Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (0 μέλη και 102 επισκέπτες)

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου
ΠΑΝΤΟΥ παιζουνε φασεις με γυναικες, η διαφορα ειναι 1 βασικη, στη Πατταγια τις εχεις ολες στο πιατο, μονο αυτες εχεις τιποτε αλλο, ενω στις αλλες χωρες πρεπει να τη ψαξεις λιγουλακι.
Απλα Πατταγια πανε και ξαναπανε μονο οσοι φοβουνται να πανε πουθενα αλλου.
Και αυτο μπορω να το εξηγησω χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανενα
Και κατι αλλο βρε παιδια, εσεις που δεν εχετε παει σε μια χωρα και διαβαζετε για αυτη στο ιντερνετ μη κανετε τους παντογνωστες.
Η διαφορα σας με αυτους που ταξιδευουν ειναι οτι αυτοι πηδανε γυναικες ντοπιες ενω εσεις το πολυ πολυ να λερωσετε την οθονη του υπολογιστη σας.
Καλα ολα Λορδε αλλα μονο γυναικες εχει αυτο το μερος και τιποτα αλλο;
Δεν το παραδεχομαι γιατι εχουν αλαξει πολλα πραγματα απο τοτε που πηγες ;)
Η Πατταγια κατα τη γνωμη μου ειναι η πιο καταληλη πολη για τον κακομαθημενο δυτικο τουριστα να μπει στο πνευμα της Ασιας σιγα-σιγα και μετα να προχωρησει στα εσω αν θελει :huh:Ασε που μπορεις να πας πατταγια και να μη δεις τη sex σκηνη καθολου :think:

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
george
ποσα χρονια νομιζεις οτι εχουμε να παμε κατω??

ο λορδος ηταν προσφατα εγω 2 χρονια πριν   τι εχει αλλαξει?

μην τρελλαθουμε κιολας

ισα ισα που οσο παλιοτερα πας τοσο ποιο ομορφη ηταν αυτη η πολη

το ιδιο ισχυει και για μερικες ακομα

οποτε ασε καλυτερα να θυμομαστε μερικα μερη στη παλια τους μορφη που μας εκαναν να ερωτευτουμε το μερος

για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω οταν με το καλο κατεβω το μαιο μηπως δω πραγματα τα οποια θα με χαλασουν(εκτος απο τα νινια) λολ

φιλικα

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ενα μπραβο στον Κωστα που μας ενημερωσε για κατι που εγω δεν ηξερα
καθολου,ουτε καν το φανταστηκα δηλαδη...

Η πτηση σχεδον ολη ειναι "νυχτα" !
με βολευει αυτο γιατι στο σκοταδι κοιμασαι ποιο ευκολα και ξυπνας
αμεσος στον παραδεισο, φρεσκος φρεσκος απο υπνο!

εχει κανενας κανα link απο αλλο σιτε να μου στειλει που να εχει
οσο το δυνατον περισοτερες φωτος απο κορες στην Παταγια?
αν απαγορευεται εδω μεσα ας το στειλει σε πμ.
ευχαριστω.

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
john
οι πτησεις προς τα κει συνηθως ειναι απογευμα και κυνηγας το βραδυ  λολ

γιαυτο και αυτοι που ξερουν προτιμουν τις απευθειας πτησεις που φτανουν 10 με 11 το πρωι και ταυτοχρονα αν πας με ΤΗΑΙ εγκλιματιζεσαι

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
γιαυτο και αυτοι που ξερουν προτιμουν τις απευθειας πτησεις που φτανουν 10 με 11 το πρωι και ταυτοχρονα αν πας με ΤΗΑΙ εγκλιματιζεσαι
η ται φτανει 6.30 το πρωι τοπικη, ετσι γυρω στις 9 εισαι ξενοδοχειο, κατα τις 11 εχεις παρει "το βαπτισμα του πυρος".
βραδακι ακομα ενα "γυρο", μετα ντισκο και μετα υπνος, σαν πουλακι.

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
με τι τιμη παιδια με ΤΗΑΙ απευθειας πρεπει να ειμαι "ευχαριστημενος"
ωστε να μην "ψαχνω" φθηνοτερη? εσεις που εχετε εμπειρια.
υπολογιστε και το γεγονος οτι φευγω 9 Αυγουστου και τα "κλεινω"
απο τωρα οποτε υποτιθεται κερδιζω κατι λογο εγκαιρου κλεισιματος

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ ταξίδεψα 10 Δεκέμβρη με 803 ευρώ.Το εισιτήριο κλεισμένο απο τον Αύγουστο

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αληθεια ποιος μας κατωχυρωνει οτι αν κοιμηθουμε με μια ται girl
αυτη δε θα ειναι "κλεφτρονι" και θα ξυπνησουμε με μια τεραστια
εκπληξη? βεβαια δε θα τα εχουμε ολα χυμα,ενταξει αλλα για χειροτερες
περιπτωσεις πως εξασφαλιζουμε (αν εξασφαλιζουμε) οτι δε θα μας συμβει
κατι πολυ κακο?

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Απλό, δίνει ταυτότητα στο ξενοδοχείο. Αν σου πει ότι δεν έχει, την ξέχασε κλπ , ψάξε γι΄αλλη.

george31

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
george
ποσα χρονια νομιζεις οτι εχουμε να παμε κατω??

ο λορδος ηταν προσφατα εγω 2 χρονια πριν   τι εχει αλλαξει?

μην τρελλαθουμε κιολας

ισα ισα που οσο παλιοτερα πας τοσο ποιο ομορφη ηταν αυτη η πολη

το ιδιο ισχυει και για μερικες ακομα

οποτε ασε καλυτερα να θυμομαστε μερικα μερη στη παλια τους μορφη που μας εκαναν να ερωτευτουμε το μερος

για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω οταν με το καλο κατεβω το μαιο μηπως δω πραγματα τα οποια θα με χαλασουν(εκτος απο τα νινια) λολ

φιλικα
Επιμενω Κωστα μονο γυναικες εχει αυτο το μερος;Εκει ειναι η ενσταση μου...
ασε που ο soi7 δεν ειδε ουτε γυναικες :grin:
τον χασαμε αυτον :huh:
Α,και χρονια μας πολλα

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
πρεπει να εχει πολλα μουνακια για χυσιμο εκει παντως!!

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
α)Τον Αυγουστο ειναι τα πιο ακριβα εισιτηρια.Περυσι πληρωσα 1050 με ΤΗΑΙ.
β)Οι τιμες ΔΕΝ εχουν βγει ακομα.Θα ανακοινωθουν απο τη ΤΗΑΙ το Μαρτιο.Κλεισε βεβαια απο τωρα εισιτηριο,μηπως και γλυτωσεις κατι..
γ)Σε αυτες τις περιπτωσεις (που δεν εχουν ανακοινωθει οι τιμες),παιζουν ρολο και "οι ακρες" του ταξιδιωτικου σου πρακτορα,για το αν θα μπορεσει να σου βρει θεση στη κατηγορια Q-Economy η V-Economy...Εχω κλεισει κι εγω για 2 Αυγουστου και ο "δικος μου",μου ειπε πως "θα το παλαιψει" γυρω στο 850αρι...Ειναι η καλυτερη τιμη που μπορεις να παρεις για Αυγουστο..
Ειδωμεν..

llllllllll

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επιμενω Κωστα μονο γυναικες εχει αυτο το μερος;Εκει ειναι η ενσταση μου...
ασε που ο soi7 δεν ειδε ουτε γυναικες :grin:
τον χασαμε αυτον :huh:
Α,και χρονια μας πολλα

Εδώ είναι ο φίλος μας:
Δεν είναι αυτός που ξέραμε. Έχει αλλάξει υπηκοότητα. Είναι πλέον Ιρλανδός. Επίσης έχει γίνει φανατικός της Παττάγια με 1642 posts στο συγκεκριμένο forum. Τα σχόλια δικά σας.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
Εδώ είναι ο φίλος μας:
Δεν είναι αυτός που ξέραμε. Έχει αλλάξει υπηκοότητα. Είναι πλέον Ιρλανδός. Επίσης έχει γίνει φανατικός της Παττάγια με 1642 posts στο συγκεκριμένο forum. Τα σχόλια δικά σας.

Ρε φιλε τι μου εκανες τωρα, με εφαγε η περιεργεια και πηγα και εγινα μελος ειδικα για να δω τις φωτος. Εχουμε και λεμε

1) Πολλες φωτογραφιες για να μην πω ολες ειναι ολοιδιες με αυτες του σοι7. Νομιζω ο φιλος μας χρωσταει μια εξηγηση. Καλα εκανε και τις ανεβασε εδω παρα το κραξιμο που εφαγε αλλα αν δεν ηtαν δικες του δεν υπηρχε λογος να πει ψεμματα λεγοντας οτι τις τραβηξε αυτος.

2) Αυτο που εγω παρατηρησα ηταν η ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ αντιμετωπιση που επιφυλλαξαν τα μελη του στον κυριο anto2 που ανεβασε τις φωτος. Ελαχιστοι τον ειρωνευτηκαν, κανενας δεν τον εβρισε αντιθετως οι περισσοτεροι του εδωσαν και τα ευσημα. Δε θελω να ξυνω παλιες πληγες ουτε να προσβαλλω κανεναν αλλα η διαφορα ωριμοτητας των μελων που ποσταρουν στα δυο θρεντς ειναι ολοφανερη για μενα. Περιμενω καλοπροαιρετη κριτικη.

3) Συνιστω να διαβασετε ολα τα σχολια και στις 6 σελιδες και καντε συγκρισεις με το δικο μας θρεντ. Ιδιαιτερα οι νεοι. Πουθενα δεν ειδα τη λεξη παραδεισος οπως τοσο απλοχερα τη γραφουν μερικοι εδω. Διαβαστε τα σχολια εκει και πειτε μου αν το υφος τους ταιριαζουν περισσοτερο με αυτα που Λορδος/Φον/εγω και μερικοι αλλοι λενε η με αυτα που οι οι σκληροι της Παταγιας λενε. Εκτος κι αν εμεις εδω γιναμε βετερανοι της Ταυλανδης με 4-5 ταξιδακια στην πλατη μας και αυτοι εκει ειναι ασχετοι.

4) Η πιο ομορφη κοπελλα ειναι με διαφορα η ξενη με τα καστανα μαλλια! Υποκειμενικο δε λεω αλλα για οποιον διαφωνει ας ανατρεξει στη Betty, την πανεμορφη φιλη του πιπινομανιακ.

5) Η ατακα του θρεντ ηταν εκει που ενας τυπος παρομοιασε τις φυσιογνωμιες στις φωτος με αυτες του Star Wars!

Oυτοπικός

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σημερινές φωτογραφίες από το περιφημο Soi 7 στην Παταγια, τραβηχθηκαν σημερα Παρασκευη, προσεξτε το καπελακι μου στο ποδηλατο, [/URL]

Μάλιστα ούτε ο Πουαρό να ήσουνα!!!!
Το μόνο μυστήριο λοιπόν παραμένει αυτή η φωτογραφία με το ελληνικό καπελάκι που όπως λέει ο Soi7 είναι κάποιος τύπος που του δάνησε το καπέλο του για να τον φωτογραφήσει.Όλες οι άλλες ειναι αντιγραμμένες απο τον Ιρλανδό.Ταιριάζει και η ημερομηνία 1 Φεβρουαρίου.

Φαντομά συμφωνώ μαζί σου οτί ο Αντο2 έτυχε καλύτερης αντιμετώπισης.Όμως ο Ιρλανδος είναι λάτρης της Ταυλανδης και μάλιστα αναφέρει οτι θα πουλήσει το σπίτι του στην Ιρλανδία για να πάει να μείνει μόνιμα κάτω.Το ύφος του ποστ του είναι εντελώς διαφορετικό απο του <δικού μας>>.Όυτε ειρωνεία,ούτε οτι παρασυρθηκα απο το φορουμ να πάω κατω κ.τ.λ.Φυσικά έχεις δίκιο οτι είναι και το επίπεδο των συμμετέχοντων διαφορετικό.
Ο τύπος γουστάρει να φωτογραφίζει και μάλιστα είναι και καλός σε αυτό.
Star wars kai Total recall!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Σοι7 εμφανίσου μη μας αφήσεις με την ελληνική περιεργεια μας να μας καίει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom