα αυτή παράτησε τα Bar και τους περιμένει να γυρισουν. Εξάλλου ενω δεν μιλανε αγγλικά στα email και sms δεν υπάρχει ορθογραφικό λάθος. Προς το τέλος της 12μερης σχέσης έγινε, στο μέτρο του δυνατου, εντιμη συζητηση, οπου κοπέλα μου εξήγησε ότι εχει γονεις και παιδι να κοιταξει (μπορει και συζυγο ποιος ξερει?), ότι δεν την γνωρισα να δουλευει σε τράπεζα αλλα σε Lady Bar, ότι σε τελική ανάλυση αυτή ειναι η δουλειά της και ότι αυτά που μου είπε ότι δούλευε μονον ενα μηνα στην Παταγια πριν την γνωρισω... ήταν ότι πριν ενα μηνα έκανε με τον Σουηδό τον Klif διακοπές στο Ko Samui. Επίσης ότι όλοι μα όλοι τις υπόσχονται γάμο, ότι θα γυρίσουν ξανα, ότι τις αγαπανε, αλλά και αυτές "εχουν γνώση οι φύλακες". Εάν στην πραξη δεν δουνε τιποτε, τα λόγια είναι λόγια. Απλά μου είπε ότι από σεβασμό σε εμένα το κινητό της το κρατά κλειστό όταν είμαστε μαζί. Πάντως σχεδόν κάθε μέρα ήθελε να πηγαινει δωμάτιο της κανένα 2ωρο (πήγα και είδα και εγώ, είναι ξενοδοχεία μόνο για κορίτσια, ολοκληρες πολυκατοικίες, κοντά walking street), αλλά μάλλον σε κανένα Internet Cafe πηγαινε για απαντησεις και ίσως Τράπεζα για έλεγχο εμβασματων. Εμένα δεν με νοιάζει, πέρασα καλά μαζί της, αναμένω όμως κάποια στιμή το ..... ξέρεις το παιδί μου αρρώστησε, σε παρακαλώ να μου στείλεις ... κλπ κλπ. Αυτά είναι στο παιχνίδι.... Εξάλλου καταλαβαίνει ότι ένας νορμάλ νέος ανδρας, πιστεύω εμφανίσιμος (σε σχέση ειδικά με ραμολιμέντα που κυκλοφορουνε εκει) και ευκατάστατος, σίγουρα στον τόπο του έχει οικογένεια και άλλη ζωή και ότι από εκεί είναι περαστικός και μόνο για να περάσει καλά κάποιες μέρες.

 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
θελω να επιβεβαιωσω οσα γραφει ο φιλος zaichik, ανεφερα και εγω πιο πανω τις εμπειριες μου, καλο ειναι να αναφερονται και αυτα, φυσικα ολα αυτα δεν αναιρουν τις ΑΡΙΣΤΕΣ εντυπωσεις που εχουν ολοι απο αυτο το μερος και απο τις κοπελες φυσικα, και παντα υπαρχουν και διαμαντια αναμεσα, μην το ξεχναμε.
θυμηθηκα μια κοπελα  ,tif, οταν τη γνωρισα που της ελεγα ποσο ομορφη ειναι και ποσο μου αρεσει και αν ηθελε να ερθει μαζι μου, και μου απαντησε οτι μετα το πηδημα θα τα ξεχασω ολα, αυτη ηξερε καλα αγγλικα και δεν αντεξε να μην το πει.
 

