Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε αν δε εχεις τιποτα που να σε κραταει στην Ελλαδα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα. Οικονομικα πως θα τα βγαζεις εδω περα? Αν εχεις καποιο εισοδημα που να τρεχει στην Ελλαδα (ενα νοικι για παραδειγμα) ζεις καλα. Οι περισσοτεροι ξενοι που καταληγουν εδω και χρειαζονται δουλεια γινονται δασκαλοι/καθηγητες.
Δυστυχως και χωρις να θελω να απογοητευσω κανενα η Ταυλανδη δεν ειναι πλεον οπως παλαιοτερα και σε θεματα σεξ αλλα και γενικοτερα. Εχει αλλαξει πολυ το προσωπο της χωρας τα τελευταια χρονια. Με λιγα λογια 1)η νοοτροπια εχει αλλαξει, ειναι πιο ξενοφοβικη (παραμαζευτηκαν ξενοι και τα εχουν παρει οι ντοπιοι) 2)πιο ακριβη 3)πιο σφιχτη στις βιζες για μονιμη εγκατασταση και γενικα οι νομοι εδω δεν ευνοουν τους ξενους καθολου (για παραδειγμα δεν μπορει ξενος να αγορασει γη). Τον τελευταιο χρονο γινανε παρα πολλα αρνητικα με αποκορυφωμα το πραξικοπημα του Οκτωβριου και πολλοι ξενοι την κοπανησαν για αλλου.
Παρολα αυτα δεν ειναι ασχημο μερος. Παραμενει ακομη φτηνη, οι ανθρωποι ειναι φιλικοι, η φυση ομορφη και πολυ διαφορετικη απο την Ελλαδα και φυσικα τις γυναικες. Εγω προσωπικα και θα σας φανει κουφο αυτο μετα απο 5 χρονια εδω αν και εχω πεθυμησει ξανθιες δε θα αλλαζα με τιποτα τη θηλυκοτητα των Ταυλανδων. Το μεγαλο προβλημα με τις δυτικες γυναικες και τις Ελληνιδες φυσικα ειναι οτι εχουν πλεον χασει τελειως το πολυτιμοτερο πραγμα που μια γυναικα πρεπει να εχει για να κανει ευτυχισμενο εναν αντρα:τη θηλυκοτητα τους.
Φιλε πριν παρεις οποιαδηποτε αποφαση να ξερεις οτι η Ταυλανδη απο τη σκοπια του τουριστα ειναι τελειως διαφορετικη απο την Ταυλανδη του μονιμου. Ολα αυτα που σου φαινονται τωρα τοσο υπεροχα (γυναικες, παραλιες κτλ) θα ατονισουν με το χρονο και τελικα η ζωη ξαναμπαινει στην καθημερινοτητα. Απλα εγω προτιμω την καθημερινοτητα στην Ταυλανδη παρα στην Ελλαδα ετσι οπως την καταντησαν. 
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
γαριδες παντου, σε σουπες  σε ρυζι σκετες και tiger
 

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
42
Like
0
Πόντοι
0
Φαντομά πέρα απο όλα τα καλά που ακουμε ειναι αλήθια οτι έιναι γεμάτο με ανόμαλους το μέρος? Δε νομίζω το όνομα να έχει βγει έτσι..
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ταξι στην πατταγια, ειναι σαν αγροτικα αλλα με θεσεις, γυρνανε την πολη και οπου θες σταματανε  20 μπατ το ατομο,  το βραδακι εχουν πλακα, κουβαλανε τις κοπελες στα μπαρ, γελανε και φωναζουν παντα, και τα ξημερωματα τους τουριστες αγκαλια με τις ταυλ.  ωραια φαση,
 

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Μηνύματα
817
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Φίλε KOSTASF16 μια ερώτηση. Πήγα στην ιστοσελίδα για royal palace kai royal twins ξενοδοχεία. Μου φάνηκε το royal twins λίγο πιο χλιδάτο και πιο ακριβούτσικο. Αξίζει? Τη γνώμη σου. Ευχαριστώ
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Αν εννοεις για ανωμαλους τα ladyboys τοτε ναι εχει πολλους. Τους περισσοτερους απο οποιαδηποτε αλλη χωρα που εχω παει. Η Ταυλανδικη κοινωνια σε συγκριση με την Ελληνικη ειναι πολυ ανεκτικη σε τετοια θεματα και για τους ντοπιους δεν τρεχει και τιποτα. Εξαλλου οι περισσοτεροι ladyboys δεν δουλευουν σε bars ουτε ψωνιζονται στους δρομους αλλα εχουν κανονικες δουλειες οπως ο υπολοιπος κοσμος. Εχω δει ladyboy σε σχολειο να διδασκει και δεν
ετρεχε τιποτα απο κανεναν ουτε σκανδαλα ουτε τιποτα. Το φανταζεσαι κατι παρομοιο να συμβαινει στην Ελλαδα? Δε λεω οτι ειναι καλο η κακο απλα ετσι ειναι. Αμα δεν τους πολυκοιτταξεις δε σε πειραζουν. Αν ομως το ζηταει ο οργανισμος σου και βρεθεις στο καταλληλο μερος (δε μιλαω για σενα γενικα μιλαω!) τοτε ολα μπορουν να συμβουν.
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε 04fantomas05,
                  καλώς ήρθες στο thread. Νομίζω ότι μπορούμε να σε χρήσουμε ως πρέσβη και μόνιμο ανταποκριτή του bourdela.com στην Ταϋλάνδη. Με χαρά θα δεχτούμε τις πληροφορίες και υποδείξεις σου.
Προσωπικά, το χειμώνα, όταν ανέβω στην αγαπημένη μου Mπανκονκ θα επιδιώξω μια συνάντηση μαζί σου. Οψόμεθα.
Sa wat dee-khrap  :sunglasses:
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
πέρα απο όλα τα καλά που ακουμε ειναι αλήθια οτι έιναι γεμάτο με ανόμαλους το μέρος? Δε νομίζω το όνομα να έχει βγει έτσι..
Σύντροφε, είναι γεγονός ότι για μια περίοδο η κατάσταση στη χώρα ήταν ανεξέλεγκτη και η Ταϋλάνδη αποτελούσε τον παράδεισο των παιδοφίλων και διαφόρων άλλων οπαδών των extreme καταστάσεων.
Τα πράγματα, εδώ και 15 χρόνια, έχουν αλλάξει δραστικά. Όπως έγραψε και ο κώστας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η εργασία και η είσοδος στα μπαρ και στα άλλα ευαγή ιδρύματα ανηλίκων και οι έλεγχοι της Αστυνομίας είναι συχνοί και αυστηροί. Η δε χώρα είναι ασφαλέστατη για τους τουρίστες. Μην κολλάτε λοιπόν σε φήμες που δεν έχουν βάση. 
 

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Μηνύματα
219
Like
0
Πόντοι
1
διαβαζα το site που ανεφερε ο φιλος φαντομας και μου δημιουργηθηκε μια απορια:
τι ειναι οι farangs?
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε Παναγη οι farangs ειναι ολοι οι ξενοι δυτικου τυπου. Χοντρικα για να καταλαβεις Αμερικανοι, Ευρωπαιοι, Αυστραλοι κτλ ειναι farangs. Οι Ασιατες ή Ινδοι δεν ειναι farangs. Οταν περπατας στο δρομο συμβαινει συχνα να το ακουσεις απο Ταυλανδο εννοοντας εσενα. Ειναι ενας ορος ο οποιος ενοχλει μερικους ξενους (μερικοι και εγω μεσα υποστηριζουν οτι εχει αρνητικη χροια πολλες φορες) αλλα καπου οταν τον ακους συνεχεια παθαινεις ανοσια! Βεβαια αυτο που μου τη δινει περισσοτερο ειναι οταν ακουω ξενους να αναφερονται στους εαυτους τους η σε αλλους ξενους χρησιμοποιωντας τη λεξη farangs αντι του σωστοτερου και πιο politically correct "Westerner".

Φιλε vonmakoulis ευχαριστω για την τιμη. Θα χαρω να δωσω πληροφοριες σε οποιον ενδιαφερεται για την Ταυλάνδη και ευχαριστως να τα πουμε απο κοντα.

Οπως ειπε και ο φιλος ο vonmakoulis τα παιδοφιλικα εδω περα εχουν κοπει μαχαιρι εδω και αρκετα χρονια και οι αρχες δεν αστειευονται. Οι περισσοτεροι απο αυτους εχουν παει Καμποτζη και συνεχιζουν εκει τις δραστηριοτητες τους.Δυστυχως ομως εχει μεινει ακομη ο μυθος που συνεχιζει να αμαυρωνει την  εικονα μιας  χωρας που εχει παρα πολλα περα απο τον σεξοτουρισμο.
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Ειναι 9 το βράδυ και δουλεύω ακόμη, ανοίγω το laptop κοιτώ τις φωτογραφίες από το Koh Chang και κλαίω. Να πω λίγα πράγματα για την Tawan. Κατ'αρχήν το Thai Boxing Bar είναι πριν μπεις στο walking street και όχι εντός, κάτω από το Marine. Η Tawan ήταν από τα πολλά κορίτσια εντός του μπάρ με αριθμό 4 (είχε καμμιά 12αριά μπαρ γύρω γύρω από το ρίγκ). Πλήρωσα γι αυτήν 1000 βατ (25 ευρώ περίπου) και 300 στο μαγαζί. Όταν την είδα το πρωί ότι ήθελε παρει πρωινό μαζί μου και δεν έφευγε, και εμένα μου άρεσε το σεξ της βραδιάς έκανα συμφωνία μαζι της μένει μαζί μου κάθε μέρα για 1500 βατ και μου κάνει παρέα έως βαρεθούμε. Οπως είπα και πριν χωρίσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανε πράγματα που με εντυπωσιάσανε (αφού δεν ξεχνάμε το κορίτσι είναι της δουλειάς, όσο και να λέει σ'αγαπώ, δεν μας διαφεύγει). Δεν ζήτησε έξτρα τίποτε, πλην ψευτογυαλιά ηλίου από παζάρι (ούτε 5 ευρώ) και μία κρέμα σώματος κάπου 10 Ευρώ. Σε 12 μέρες αυτά τα έξτρα μόνο. Με πήγαινε σε φθηνά, καλά όμως εστιατόρια, παζάρευε για μένα ενοικίαση για μηχανάκι, τιμές κλπ. Πλην νοικιάσουμε μηχανάκι, έλεγε να πηγαίνουμε με ταξί (20 Βατ) να μην χρεώνομαι. Για ξενοδοχείο στο Κoh Chang έψαξε να βρει φθηνό και καλό, πάντα στο παζάρι. Πήγαμε και ήρθαμε από το νησί (Koh Chang) με λεωφορείο για να μην πληρώσω πολλά. Οταν με εγραψε τροχαία για κράνος, εγώ πήγα ξενοδοχείο και αυτή μόνη της εκεί στον δρόμο, έδωσε 2 ώρες μάχη να σβηστεί η κλήση. Πήρε μόνη της τα ρούχα μου να τα πλύνει, πάντα έβλεπε να είμαι ντυμένος καλά και σιδερωμένος και όταν έβαζα τα παπούτσια μου έσκυβε μου δέσει τα κορδόνια.... Οταν ήθελε πάρει κάτι δικό της από φαρμακείο ή κανένα φρούτο από τα καροτσάκια στον δρόμο ή κάτι απο σουπερ μάρκετ (πχ εμφυαλωμένα νερά), κομμωτήριο, πηγαινε μόνη και δεν μου ζητούσε τίποτε να πληρώσω. Οταν απο το ξενοδοχείο πήγαινε για λίγο σπίτι της να πάρει ρούχα, ποτέ δεν μου ζήτησε να της δώσω για ταξί. Στην αναχώρηση, μου έκανε δώρο και ενα πουκάμισο μαζί με ένα πολύχρωμο βραζιολάκι του Βούδα (μετράει η πράξη και όχι η αξία). Στο σεξ πάντα με ρωτούσε τι μου αρέσει, ενώ μου έλεγε τι να της κάνω για να χύσει και αυτή να το ευχαριστηθεί. Κοιμόταν κολλημένη αγκαλιά επάνω μου όλο το βράδυ δεν πήγαινε ούτε 10 εκατοστά πιο μακρυά. Ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε αυτό δεν μου αρέσει ή δεν μουρμούρησε για οτιδήποτε σε διάστημα 10 ημερών. Αυτά τα ολίγα...
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Πριν 3 χρόνια πήγα με μία Ουκρανή, αντικειμενικά γυναικάρα, αυτό που λέμε Θεά, στην Μύκονο για διακοπές. Οτι ανέφερα για την Tawan τα αντίθετα με εκείνη την κουφάλα. Ηθελε ακριβο ξενοδοχείο, καλά εστιατόρια, να γυρνάμε όλα τα μπαρ, να πίνει Evian νερό. Ειχε μόνιμα την λέξη "θέλω" στο στόμα (κοσμήματα, ρούχα, ότι της κατέβαινε στο κεφάλι). Ούτε το νεράκι από το περίπτερο δεν ήθελε πληρώσει με τα λεφτά της όταν διψούσε. Μουρμούραγε ασταμάτητα στα όχι τα δικά μου (δεν είμαι γύφτος, αλλά δεν θα αγόραζα και όλη την Μύκονο για πάρτι της). Από το πρώτο βράδυ βλαστημούσα που ήθελα κυκλοφορώ με high μουνί. Σε 4 μέρες Μύκονο, ξόδευσα τα ίδια με 12 μέρες Ταυλάνδη μαζί με τα εισιτήρια μου να πάω.
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
Ειναι 9 το βράδυ και δουλεύω ακόμη, ανοίγω το laptop κοιτώ τις φωτογραφίες από το Koh Chang και κλαίω. Να πω λίγα πράγματα για την Tawan. Κατ'αρχήν το Thai Boxing Bar είναι πριν μπεις στο walking street και όχι εντός, κάτω από το Marine. Η Tawan ήταν από τα πολλά κορίτσια εντός του μπάρ με αριθμό 4 (είχε καμμιά 12αριά μπαρ γύρω γύρω από το ρίγκ). Πλήρωσα γι αυτήν 1000 βατ (25 ευρώ περίπου) και 300 στο μαγαζί. Όταν την είδα το πρωί ότι ήθελε παρει πρωινό μαζί μου και δεν έφευγε, και εμένα μου άρεσε το σεξ της βραδιάς έκανα συμφωνία μαζι της μένει μαζί μου κάθε μέρα για 1500 βατ και μου κάνει παρέα έως βαρεθούμε. Οπως είπα και πριν χωρίσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανε πράγματα που με εντυπωσιάσανε (αφού δεν ξεχνάμε το κορίτσι είναι της δουλειάς, όσο και να λέει σ'αγαπώ, δεν μας διαφεύγει). Δεν ζήτησε έξτρα τίποτε, πλην ψευτογυαλιά ηλίου από παζάρι (ούτε 5 ευρώ) και μία κρέμα σώματος κάπου 10 Ευρώ. Σε 12 μέρες αυτά τα έξτρα μόνο. Με πήγαινε σε φθηνά, καλά όμως εστιατόρια, παζάρευε για μένα ενοικίαση για μηχανάκι, τιμές κλπ. Πλην νοικιάσουμε μηχανάκι, έλεγε να πηγαίνουμε με ταξί (20 Βατ) να μην χρεώνομαι. Για ξενοδοχείο στο Κoh Chang έψαξε να βρει φθηνό και καλό, πάντα στο παζάρι. Πήγαμε και ήρθαμε από το νησί (Koh Chang) με λεωφορείο για να μην πληρώσω πολλά. Οταν με εγραψε τροχαία για κράνος, εγώ πήγα ξενοδοχείο και αυτή μόνη της εκεί στον δρόμο, έδωσε 2 ώρες μάχη να σβηστεί η κλήση. Πήρε μόνη της τα ρούχα μου να τα πλύνει, πάντα έβλεπε να είμαι ντυμένος καλά και σιδερωμένος και όταν έβαζα τα παπούτσια μου έσκυβε μου δέσει τα κορδόνια.... Οταν ήθελε πάρει κάτι δικό της από φαρμακείο ή κανένα φρούτο από τα καροτσάκια στον δρόμο ή κάτι απο σουπερ μάρκετ (πχ εμφυαλωμένα νερά), κομμωτήριο, πηγαινε μόνη και δεν μου ζητούσε τίποτε να πληρώσω. Οταν απο το ξενοδοχείο πήγαινε για λίγο σπίτι της να πάρει ρούχα, ποτέ δεν μου ζήτησε να της δώσω για ταξί. Στην αναχώρηση, μου έκανε δώρο και ενα πουκάμισο μαζί με ένα πολύχρωμο βραζιολάκι του Βούδα (μετράει η πράξη και όχι η αξία). Στο σεξ πάντα με ρωτούσε τι μου αρέσει, ενώ μου έλεγε τι να της κάνω για να χύσει και αυτή να το ευχαριστηθεί. Κοιμόταν κολλημένη αγκαλιά επάνω μου όλο το βράδυ δεν πήγαινε ούτε 10 εκατοστά πιο μακρυά. Ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε αυτό δεν μου αρέσει ή δεν μουρμούρησε για οτιδήποτε σε διάστημα 10 ημερών. Αυτά τα ολίγα...

κανω συγκρισεις με τις προκομενες τις δικες μας που δεν ειναι και της δουλειας (υποτιθεται) και μελαγχολω. τι να πεις...

 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
289
Like
0
Πόντοι
1
καλα οι ελληνιδες εχουν σηκωσει πολυ κεφαλι!θελουν τα παντα στα ποδια λες και ειμαστε υποχρεωμενοι να της πληρωνουμε για να ειναι διπλα μας!ρε ουστ κομπλεξαρες...μπαι μωρο μου μπαι φευγω για ντουμπαι(πατονγκ) και οσο για τις δικιες μας πουτσα,ροπαλο και σκουπα!
ZAICHIK περιμενουμε το ρεπορταζ απο το ταξιδι σου.
 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
289
Like
0
Πόντοι
1
παντως διαβαζω σε κατι διεθνη φορουμς για πατονγκ και βλεπω πως οι περισσοτεροι συμφωνουν οτι εχει ακριβινει η κατασταση γενικα εκει και οσο παει θα ανεβαινει κιαλλο...
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
Φίλε KOSTASF16 μια ερώτηση. Πήγα στην ιστοσελίδα για royal palace kai royal twins ξενοδοχεία. Μου φάνηκε το royal twins λίγο πιο χλιδάτο και πιο ακριβούτσικο. Αξίζει? Τη γνώμη σου. Ευχαριστώ
το royal twins ειναι 100 μπατ ακριβοτερο  στο royal palace εμεινα 3 μερες ψιλοχαλια χαλασμενες βρυσες κλπ. ολες τις αλλες και ολο το δευτερο ταξιδι στο royal twins. και οταν ξαναπαω παλι εκει θα μεινω, τεραστια δωματια. κανενα προβλημα με τις γυναικες. διπλα σε ολα.
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
πολυ χαιρομαι για τον ανταποκριτη φαντομα, φιλε φαντομα δεν ξερω αν διαβασες το ποστ μου για την μπανγκοκ, απογοητευτηκα τελειως απο την πολη, το μποτιλιαρισμα ηταν το χειροτερο απο ολα, και απο οτι καταλαβα δεν θα περασω ποτε ξανα, το μποτιλιαρισμα ειναι μεγαλο χασιμο χρονου.
ο zaichik μας περιεγραψε εν συντομια τις μερες που περασε με την tawan, φυσικα μου θυμησε αυτα που εζησα εγω με τις δικες μου, επι δωδεκα ομως, γιατι στα δυο  ταξιδια γνωρισα δωδεκα διαφορετικες ταυλ. και ηταν ολες ιδιες με την tawan..  και 2012 να γνωριζα παλι αυτες τα ιδια θα κανανε...
εμενα μου κανει εντυπωση που αμεσως σε κρατανε απο το χερι και σε προσεχουν οταν περνατε απο ενα  δρομο, ασε που μια εστρωνε τα κρεβατια,εχω φωτο, θα τσεκαρω αν δεν την εχω βαλει , θα τη βαλω να τη δειτε, δεν παιζονται αυτα τα πλασματα, εγω ημουν συνεχως με ενα χαμογελο εκπληξης και σαστισμενος με αυτα που κανανε
 

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Μηνύματα
289
Like
0
Πόντοι
1
Γιγάντια κύματα έπληξαν τις ακτές της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Τζακάρτα
 

Γιγάντια κύματα που προκλήθηκαν από ισχυρούς ανέμους έξω από τη Νότιο Αφρική έπληξαν μεγάλο μέρος της Ινδονησίας, των Μαλδίβων, της Ταϊλάνδης και της Δυτικής Αυστραλίας, σκοτώνοντας τουλάχιστον ένα άτομο και αναγκάζοντας χιλιάδες να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Τα κύματα, ύψους έως και επτά μέτρων σε ορισμένες περιοχές, εμφανίστηκαν την Πέμπτη και συνεχίστηκαν έως την Κυριακή. Όπως αναφέρει το Reuters, η δημοφιλής παραλία Κούτα, στο Μπαλί της Ινδονησίας, ξανάνοιξε τη Δευτέρα για τους τουρίστες και τους ψαράδες.

Η Δυτική Ιάβα και η Δυτική Σουμάτρα ήταν οι περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, αν και τα κύματα χτύπησαν και την επαρχία Ατσεχ και τα Πουκέτ, όπου οι μνήμες του ολέθριου τσουνάμι του 2004 δεν έχουν σβήσει ακόμα.

Εκατοντάδες σπίτια, βάρκες και παράγκες στις ακτές παρασύρθηκαν από τα βίαια κύματα στην Ινδονησία, και χιλιάδες άνθρωποι βρήκαν καταφύγιο σε σχολεία και άλλα δημόσια κτίρια προς την ενδοχώρα. Σπίτια καταστράφηκαν επίσης στην Ταϊλάνδη και τις Μαλδίβες, ενώ κύματα ύψους αρκετών μέτρων έφτασαν μέχρι τη νοτιοδυτική Αυστραλία.

Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA), τα κύματα προκλήθηκαν από ισχυρούς ανέμους νότια του Κέιπ Τάουν στις 8 Μαΐου και ταξίδεψαν σχεδόν 4.000 χλμ πριν φτάσουν στο νησί Ρεϊνιόν τρεις ημέρες αργότερα.

Newsroom ΔΟΛ
πηγη
εεε....χμμμ...χλωμα τα πραγματα!λετε να ξαναγινει τιποτα περιεργο παλι εκει κατω?
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
στον κολπο της ταυλανδης δεν κινδυνευουμε, στην πατταγια δηλαδη.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom