Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Πράγματι ο soi7 μας οφείλει μια εξήγηση.Μπράβο στον ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ για την ανακάλυψη. Πάντως τα posts του ωφέλησαν θα έλεγα μιας και επέστρεψε ο Φαντομάς και ο Βον εδώ.Χώρια που αναζωπύρωσε τις αντιπαραθέσεις  ;)
Θα παρακαλούσα το φαντομά,το Βονμακούλη,bmw ή όποιον άλλον έχει πάει Καμπότζη να γράψει λεπτομέρειες (καλά είναι σε άλλο thread γιατί αυτό είναι τίγκα λολ).

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πράγματι ο soi7 μας οφείλει μια εξήγηση.Μπράβο στον ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ για την ανακάλυψη. Πάντως τα posts του ωφέλησαν θα έλεγα μιας και επέστρεψε ο Φαντομάς και ο Βον εδώ.Χώρια που αναζωπύρωσε τις αντιπαραθέσεις  ;)
Θα παρακαλούσα το φαντομά,το Βονμακούλη,bmw ή όποιον άλλον έχει πάει Καμπότζη να γράψει λεπτομέρειες (καλά είναι σε άλλο thread γιατί αυτό είναι τίγκα λολ).
Υπαρχει θεμα Καμποτζη Βιετναμ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Επιμενω Κωστα μονο γυναικες εχει αυτο το μερος;Εκει ειναι η ενσταση μου...
ασε που ο soi7 δεν ειδε ουτε γυναικες :grin:
τον χασαμε αυτον :huh:
Α,και χρονια μας πολλα
Φιλε μου μπαρδευτηκαμε.
Οχι το μερος δεν εχει μονο γυναικες αλλα συγκρινομενο με αλλα μερη της Ταυλανδης που εχουν ΚΑΙ γυναικες δεν εχει σχεδον τιποτε αλλο να δειξει.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Και οποιος απο τους παλιους μπορει ας βεβαιωσει οτι το καλυτερο πη...μα το κανουν οι Ινδονησιες, με πολλη αποσταση απο ολες τις αλλες.

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και οποιος απο τους παλιους μπορει ας βεβαιωσει οτι το καλυτερο πη...μα το κανουν οι Ινδονησιες, με πολλη αποσταση απο ολες τις αλλες.

Δεν θα συμφωνήσω Λόρδε μου...

Σε γενικές γραμμές πολύ καλές, αλλά όχι οι κορυφαίες ασιάτισες.

(από προσωπική εμπειρία, αλλά με μικρότερο ποσοστό δείγματος συγκριτικά με άλλες ασιατικές χώρες...)

kailas

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Που πήγε ο Lorencho Serra Ferrer μετά την απολιση του απο την ΑΕΚ???

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε Λόρδε και εγώ θα διαφωνήσω.
Σε οιαδήποτε χώρα έχω πάει (πλην Βατικανού για ευνόητους λόγους  :cheesy:), πέραν των άλλων, φροντίζω πάντα να πάρω μια εικόνα των παρεχομένων σεξουαλικών υπηρεσιών, τόσο στους τουρίστες άλλα και στους ντόπιους. Μπορώ λοιπόν να διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι το καλύτερο κρεβάτι, μακράν από τις άλλες το κάνουν οι Ταϋλανδέζες επαγγελματίες του είδους. Και αυτό ανεξάρτητα από την εξωτερική τους εμφάνιση. 
- Κρατώ μια πισινή για τις Φιλιππίνες.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Σοι7 εμφανίσου μη μας αφήσεις με την ελληνική περιεργεια μας να μας καίει!!!
εγω ειχα δει τις φωτο απο το σεκρετς πολυ πριν τις ποσταρει ο soi7.
οντως μας οφειλει μια εξηγηση, πιστευω να μας τη δωσει.
αληθεια, γιατι λετε για το βον οτι εφυγε απο το φορουμ και ξαναγυρισε?
ποτε δεν εφυγε ο ανθρωπος, ο βον εχει την πιο λογικη σκεψη και την μεγαλυτερη αγαπη για την ταιλανδη, παρολο που τις παιρνει τρεις-τρεις.. τις ταιλανδεζουλες
ατιμε βον,
θα σε δουμε κατω τον απριλη?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
90% ναι. Αλλά όχι Παττάγια. Μπανκονκ, Καμπότζη και νησάκια έχει το πρόγραμμα.
Και μπάρτσελορ πάρτυ με 5.
Κοι όχι Βον παρακαλώ , αλλά Φον.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Λοιπόν ο Βον ..εε Φον ήθελα να πω  :) νομίζω ότι είχε αραιώσει σημαντικά τα post του αλλά βλέπω ότι τώρα συμμετέχει πάλι ενεργά.Πάντα έτσι.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου μπαρδευτηκαμε.
Οχι το μερος δεν εχει μονο γυναικες αλλα συγκρινομενο με αλλα μερη της Ταυλανδης που εχουν ΚΑΙ γυναικες δεν εχει σχεδον τιποτε αλλο να δειξει.
OK Λορδε τελος. Μαλλον για αλλο μερος λεμε :grin: :grin: :grin:

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παει και ο soi7 που μας βγηκε οχι και τοσο σόι,και εκθεσε και τους υποστηρικτες του.
  Επειδη ειμαι καλοπροερετος δεν συνεχιζω, αν και πιστευω οτι ηταν αγγελος κυριου(αυτος με τα φτερα στην πλατη και χωρις φυλο) που κατεβηκε στο θρεντ για να σωσει αθωους που κινδυνευαν να πεσουν στα δυχτια του σατανα ο οποιος κρυβεται στην πατταγια.
Να αφεθουν σε σαρκικες απολαυσεις με αποτελεσμα να χασουν το δρομο προς τη θεωση. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Στο secrets συνηθησμενοι αντιμετωπισαν με χιουμορ την κατασταση.Μην ξεχνας fantoma οτι στο secrets λατρευουν την πατταγια με τα αρνητικα της...για διαβασε και τα αλλα ποστ :dancing:
Η πιο σωστη ατακα:Δεν ειμαστε ολοι ομορφοι.
Που να δεις εμενα,Φ16 και ντοκτορ,
          θα γελας δυο μερες :2funny: :2funny:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ο ντόκτορ ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!
Λέτε να απαρνηθεί την Πατάγια και να αλλαξοπιστήσει,να μείνει στο Angeles για πάντα??? :think: :think: :think:

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Παει και ο soi7 που μας βγηκε οχι και τοσο σόι,και εκθεσε και τους υποστηρικτες του.
Αν στους υποστηρικτες συνυπολογιζεις και εμενα σου απαντω οτι κανεναν δεν εξεθεσε παρα μοναχα τον εαυτο του. Λιγη σημασια παντως εχει το αν τις τραβηξε αυτος η καποιος αλλος. Η ουσια των πραγματων δεν αλλαζει, οι φωτογραφιες ειναι αληθινες και στελνουν με τον τροπο τους τα δικα τους μηνυματα.

Επειδη ειμαι καλοπροερετος δεν συνεχιζω, αν και πιστευω οτι ηταν αγγελος κυριου(αυτος με τα φτερα στην πλατη και χωρις φυλο) που κατεβηκε στο θρεντ για να σωσει αθωους που κινδυνευαν να πεσουν στα δυχτια του σατανα ο οποιος κρυβεται στην πατταγια.
Να αφεθουν σε σαρκικες απολαυσεις με αποτελεσμα να χασουν το δρομο προς τη θεωση. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Τζορτζ καλοπροαιρετα παντα και με μια δοση χιουμορ διακρινω οτι σου εχουν μεινει απωθημενα μαλλον απο το λυκειο/γυμνασιο στο μαθημα των θρησκευτικων. Συνεχεια ανακατευεις στα ποστς σου σαταναδες, αγγελους, αμαρτωλες ψυχες κτλ με την Παταγια. Μηπως σε πιεζαν πολυ απο το σπιτι να παρεις καλο βαθμο στα θρησκευτικα?  :)

Στο secrets συνηθησμενοι αντιμετωπισαν με χιουμορ την κατασταση.Μην ξεχνας fantoma οτι στο secrets λατρευουν την πατταγια με τα αρνητικα της...για διαβασε και τα αλλα ποστ :dancing:
Δε διαφωνω αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για το σκοινι. Δηλαδη φιλε μου τι περιμενες να διαβασεις σε ενα σαιτ που ασχολειται αποκλειστικα με την Παταγια? Ειναι σαν να μπαινει καποιος στο φορουμ του Ολυμπιακου και να βριζει τον Θρυλο (παραδειγμα δινω, δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρο μην μπλεξουμε τωρα σε αλλες αντιπαραθεσεις  :2funny:). Παρολα αυτα ακομη και στο σεκρετς βρεθηκαν αρκετοι που ναι μιλησαν για το σκοινι διπλα απο τον κρεμασμενο. Ειμαι φανατικος τον φορουμς και το σεκρετς το ξερω πολυ καιρο τωρα αλλα δεν μπηκα στον κοπο να το διαβασω γιατι πανω-κατω δεν περιμενα να μαθω κατι που να μην ξερω ηδη. Εξαλλου πριν ερθω Ταυλανδη, σαιτς στυλ σεκρετς διαβαζα μπολικα. Προφανως ομως εσυ διαβαζεις μονο μπουρδελα και σεκρετς. Φορουμς που να ασχολουνται ΓΕΝΙΚΑ με Ταυλανδη υπαρχουν παρα πολλα. Εχεις κανει τον κοπο να δεις τα σχολια εκει περι Παταγιας?...και για να σου το θεσω αλλιως αφου προφανως εχεις μια εφεση με τα Θρησκευτικα  ;). Για να φτασεις στο σημειο να αμφισβητησεις και να απελευθερωθεις απο ολες αυτες τις "πανανθρωπινες" αξιες που μας φορτωνουν απο παιδακια θα εμπαινες ποτε να παρεις πληροφοριες απο το σαιτ της εκκλησιας? 

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
καλημέρα και καλή εβδομάδα από την μύκονο (λέω καλή εβδομάδα γιατί τώρα γύρισα .... )δεν μου λέτε και μένα που είναι αυτές η φωτό να τις δω γιατί σίγουρα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον  :cheesy:
εχθές βγήκαμε έλληνες-thai με thai-thai κοπελίτσες ... 3 ζευγάρια φιλικά που παντρεύτηκαν πρόσφατα (συνολικά πιστεύω ότι αυτόν τον μήνα θα παντρευτούν 3 και τον άλλον 7-8 νεο έλληνες)    :booty: το κακό είναι ότι όλη εκεί κάτω θα παντρευτούν...δεν θα πάμε και σε κάνα γάμο γαμώτο  :cheesy:

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007