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Μηνύματα
3.482
Like
33
Πόντοι
16
..... τα ιδια και τρισχειροτερα εχω δει και απο ελληνιδες, για τις ελληνιδες θα χρειαζομουν 1000 ποστ για να περιγραψω την ξετσιπωσια τους, και την πουτανια τους,γιατι εγω μονο ξετσιπωσια ειδα απο αυτες, τουλαχιστον οι ταυλανδες ειναι και φτωχες, πεινανε, οι δικες μας ? πεινανε και αυτες, για roberto cavali D&G  και τριημερο στην καλντερα..  (ακουτα kontolagne).
αντε παλι συγχηστικα, παω να γραψω κανα ποιηματακι
Κοίτα φίλε αν έχεις γνωρίσει ΜΟΝΟ τέτοιες γυναίκες...πάω πάσο και σε καταλαβαίνω.....γιατί δεν παντρέυεσαι μία κοπέλα από το Πακιστάν,που είναι στα φανάρια?Φτωχή και αυτή και δεν είναι πουτάνα ούτε στην ψυχή ούτε στο σώμα...Αν αισθάνεσαι Θεός μα το να έχεις σχέση με Ταυλανδέζες πόρνες είναι δικό σου θέμα και φυσικά δεν μου πέφτει κανένας λόγος....
πεστα ρε κωστα γαμω την αγανακτηση γαμω...
ειναι απειρως χειροτερο για μια γυναικα να ειναι πουτανα στην ψυχη παρα στο σωμα..   :tickedoff:
Φίλε,η γυναίκα έχει την πουτανιά μέσα της από την κοιλιά της μάνας της....βλέπεις μικρά κοριτσάκια και αρχίζουν τα νάζια από 3 μηνών....το θέμα είναι πόσο θα αναπτύξει την πουτανιά όταν μεγαλώσει....και φυσικά όλες οι Ελληνίδες δεν είναι ίδιες...εγώ έχω γνωρίσει,είτε φυλικά είτε ερωτικά αρκετές κοπέλες που αξίζουν....φιλικά.....
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
ΚωσταΦ, δεν κατηγορω κοπελα που κανει αυτην την δουλεια, από την στιγμή που κατ' αυτην ειναι μία δουλειά σαν τις άλλες, και δεν αναιρω τα αισθηματα μου απεναντι Tawan που μου φερθηκε τοσο καλα και με βοηθησε ψυχολογικα να δω καποια πραγματα στην ζωη μου. Κατ εμέ ειναι διαμαντι, εκτιμω τα μεγιστα τις καλές στιγμές που μου προσφερε, που με ξεσκισε στο γαμησι, που δεν μου ζηταγε λεφτα, που δεν μου μουρμουρισε ποτε, που προσπαθησε να με κανει να νιωθω σαν να ειχαμε μαζι εναν μηνα του μελιτος. Επαναλαμβανω για πολλοστη φορά, όσοι πανε εκει, πανε για να περασουν καλα, σε ενα πακετο που περιλαμβανει, ησυχη ζωη, ωραιες γυναικες, καλη και οικονομική διασκεδαση και διαμονη, εμπειριες στο σεξ, ξεγνοιασια, ωραιες παραλιες, χώρα με κουλτούρα κλπ. Ειδικά όσοι εχουν ερωτικες απογοητεύσεις ειναι το καλύτερο μέρος για να τις ξεπερασουνε. Κοπέλες εκει θα τους βοηθησουνε σιγουρα, με τον δικο τους μοναδικο τροπο. Εγω είχα κολλήσει με γκομενα (μαλλον κωλήσει από το κωλος), τωρα ξερω που θα πηγαινω για να περναω καλα να μην κινδυνευει κλεισει και το σπιτι μου.
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.501
Κριτικές
1
Like
35.684
Πόντοι
6.256
Αγαπητοι συναγωνιστες με αφορμη τα λεγομενα των δυο τελευταιων σελιδων
θα θελα να αναφερω τα εξης.Στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ παμε για να "ζησουμε" συνθηκες και καταστασεις που δεν "παιζουν" εδω.Εκει μπορεις να ζησεις ζωη χλιδατη,να κανεις τα spa και τα body-massage,να ψωνισεις τα κουστουμακια,τα ρουχαλακια σου και το κυριοτερο να "απολαυσεις" μια απο τις πιο top κατηγοριες γυναικων που μπορουν να εκπληρωσουν καθε
σεξουαλικη σου φαντασια...και ολα αυτα τα κανεις σε τιμες τσαμπα για τα ελληνικα δεδομενα.Για αυτο λοιπον καλο ειναι οταν μπειτε στο αεροπλανο για ΤΗΑΙ παρτε μαζι σας μονο το μυαλο και το "πουλι" σας και αφηστε την καρδια σας στο σπιτι σας...
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Αγαπητοι συναγωνιστες με αφορμη τα λεγομενα των δυο τελευταιων σελιδων
θα θελα να αναφερω τα εξης.Στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ παμε για να "ζησουμε" συνθηκες και καταστασεις που δεν "παιζουν" εδω.Εκει μπορεις να ζησεις ζωη χλιδατη,να κανεις τα spa και τα body-massage,να ψωνισεις τα κουστουμακια,τα ρουχαλακια σου και το κυριοτερο να "απολαυσεις" μια απο τις πιο top κατηγοριες γυναικων που μπορουν να εκπληρωσουν καθε
σεξουαλικη σου φαντασια...και ολα αυτα τα κανεις σε τιμες τσαμπα για τα ελληνικα δεδομενα.Για αυτο λοιπον καλο ειναι οταν μπειτε στο αεροπλανο για ΤΗΑΙ παρτε μαζι σας μονο το μυαλο και το "πουλι" σας και αφηστε την καρδια σας στο σπιτι σας...
Νομιζω οτι αυτο μηνυμα ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...Ειναι Η ΒΙΒΛΟΣ του ταξιδιωτη στη Ταυλανδη..
Τα ειλικρινη μου συγχαρητηρια φιλε kontolagnos.
Εγω προσωπικα θα κανω οτι ακριβως περιγραφεις..
 

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Μηνύματα
179
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητοι συναγωνιστες με αφορμη τα λεγομενα των δυο τελευταιων σελιδων
θα θελα να αναφερω τα εξης.Στην ΤΑΥΛΑΝΔΗ παμε για να "ζησουμε" συνθηκες και καταστασεις που δεν "παιζουν" εδω.Εκει μπορεις να ζησεις ζωη χλιδατη,να κανεις τα spa και τα body-massage,να ψωνισεις τα κουστουμακια,τα ρουχαλακια σου και το κυριοτερο να "απολαυσεις" μια απο τις πιο top κατηγοριες γυναικων που μπορουν να εκπληρωσουν καθε
σεξουαλικη σου φαντασια...και ολα αυτα τα κανεις σε τιμες τσαμπα για τα ελληνικα δεδομενα.Για αυτο λοιπον καλο ειναι οταν μπειτε στο αεροπλανο για ΤΗΑΙ παρτε μαζι σας μονο το μυαλο και το "πουλι" σας και αφηστε την καρδια σας στο σπιτι σας...

Συμφωνό απόλυτα με τον συανγωνιστή kontolagnos! Έχω πάει 4 φορές στην Ταϋλάνδη (εκ των οποίων οι 3 Pattaya = pussyland). Όλες τις φορές πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!!! Ακόμα καλύτερα και από Κούβα!
nasos
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Φιλοιμου
Καταρχην να ζητησω συγνωμη για το ξεσπασμα.
Συμφωνω με 1,000 με οσους πανε Ταυλανδη να περασουνε καλα, να χορτασουνε γυναικες ή οτιδηποτε αλλο, το ιδιο κανω και εγω αρα...
Αλλα οταν ακουω για γαμους και ερωτες και εχοντας προηγουμενα φιλων που τη πατησαν και ειδα και επαθα μεχρι να τους ξεμπλεξω εκει κατω μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
Πατε κατω περαστε καλα, ψιλοκαψουρευτειτε τη καθε pui που σας κραταει απο το χερακι στο εξωτικο ηλιοβασιλεμα ΑΛΛΑ οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω:
Παρτε το εισητηριο σας μαζεψτε το πουλι σας και γυριστε πισω ευχαριστημενοι που ζησατε οσα ζησατε.
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.501
Κριτικές
1
Like
35.684
Πόντοι
6.256
οχι ρε κωστα, καραελευθερος του κερατα ειμαι και αμετανοητος (???) εργενης. απλα, μια τετεια γυναικα ισως μ? εβαζε σ? ενα δρομο.. ξερω γω...
Aγαπητε rokoss στον μονο δρομο που μπορουν να σε βαλουν αυτες οι "ΚΥΡΙΕΣ"
ειναι στον δρομο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ...και σε ρωταω τωρα γιατι να δωσεες τοσο χρημα σε μια
αφου με το ιδιο χρημα μπορεις να εχεις πααααααρα ποοοοολες???? :idiot: :think: :think:
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
lordjim δεν θεωρω "ξεσπασματα" τα ποστ σου καταρχην, τα διαβαζω με ευλαβεια και ειναι σημαντικοτατα, καλα κανεις και τα λες ολα αυτα, εχεις δικιο, συμφωνω, καλα θα ηταν να περιεγραφες και φαση απο φιλο σου, που εμπλεξε, αν θες, προσωπικα θα ηθελα να πω οτι δεν καψουρευομαι, συχνα, μαλλον εχω να καψουρευτω πολλα χρονια τωρα, αρα απο τα ταυλανδεζακια δεν "κινδυνευω" εχουν περασει απο διπλα μου πουτανες και πουτανες, μαλλον αυτες κινδυνευουν πλεον... ο kontolagnos που ειναι και φιλος , ξερει το ποιον μου,
παντα ομως στην ακρη του μυαλου μου "παιζει" ενα σεναριο με μια ασιατισα,οι ασιατισες ειναι η αδυναμια μου και οχι οι πακιστανες, και βεβαια οχι  οι κοπελες της πατταγια, αυτες ειναι σκληρες επαγγελματιες.
και χαιρομαι που θιξαμε και αυτη την πλευρα της ταυλανδης, ισως "σωσαμε" μερικους.
ενα μεγαλο μπραβο για το ποστ του kontolagnos, να πω ομως οτι εγω την καρδια μου την εχω παντα μαζι, την προσεχω ομως, δεν τη δινω οπου να ναι.
ο podolagnos στρεφεται προσωπικα στα ποστ του, αυτο ειναι λαθος σε ενα φορουμ, το οτι ειμαστε αγνωστοι δε μας δινει αυτο το δικαιωμα, εγω σεβομαι πιο πολυ τους αγνωστους, και ειδικα σε αυτο το θρεντ που εχει αποδειξει το υψηλο επιπεδο των φανατικων οπαδων του.
 

Funky_A

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Μηνύματα
58
Like
62
Πόντοι
0
ΚΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗ! ΠΑΩ ΜΕ ΦΙΛΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 8 ΜΕΡΕΣ ΠΑΤΑΓΙΑ ΚΑΙ 4 ΜΠΑΝΓΚΟΚ! ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ....ΓΙΑ ΙΔΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Η ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ (GO GO BARS....MASSAGE ΚΤΛ)????
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε funky.
        Σε μαγαζιά ούτε να το διανοηθείς. Τώρα με τις κοπέλες, όλα είναι θέμα χρημάτων.
ΥΓ. Διόρθωσε τα κεφαλαία σε πεζά γιατί θα σβηστεί το πόστ σου.
 

Funky_A

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Μηνύματα
58
Like
62
Πόντοι
0
κατα λαθος ηταν πατημενο το caps...thanks φιλε von...και να σ'ευχαριστησω για ολα τα ποστ σου! ειναι πολυ πιθανο να παρατεινω λιγο παραπανω την παραμονη μου στη μπανγκοκ λογω των ποστ σου! οταν λες θεμα χρηματων δεν πρεπει να εννοεις και πολλα λεφτα...ετσι δεν ειναι???
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
καλως ηρθες φανκυ στο σαιτ, πρωτον γραφε με μικρα γραμματα οπως λενε οι κανονες του φορουμ, αλλιως κινδυνευει να σβηστει το ποστ σου.
λοιπον οι ταυλανδεζες τρελαινονται να φωτογραφιζονται η να βιντεοσκοπουνται, κυριλε ομως , οχι "σκληρο πορνο" μην τους δημιουργησεις προβλημα.   στα αγκο γκο απαγορευονται ολα, αυστηρως, υπαρχουν και πινακιδες, μασατζιδικα και μπαρς κανενα προβλημα. κι εμενα μου αρεσει πολυ η πατταγια, αν και εχει φανατικους "εχθρους" εδω μεσα, οτι θες ευχαριστως με πμ. και παλι καλως ηλθες
 

nas0s

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2007
Μηνύματα
179
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστή και συνάδελφε, έχω πάει 4 φορές στην Ταϋλάνδη. Θα σε συμβούλευα να μείνεις 12 μέρες Pattaya και να μην χάσεις τον χρόνο σου στην Bangkok. Αλλά αν το έχεις κανονίσει ήδη...
Για να σου λύσω την απορία. Μπορείς να τραβίξεις βίντεο στο ξενοδοχείο αν φυσικά συμφωνήσει και η παρτενέρ σου (που συνήθως συμφωνούν) αλλά σε ότι αφορά GO GO δεν θα σου το συνιστούσα διότι δεν επιτρέπεται όπως σαφώς αναφέρεται στις εισόδους. Από εκεί και πέρα at your own risk...

nasos
 

Funky_A

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Μηνύματα
58
Like
62
Πόντοι
0
παιδια...δεν νομιζω να γινω κουραστικος...αλλα οι πληροφοριες ειναι απιστευτες....χιλια thanks!!! εχω αλλη μια απορια που δεν συζητηθηκε καθολου σ'ολα τα ποστ! Με 2 γυναικες κατα τη διαρκεια πρεπει να αλλαζεις προφυλακτικο οπως γινεται εδω ελλαδα???
 

Funky_A

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Μηνύματα
58
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστή και συνάδελφε, έχω πάει 4 φορές στην Ταϋλάνδη. Θα σε συμβούλευα να μείνεις 12 μέρες Pattaya και να μην χάσεις τον χρόνο σου στην Bangkok. Αλλά αν το έχεις κανονίσει ήδη...
Για να σου λύσω την απορία. Μπορείς να τραβίξεις βίντεο στο ξενοδοχείο αν φυσικά συμφωνήσει και η παρτενέρ σου (που συνήθως συμφωνούν) αλλά σε ότι αφορά GO GO δεν θα σου το συνιστούσα διότι δεν επιτρέπεται όπως σαφώς αναφέρεται στις εισόδους. Από εκεί και πέρα at your own risk...

thanks nas...δεν θα τολμισω σε go go bar βιντεο...μη μπλεξουμε κιολας!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom