Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
καλοσοριζω τον συναγωνηστη kontolagnos, ειναι νεος στο σαιτ, μυηθηκε στην ταυλ. απο εμενα τον απριλη
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
31.504
Κριτικές
1
Like
35.685
Πόντοι
6.256
χαιρετω τους συναγωνιστες της ταυλανδης
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε Κωστα δε σε αδικω για τη Bangkok. Το χαος της σοκαρει...Μου τυχαινει συχνα να ειμαι κολλημενος σε ταξι
περιμενοντας πρασσινο για +15 λεπτα χωρις το ταξι να εχει κουνηθει πιθαμη. Επισης ειναι με διαφορα η πιοασχημη πολη που εχω δει στη ζωη μου. Αναρχη δομηση, χαοτικους δρομους, αμετρητα κτιρια τελειως "κιτς", μολυνση κτλ  Παρολα αυτα εχει το δικο της χαρακτηρα. Κατα τη γνωμη μου η Μπανγκοκ εχει με διαφορα τις ομορφοτερες γκομενες (γιατι μαζευει κοσμο απο παντου κινεζοταυλανδες σκετα κουκλια, μωρα απο το Ισααν, απο νοτο κτλ) και το καλυτερο φαγητο. Πιστευω οτι αξιζει να της δοσεις μερικες ευκαιριες ακομη και αν ο μονος σκοπος σου ειναι το σεξ. Εχει μαγαζια που δεν τα βρισκεις αλλου. Στοιχιζει κατιτις παραπανω αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.
Ο κολπος της Ταυλανδης δεν πολυκινδυνευει απο τσουναμια και τετοια συναφη (αν και ποτε δεν ξερεις), ελα ομως
που οι πιο ομορφες παραλιες και νησακια ειναι απο την αλλη πλευρα!
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
στην μπανγκοκ πηγα στην περιοχη καο σαν, πολυ χαλια τη βρηκα, κει ενω περιμενα να βρω πολλα ξεν. ταλαιπωρηθηκαμε λιγο, και με το ταξι παντως που γυρισαμε δεν ειδα καποιο καλο μερος, νομιζω πως χρειαζεται κανεις σαφης οδηγιες για την πολη, να πας δηλαδη σε συγκεκριμενα σημεια, εγω ηθελα ελευθερη φαση και την πατησα, ασε που ηθελα να τη γυρισω με τα ποδια σαν την ευρωπη..  οσο για τις καλυτερες κοπελες, ναι αυτο ειναι λογος να αλλαξω γνωμη..
 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
ETΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ !!!

Στο παρελθόν έχω πάει για δουλειές σε διάφορες πόλεις της Ασίας και γίνεται ΧΑΜΟΣ... χρόνο + χρήμα να'χεις για ξόδεμα !!!

Και για όσους τρελλαίνονται για τέτοια μωράκια... πάρτε κι ενα κα-υ-λό link!

 

Συνημμένα

  • VIEW.jpg
    VIEW.jpg
    56,8 KB · Εμφανίσεις: 30

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Η Tawan  Όταν την είδα το πρωί ότι ήθελε παρει πρωινό μαζί μου και δεν έφευγε, και εμένα μου άρεσε το σεξ της βραδιάς έκανα συμφωνία μαζι της μένει μαζί μου κάθε μέρα για 1500 βατ και μου κάνει παρέα έως βαρεθούμε. Οπως είπα και πριν χωρίσαμε στο αεροδρόμιο. Έκανε πράγματα που με εντυπωσιάσανε (αφού δεν ξεχνάμε το κορίτσι είναι της δουλειάς, όσο και να λέει σ'αγαπώ, δεν μας διαφεύγει). Δεν ζήτησε έξτρα τίποτε, πλην ψευτογυαλιά ηλίου από παζάρι (ούτε 5 ευρώ) και μία κρέμα σώματος κάπου 10 Ευρώ. Σε 12 μέρες αυτά τα έξτρα μόνο. Με πήγαινε σε φθηνά, καλά όμως εστιατόρια, παζάρευε για μένα ενοικίαση για μηχανάκι, τιμές κλπ. Πλην νοικιάσουμε μηχανάκι, έλεγε να πηγαίνουμε με ταξί (20 Βατ) να μην χρεώνομαι. Για ξενοδοχείο στο Κoh Chang έψαξε να βρει φθηνό και καλό, πάντα στο παζάρι. Πήγαμε και ήρθαμε από το νησί (Koh Chang) με λεωφορείο για να μην πληρώσω πολλά. Οταν με εγραψε τροχαία για κράνος, εγώ πήγα ξενοδοχείο και αυτή μόνη της εκεί στον δρόμο, έδωσε 2 ώρες μάχη να σβηστεί η κλήση. Πήρε μόνη της τα ρούχα μου να τα πλύνει, πάντα έβλεπε να είμαι ντυμένος καλά και σιδερωμένος και όταν έβαζα τα παπούτσια μου έσκυβε μου δέσει τα κορδόνια.... Οταν ήθελε πάρει κάτι δικό της από φαρμακείο ή κανένα φρούτο από τα καροτσάκια στον δρόμο ή κάτι απο σουπερ μάρκετ (πχ εμφυαλωμένα νερά), κομμωτήριο, πηγαινε μόνη και δεν μου ζητούσε τίποτε να πληρώσω. Οταν απο το ξενοδοχείο πήγαινε για λίγο σπίτι της να πάρει ρούχα, ποτέ δεν μου ζήτησε να της δώσω για ταξί. Στην αναχώρηση, μου έκανε δώρο και ενα πουκάμισο μαζί με ένα πολύχρωμο βραζιολάκι του Βούδα (μετράει η πράξη και όχι η αξία). Στο σεξ πάντα με ρωτούσε τι μου αρέσει, ενώ μου έλεγε τι να της κάνω για να χύσει και αυτή να το ευχαριστηθεί. Κοιμόταν κολλημένη αγκαλιά επάνω μου όλο το βράδυ δεν πήγαινε ούτε 10 εκατοστά πιο μακρυά. Ποτέ μα ποτέ δεν μου είπε αυτό δεν μου αρέσει ή δεν μουρμούρησε για οτιδήποτε σε διάστημα 10 ημερών.
Σύντροφοι,
           τα όσα ποστάρισε παραπάνω ο καθόλα άξιος αναταποκριτης μας Zaichik ανταποκρίνονται πλήρως στην συμπεριφορά των γυναικών εκεί. Πουθενά στον κόσμο δεν έχω συναντήσει τέτοια συμπεριφορά από γυναίκες του επαγγέλματος. Βέβαια είναι ζηλιάρες (ο σύντροφος φαντομάς το βιώνει καθημερινά  ;) ) αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο να ζήσετε αυτή την εμπειρεία.
Η δική μου πρόταση για όσους πριτίθενται να ταξιδέψουν στην χώρα αυτή είναι να μείνουν 4-6 μέρες στην Μπανκονκ (διαβάστε καλά τα πόστ του κ. πρέσβη μας 04fantomas05) για να μπορέσετε να αντιληφθείτε την ταϋλανέζικη πραγματικότητα, να επισκεφτήτε κάποια από τα πολυάριθμα αξιοθέατά της και φυσικά να ξεσαλώσετε στα ευαγή της ιδρύματα και μετά να πάτε με ένα ώραίο μωρό της επιλογής σας είτε στα νησάκια του νότου, είτε στα δάση του βορρα να απολάυσετε τις μοναδικές στιγμές που σου προσφέρει απλόχερα η φύση στην χώρα αυτή.
Sa wat dee-khrap  :sunglasses:
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ακομα δεν εχω καταλαβει τι εχει να δει κανεις στην μπανγκοκ, πιο ομορφες γυναικες ισως?  ποσο πιο ομορφες? εδω με τις πατταγιανες και δεν μπορουμε να συνελθουμε,
 

Male37

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Μηνύματα
31
Like
3
Πόντοι
0
Τελικά παιδιά που αξίζει να πάει κανείς, Πατάγια ή Μπαγκογκ;
 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2.776
Like
6
Πόντοι
16
Τελικά παιδιά που αξίζει να πάει κανείς, Πατάγια ή Μπαγκογκ;
Σύντροφε,
         έχουν γραφτεί αρκετά σ' αυτό το thread σχετικά με το που είναι καλύτερα. Προσωπικά προτιμώ τα νησάκια του Νότου. Αλλά υποστηρίζω σθεναρά ότι για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει την Ταϋλάνδη του σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να αφιερώσει λίγες μέρες στην Μπανκονκ.
Όσον αφορά το θέμα μας (το σεξ φυσικά) η διαφορά έγκειται ότι τα σχετικά ιδρύματα στην Παττάγια είναι συγκεντρωμένα σε ένα σημείο (και εύκολα προσβάσιμο) αντίθετα στην Μπανκονκ είναι διεσπαρμένα σε πολλές συνοικίες της πόλης, που απέχουν αρκετά μεταξύ τους. Όσον αφορά τις φυσικές ομορφιές ...χάσατε. Και οι δύο στερούνται φυσικών ομορφιών. Η παραλία και τα νερά της Παττάγια είναι εξίσου βρωμερά με τα αντίστοιχα του Τσαο Πραγια.
sa wat dee-khrap  :sunglasses:
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
οπως εχουμε ηδη πει στο μπανκογκ θα παει καποιος που παει πρωτη φορα στη ταυλανδη
οπωσδηποτε
εχει καποια αξιοθεατα ετσι και αλλιως να δει αλλα και τα καλυτερα φαγαδικα
τωρα προσωπικα πιστευω οτι μια βολτα στο ποταμι  κυριως αξιζει οπως και το τσιανγκ μαι και ραι βορεια ταυλανδη
εγω παντα μενω σε ξενοδοχεια που ειναι διπλα στο ποταμι πχ μεναμ γιατι ειναι 5 λεπτα απο το κεντρο και εχω το πλεονεκτημα να αποφευγω τη κινηση αφου στο ποταμι δεν εχει μποτιλιαρισμα . βεβαια καλη λυση ειναι και το ασια που ειναι κοντα στο σιαμ shopping center και εχει και καλο κοσμο παντα στο ρεπερτοριο (τα ξενοδοχεια παντα εχουν τα κλαμπακια τους και γυναικες πολυ καλες και ισως καθαροτερες απο τις ελευθερες
τα ψωνια που κανω στην μπανκογκ  ειναι επωνυμα πραγματα κυριως ρουχα
απο κει και περα η παταγια περαν απο τα ξενυχταδικα δεν προσφερει σχεδον τιποτα και αυτα που λενε για κορραλια και παπαριες ξεχαστε τα ομοιως και το πουκετ
τα νησια απο τη πλευρα του ινδικου(andaman sea)χαλια εως πολυ χαλια τα νησια απο τη πλευρα του κολπου της ταυλάνδης μετρια εως καλα
εγω προσωπικα μου αρεσαν πολυ τα KoAdangRawi αλλα ειναι αρκετα νοτια κοντα μαλαισια
γενικα εχω παρατηρησει οτι τα νησια που ειναι κοντα στη μαλαισια εχουν ενδιαφερον γιατι δεν εχουν ποδοπατηθει ακομα
 
ειναι και θεμα γουστου αλλα και χρονου γιατι για να πας σε ολα δε μπορεις αντε σε ενα η 2 το πολυ
τελος μιας και αλλοι φιλοι το εχουν αναφερει μπορει να υπαρχει φτωχεια αλλα εχουν και αξιοπρεπεια σαν λαος και αυτο ειναι κατι που με ειχε εντυπωσιασει παρα πολυ στις αρχες που πηγαινα.βεβαια μην περιμενει κανεις να γινει κολλητος με τη πρωτη με οποιονδηποτε αυτα τα ξερει ο φιλος φαντομας καλυτερα ο οποιος θα δινει τα φωτα του οπου χρειαζονται γιατι αλλη η γνωμη του τουριστα αλλη του μονιμου κατοικου.
αυτα σαν παρενθεση γιατι οταν λεμε ταυλανδη το συνδεουμε αμεσως με το σεξ
με χαρα ειδα ποσο επηρεαστηκε ο φιλος μας zaichik απο την επισκεψη του εκει ελπιζω οτι το επομενο του ταξιδι θα ειναι καλυτερο απο το πρωτο
φιλικα
 

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Μηνύματα
1.544
Like
4
Πόντοι
16
πε παιδια ψαχνω να βρω εισιτηριο για Αυγουστο και ακουω κατι τιμες τυπου 1000-1300 !!!!!!!
Αντιθετα με γραφειο 8-10 μερες ειναι 700 ευρω ολα μαζι.
Πως θα γινει να παω τον Αυγουστο για καμια 20 αρια μερες?
Δεν θελω να παω με γραφειο,εχω ακουσει πως σε καλυβακια στις παραλιες μενεις με 5 ευρω την μερα!!!!
και εγω ετσι θελω να ξηγηθω.Που θα βρουμε κανα φτηνο εισιτηριο?
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Τελικά παιδιά που αξίζει να πάει κανείς, Πατάγια ή Μπαγκογκ;
Φιλε το που θα πας εξαρταται καθαρα απο τα το τι ζητας απο τις διακοπες σου. Οπως ειπε και ο φιλος ο vonmakoulis αν ερχεσαι για φυσικες ομορφιες πας η Νοτο (παραλιες) η βορρα (για ζουγκλες/δαση/βουνα κτλ). Αν εισαι καθαρος σεξοτουριστας πας Παταγια με κλειστα ματια. Αν ερχεσαι και για τα δυο τσιμπας το κοριτσι απο Μπανγκοκ η Παταγια και την πας οπου θες. Εναλλακτικα αν πηγαινεις Πουκετ η Κο Σαμουι η και αλλα τουριστικα μερη θα βρεις κοριτσια και εκει (πολυ λιγοτερα ομως).
Παιδια για να μην παρεξηγηθω εγω λεω τη γνωμη μου εδω μεσα για πολλα θεματα σχετικα με την Ταυλανδη περα απο το σεξ. Εξαλου οπως διευκρινησα στην αρχη, βρεθηκα στο φορουμ τελειως κατα τυχη.
Οταν ειχα πρωτοερθει δεν ηρθα μονο για τις γυναικες. Τη χωρα τη μελετουσα σε πολλα θεματα απο το Ιντερνετ χρονια πριν παρω τη μεγαλη αποφαση να εγκαταλειψω το δυτικο τροπο ζωης. Βεβαια ισως βρισκομαι σε λαθος φορουμ! Αν απασχολω περιττο χωρο η κουραζω κοσμο πεστε το και την κανω με ελαφρα πηδηματακια...
Η Μπανγκοκ οπως ειπα εχει σεξο-μαγαζα που δεν τα εχει αλλου πουθενα. Βεβαια αυτα δεν βρισκονται ουτε στην Νανα ουτε στην Πατ-πονγκ. Περα απο αυτο, η γοητεια της Μπανγκοκ οσων αφορα τις γυναικες δε βρισκεται σωνει και καλα στις πουτανες. Υπαρχουν ενα σωρο κοριτσια που την ψαχνουν με ξενους (φοιτητριες ελευθερων ηθων, κοπελλες που εχουν μεγαλη περιεργεια να γνωρισουν ξενους, κοπελλες που εχουν βαρεθει τους ντοπιους επειδη μερικοι τις κακομεταχειριζονται και παει λεγοντας). Αυτες μπορει κανεις να τις βρει σε πολλα μερη, μπαρς (οχι απαραιτητα go-go bars η beer bars), εμπορικα συγκροτηματα, αγορες κτλ. Δε θελει και πολυ, σε ενα εμπορικο κεντρο να μπεις χαζευει το ματι σου απο τις σικατες πωλητριες σκετα κομψοτεχνηματα. Εγω αν και παντρεμενος και παρολο που της βλεπω σε καθημερινη βαση ακομη δεν εχει χορτασει το ματι μου. Asian dolls και δε συμμαζευεται. Αν μαλιστα μιλας και λιγο τη γλωσσα ο παγος σπαει σε δευτερολεπτα, τα χαμογελα δεν αργουν να ερθουν και τα τηλεφωνα πεφτουν ανετα.
Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν ευγενεια και σχετικα καλο ντυσιμο (must και τα δυο). Η βιτρινα (το λεγομενο face οπως το λενε εδω) ειναι ειναι πολυ σημαντικα στην τοπικη κουλτουρα.
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
Φιλε kostasbmw συμφωνω σε ολα οσα ειπες μονο μια ενσταση εχω σε αυτο που ειπες οτι τα νησακια του Ανταμαν ειναι χαλια. Βεβαια δεν ξερω αν τα συγκρινεις με αλλες περιοχες (Πολυνησια, Αγιος Μαυρικιος κτλ) εκτος Ταυλανδης αλλα για τα τοπικα δεδομενα υπαρχουν νησακια στον Ανταμαν που δεν παιζονται. Συμφωνω απολυτως οτι η Παταγια ειναι χαλια απο θαλασσα και οτι η Πουκετ αν και καλυτερη απο την Παταγια δεν ειναι και οτι καλυτερο. Υπαρχουν ομως διασπαρτα νησακια γυρω απο Πουκετ, Κραμπι, Τρανγκ που ειναι σκετος παραδεισος (ακομα δεν τα εχουν τελειως σκισει οπως την Πουκετ η το Κο Σαμουι το οποιο επισης δε λεει τιποτα).
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Επαναλαμβανω:
Οι τιμες των εισιτηριων,ανεβοκατεβαινουν,οπως το χρηματιστηριο.
Για να καταλαβετε πως λειτουργει το πραγμα,αν π.χ ενα εισιτηριο κοστιζει 500 ευρω σημερα,και μαζευτουμε καμμια 100αρια ατομα και κανουμε διαδοχικα ενας-ενας κρατηση για τη συγκεκριμένη πτηση,άλλη τιμη θα παρει ο πρωτος,άλλη τιμη ο πεντηκοστος και άλλη ο τελευταιος.Αν τελειωνουν μαλιστα και τα διαθεσιμα εισιτηρια για τη συγκεκριμένη πτηση,τοτε μπορει ο τελευταιος,για το ΙΔΙΟ εισιτηριο-στη διπλανη θεση-που ο πρωτος πληρωσε 500 ευρω,να του ζητησουν 2000 ευρω.
Επειδη λοιπον τον Αυγουστο το δρομολογιο Αθηνα-Μπανγκοκ εχει ζητηση,το κοπανανε.Η μονη παρηγορια,ειναι οτι τα ξενοδοχεια εχουν τις μισες τιμες γιατι ειναι low season.
Οσον αφορά καποια πακετα,που δινουν τα τουριστικα γραφεια,ειναι δεκαημερα,αλλα με 7 διανυκτερευσεις.Που σημαινει οτι 2 μερες από τις 10 τις περνας μεσα στο αεροπλανο και στις αιθουσες αναμονης της Ντοχα,του Ντουμπαι,της Σρι Λανκα κλπ κλπ. Γιατι οι πτησεις που ενσωματωνουν στα πακετα τους δεν ειναι απευθειας.
Οποιος φιλος βρει εισιτηριο γυρω στο χιλιαρικο με σταση 3-4 ωρων μεσω Ντουμπαι η Ντοχα,ειναι οτι φτηνοτερο μπορει να βρει αυτή τη στιγμη για Αυγουστο.
Εγω ειχα τη τυχη,να βρω ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με ΤΗΑΙ στα 950 ευρω,που ομολογουμενως ειναι πολυ φτηνη τιμη για Αυγουστο.
Υπαρχει ομως και η φτηνη λυση (κατω από 600 ευρω πηγαινε-ελα μαζι με φορους κομπλε),απλα το ταξιδι διαρκει 39 ωρες στο πηγαινε και 24 στο ελα...(Ουσιαστικα 35 και 28 αντιστοιχα γιατι βαζουμε μεσα και τη διαφορα ωρας που ειναι 4 ωρες)
 

Wolverine79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι καιρος τωρα που διαβαζω οτι θεμα μου κεντριζει το ενδιαφερον στο forum αλλα χωρις να μπω στην διαδικασια να απαντησω ή να γραψω την αποψη μου.
Εδω και 2 μερες διαωαζω για Ταυλανδη και εχω τρελαθει μου εχει γυρισει κυριολεκτικα το ματι με οσα διαβαζω και βλεπω.Εχω παρει τηλεφωνο δυο κοληταρια και τους εχω πει για το θεμα και μου εχει κολησει η ιδεα να παω.Τα προβληματα ειναι δυο ομως.1 δεν εχω παρεα γιατι απο τα κοληταρια υπαρχει το σοβαρο θεμα χρημα και 2)τι λες στην κοπελα που ειναι γατα και ζυλευει?????
Οι φιλοι ειναι γατονια και τρελαινονται για κατι τετοια απλα ειναι το θεμα χρημα στην μεση καθως και το θεμα του να εισαι full "κομπλε" εκει? Περιμενω ιδιωτικα μυνηματα απο ατομα που μπορουν να με πληροφορησουν.Επεισης δεν ειμαι ατομο που θα ξεκινησω να παω καπου μονος εαν δεν εχω καλη παρεα (χαβαλεδιαρικη) δεν μπορω
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
φιλε φαντομα ισως ειμαι λιγο αυστηρος εχεις δικιο αλλα τα συγκρινω και με τα νησακια της μαλαισιας πχ το πενανγκ και τα βαθμολογω ετσι στο συνολο των νησιων και οχι ατομικα ενα ενα.
το οκτωβριο αν ειμαι καλα θα κατεβω προς τα κει και θα κανω νεα αξιολογηση  :grin:
τωρα ως προς τα εισητηρια που βασανιζονται οι περισσοτεροι φιλοι πρεπει να καταλαβετε οτι οι απευθειας πτησεις ειναι ακριβοτερες ιδιως αν πας να κλεισεις μονος σου το εισητηριο στο ιντερνετ η στην εταιρεια
αν παει καποιος σε πρακτορειο και ιδιαιτερα αν πανε 10 ατομα θα εχουν τρομερη εκπτωση αυτο ειναι δεδομενο γιατι περυσι στα 20 εισητηρια μας εδωσαν 2 τζαμπα
τα πρακτορεια εχουν περιθωρια και κανουν τιμες στα ομαδικα απλα ρωταμε να ξερουμε ακριβως αναχωρησεις αφιξεις και ποια εταιρεια και ποση καθυστερηση και διαλεγουμε.
εγω προσωπικα αγοραζω πακετο ξενοδοχειο με πρωινο και αεροπορικο για 7 η περισσοτερες αναλογα με την αδεια διανυκτερευσεις ητοι προτιμω απογευματινη πτηση για να ειμαι μετα τις 10 το πρωι στο μπανκογκ με ται συνηθως
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Εγω εκλεισα με πρακτορειο στα 950 ευρω,το ιδιο εισιτηριο που στο ιντερνετ το βρηκα 1128 και στην ΤΗΑΙ 1250.
Το πακετο πτηση+ξενοδοχειο συμφερει,οταν εισαι κατασταλαγμενος σε ποιο ακριβώς μερος θες να πας και βεβαια να μεινεις ολες τις μερες στην ιδια πολη.
Να εχεις γνωση βεβαια της περιοχης ωστε να διαλεξεις ενα ξενοδοχειο που να ειναι κοντά στα σημεια των ενδιαφεροντων σου.
Αν θες να επισκεφτεις 2-3 μερη,να πας και κανενα ταξιδακι στα νησια,σε περιοριζει.Και βεβαια οσοι περισσοτεροι μαζευτειτε,τοσο καλυτερη τιμη θα παρετε από το πρακτορειο.
Εγω δυστυχώς εχω αδεια μονο Αυγουστο που ειναι ακριβα.Αλλιως ολους τους αλλους μηνες,εκτος Πασχα και Χριστούγεννα βρισκεις πακετο πτηση-ξενοδοχειο για 20 μερες γυρω στο χιλιαρικο..
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
kostasbmw  μου ελυσες λιγο το "κουβαρι" που λεγεται μπανγκοκ, και νομιζω θα ξαναπροσπαθησω..  θα εμενα δυο μερες και την προηγουμενη φορα, αν ο φιλος "kontolagnos" που ημασταν μαζι , δεν επεμενε να φυγουμε αμεσως, τεσπα, ως την αλλη φορα θα εχω συγκεντρωσει πολλες πληροφοριες και θα ειμαι καλα "διαβασμενος".
ο καλος ανταποκριτης απο μπανγκοκ θα πρεπει να αναφερει οτι θελει σχετικα με ταυλανδη, ειπαμε το θρεντ δεν αφορα μονο το σεξ, προς θεου, καθε πληροφορια του ειναι πολυτιμη.
μαθαινοντας κι εγω τις τιμες των αεροπορικων του αυγουστου, και την δυσκολια να βρεθουν εισητηρια, το ανεβαλα για μετα αμεσως, και κατι αλλο, οι τιμες στην ταυλ. ξενοδοχεια  κτλ. ειναι παντα φθηνες, εγω και αρχες φλεβαρη που ειναι σχετικα χαι περιοδος και τον απριλη που ειναι μεσαια βρηκα τις ιδιες τιμες.
για να τελειωσω αυτο το ποστ να πω οτι σε καθε ταξιδι θα περναω και απο την πατταγια, τοσες ομορφες γυναικες συγκεντρωμενες μαζι δεν νομιζω να υπαρχουν αλλου.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
το θεμα εποχης απασχολει πολυ κοσμο αλλα εγω εχω κατασταλαξει στο οκτωβριος μεχρι αρχες δεκεμβρη και φεβρουαριος μεχρι απριλη.
οι κυριωτεροι λογοι ηταν να αποφυγω τη πολυ ζεστη και ας ετρωγα και καμμια μπορα τροπικη και μετα οι τιμες των αεροπορικων εισητηριων.
θυμαμαι οτι σε ενα ταξιδι πηγα κωνσταντιπουπολη να παρω διερχομενο της air malaisia απο μαδριτη γιατι βρηκα μια προσφορα 17 μερες μπανκογκ πενανγκ σιγκαπουρη 830 ευρω.αρα κυνηγαμε και τις ευκαιριες για να εχουμε ανεση στα τοπικα τουρ.
οποιος παει σε πρακτορειο δεν κλεινει τουρ καισυναφη μονο υπνο με πρωινο(ειναι μπουφες παντα οποτε τρως και για μεσημερι) και εισητηριο.τα τοπικα τα διαλεγεις εκει και στοιχιζουν φτηνοτερα
πατταγια οσες φορες πηγα εδω αραξα πολυ βολικο μπανκογκ σε αυτα
το αγαπημενο μου επειδη ειναι διπλα στο ποταμι
βολικο πολυ και εχει παντα καλο κοσμο στο κλαμπ και πολλα μαγαζια γυρω του
και αυτο βολικο
στο πουκετ
τα ξενοδοχεια καλα  το μερος εχει χαλασει
στο κραβι
ενας μικρος παραδεισος
στο κο σαμουι
μου αρεσε παρα πολυ
στο ποταμο κβαι στη γεφυρα μεσα στη ζουγκλα μεγαλη εμπειρια
και οποιος θελει να μεινει σε καλυβες χωρις ρευμα και τετοια αλλα με ολες τις ανεσεις  εμπειρια φοβερη σε αυτα εχω μεινει απο το 1980 και μετα σε μερικα 3 η 4 επισκεψεις με περισσοτερες στο μεναμ και στο ασια
τα ξενοδοχεια τα 3αρια εκει  πολυ καλα και αξιζουν τα λεφτα τους.
βεβαια εχει και με το μηνα τιμες ξενοδοχεια γυρω στις 18000 μπαχτ αν παει καποιος για τοσο καιρο και αν προσεξετε οι τιμες στα μονοκλινα και δικλινα ειναι σχεδον ιδιες
γιαυτο μην αγχωνσεστε οσοι πατε για πρωτη φορα η χωρα αυτη εχει τοσα πολλα να δεις αλλα οπως ειπαμε θελει χρονο και χρημα.
προσωπικη αποψη οτι τη πρωτη φορα δεν προλαβαινεις να κανεις ολα  οσα θελεις γιαυτο και προτεινω μια χαλαρη μπανκογκ παταγια τη δευτερη ισως ακομα ψαχνεσε τη τριτη εχεις αρχισει και μπαινεις στο κλιμα εισαι ανετος χωρις αγχος και απολαμβανεις τα παντα
για να κλεισω απλα αναφερω οτι ολα τα ξενοδοχεια εχουν στη ρεσεψιον ενα περιοδικο τζαμπα με τα χαπενινγκ της εβδομαδας η του μηνα μαγαζια μασαζ μπαρ τα παντα γιαυτο το συμβουλευομαστε
το ευρω σημερα ειδα ηταν στα 46 μπαχτ πολυ καλο για μας
φιλικα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom