vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Συγχαρητήρια στους συντρόφους Pipinomaniac και Kostasbmw για τις πληροφορίες τους. ![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
![Coolsmiley :cool2: :cool2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coolsmiley.gif)
Σύντροφε , στη φωτογραφία απεικονίζεται καλυβάκι στην παραλία των 3?/ημέρα και το εσωτερικό του.Δεν θελω να παω με γραφειο,εχω ακουσει πως σε καλυβακια στις παραλιες μενεις με 5 ευρω την μερα!!!!και εγω ετσι θελω να ξηγηθω.
Σύντροφε , στη φωτογραφία απεικονίζεται καλυβάκι στην παραλία των 3?/ημέρα και το εσωτερικό του.
Εξακολουθείς να θέλεις να ξηγηθείς έτσι? Αν ναι με χαρά μου να σε ενημερώσω σχετικά.![]()
Συντροφε, το να μένω σε καλυβάκι δεν είναι θέμα οικονομίας, αλλά φιλοσοφίας. Όσο για κινδύνους no problem, αλλά καλό είναι νάχεις μαζί σου και την ατομική σου κουνουπιέρα για επιπλέον προστασία. Φυσικά και έχω μείνει σε τέτοια (μάλλον μόνο σε τέτοια μένω στα νησάκια) και όπως θα παρατήρησες το κρεβάττι είναι τεράστιο και δεν μ΄αρέσει να κοιμάμαι μόνος.εγω δε θα παρω καλυβακι... τα τριαστερα ειναι τοσο φθηνα, βεβαια γουστα ειναι αυτα, αλλα ειναι ακραιο να μεινει κανεις εκει. επικινδυνο δεν θα ειναι, γιατι θα το ανεφεραν οι γνωστες. αλλα πως γαμας εκει? μακη εχεις μεινει σε τετοιο?