Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: να σου πω καλά δεν τα λέγαμε εκεί ? τι έπαθα και γύρισα ?  :2funny:
όσο για τα τελευταία ....βλέπε την πατρίδα μας ! πάει πολύ καλύτερα eee  :think:  :2funny:
δεν παει καλα εεε?  :think: Αυτα εσεις τα ξερετε καλυτερα  :helpplea:
Καλυτερα κυκλαδες παντως παρα Αθηνα...νομιζω?  :rockon: :rockon:

Bajas

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κατα 90% θα ξαναβρεθω Ταυλανδη Ιουλιο ή Αυγουστο για κανα 20ημερο!
Υπαρχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με Δεκεμβρη?
Μπορει καποιος να μου πει τι καιρο θα συναντησω?

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
ειναι αληθεια οτι στο κραχ του 1997 ειχε αναμιξη και ο taksin που ανεβασε τεχνητα τις μετοχες μπουκαρε ο george Soros( o παγκοσμιος καριολης) και μετα το κατακρυμνησε(χρηματηστηριο) και παγιδευτηκε ο george?

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και για να περάσουμε σε πιο σοβαρά ζητήματα...
Θα ποστάρω 1 βιντεάκι με τις ασχήμιες όχι της Πατάγια αλλά του Κο σαμούι

Παρασύρθηκα απο τον Soi7  :rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]OGutIW3gR7c[/youtube]

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δείχνω live χίονι στη τίλαγκ με webcamera.
Αρρωστήσαμε τελείως!!!!

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ειμαι ο μονος απο τους δεκαδες, αν οχι εκατονταδες που αμφισβητηθηκε η εγκυροτητα των φωτογραφίων μου.... οτι απο τελη Ιανουαρίου που εκανα τα πρωτα μου ποστ δεν ημουν Παταγια. Ωραια, αυτες απο ποιο σιτε τις αντεγραψα τότε;;
dsc00244tw7.jpg

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα πειτε βρηκα μια Ασιατισσα απο κανενα μπαρ της Τρουμπας, οι γνωστες της Ταυλανδης αναγνωριζουν το περιοδικο ετσι δεν ειναι; εκτος και εαν το αγορασα απο την Ομονοια;
dsc00245pl3.jpg

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Βαλε μας ρε φιλε τουλαχιστον καμια καλη Ασιατισα / τι πατσαβουρα ειναι αυτη ????

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τωρα ξερω θα λετε που την βρηκε στην ασχημομουρα... δεν πειραζει, αυτην μπορω, αυτη εχω, απλα εαν θελετε και αλλες αποδειξεις ευχαριστως, μονο που επιστρεφω σε 5 μερες, εως τότε ότι προλαβω.

Δεν ξερω τι σας πειραξε στις φωτογραφιες των θαμωνων της Παταγιας; Εαν τις τραβηξα εγω ή ήταν πλαστές;

Aπο την Μπαγκογκ με πολυ αγαπη

Soi 7

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πρό SOI7
Συγνώμη φίλε αλλά σήμερα με φόρτωσες και θα στην πω λιγάκι.
Παρακολουθώ αυτό το thread απο την πρώτη σελίδα και μάλιστα έχω κρατήσει πολλές σημειώσεις αμα κάποια στιγμή κατέβω εκεί να τι χρησιμοποιήσω. Σίγουρα όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Απο αυτά που λένε λοιπόν εδώ, ο καθένας μας βλέπει διαβάζει κρίνει και αποφασίζει αν θα πάει εκει και τι ταξίδι θα κάνει. Δεν καταλαβα λοιπόν καθολου τα πόστ σου και τι θέλεις να ενημερώσεις το κοινό. Ακόμα και ατομα που έχουνε τρελαθει με εκει κατω έχουνε κατα καιρούς ενημερώσει και για τα αρνητικά της Ταϊλάνδης. Οπότε απλα ενημέρωνε και εσυ χωρίς ακρότητες.

ΑΛΛΑ ΡΕ SOI7 ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΣΣΕ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ εκτός αν μόνο τετοια κοπέλα καταφερες να βρεις εκεί κάτω για να σε γουστάρει.Τι άλλο να πώ . Απόλαυσε λοιπόν το ταξίδι σου κάνοντας άλλα πραγματα όπως σου έχουνε πολλοι προτείνει και απλά ενημέρωσε για αυτα για να είσαι και ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΕΔΩ.

PS. Κάποια στιγμη στο μέλλον οταν βρω χρόνο  θα κατεβασω αυτα που έχω κρατησει σε word αρχείο αλλα θέλουνε μιά τάξη και χρόνος δεν υπάρχει.

Σεβασμός λοιπόν σε όλην την παρέα του thread γιατί τις πληροφορίες τους.

ΤΕΛΟΣ

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εδω Υπουργε εχεις χασει πολλα επεισοδια. Εαν εβαζα καμμια ποιο καλη θα μου την λεγανε παλι, εδω και ενα μηνα ολοι αμφισβητουν οτι ειμαι Ταυλανδη. Πιστευω τωρα να τους εκλεισα το στομα.. ηθελα καιρο να το κανω αλλα ελεγα δεν βαριεσαι, δεν σταματησαν ομως να ασχολουνται μαζι μου γι αυτο ζητησα απο την κοπελα να βγαλουμε σημερα αυτες τις φωτογραφιες. ετσι και αλλιως δεν θα ξαναγραψω, εδω ο αλλος λέει ότι εχει γαμησει 3000 Ταυλανδες στην Παταγια και τον εχουν εδω ηρωα

soi7

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Asgia οσοι εχουν παει ταυλανδη αναγνωριζουν το περιοδικο και η ημερομηνια του ειναι ευδιακριτη. Οπως αλλοι λενε την Παταγια Παραδεισο, εχω και εγω το δημοκρατικο δικαιωμα να την λεω βρωμερο και τρισαθλιο μπουρδελο //Για Παταγια μιλω οχι για Ταυλανδη//. Γι αυτο δεν απαντησα καιρο, διοτι ηξερα πως μολις γραφω κατι που δεν αρεσει με βριζουνε.

Τουλαχιστον θελω να αποδειξω οτι ειμαι εδω και εγω προσωπικη αποψη; Εσυ εχεις προσωπική αποψη για την Παταγια Αsgia; Και απο οσους γραφετε περι Παταγιας ποσοι αληθεια εχετε προσωπικη αποψη;

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Αν θες να πείσεις κάποιους που είσαι ρωτα τον Τριαναταφυλόπουλο τι να κάνεις. Απλά εγω σου λέω ένα απλο που κάνω οταν θέλω να δείξω την ημερομηνία μίας φωτογραφίας και το πόσο αληθινή είναι. Βάλε κάποιον να κραταει μια εφημερίδα σε ένα πασίγνωστο μέρος και να φαίνεται η ημερομηνία. Δεν νομίζω όμως να σε αμφισβητούν για αυτό. Νομίζω ότι σέβονται την άποψη σου αλλά δεν ξέρεις να την προβάλεις. Θεωρώ μάλιστα πως την συμμερίζονται εν μέρη.
ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΚΕΨΟΥ.
ΠΟΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
soi7 ... καταρχην βλεπω οτι αναβαθμιστηκες με λαπτοπ (τουλαχιστον ετσι ξετρυπωσες απο το ιντερνετ καφε)  :2funny: :2funny:  :uglystupid: .

λες οτι εισαι ενα μηνα κατω στην ταυλανδη... εδω μας εγραφες οτι θελεις να γυρισεις οσο ποιο γρηγορα πισω... αρα απο οτι φαινεται σου καλο αρεσει κατω...  :dancing: :uglystupid:  :2funny:

και τελος αμα θελεις εκφρασεις τα αρνητικα που εχει η χωρα θα σε συμβουλεψω πρωτα να δεις, δευτερον να σκεφτεις και μετα να μιλησεις !

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
λέω να ξεκινήσουμε σιγά σιγά μια πορεία ενημέρωσης...χωρίς αντιπαράθεσης και με ανεκτικότητα στους ταλαιπωρημένους ταξιδιώτες  :rockon:
εξάλλου είμαι πολύ ταλαιπωρημένος φέτος  :2funny:  :dancing:
θα ήθελα να χαίρομαι να διαβάζω και να μην ενοχλούμε από σχόλια αντιπαράθεσης  ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Πω ρε πουστη μου, χιονιζει, κανει κρυο και μερικοι εχουν το ζωναρι λυμενο για καυγα.
Ρε γαμωτω αν χρησιμοποιουσατε την τεστοστερονη σας για πηδημα αντι για καυγα η γκομενα θα σερνωτανε στα ποδια σας.
Χαλαρωστε ολοι ο καθενας εχει την αποψη του και το δικαιωμα να τη λεει.
Ημαρτον.
Και μεταξυ μας θα προτιμουσα να ειμαι τωρα κατω και να γκρινιαζω οτι κατι δεν μου αρεσει παρα εδω με τα χιονια, ή οπως τα βλεπουνε στις ειδησεις γιατι δραματικο χιονι δεν ειδα πουθενα εκτος απο τη τηλεοραση.
Αντε καλη χαλαρωση σημερα και βλτε κανα λουκανικο να ψησετε στο τζακι.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ελα ρε σοι7 που χαθηκες;; :grin:
Ωραιο το γκομενακι :grin: ειναι του γουστου σου απ΄οτι θυμαμαι,κανεις δεν σε κατηγορησε για αυτο(σχεδον κανεις) αλλα οι υπολοιποι σε υπερασπιστηκαμε.
Ασχημες εχει παντου αλλα και αυτες εχουν μια αλλη ομορφια.Εγω τις υπερασπιζομαι παντα και παντου...
Με την πατταγια τι επαθες; τι μισος ειναι αυτο;
οι Φωτο ειναι προιον υποκλοπης αρα δεν εχουν αξια :2funny:
η τελευταια ειναι αυτη που σου ταιριαζει, :sunglasses:
στειλε μου το τηλ της την επομενη φορα να την κανω "παρεα"σε παρακαλω ,και γω ηθελα να σε βοηθησω(εστειλα το τηλ μου) οταν ησουν στην "πατταγια"γιατι νομιζα οτι ησουν πραγματικα χαμενος αλλα...
μετα αχοληθηκα με τα θρησκευτικα και τα ακουσα απο το Φαντομα :grin: :grin:
Καλα νασαι και καλη επιστροφη,και μην "πηγαινεις" στην πατταγια αφου σε χαλαει ;)
Σταματαω εδω και δεν θελω να επανελθω στο θεμα...απο τα παραπανω γραφομενα οι παλιοι θα καταλαβουν...παρτε το σαν ασκηση τωρα που κανει κρυο

yiaramis

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
60
Like
254
Πόντοι
5.525
To αποφάσισα, φέτος διακοπές στην Bangkok, εισητήρια κανονίστηκαν και ξενοδοχείο. Ταϋλανδέζες σας έρχομαι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom