Καλησπέρα από το αεροδρόμιο της Bangkok αναμένοντας την πτήση για επιστροφη στην Αθήνα . Θα αναφερθώ εν καιρώ στην σεξουαλικές μου εμπειρίες που δεν είναι και πολλές. Πηγαίνοντας την 1η ημέρα στην walking street, σταμάτησα δεξιά, 30μέτρα πριν, σε ένα bar όπου είχε Thai Boxing να δω, πριν ξεκινήσω την περιπλάνηση μου. Η 1η κοπέλα που μου χαμογέλασε, κάθεται, πάλι χαμογελώντας, δίπλα μου, ήρθε μαζί μου στο αεροδρόμιο να με αποχαιρετήσει. Πως πέρασα μαζί της κάποια άλλη φορά ίσως τα πω, πάντως από τότε δεν χωρίσαμε ούτε για να πάμε ο καθένας ξεχωριστά στην τουαλέτα. Θέλω μόνο να πω όμως τώρα ότι έχασα άδικα τόσα χρόνια από την ζωή μου περιμένοντας κάποια ανδροπαρέα να έρθω εδώ, διότι φοβόμουνα να έρθω μόνος, για να γνωρίσω αυτήν την υπέροχη χώρα με τους θαυμάσιους χαμογελαστούς ανθρώπους. Πέρασα τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου. Δεν καταλάβαινα ποτέ γιατί τόσοι είχανε κώλυμα και ερχόντουσαν εδώ. Τους νόμιζα ανώμαλους, ότι ίσως κυνηγάγανε αγοράκια και κοριτσάκια. Τώρα κατάλαβα. Όλοι μα όλοι, κάνουνε ένα γενικό reset στην ζωή τους εδώ. Πίσω στην Ταϊλάνδη αφήνουνε τα προβλήματα τους που κουβάλησαν μαζί από την χώρα τους, διασκέδασαν σαν μικρά παιδιά, κολύμπησαν σε φανταστικές παραλίες, γνώρισαν υπέροχες γυναίκες, ερωτεύτηκαν ξανά την ζωή. Και εμένα με είχε πάρει από κάτω, από μια μαλακισμένη καψούρα, τόσα χρόνια εάν είχα έρθει εδώ, πολλά θα είχα κάνει διαφορετικά στην ζωή μου. Προς νέους συνοδοιπόρους: μην βλέπετε το ταξίδι εδώ σαν ένα ατέλειωτο γαμήσι. Δεν είναι έτσι, και θα το δείτε αμέσως μόλις έρθετε. Δείτε το σαν ένα πάτημα του reset στην ζωή σας. Και θα με θυμηθείτε όταν έρθετε και αναχωρήσετε από εδώ, πόσα θα έχουν αλλάξει. Δεν μπορώ το περιγράψω δυστυχώς με λόγια.