Fantoma οι φωτο δεν αμφησβητουντε αλλα χανουν την αξια τους γιατι αυτος που τις ποσταρε αποδεικτηκε καλπικος,και επειδη δεν ηθελα να συνεχισω τις σκεψεις μου > το γυρισα στα θρησκευτικα, που μου βγηκαν μετα την πρωτη επισκεψη στην πατταγια και απο τοτε πορευομαι καταλληλα... (ωραιο ηταν το θρησκευτικο μου σχολιο ή προσεβαλα ιερα και οσια;συγνωμη)Αν στους υποστηρικτες συνυπολογιζεις και εμενα σου απαντω οτι κανεναν δεν εξεθεσε παρα μοναχα τον εαυτο του. Λιγη σημασια παντως εχει το αν τις τραβηξε αυτος η καποιος αλλος. Η ουσια των πραγματων δεν αλλαζει, οι φωτογραφιες ειναι αληθινες και στελνουν με τον τροπο τους τα δικα τους μηνυματα.
Τζορτζ καλοπροαιρετα παντα και με μια δοση χιουμορ διακρινω οτι σου εχουν μεινει απωθημενα μαλλον απο το λυκειο/γυμνασιο στο μαθημα των θρησκευτικων. Συνεχεια ανακατευεις στα ποστς σου σαταναδες, αγγελους, αμαρτωλες ψυχες κτλ με την Παταγια. Μηπως σε πιεζαν πολυ απο το σπιτι να παρεις καλο βαθμο στα θρησκευτικα?
Δε διαφωνω αλλα στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για το σκοινι. Δηλαδη φιλε μου τι περιμενες να διαβασεις σε ενα σαιτ που ασχολειται αποκλειστικα με την Παταγια? Ειναι σαν να μπαινει καποιος στο φορουμ του Ολυμπιακου και να βριζει τον Θρυλο (παραδειγμα δινω, δεν ασχολουμαι με ποδοσφαιρο μην μπλεξουμε τωρα σε αλλες αντιπαραθεσεις ). Παρολα αυτα ακομη και στο σεκρετς βρεθηκαν αρκετοι που ναι μιλησαν για το σκοινι διπλα απο τον κρεμασμενο. Ειμαι φανατικος τον φορουμς και το σεκρετς το ξερω πολυ καιρο τωρα αλλα δεν μπηκα στον κοπο να το διαβασω γιατι πανω-κατω δεν περιμενα να μαθω κατι που να μην ξερω ηδη. Εξαλλου πριν ερθω Ταυλανδη, σαιτς στυλ σεκρετς διαβαζα μπολικα. Προφανως ομως εσυ διαβαζεις μονο μπουρδελα και σεκρετς. Φορουμς που να ασχολουνται ΓΕΝΙΚΑ με Ταυλανδη υπαρχουν παρα πολλα. Εχεις κανει τον κοπο να δεις τα σχολια εκει περι Παταγιας?...και για να σου το θεσω αλλιως αφου προφανως εχεις μια εφεση με τα Θρησκευτικα ;). Για να φτασεις στο σημειο να αμφισβητησεις και να απελευθερωθεις απο ολες αυτες τις "πανανθρωπινες" αξιες που μας φορτωνουν απο παιδακια θα εμπαινες ποτε να παρεις πληροφοριες απο το σαιτ της εκκλησιας?
Σαιτ εκτος μπουρδελα(ολο) διαβαζω ofbboard (εχει επιπεδο και αγαπαει την πατταγια-Βκκ)το σαιτ της εκκλησιας το παρακολουθω απο το μπουρδελα και απο εσωτερικες πηγες για να ξερω τις κινησεις του εχθρου
Γενικα για ταυλανδη υπαρχουν τα βιβλια και το ιντερνετ, εδω και στα αλλα φορουμ εχουν αξια και ιστοριες της καθημερινοτητας με τα προβληματα της μικρα και μεγαλα και τις χαρες ... που δυσκολα θα βρειςαλλου.Εγω εχω διαβασει ενα γυρω στις 300 σελιδες το εχει βγαλει η Καθημερινη αλλα δεν αλλαζει και κατι βλεπεις ειμαι αδιορθωτος
Αν το σαιτ δεν λεγοταν μπουρδελα θα εβλεπες ποσοι "αγγελοι"χωρις φτερα και χωρις φυλο θα ηταν εδω και θα μιλαγαν για κολαση και φωτια που θα μας καψει(η γνωστη φωτια που λεει και ο papageorge)κλπ εσυ εισαι μακρυα και δεν πιανεις την καθημερινοτητα εδω που μετα τα προσφατα γεγονοτα ,μην μπαινετε στο ιδιο κοπαδι και μας σταυρωνετε χανετε την αξια σας,εχει πολλα ασχημα η πατταγια αλλα και πολλα ομορφα και δεν τα βρισκεις ευκολα αλλου εκτος χωρας.
Πολλοι θα αμφισβητησουν την πατταγια (πηγαν-δεν πηγαν) .Προπαντως αυτοι που πηγαν και δεν ενοιωσαν μου φερνουν μια θλιψη,δεν μπορω να κανω κατι γι΄ αυτους ΟΚ ΟΚ το ξερω και αυτοι για εμενα